10 Polaroid-kameraer for umiddelbar tilfredsstillelse og vintage vibber

Elsker du også vintage-vibbene til gamle fotografier? Vel, du kan få den samme følelsen ved hjelp av disse Polaroid-kameraene.

I løpet av 1970- og 1980-tallet var det vanlig å bruke polaroidkameraer for å fange minner under familiesammenkomster, ferier og andre spesielle anledninger. Men etter hvert som elektronisk fotografering og smarttelefoner spredte seg, mistet Polaroid-kameraer nåde.

I løpet av de siste årene har det vært en gjenoppliving av interessen for polaroidkameraer og øyeblikkelig fotografering. Mange nye selskaper kom opp med nye versjoner av Polaroid-kameraer. Flere individer liker øyeblikkelig fotografering sine karakteristiske trekk, som utskriftenes håndgripbarhet og fremkallingsprosedyrens uforutsigbare natur.

I denne artikkelen vil vi diskutere hva Polaroid-kameraer er og hva som er fordelene ved å bruke dem. Vi skal også se hvordan polaroidkameraer er forskjellige fra vanlige kameraer. Til slutt vil vi ta en titt på noen av de beste Polaroid-kameraene for umiddelbar tilfredsstillelse og vintage-vibes.

Hva er polaroidkameraer?

Polaroid-kameraer, et øyeblikkelig kamera, revolusjonerte fotografibransjen ved å gjøre det mulig for brukere å se bildene sine nesten umiddelbart.

Hvordan fungerer et polaroidkamera?

I løpet av minutter etter at bildet ble tatt, bruker Polaroid-kameraer en selvutviklende film for å lage et håndgripelig trykk av bildet. Det er ulike trinn i prosedyren:

  • Som vanlige kameraer tar kameralinsen bilder når du trykker på utløserknappen.
  • Filmen eksponeres for lys når bildet er tatt. Et negativt lag og et positivt lag er blant de mange lagene som utgjør filmen.
  • Kjemikalier i filmen aktiveres når den utsettes for lys, noe som starter en kjemisk reaksjon.
  • Filmens negative lag begynner å fremkalle bildet etter hvert som den kjemiske reaksjonen skrider frem.
  • Bildet fremstår først som en rekke negativer, men når flere og flere av kjemikaliene som brukes i fremkallingen blir eksponert, begynner bildet å ta form.
  • Når det negative bildet er ferdig, brukes et kjemikalie for å eksponere det positive laget av filmen. Dette får den til å utvikle seg over det negative laget.
  • Den endelige utskriften er klargjort for å bli tatt ut av kameraet i løpet av få minutter. Trykket er en faktisk, håndgripelig kopi av fotografiet som ble tatt. Den har en viss kvalitet og personlighet som skiller den fra digital fotografering.

Hele prosedyren tar noen minutter, noe som resulterer i et unikt trykk som ikke kan dupliseres.

Hva er fordelene med å bruke et Polaroid-kamera?

Det er ulike fordeler med å bruke et Polaroid-kamera, som gjør det til en særegen og morsom opplevelse.

Enkel betjening

Det er få innstillinger eller kontroller å fikle med mens du bruker et Polaroid-kamera. De er derfor et fantastisk valg for de som ønsker å ta opp øyeblikk uten å måtte fikle med kompliserte kamerainnstillinger.

  Hvilket depot som skal brukes i 2022

Erindring

Et nostalgisk aspekt ved Polaroid-kameraer er forlokkende. Å bruke en kan utløse følelser av nostalgi og ømhet siden mange mennesker identifiserer dem med glade barndomsminner eller eksepsjonelle tider i fortiden.

Umiddelbar tilfredshet

Å se bildets håndgripelige utskrift bare minutter etter at det er tatt er en av fordelene med et Polaroid-kamera. Dette er en fantastisk metode for å huske minner og få et raskt øyeblikksbilde av en anledning eller et øyeblikk.

Trykk vi kan holde i hendene

Med digital fotografering forblir bilder ofte begrenset til telefonene eller datamaskinene våre. Utskrifter fra polaroid-kameraer er objekter du kan håndtere og vise andre. Dette gir bildene en følelse av spesiellhet og betydning. Det kan fremme en sterkere forbindelse med minnene de registrerer.

Totalt sett kan det være hyggelig og tilfredsstillende å ta bilder med et Polaroid-kamera. De fysiske utskriftene du produserer kan deles og ta vare på i generasjoner fremover.

Hvordan er polaroid-kameraer forskjellige fra vanlige kameraer?

Den kritiske forskjellen mellom Polaroid og vanlige kameraer er at Polaroid-kameraer gir umiddelbare utskrifter som er tilgjengelige for visning umiddelbart etter bildet. I kontrast bruker vanlige kameraer film eller digitale lagringsenheter for å ta og vise bilder.

Polaroid-kameraer har vanligvis få innstillinger og knotter, noe som gjør dem enkle å betjene selv for ikke-fotografer. Siden innstillinger som blenderåpning og lukkerhastighet ikke kan endres, har brukeren også mindre kontroll over det endelige bildet.

