tipsbilk.net

10 DKIM Record Generatorer å bruke

Du kan få maksimal levering av markedsførings-e-poster ved å legge til en DKIM-signatur ved å bruke verktøy for DKIM-postgenerator.

E-post-phishing og spoofing er de to vanligste cyberangrepene. I følge en Statista-rapport utgjør disse 54 % av cybersårbarhetene. En annen statistikk relatert til cyberangrep fra Proofpoint sier at svindlere sender 3,1 milliarder e-poster med domeneforfalskning daglig.

Løsningen er å autentisere innkommende e-poster av en e-postserver ved hjelp av krypterte kryptografiske nøkler. Den beste teknologien som fungerer globalt er DKIM-signaturen.

Hvis du er en digital markedsfører for enhver bedrift, les denne artikkelen til slutten for å oppdage noen av de beste DKIM-postgeneratorverktøyene sammen med det grunnleggende om DKIM.

Dessuten, hvis du bruker e-post bare til personlig bruk og ønsker å være trygg mot phishing og spoofing-angrep, vil denne artikkelen hjelpe deg ved å tilby kunnskap på grunnlagsnivå.

Hva er en DKIM-post?

DKIM er en e-postavsenderverifiseringsteknologi kjent som DomainKeys Identified Mail. E-postserveren til e-postmottakeren validerer e-postens integritet og avsender ved hjelp av DKIM.

I DKIM legger du til en DKIM-signatur i kildekoden til e-posten din. Du setter den opp i e-posttjenesteklienten din og ber appen legge til signaturen som en overskriftsmelding for alle e-postene du sender fra e-postdomenet. E-postappen bruker også kryptografisk kryptering for å kryptere signaturen.

Nå bruker mottakerens e-postserver en nøkkel (offentlig nøkkel) for å dechiffrere den kryptografiske låsen og lese signaturen. Denne nøkkelen og andre DKIM-tekster er kjent som en DKIM-post.

Du kan ikke se eller lese DKIM-posten i den moderne visningen av en e-post. Du må velge alternativet Vis original i menyen til en e-post du får tilgang til via Gmail for å se DKIM-posten. Andre e-postklienter har også et lignende alternativ i e-postappene sine.

Først og fremst vil du se følgende i den opprinnelige meldingen til en e-post:

DKIM: 'PASS' with domain abc.com

For det andre kan du bla litt ned for å finne «DKIM-Signatur:» tekst i den opprinnelige meldingen. Det er begynnelsen på DKIM-posten og består av følgende alfabetiske tagger:

v=1: the DKIM version
a= the signing algorithm
c= a standardization algorithm for DKIM record body and header
d= DKIM signing domain
s= DKIM selector
t= timestamp of email signing
bh= hashed email body
h= header list
b= the digital signature   

Du kan ikke opprette en DKIM-post ved å bare skrive inn noen få linjer med kode. DKIM-postgeneratorverktøy er de du må bruke. Slike verktøy er også praktiske siden du kan lage tusenvis av DKIM-signaturer på noen få minutter.

Hvordan lage en DKIM-post

DKIM-post er avgjørende for markedsførings- og forretningse-poster siden mottaker-e-postserverne til de fleste selskaper blokkerer ikke-DKIM-e-poster.

Selv om du målretter mot personlige brukere, må du bruke en DKIM-post siden e-postleverandører som Gmail, Outlook, Yahoo osv. også blokkerer eller sender ikke-DKIM-e-poster til søppelpostmappen.

  Hvordan koble til en PC med Bluetooth

Her er en trinnvis veiledning for å lage en DKIM-post ved å bruke en av DKIM-postgeneratorene nevnt senere i denne artikkelen:

 • Besøk en av DKIM-postgeneratorene nevnt nedenfor.
 • De fleste verktøy vil be deg om å angi følgende detaljer: Domene, Velger og Nøkkellengde.

 • Skriv inn domenenavnet i et tydelig format som abc.com. Ikke ta med https://-taggen.
 • For Selector trenger du bare å skrive inn et hvilket som helst navn som kaffe, te, smarte enheter, markedsføring osv. Du bør lagre navnet for å resirkulere en DKIM-velger senere.
 • Velg en krypteringsnøkkellengde fra områdene som 1024, 2048, 4096 osv.
 • Klikk nå på Generer.
 • Om en stund vil verktøyet vise deg DKIM-data i to seksjoner.
 • Postverdi-delen er DKIM-hovedposten.
 • Nøkkeldelen viser deg den private nøkkelen og den offentlige nøkkelen.

