11 beste salgsprospekteringsprogramvare for å øke salgspotensialet

Salgsprospekteringsprogramvare lar deg finne, målrette og få kontakt med dine ideelle kunder – fra ett sted. Det er en plattform som lar deg prospektere raskere, og fjerner behovet for å bytte mellom faner og forskjellige verktøy. Den leverer nøyaktige B2B-kontakt- og bedriftsdata for å utføre effektiv oppsøking i skala og hastighet.

Programvare for salgsprospektering omfatter et bredt spekter av spesialiserte verktøy, hver skreddersydd for å håndtere bestemte stadier eller oppgaver i prospekteringsprosessen. Disse verktøyene kan brukes alene eller som en del av omfattende løsninger med flere funksjoner.

Disse verktøyene er uvurderlige eiendeler for salgsteam, som gjør dem i stand til å spare tid, forbedre produktiviteten og øke sannsynligheten for å konvertere potensielle kunder til kunder. Verktøyene gir bedrifter mulighet til å fremskynde sine salgssykluser, utvide kunderekkevidden og oppnå vedvarende vekst i dagens svært konkurranseutsatte marked.

I dag vil vi diskutere noen av de beste salgsprospekteringsverktøyene for å hjelpe deg med å øke salget og lukke avtaler raskere.

Hvorfor er salgsprospektering viktig?

Salgsprospektering er avgjørende for selgere da det letter prosessen med å finne, kvalifisere og prioritere potensielle kunder. Hvis det gjøres riktig, hjelper prosessen bedrifter med å utvikle pipelines for potensielle potensielle kunder og få kundenes tillit.

Salgsprospektering lar deg etablere forbindelser med potensielle kunder hvis behov stemmer overens med løsningen din, noe som gir større sjanse for suksess.

Det gir også verdifull innsikt i et prospekts smertepunkter, og sikrer at du engasjerer deg med kontakter som er mottakelige for verdiforslaget ditt. Salgsprospektering viser seg å være svært effektiv for å skape meningsfulle forbindelser og optimalisere salgsresultater.

Hvordan gjøres salgsprospektering?

Salgsprospektering fungerer som det første trinnet i salgstrakten, med sikte på å lede potensielle kunder gjennom svinghjulet til å bli inntektsgenererende kunder til slutt.

Effektiv salgsprospektering innebærer grundige undersøkelser av prospektets bransje, smertepunkter og egnethet for ditt tilbud. Det er også nødvendig å utnytte ulike kommunikasjonskanaler, inkludert e-post, telefon, sosiale medier og SMS, for å gi verdifull innsikt som overtaler potensielle kunder til å komme videre i salgsreisen din.

Ved å delta i vellykket salgsprospektering kan du finne godt matchede kunder som sannsynligvis vil svare positivt og være åpne for å planlegge møter, og dermed øke sjansene dine for konvertering.

Følgende er teknikkene for å gjøre salgsprospektering effektivt:

 • Definer målkunden din ved å utvikle en pålitelig og velprøvd kundepersona
 • Finn effektive måter å nå eller få kontakt med målkundene dine.
 • Varm opp potensielle kunder ved å søke henvisninger eller engasjere seg på sosiale medier, e-post, telefon osv.
 • Vær utholdende med salgsstrategien din.
 • Utnytt salgsprospekteringsverktøy for å fremskynde og automatisere salgsprosesser slik at virksomheten din kan utvides mer.

Hvorfor trenger bedrifter salgsprospekteringsprogramvare?

Programvare for salgsprospektering gir en rekke fordeler, inkludert:

 • Finn og identifiser kvalifiserte potensielle kunder effektivt.
 • Spar verdifull tid ved å automatisere manuelle oppgaver.
 • Forbedre kundeservicen gjennom personlig og målrettet oppsøking.
 • Øk salgsproduktiviteten ved å prioritere potensielle potensielle kunder.
 • Automatiser prosesser for generering av leads for konsistent leadflyt.
 • Forbedre kvaliteten på potensielle salg gjennom datadrevet innsikt.
 • Strømlinjeform salgsprosessen ved å sentralisere prospektdata og kommunikasjon.
 • Fremme sterkere kundeengasjement gjennom skreddersydde interaksjoner.

Disse fordelene med programvare for salgsprospektering gjør det mulig for salgsteam å optimere innsatsen, maksimere effektiviteten og oppnå bedre salgsresultater.

LeedFeader

Blymater er en Helsinki-basert oppstart som er dedikert til å revolusjonere konseptet med kjøperhensiktsdata. Selskapet er forpliktet til å hjelpe bedrifter med å overvinne hindringer i å effektivt identifisere og konvertere potensielle kunder av høy kvalitet.

Leadfeeder tilbyr en løsning som hjelper bedrifter med å avdekke verdifull innsikt om besøkende på nettstedet, slik at de kan prioritere og kommunisere med potensielle kunder mer effektivt.

