11 beste apper for å selge klær på nettet

Hva om dine gamle klær gir deg gode penger?

Har du noen klær i skapet som du ikke lenger bruker? Det er rett tid for å venne seg til gode ting og tjene litt penger.

Ja, det er mulig, siden noen flere plattformer og applikasjoner tilbyr deg en måte å selge dine gamle klær på enkelt. Du trenger ikke være en profesjonell selger eller eier av en butikk. Det du trenger er et klesprodukt i god stand.

De fleste plattformer krever at du legger til bilder av klærne dine og bestemmer prisen. Fellesskapet av brukere på disse plattformene kan være potensielle kjøpere som er interessert i dine brukte klær.

I følge en studie ble den globale markedsverdien for videresalg av tøy estimert til å være rundt 96 milliarder dollar i 2021. Den samlede verdien av dette markedet anslås å stige til mer enn det dobbelte innen 2025. Det er estimert å nå rundt 218 milliarder dollar i 2026 .

Så du ser hvor stort dette videresalgsmarkedet for tøy er. Og ulike videresalgsplattformer kjenner dette faktum veldig godt. Som et resultat tilbyr mange apper og nettsteder et sted å selge brukte klær.

Men før vi utforsker slike plattformer, la oss først forstå noen fordeler med å selge brukte klær og hvordan du kan gjøre det riktig.

Fordeler med å selge brukte klær

Det er flere fordeler med å selge gamle klær; la oss undersøke noen viktige.

  • Tjene penger: Dette er selvfølgelig en av hovedgrunnene til å selge brukte varer. Det faktum at du til og med kan tjene et anstendig beløp gjennom dine gamle gjenstander kan fascinere nesten alle.
  • Miljøvennlig miljø: Foruten å fylle lommene dine, kan videresalg også hjelpe miljøet. Dette er fordi rask mote setter naturen vår i fare. Fabrikker over hele verden ligger etter i å pumpe ut milliarder av produkter på en dag. Ved å selge brukte varer kan du bidra til å opprettholde moten lenger, og dermed hjelpe miljøet.

La oss deretter utforske noen tips for å selge klær på nettet.

Tips for salg av klær på nett

Du må følge visse tips for å få de beste resultatene for dine brukte klær. La oss ta en titt på dem.

  • Ta attraktive og ekte bilder av klærne dine i naturlig lys.
  • Legg til beskrivende detaljer om klærne dine for å la interesserte folk få vite alt om det.
  • List opp informasjonen knyttet til klesmaterialet.
  • Finn ut hva konkurrentene dine selger og hvordan de presenterer klærne sine for salg. Dette vil gi deg en idé om hvordan du kan forbedre oppføringene dine.
  • Sett passende priser. Basert på tilstanden og levetiden til produktet ditt, kan du sette konkurransedyktige priser.
  • Markedsfør videresalgsoppføringen din for å gi den synlighet på nettet. Dette vil hjelpe interesserte personer med å finne ut om produktet ditt for salg.
  • Før du legger ut brukte klær på nettet, må du sørge for at de er fri for defekter. Den skal ikke ha noen flekker, hull eller mer fordi de fleste plattformer ikke aksepterer slike produkter.
  Bygg din egen Mini PaaS med disse 7 programvarene

La oss nå sjekke ut noen gode app-alternativer som du kan prøve å selge klærne dine.

Tradesy

Tradesy er en moteplattform som hjelper deg med å selge og sende brukte klær. Denne plattformen fokuserer på å håndtere merker som folk ser etter ofte. Den beste delen av dette er at prisene deres er ganske ekte.

Tradesy lar deg tjene på garderoben du ikke vil bruke. Til en lav avgift kan du begynne å selge her. Her får du aldri varen din tilbake. Den lar deg liste opp varene dine gratis og krever dermed 15 % provisjon per salg.

Du må liste produktet ditt ved å legge til bilder, beskrivelser, priser osv. Og produktet ditt er klart til å selges. Tradesys dedikerte apper gjør det enklere å selge klær ved å bruke Android- og Apple-enhetene dine.