Fordeler med en DKIM-post

 • Det hjelper e-postserveren å vite om e-posten har blitt tuklet med eller ikke siden den forlot e-postavsenderens server.
 • DKIM-posten er autentisk bevis på e-postavsenderens domene. Hvis du får en betalingslenke fra en leverandør og dens DKIM ikke samsvarer, ikke bruk lenken for betalinger.
 • Hvis du bruker AMP-e-postverktøy for å lage dynamiske markedsførings-e-poster, må du signere alle utgående e-poster ved hjelp av en DKIM-post, ellers vil ikke Gmail, Yahoo, etc. tillate AMP-e-poster.
 • DKIM krever kryptografiske sjekksummer for hver e-post som ganske enkelt er en tung belastning på beregningen. Derfor kan ikke spammere sende bulk phishing-e-poster ved å bruke DKIM-teknologi fordi det ville være for dyrt.

Hva er en DKIM-velger?

DKIM-velgeren er en avgjørende komponent i e-postens DKIM-post. Den lar deg bruke flere DKIM-nøkler på e-postdomenenavnet.

Når den innkommende e-postserveren oppdager en DKIM-signatur på en e-posthode, begynner den å lete etter den offentlige nøkkelen i DNS for å validere e-posten. DKIM-velgeren instruerer serveren hvor den skal finne den offentlige nøkkelen.

DKIM-velgeren er også koblet til den private nøkkelen som den offentlige nøkkelen samsvarer med for å sikre autentisitet.

Du kan finne denne velgeren via S-taggen i DKIM-posten. I bildet ovenfor av DKIM-posteksemplet brukte Google DKIM-velger 20210112 for å sende en markedsførings-e-post fra YouTube.com-domenet.

Så langt har du gått gjennom det grunnleggende om en DKIM-post, dens komponenter og hvordan du genererer en. Nå er det på tide å vite om noen populære og pålitelige DKIM-postgeneratorer som du kan bruke i e-postkampanjene dine.

EasyDMARC

Den første oppføringen på listen vår er EasyDMARC. Ved å bruke denne plattformen kan du enkelt opprette en DKIM-post. Den har et enkelt grensesnitt der du må angi hele domenet, legge til et navn til velgeren og velge nøkkellengden mellom 1024, 2048 og 4096.

Klikk på Generer-knappen og få postene generert i løpet av sekunder. Den gyldige postverdien er tilgjengelig for kopiering med ett klikk.

Dessuten genererer den en privat nøkkel og en offentlig nøkkel som du kan kopiere og bruke der det er nødvendig. Du kan også publisere følgende DNS TXT-post i underdomenet.

  14 Verktøy for e-postbekreftelse for å rydde opp i postlisten din nå

DMARCLY

DMARCLY er en annen plattform med en minimalistisk GUI for å generere DKIM-poster.

Bare legg til domene- og DKIM-velgeren mens du velger DKIM-nøkkellengden fra rullegardinmenyen. Til slutt klikker du på Generer DKIM Record-knappen for å få resultatene.

Dette verktøyet genererer private RSA-nøkler som du må velge og kopiere for å bruke et annet sted. Videre viser den DKIM-nøkkelen i tekst.

SparkPost

DKIM Wizard fra SparkPost er et verktøy som du kan bruke til å sømløst lage et par offentlige og private nøkler. Man kan bruke disse nøklene til DomainKeys og DKIM-signering.

Du må imidlertid huske at policypostene ikke er inkludert i disse postene, siden de ikke lenger er en del av DKIM.

For postgenerering må du skrive inn domenenavnet til Fra eller hodeadressen. Gå også inn i DKIM-velgeren og velg nøkkelstørrelsen i biter mellom 1028 og 2048. Klikk på Opprett nøkler og plattformen vil generere en offentlig og en privat nøkkel for deg.

Strøm DMARC

Å lage DKIM-poster manuelt krever ikke bare mye tid og krefter fra brukerne, men innebærer også risiko for menneskelige feil. Bruk i stedet Power DMARC DKIM-veiviseren for å umiddelbart lage en feilfri TXT-post for domenene dine.

Denne pålitelige plattformen krever at du oppgir velgeren og et gyldig domenenavn uten prefikset https://.

Deretter kan den generere en DKIM-post og privat nøkkel for deg. Disse tastene kommer med Kopier-til-utklippstavle-knapper for enkel kopiering. Dette verktøyet har imidlertid ingen mulighet til å velge nøkkelstørrelse.

SocketLabs

Hvis du ønsker å lage offentlige og private DKIM-nøkler, er SocketLabs» on-demand-tjeneste her for deg. Bare skriv inn domenet du sender e-postene fra og velgeren for din offentlige nøkkel.