Polaroid-kameraer er et utmerket valg for å ta bilder på veien eller reise. Det er fordi de ofte er mindre og mer bærbare enn vanlige kameraer. Polaroid-kameraet bruker også en selvutviklende film med både negative og positive lag. Dette eliminerer behovet for ekstra prosessering eller fremkalling ved å la bildet utvikle seg i selve kameraet.

Polaroid-kameraer er ganske fristende, er det ikke? Så la oss raskt hoppe til listen over de beste Polaroid-kameraene du kan prøve ut.

Polaroid Originals I-Type-kamera

Det nye pek-og-skyt analoge øyeblikkskameraet fra Polaroid Originals tilbyr alt du trenger for å fange alle hendelser i livet i et autentisk Polaroid-øyeblikksbilde. Nå som dette Polaroid-kameraet har autofokus, er det enkelt å ta opp ting slik du ser dem, slik at du kan se dem igjen i klare, levende farger for alltid.

Med dette kameraet kan du bruke dobbel eksponering for å fange to øyeblikk i ett. Med en selvutløser og presis belysning for å sikre at alle fremstår som de skal, gjør Polaroid-kameraet det også lettere å komme deg selv på bildet. Den fineste egenskapen er at den har et synsfelt på 41 grader vertikalt og 40 grader horisontalt, og den kommer i 7 forskjellige farger.

KODAK Printomatic Instant Camera

Kodak Printomatic-kameraet skriver umiddelbart ut opptil 5 MP-bilder som er rive-, vann- og flekkerbestandige. Du trenger bare å sikte, skyte og skrive ut. Kodak Printomatic er den enkleste og mest underholdende metoden for å dele bilder med venner og er ideell for å bære rundt når du vil bytte utskrifter.

  14 beste CAD-programvare for studenter og profesjonelle

Utskriftene dine har også selvklebende bakside, slik at du kan bruke bildene som dekorasjoner på samme måte som du ville brukt et klistremerke. Du kan fortsette å ta bilder mens bildet skrives ut, takket være kameraets hurtighet. På grunn av kameraets ZERO Ink-teknologi trenger du ikke å håndtere skitne utskriftsmedier, film eller toner. Du kan øke minnet til dette kameraet ved å bruke MicroSD-sporet.

Instax Mini LiPlay 2-i-1-kamera

Instax 2-i-1 Hybrid Instant Camera og -skriver fra LiPlay kan være den minste Instax noensinne, men den har en kraftig kraft. Til å begynne med er dette mer enn bare et øyeblikkelig kamera. Du kan skrive ut direkte fra smarttelefonen, takket være den lille, smarte skriveren også.

Dette Polaroid-kameraet kommer med en LCD-skjerm, og lydopptak er også en del av denne enheten. Dette polaroidkameraet slår konkurrentene fordi det tilbyr iøynefallende rammer og filtre samt muligheten til å betjene det rett fra smarttelefonen via en app. Instax Mini LiPlay er på størrelse med et kredittkort.

Fujifilm Instax Mini 40 Instant-kamera

INSTAX MINI 40 er spekket med personlighet for den nye generasjonen fotografer og bildeskapere i dagens marked. Den vil holde deg et skritt foran konkurrentene ved å kombinere «rask til handling»-funksjoner med tradisjonelle designelementer og bruken av INSTAX MINI instant-film.

Med sin innebygde selfie-modus er INSTAX MINI 40 klar til å suse nedover gaten. Ved hjelp av automatisk eksponering kan kameraet bestemme lysstyrken til scenen du er i, og sikre at du fanger nøyaktig det du ser hver gang du tar et bilde.

Alle disse egenskapene kommer sammen i en klassisk og imponerende form. Kameraet har en luksuriøs svart finish med kvalitetssølvaksenter som er herlige å ta på.

Polaroid Now+ i-Type øyeblikkelig kamera

Det mest oppfinnsomme kameraet på markedet for øyeblikket er Polaroid Now+ i-Type 2nd Generation Instant Film Camera. Dette kameraet får raskt tilgang til ekstra kreative moduser som Double Exposure, Light Painting og Noise Trigger ved å pare via Bluetooth med Polaroid-mobilappen (iOS og Android).

Det interne litium-ion-batteriet til dette splitter nye generasjon 2 instant analoge kameraet lades opp med USB-C og er produsert med 40 % resirkulerbare materialer. Et BONUS-objektivfiltersett med fem forskjellige objektivfiltertilbehør er et tillegg med Polaroid Now+ for å la deg lage enda mer.

Det er tre moderne nyanser, inkludert svart, hvit og skoggrønn, for Polaroid Now Generation 2. I tillegg er en USB-ladekabel og nakkestropp inkludert. Den er kompatibel med kommersielt tilgjengelige 600- og i-Type-filmer.

