11 beste programvare for tid og fakturering for teamledere

Mange bedrifter bruker tid- og faktureringsprogramvare for å kontrollere organisasjonens økonomiske og forretningsrelaterte data.

Som teamleder forstår du sannsynligvis viktigheten av tidsregistrering og fakturering. Du vil sørge for at teammedlemmene dine jobber effektivt og at faktureringsprosessen har en strømlinjeformet flyt.

Imidlertid er det bare ikke mulig for en å utføre disse ærendene manuelt manuelt. Her er den beste programvaren for tid og fakturering for å spore teamets tid for å lette tidsregistreringen.

Denne artikkelen snakker om programvare for tid og fakturering, fra hva de er til fordelene ved å integrere en og annen utmerket programvare for å hjelpe deg med å øke effektiviteten til arbeidsflyten din.

Men før det, la oss forstå,

Hvordan defineres fakturerbare timer?

Fakturerbare timer er definert som antall timer et selskap har viet til å jobbe for en klient. Det kan beregnes på prosjektbasis, eller det kan være en generell beregning.

For å beregne fakturerbare timer, må du først spore antall timer ansatte jobber på hvert prosjekt. For dette kan du bruke programvare for tidsregistrering eller manuelt ved å la ansatte sende timelister (noe som er ganske kjedelig, men).

Når timene er sporet, kan du bestemme timene som belastes klienten. Prisene avhenger av type prosjekt, kontrakten selskapet har med kunden, og selskapets retningslinjer.

Hva er ineffektiviteten ved å måle det manuelt?

Å måle faktureringstimer og tid kan bli overveldende når du prøver å gjøre det manuelt. Flere ineffektiviteter forventes å skje:

  • Det kan være vanskelig å nøyaktig spore timene jobbet på et prosjekt, spesielt for hver enkelt ansatt. Det kan føre til over- eller underfakturering av klienter.
  • Manuell sporing av fakturerbare timer er tidkrevende og stressende. Det krever stor innsats og kan distrahere fra å jobbe med prosjekter.
  • Det inkluderer et papirspor som kan bli skremmende å administrere og ha sjanser for å bli borte eller forlagt.
  • Du kan føle deg stresset samtidig som du sikrer at ansatte rapporterer nøyaktig arbeidstimer.
  • Å bestemme lønnsomheten til et prosjekt kan også være litt utfordrende. Når du har mye på bordet, kan beregning av hvert prosjekts faktureringsgrad føre til unøyaktighet i faktureringen.

Hva er de største fordelene med programvare for tid og fakturering?

Det er en håndfull fordeler og faktureringsprogramvare du ikke vil gå glipp av. Det inkluderer:

Forbedret ansvarlighet

Ved å holde styr på fakturerbare timer kan du fakturere kundene dine nøyaktig og sikre at du får betalt for alt arbeidet ditt. Programvaren kan hjelpe deg med å spore utgifter. Denne informasjonen kan holde budsjettet på rett spor og sikre at du ikke bruker mer enn du har råd til.

Dessuten kan du enkelt administrere flere prosjekter samtidig. Det kan bidra til å holde prosjektene på rett spor og sikre rettidig levering.

Strømlinjeform betalinger

I stedet for å måtte holde styr på fakturaer og betalinger manuelt, kan programvaren gjøre alt for deg. Det kan frigjøre mye av tiden din slik at du kan fokusere på flere aspekter av virksomheten din.

En annen fordel er å unngå sen betaling. Hvis du sporer betalinger manuelt, er det sjanser for å gå glipp av en betaling. Det kan skade bedriftens omdømme og gjøre det vanskelig å holde seg flytende økonomisk. Med programvare for sporing av tid og fakturering kan du sette opp påminnelser for når betalinger forfaller, slik at du aldri går glipp av en betaling igjen.

  Hva er Slack, og hvorfor elsker folk det?

Fanger data

Når du sporer tid og faktureringsdata, lager du en historisk oversikt over arbeidet ditt.