Egenskaper:

 • Leadfeeder identifiserer og sporer selskapene som besøker nettstedet ditt, og gir verdifull informasjon om potensielle potensielle kunder.
 • Plattformen tilbyr detaljert innsikt i selskapene som besøker nettstedet ditt, inkludert deres bransje, bedriftsstørrelse, plassering og mer.
 • Leadfeeder gir kontaktinformasjon til viktige beslutningstakere i de besøkende selskapene, slik at du kan kontakte relevante enkeltpersoner direkte.
 • Leadfeeder tildeler en poengsum til hver potensiell kunde basert på deres engasjementsnivå og oppførsel på nettstedet ditt, og hjelper deg med å prioritere og fokusere på de mest lovende kundeemnene.
 • Du kan motta umiddelbare varsler når et målselskap besøker nettstedet ditt, noe som gjør det mulig for deg å iverksette tiltak umiddelbart og engasjere potensielle potensielle kunder.
  Du må bytte ut AirPods på $ 160 hvert par år

Pris:

Leadfeeder tilbyr en gratis plan som lar brukere komme i gang med plattformen uten kostnad, og den betalte planen starter på €199 per måned, fakturert årlig.

Hubspot

HubSpot er en ledende programvare for inngående markedsføring og salg designet for å styrke bedrifter i å tiltrekke seg besøkende, konvertere potensielle kunder og lukke kunder. Som en skybasert plattform tilbyr HubSpot sømløs integrasjon og tilgjengelighet, og sikrer at dataene dine synkroniseres på tvers av team og enheter i sanntid.

Egenskaper:

 • HubSpots fullt utstyrte CRM (Customer Relationship Management) gir et sentralisert knutepunkt for å administrere salgspipeline og kundeinteraksjoner.
 • Verktøyene for salgsengasjement gjør det mulig for salgsteam å strømlinjeforme oppsøkende innsats og forbedre prospektkommunikasjonen.
 • Den tilbyr et tilbud, og CPQ (Configure, Price, Quote) funksjonalitet for å hjelpe salgsteam raskt å generere nøyaktige tilbud og forslag.
 • HubSpots rapporterings- og analysefunksjon gir verdifull innsikt i salgsytelse, og hjelper deg med å spore beregninger, måle salgseffektivitet og ta datadrevne beslutninger.

HubSpot tilbyr gratis salgs-CRM-verktøy for å hjelpe deg med å avslutte avtaler raskere og effektivisere salgsprosessen. De betalte planene er: Starter-planen starter på $18 månedlig, og den profesjonelle planen starter på $450 månedlig.

Leadfuze

LeadFuze er en omfattende programvareløsning som revolusjonerer potensielle salg og oppsøkende prosesser. Med LeadFuze kan bedrifter automatisere den kjedelige oppgaven med å bygge nøyaktige kundeemnelister og sømløst integrere med oppsøkende verktøy for å kontakte og engasjere seg med verifiserte salgsemner.

Egenskaper:

 • LeadFuze automatiserer generering av potensielle salg ved hjelp av avanserte algoritmer og datakilder. Dette eliminerer behovet for manuell søking av potensielle salg, og sparer deg for tid og krefter.
 • Den bruker strenge verifiseringsteknikker for å sikre nøyaktigheten og gyldigheten til leaddata. Dette hjelper deg å unngå å kaste bort ressurser på utdatert eller feil informasjon, og gir deg tilgang til potensielle kunder av høy kvalitet.
 • Med LeadFuze kan du lage skreddersydde kundeemnelister basert på spesifikke kriterier som bransje, plassering og stillingstittel. Denne tilpasningen lar deg fokusere på målrettede segmenter og forbedre relevansen og effektiviteten til din oppsøkende rekkevidde.
 • LeadFuze tilbyr avanserte filtrerings- og segmenteringsalternativer for å avgrense kundeemnelistene dine. Denne funksjonen lar deg konsentrere innsatsen om de mest relevante potensielle kundene, og sikrer at din oppsøking er målrettet og effektiv.

Planene levert av LeadFuze er: Den ubegrensede planen starter på $397 per måned; SCALING-planen starter på $147 per måned. Det gir også CUSTOM planer.

Lusha

Lusha er en kraftig leadgenereringsplattform designet for å hjelpe salgsrepresentanter, rekrutteringsledere og markedsførere av virksomheter av alle størrelser. Lusha tilbyr allsidige verktøy designet for å imøtekomme ulike forretningsbehov.

Plattformen lar deg nå dine vekstmål ved å legge til rette for effektiv oppsøking og etablere meningsfulle forbindelser med målgruppen din.