Mercari

Mercari er en flott plattform som lar garderoben din puste på nytt ved å selge brukte klær. Den lar deg liste opp varene dine, selge og motta betalingen din umiddelbart. Prosessen med å liste varene er også ganske enkel. Du må legge til bilder, beskrivelser og relaterte detaljer om varen.

Du er den som vil sette prisen på produktet pluss fraktkostnaden også. Her vil du få et tilbud fra kjøperen, eller de kjøper direkte. Mercari sender varene dine via FedEx eller USPS. Du får pengene dine så snart kjøperen får varen og vurderer deg som selger.

Du kan kjøpe eller selge nesten hva som helst på Mercari ved å bruke appene Google Play Store og App Store.

Facebook Marketplace

Facebook Marketplace er et fantastisk sted å selge, selv om det ikke er første gang i tankene våre. Det lar deg tjene penger på brukte gjenstander, som klær.

Kilde

Facebook Marketplace har dedikerte grupper som hjelper deg med å kategorisere varene dine. Dette er ikke bare nyttig for selgere som deg, men også for kjøpere. Fordi de enkelt kan utforske gruppen i henhold til elementene de ønsker. For eksempel, hvis du ønsker å selge «Topp», kan du føre det opp i «Tops for Sale»-gruppen.

Her kan du også finne stedsspesifikke grupper. Som et resultat, hvis du ønsker å selge i et bestemt område, kan du også gjøre dette. Hvis du har en dedikert butikk, kan du koble den til Facebook Marketplace. Eller du kan liste opp produktene dine på Facebook-siden din.

Etsy

Etsy er en kreativ markedsplass som lar selgere og gründere komme i kontakt med millioner av kjøpere fra hele verden. Det lar selgere selge håndlagde varer, vintageprodukter eller mer. Dette lar fagfolk og selgere som deg som ønsker å selge brukte ting.

  5 beste overskriftsanalysator å bruke før du publiserer neste blogginnlegg

Du kan liste varen din for 0,20 USD, og ​​du trenger bare å betale for betalingsbehandling og offsite-annonsering. Det krever ingen provisjon ved salg. Det betyr at du kan tjene et anstendig beløp hvis du avslutter en avtale. Du kan opprette en konto hos Etsy og liste opp klærne dine for salg på få minutter.

Appen er tilgjengelig for nedlasting på Google Play Store og App Store.

eBay

eBay er en kjent og anerkjent online markedsplass for kjøp eller salg av nesten hva som helst. Den enorme brukerbasen utgjør et flott fellesskap av kjøpere for interesserte selgere. Så hvis du ønsker å selge brukte klær, kan det være det beste stedet for deg.

Her må du liste produktet ditt ved å legge til kvalitetsbilder og beskrivelser. Du må angi prisen på varen. eBay gir deg anbefalinger om hvilken leveringstjeneste du kan bruke. Du kan også bruke eBay-leveringsetiketter for ekstra besparelser på frakt.

For å selge klærne dine lokalt, kan du bruke Local Pickup. Den belaster 10-15 % av det endelige beløpet for et salg. Du kan laste ned appen på Android- og Apple-enheter.

Poshmark

Poshmark tilbyr deg en måte å tjene penger på dine brukte klær. Bare oppgi elementene dine på Poshmark ved å legge til passende bilder og detaljer. Du må også merke den med riktig pris.

Del produktoppføringen din med følgerne dine slik at potensielle kjøpere kan finne ut om produktet ditt. Mens du sender, kan du bruke Poshmark-etiketten for å få betalt så snart som mulig.

Du kan liste opp brukte klær fra Apple- eller Android-enheten din umiddelbart.

TheRealReal

TheRealReal-markedsplassen hevder å selge produktene dine mye raskere enn noen annen plattform. Den hevder å selge noen av produktene dine innen 30 dager.