Det kan være gunstig for en rekke formål, for eksempel:

  • Identifisere trender i arbeidsmønstrene dine
  • Analyser arbeidsprosessen din for å finne ineffektivitet
  • Rekonstruere arbeidshistorikken din for fakturering eller andre formål

Reduser driftskostnadene

En programvare for sporing av tid og fakturering kan hjelpe deg med å redusere driftskostnadene ved å automatisere tjenestenes sporings- og faktureringsprosess. Den lar deg spare tid og penger ved å redusere behovet for manuell dataregistrering og fakturering.

Bedre teamproduktivitet

Ved å spore tiden de ansatte bruker på å jobbe med ulike oppgaver, kan du bedre forstå hvor tiden til teamet ditt går. Denne informasjonen kan brukes til å justere teamets arbeidsflyt, for å sikre at de er så produktive som mulig.

Må-ha-funksjoner i en tids- og faktureringsprogramvare

Når du velger tid- og faktureringsprogramvare, er det noen få nøkkelfunksjoner du bør se etter for å sikre at programvaren passer godt for virksomheten din. En tid- og faktureringsprogramvare bør ideelt sett ha følgende funksjoner:

Oppgaveoppgave

En tid- og faktureringsprogramvare må ha en oppgavetildelingsfunksjon der du kan tildele oppgaver til teammedlemmene dine og gi dem tilgang til å overvåke fremdriften. Programvaren må også tillate deg å se oppgaver som er tildelt hver enkelt og spore fremdriften til hver oppgave.

Tidssporing – fakturerbare og ikke-fakturerbare timer

Enhver virksomhet som tilbyr timebaserte tjenester trenger tid og faktureringsprogramvare for å spore antall fakturerbare og ikke-fakturerbare timer. Det lar oss fakturere kunder nøyaktig for tjenestene som tilbys og hjelper virksomheter med å identifisere områder hvor ansatte bruker tid.

Faktureringsrapporter

Faktureringsrapporter er avgjørende, slik at du kan spore inntekter og utgifter. Uten denne funksjonen ville bedrifter måtte generere rapporter manuelt, noe som er tidkrevende og utsatt for feil.

Faktureringsrapportfunksjonen hjelper til med å generere rapporter for en bestemt periode og inkluderer all relevant informasjon, for eksempel dato, klokkeslett, fakturert beløp og betalingsstatus.

Generering av faktura

Å ha programvare som kan generere fakturaer automatisk vil spare deg for tid og problemer. Denne funksjonen gjør det enklere å sikre at du fakturerer kundene dine riktig.

Tilgjengelighet via mobil

Tids- og faktureringsprogramvare bør ha mobil tilgjengelighet for å gjøre det enkelt for travle fagfolk å spore tid og fakturerbare timer. Det kan være en livredder for folk som ofte jobber utenfor kontoret og ikke alltid har tilgang til en datamaskin.

Rimelig pris

God tid og faktureringsprogramvare er en med en rimelig prisstruktur og en haug med relevante funksjoner. Prisingen må være transparent og fleksibel, uten skjulte gebyrer eller langsiktige kontrakter.

En gratis prøveversjon bør tilbys for å hjelpe potensielle kunder til å prøve den før kjøp gjør alltid susen!

En god kundestøtte

Kvaliteten på kundestøtten gjenspeiler hvor dedikert de er til å høre kundenes bekymringer. Før du foretar et kjøp, sjekk om kundestøtten deres og les anmeldelser for å sjekke om de er på tale!

Her er listen over den beste programvaren for tid og fakturering:

Clockify Me

Ser du etter et alt-i-ett-fakturerings- og sporingsverktøy? Jakten din slutter her! Clockify er en klassens beste tid- og faktureringsprogramvare som lar deg enkelt spore fakturerbare timer og gjør det sømløst å beregne faktureringstimer mens du ekskluderer ikke-fakturerbare timer.

Hver funksjon i Clockify er designet for å forenkle faktureringsprosessen din. Du kan strømlinjeforme arbeidsmengden ved å sette opp prosjekter, spore og opprette fakturaer.