Fujifilm Instax Square SQ1-kamera

Det nyeste instant-kameraet i Fujifilms Instax Square-familie er Instax Square SQ1. Det er det ideelle instrumentet for de som ønsker å uttrykke seg kreativt gjennom rask fotografering og fange vanlige opplevelser på firkantet film.

Instax Square SQ1s 1:1 kvadratiske format fanger skjønnheten i hvert øyeblikk, slik at du kan bevare disse minnene hele livet. Det er unødvendig å bruke tid på å velge om du vil ta et bilde i stående eller liggende format mens du bruker kvadratformatet. Ta opp kameraet og trykk på knappen for å ta et bilde.

Kodak Step Camera Instant Camera

KODAK Step har en integrert skriver med ZINK Zero Ink-teknologi og et kraftig 10 MP-kamera. Du kan raskt ta, lagre og skrive ut bilder ved å bruke popup-søkeren og den tradisjonelle lukkeren.

  Lydequalizer for alle musikkapper på din iPhone [Jailbreak]

Du trenger ikke dyre patroner eller sammenfiltrede ledninger. Trykk på knappen for å få flotte 2×3-tommers selvklebende utskrifter på mindre enn 60 sekunder.

Bilder er produsert med et ekstra lag med beskyttende belegg for å beskytte mot flekker, rifter og vannskader. De er enkle, levende og levende. For å øke kapasiteten din, lagre massevis av bilder og laste dem opp til en annen enhet for deling av sosiale medier, kan du også installere et MicroSD-kort på opptil 32 GB.

Fujifilm Instax Wide 300-kamera

Tallrike nye funksjoner, inkludert en stativsokkel, en ekte bildesøker og en objektivringskive med fokussonevalg, er tilgjengelig på Fujifilm Instax Wide 300 Instant Film Camera. Instax Wide 300 tar bilder dobbelt så brede som Instax Mini Film ved å bruke Instax Wide film for lyse, høykvalitets umiddelbare utskrifter.

Øyeblikkelige, levende utskrifter av høy kvalitet produseres med Instax Wide-film. Det medfølgende nærbildeobjektivet øker rekkevidden for fotografering. Luminescensen er optimalisert for fotografering i svakt lys via en automatisk blits basert på avstanden.

Ved å bruke eksponeringskompensasjon kan du oppnå den ideelle stemningen. En blits med automatiserte strøminnstillinger og en utfyllingsblits er inkludert i Instax Wide 300.

KODAK Smile Instant digitalkamera

Du kan ta, redigere og dele bilder i fullstendig hemmelighet med KODAKs Smile Instant Print Digital Camera. Det sterke 8 mm-objektivet til dette sammenleggbare kameraet/skriveren avsløres når det åpnes fra sin kompakte tilstand.

Zoom inn med LCD-søkeren, og la deretter det faste fokuset gjøre sin magi for å fange scenen i forbløffende HD-klarhet og strålende farger.

Før utskrift lar redigeringsverktøy deg også bruke flatterende filtre og andre effekter. Den muntre designen til Smile består av et robust kabinett i en rekke stilige fargevalg.

Et innebygd stroppspor, en MicroSD-kortleser, et berøringskontrollpanel, enkel LCD-navigasjon, to bildeinnstillinger, en forhåndsvisningsfunksjon, en automatisk blits og et oppladbart batteri med opptil 40 utskrifter per lading er ekstra bekvemmeligheter som følger med kamera.

Fujifilm Instax Mini 7+ kamera

Det splitter nye Fujifilm INSTAX Mini 7+ Instant-kameraet har et moteriktig, livlig og trim design. Dette kameraet vil uten tvil bli en favoritt veldig snart på grunn av dets eksponeringskontroll og enkle pek-og-skyt-funksjoner. Overlegne bilder er bare et raskt klikk unna når du bruker et FUJINON-objektiv av høy kvalitet.

Det nye INSTAX Fujifilm Mini 7+ instant-kameraet tilbyr fem populære nyanser: Coral, Light Blue, Seafoam Green, Light Pink og Lavendel. I tillegg tilbyr Fujifilm Instax Mini 7+ enkel betjening og utmerket bildekvalitet. Den har en bærbar sammenleggbar manuell linse med enkle eksponeringskontroller.

Konklusjon

I et nøtteskall tilbyr Polaroid-kameraer en særegen og underholdende metode for å registrere minner og lage faktiske utskrifter av bildene dine. Polaroid-kameraer tilbyr en annen type fotografisk opplevelse enn konvensjonelle kameraer eller digital fotografering. Dette er på grunn av deres selvutviklende film og umiddelbare tilfredshet.

De er enkle å bruke, genererer utskrifter med et unikt utseende og preg, og appellerer til mange mennesker siden de fremkaller en viss følelse av nostalgi. De er en morsom og oppfinnsom metode for å registrere og dele minner som du kan holde i hånden. Polaroid-kameraer kan gi en annen grad av kontroll og nøyaktighet enn andre typer kameraer, men de er likevel et godt alternativ.

Deretter kan du også sjekke ut noen av de beste 360-kameraene.

x