I tillegg til klær lar de deg også selge alt relatert til barne-, dame- og herremote. Disse kan omfatte sko, klokker, smykker, boliginnredning osv. Det er visse produktstandarder som varen din bør oppfylle. Her kan du tjene rundt 85 % av salgsprisen.

Last ned Android- eller Apple-appen for en bedre og raskere brukeropplevelse.

Vinted

Det voksende fellesskapet til Vinted lar deg enkelt selge brukte klær til rimelige priser. I tillegg til klær lar Vinted deg selge boliginnredning, leker, moteprodukter og mer.

Det tilbyr en enkel måte å liste opp varene dine på. Bare ta noen få klare bilder av varene dine og last dem opp med pris og beskrivelse. Du mottar jevnlige oppdateringer hver gang noen kjøper eller til og med liker det oppførte produktet ditt. Den lar deg laste ned fraktetiketten og fortsette å spore pakken.

Du kan laste ned Vinted-appen fra Google Play Store eller App Store og begynne å føre opp varene dine. Betalingssystemet i appen gjør det raskt og enkelt å samle inn betalinger.

Depop

Vil du forvandle brukte klær til penger? Depop kan være ditt ideelle reisemål for dette. Du kan begynne å selge brukte ting gratis med Depop. Det lar deg holde produktene dine i en sirkulær økonomi og bidrar til å redusere moteavfall.

  Slik bruker du Digital Vibrance i Valorant

Du må ta opptil fire bilder av klærne du vil selge og føre dem opp med beskrivelser og priser. Når ditt første salg er fullført, kan du administrere alle dine salg og betalinger på ett sted. Dette er oppnåelig ved hjelp av Android- og Apple-appene.

thredUP

Enten du vil selge dine gamle klær eller donere til en sosial sak, lar thredUP deg gjøre dette. Den lar deg enkelt selge brukte klær for barn og kvinner på Android- og Apple-applikasjonene.

For dette må du bestille en gratis fraktetikett eller et Clean Out Kit på salgsappen. Bare fyll posen med barne- og dameklær fra merker som Zara, Lululemon osv., og send den tilbake til dem.

ThredUP-teamet vil inspisere disse varene, ta bilder og deretter føre dem ut for salg. De vil også være ansvarlige for å sende produkter for deg.

Barn

Kidizen er en foreldre-til-foreldre-markedsplass som lar deg enkelt selge barnas brukte klær og andre moteprodukter. I tillegg til klær kan du selge barnesko, leker, vesker, barnehager, bøker, rominnredningsartikler og mer. Du kan også selge gravidklær, bæreseler, bleievesker m.m.

Ta bilder av produktene dine og legg ved en pris. Det er ingen noteringsavgift på Kidizen. Du kan umiddelbart registrere deg og begynne å føre opp varene dine.

Last også ned Android- eller Apple-appen for smarttelefonen eller nettbrettet ditt og gjør salget mye mer praktisk.

Vanlige spørsmål

Er det lønnsomt å selge klær på nett?

Å selge brukte klær kan hjelpe deg med å tjene et beløp verdt tilstanden din. Hver enkelt avtale kan ikke være lønnsomt fordi det avhenger av hvor utmerket tilstanden til produktene dine er. Klær i god stand og nylig etterspørsel kan gi deg større fortjeneste enn noe annet.

Hvilken app er flott for nybegynnere?

Hvis du er nybegynner, kan Facebook Marketplace være det perfekte stedet å starte, siden det ikke krever noen oppføringsavgift, noe som er et pluss for folk som nettopp har startet opp.
Dessuten kan Facebook Marketplace tilby deg bedre eksponering ettersom det allerede er en kjent sosial medieplattform.

Siste ord

Så hvis du har en garderobe full av varer du ikke bruker, begynn å selge dem ved å bruke noen av disse appene. Disse kan hjelpe deg å tjene litt penger på dem og bidra til å redusere deponi.

Det kan også være lurt å utforske noen innovative småbedriftsideer for å starte.

x