  8 beste selvvertsbaserte e-postmarkedsføringsplattform

Enten du er en liten bedriftseier, en oppstart eller en bedrift, vil dette verktøyet garantert anerkjenne kravene dine. Ikke bare dette, men du blir informert om verdifull innsikt om kundenes lønnsomhet.

Den beste delen? Clockify er helt gratis for alle å bruke.

Zoho-faktura

Zoho Invoice er et av de beste tids- og faktureringsverktøyene for å hjelpe deg med å overvåke tidsinvesteringen som gjøres av hver enkelt eller hele teamet. Dette verktøyet kan drastisk optimalisere fakturerings- og sporingsprosessen.

Zoho Invoice har dukket opp som et verktøy for å gå til faktura og timeliste. Ved å bruke denne programvaren kan du tildele oppgaver til teamet ditt, administrere prosjekter og øke teamets produktivitet. Du kan lage en strukturert arbeidsflyt ved hjelp av Zohos avanserte rapporteringsfunksjon.

Zoho, den beste faktureringsprogramvaren, brukes hovedsakelig av små bedrifter, og er gratis.

Scoro

Scoro er bygget for å opprettholde behovene til en bedrift for å effektivt administrere tid og strømlinjeforme fakturaer. Det er enkelt å bruke og forstå for alle i teamet.

Den gir deg også automatiske genereringstidsrapporter for alle i teamet, ukentlig og månedlig statistikk for dine faktureringsbehov, og en god oversikt over hvilke prosjekter som bruker mest av ressursene dine.

Mine timer

Med rimelige planer, et intuitivt grensesnitt og imponerende funksjoner, har Myhours blitt et velkjent sporingsverktøy for lønnsadministrasjon.

Myhours lar deg spore teamets aktiviteter uten å bruke timer på flere verktøy. Med dette verktøyet kan du administrere hele teamet ditt fra ett sted og få en klar oversikt over den totale aktiviteten deres.

Dette fakturerings- og sporingsverktøyet lar deg lage rapporter om alle prosjektene du har jobbet med for individuelle kunder. Du kan også få en sniktitt på teammedlemmenes tilgjengelighet, slik at du kan holde deg informert om hvem du skal gå til når du ønsker å outsource.

Med dette verktøyet kan du øke ansvarligheten ved å dele automatiserte rapporter med kundene dine og pleie relasjoner med dem.

Bill4time

Bill4time er laget for å hjelpe deg med fullstendig innsyn i hele driften av arbeidsflyten din. Med et rent brukergrensesnitt er det enkelt for bedrifter å bruke dashbordet og få avanserte analyser.

Bill4time lar deg få tilgang til alle data med bare ett klikk og eliminerer behovet for verktøy og regneark. Den utstyrer deg med sanntidsinnsikt og avanserte KPIer for å holde tritt med bedriftens ytelse. Dette verktøyet er laget med tanke på byråer.

Tilpass og angi gjentakende fakturaer, registrer utgifter og organiser dem med denne programvaren. Bill4time tilbyr tre betalte planer: Time & Billing, Legal Pro og Legal Enterprise.

Toggl

Toggl er nok en kostnadseffektiv programvare for tidsregistrering og fakturering. Den er bygd for catering til bedrifter som ønsker å takle tilbakevendende prosesser, overvåke tid investert i hver aktivitet, og skape en organisert struktur for arbeidet ditt.

Denne programvaren reduserer tiden du bruker på den hverdagslige aktiviteten med å spore tid og fakturering, gir teammedlemmene dine en sømløs arbeidsflyt for å logge tid og fakturering, og lar deg jobbe i et miljø som er intuitivt og enkelt å bruke.

Med Toggl kan du spare tid fra å legge inn timelister på nytt og fakturering, redusere revisjonstiden og forbedre effektiviteten. De har en gratis plan, en startplan, en premiumplan og en plan som kan tilpasses.

Getcanopy

Getcanopy er en flott faktureringsprogramvare for tjenestebaserte bransjer. Dette fantastiske verktøyet er for bedrifter som ikke liker å kaste bort tid på arbeidsflyter og mangler et sentralt system for å administrere tiden sin på et prosjekt.