I motsetning til plattformer der bare et begrenset antall nøkkelstørrelser er tilgjengelige for valg eller ingen valgmuligheter er tilgjengelig, kommer dette verktøyet med en rekke alternativer for nøkkelstørrelsen. Du kan velge nøkkelstørrelse fra 1028, 1280, 1536, 1792 og 2048.

I tillegg, hvis du vil, kan du velge Escape records og Split record options. Den første vil unnslippe noen tegn, mens den siste vil dele de store offentlige nøklene i flere seksjoner eller strenger. Kopiering med ett klikk er tilgjengelig for begge tastene.

ZeroBounce

Ved å bruke ZeroBounce kan du generere nøkler for den krypteringsdrevne DKIM-protokollen for bekreftelse av avsenderens e-postadresse.

For å begynne å bruke dette verktøyet, skriv inn domenenavnet, DKIM-velgeren og til slutt nøkkelstørrelsen som angir krypteringsnivået til nøklene. Her kan du velge mellom 512, 1028, 2048 og 2072 tegn.

Klikk på SUBMIT-knappen for å generere offentlige og private nøkler. Selv om valg og kopiering av nøkler er manuell, genererer det Selector Record og Policy Record som du må inkludere i programvaren for e-postsending og DNS.

DKIM kjerne

DKIM Core er en forenklet DKIM-postgeneratorprogramvare som kan lage DKIM-kjernetokens for deg. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn domenenavnet. Den genererer den private nøkkelen og lar deg laste den ned.

  InnerList sier at det er List-appen som mangler på iPhone

For offentlige nøkler tilbyr DKIM Core det i raw, tinydns og bind 9-formater mens du kan laste ned disse.

Ved å bokmerke nettsiden der de genererte nøkkelresultatene vises, kan du beholde den for fremtidig bruk. Det er ingen garanti for hvor lenge nøklene vil bli oppbevart, men verktøyet hevder å lagre dem i minst én måned.

For ekstra sikkerhet tilbyr den til og med muligheten til å slette siden. Du kan velge det hvis du ikke vil beholde nøklene til serveren eller ikke trenger dem lenger.

Skysnag

Hvis du mistenker at e-postene dine kan bli tuklet med under transport, kan du forhindre slike hendelser ved å generere DKIM-poster på Skysnag. Dette gratisverktøyet er ideelt for å generere offentlig-private nøkkelpar som kan brukes til å «signere» e-poster digitalt.

Etter at du har angitt domene- og velgernavnene, må du velge nøkkellengden mellom 1028, 2048 og 4096. Deretter vil verktøyet opprette en postverdi, privat nøkkel, offentlig nøkkel og underdomenenavn.

For ytterligere personvern vil den private nøkkelen holdes skjult som standard. For å se den må du klikke på knappen Vis nøkkel. Dessuten støtter alle disse dataene en kopi med ett klikk.

Netcore

DKIM-postgeneratorverktøyet fra Netcore lar deg få et nytt sett med offentlige og private nøkler. Plattformgrensesnittet krever at du skriver inn din fungerende e-postadresse, domenenavn, nøkkelvelger og velger nøkkelhash-lengden.

De tilgjengelige tegnlengdene for krypteringsnøkkelen er 1024, 1280, 1536, 1792 og 2048. Netcore genererer offentlige og private nøkler separat som du kan kopiere med ett-klikks kopieringsknapper.

DVANA

DVANA tror på å gjøre DKIM-nøkkelgenereringsprosessen rask og enkel. Det er derfor du kan generere nøyaktige nøkler eller poster for Microsoft Office 365-integrasjonen med DKIM. Husk at denne plattformen kun støtter generering av Office 365 DKIM.

Her må du legge til standarddomenet ditt og det tilpassede domenenavnet. Deretter kommer den opp med nøklene du må legge inn i DNS.

Konklusjon

Nå som du vet hvilke som er de beste DKIM-postgeneratorene, kan du prøve hvilken som helst av dem for å autentisere markedsførings- og reklame-e-postene dine.

E-posttjenesteleverandører som bruker sikkerhet i bedriftsklasse vurderer e-poster uten DKIM for å registrere spoofing eller phishing-e-poster. Derfor kan ikke bedrifter motta e-posten din med mindre du bruker en DKIM-signatur.

I disse dager bruker noen premium og gratis e-posttjenesteleverandører også sikkerhetstiltak for å blokkere phishing-e-poster. Disse e-postserverne blokkerer hovedsakelig e-poster som ikke viser en gyldig DKIM-signaturoverskrift.

Derfor, hvis du har opplevd svært lav e-postleveranse, kan du bytte til DKIM-autentisering ved å opprette DKIM-poster ved å bruke verktøyene ovenfor.

Du kan også være interessert i disse beste URL-skannerne for å finne ut om noen URL-er på en e-post eller nettside er trygge å besøke.

x