  10 beste arbeidsflytautomatiserings- og integrasjonsplattform for personlig eller bedrift

Med Getcanopy er det enkelt å sjekke tiden alle bruker på hvert prosjekt. Dessuten får du et fugleperspektiv av teamets fremgang og kan sikre at alle gjør sitt med dette verktøyet.

En annen flott funksjon ved Getcanopy er dens ferdige tilpassede rapporter og faktureringsmaler. Getcanopy har mange betalte planer og tillegg basert på noen avanserte funksjoner, sammen med en gratis plan.

Nutcache

Nutcache er en multifunksjonsløsning som hjelper bedrifter med prosjektbudsjettering, utgiftsstyring og timeregistrering mens de er på farten.

Denne godt utformede programvaren kan enkelt konfigurere tidsregistrering, fakturering og kontofakturering, se den faktiske tiden brukt på kundens prosjekt og generere nøyaktige fakturaer. I tillegg kan du sende påminnelser for forfalte fakturaer og betalingsforsinkelsesdata og godta betalinger med dette verktøyet.

I tillegg til tidsregistrering og faktureringsfunksjoner, kommer Nutcache også med mange automatiseringsfunksjoner og prosjektsporingsverktøy. Avhengig av dine krav og bedriftsstørrelse, kan du velge en fra deres gratis-, pro- og bedriftsplaner.

Beebole

Beebole er kjent for sitt robuste prosjekttidssporingsverktøy som har som mål å hjelpe bedrifter i alle størrelser med å optimalisere produktiviteten.

Sett opp prosjektene på Beebole og begynn å fylle fakturerbare timer når som helst, fra hvor som helst. Du kan til og med jobbe nå og fylle ut timelistene senere ved å bruke deres lagrede rapporter. Teammedlemmer kan se og oppdatere sine tidslogger og teamtildelinger.

Replikon

Replicon er fokusert på å ta stresset med timelistefakturering. Den gir deg hele summen av fakturerbare timer ved fingertuppene og lar deg spore prosjektfremdrift, budsjett og lønnsomhet på ett sted.

Replicon sparer deg for unødvendig hodepine og tid, og er en rimelig, effektiv og skalerbar løsning som tilbyr deg alt du trenger fra et tidsregistrerings- og faktureringsverktøy.

Fra prosjektestimater til utgiftssporing til detaljerte rapporter som kan deles og en kundeportal også, har Replicon levd opp til forventningene. De har tre betalte planer, fra et prosjektstyringsverktøy til en profesjonell tjenesteautomatiseringspakke.

Timebilling-app

Timebilling-appen kan forbedre arbeidskvaliteten din ved å lage et organisert arbeidsområde. Teamet ditt kan spore tid og fakturering mens de pinger brukere for å angi tiden arbeidet i sanntid. Med intuitive dashbord gir Timebilling deg rollebasert tilgang til teammedlemmene. Den lar også alle få tilgang til og spore fremgangen deres når som helst, fra hvor som helst i verden.

Tidslogger og fakturaer genereres automatisk, noe som betyr at det ikke brukes mer tid på fakturering. Alle tidslogger lagres i din private sky, så det er ingen eksport- eller sikkerhetskopieringsmareritt.

Konklusjon

Selv om markedet har et overflod av tid og faktureringsprogramvare, er det bare noen få som anses som egnet for virksomheten din. Programvare for tidsregistrering kan brukes til en rekke formål. Du kan spore oppgaver og fakturerbare timer, overvåke ansattes produktivitet og lage lønnslister med den beste tid- og faktureringsprogramvaren.

I tillegg vil du motta rapporter om hvordan teamet bruker tiden sin, slik at du kan optimalisere effektiviteten.

Fra den godt undersøkte listen ovenfor med 11 verktøy står du fritt til å velge det som ser ut til å passe perfekt for din virksomhet. Mens du gjør det, ikke glem å sjekke om de snakker!

Du kan også utforske noen beste regnskapsprogramvare for små og store bedrifter.

x