Egenskaper:

 • Med Lusha får du umiddelbar tilgang til nøyaktige og verifiserte kontaktdetaljer for potensielle kunder. Lusha henter kontaktdetaljer som telefonnumre, e-postadresser og profiler på sosiale medier, noe som sparer deg for tid og krefter i manuell søk og verifisering.
 • Den tilbyr avanserte søkefunksjoner som hjelper deg med å filtrere og avgrense søket etter potensielle kunder basert på spesifikke kriterier som stillingstittel, bransje, beliggenhet og mer.
 • Plattformen gir verdifull innsikt i potensielle kunder, inkludert deres stillingsbetegnelser, bedriftsdetaljer og profesjonelle profiler.
 • Den integreres sømløst med populære CRM-plattformer og andre verktøy, noe som gjør den enkel å integrere i din eksisterende arbeidsflyt.

Lusha tilbyr en gratisversjon som lar deg prøvekjøre plattformens funksjoner. De betalte planene er The Pro-planen, priset til $580 per bruker årlig, og Premium-planen, priset til $1020 per bruker årlig.

Mixmax

Mixmax er en avansert salgsengasjementplattform som gir inntektsteam mulighet til å maksimere produktiviteten og oppnå mer med færre ressurser. Plattformen utnytter kraften til innebygd AI for å strømlinjeforme oppretting av salgsinnhold.

  8 beste rettsmedisinske dekrypteringsverktøy for å hjelpe i etterforskning

Denne AI-drevne funksjonaliteten lar salgsteam generere overbevisende salgsmateriell mer effektivt enn noen gang før.

Egenskaper:

 • Mixmax gir detaljerte sporings- og analysefunksjoner, slik at brukere kan få innsikt i åpningshastigheter for e-post, koblingsklikk og vedleggsvisninger.
 • Mixmax inkluderer en rekke engasjementforbedrende funksjoner som kodebiter, flere signaturer, Giphy-integrasjon for å legge til animerte GIF-er og tilpassede merkevarealternativer.
 • Mixmax lar brukere lage og lagre gjenbrukbare meldingsmaler, strømlinjeforme repeterende oppgaver og sikre konsistent meldinger på tvers av salgsteamet.
 • Mixmax forenkler prosessen med å planlegge møter ved å tilby sømløs kalenderintegrasjon. Denne funksjonen eliminerer frem-og-tilbake-koordinering og forbedrer den generelle effektiviteten av å planlegge avtaler.

Mixmax tilbyr en gratis plan med grunnleggende funksjoner som åpen sporing per mottaker og muligheten til å sende sporede e-poster. Den tilbyr også betalte planer, fakturert årlig, fra $29 per bruker per måned for SMB, $49 per bruker per måned for Growth-plan, $69 per bruker per måned for Growth + Salesforce, og tilpassede priser for Enterprise.

Growbot

Growbots er en svært effektiv salgsprospekteringsprogramvare utviklet for å hjelpe bedrifter med å generere potensielle salg og automatisere salgsprosessene deres. Med sin omfattende pakke med funksjoner, inkludert evner for generering av potensielle kunder, e-postautomatisering og avanserte analyser, lar Growbots bedrifter strømlinjeforme salgsarbeidsflyten og oppnå bedre resultater.

Egenskaper:

 • Growbots gjør det mulig for virksomheter å identifisere og generere potensielle kunder av høy kvalitet gjennom avansert målretting og datadrevne algoritmer.
 • Med Growbots kan brukere automatisere sin e-postrekkevidde, spare tid og sikre konsistent kommunikasjon med potensielle kunder.
 • Programvaren gir mulighet for personlig tilpassede og målrettede e-postkampanjer, inkludert oppfølginger og dryppsekvenser, for å pleie potensielle kunder og øke engasjementet.
 • Growbots tilbyr dybdeanalyse og rapporteringsfunksjoner, slik at bedrifter kan måle effektiviteten av salgsinnsatsen.
 • Salgsinformasjonsfunksjonen til Growbots gir data om prospektatferd, bedriftsdetaljer og sosiale profiler, og gir salgsteamene mulighet til å tilpasse sin oppsøkende rekkevidde og ha mer informerte samtaler.

Growbots tilbyr en gratis prøveversjon i syv dager. Prisen for de betalte planene starter på $49 månedlig for Basic-planen, $199 månedlig for Pro-planen og Enterprise-planen, som er spesialpriset.

Signaler

Signaler er en avansert AI-drevet plattform som hjelper selskaper med å kvalifisere besøkende på nettstedet basert på deres passform, oppførsel og hensikt.

Signaler bruker sofistikerte AI-algoritmer for å skrape og samle relevant bedriftsinformasjon når besøkende besøker nettstedet ditt. Disse dataene blir deretter analysert for å avgjøre om det besøkende selskapet stemmer overens med din ideelle kundeprofil.

Egenskaper:

 • Signaler integreres sømløst med CRM-systemet ditt, og synkroniserer automatisk potensielle kunder, kontakter og kontoer. Denne integrasjonen sikrer at CRM-en din forblir oppdatert med den nyeste informasjonen fanget opp av Signals.
 • Det gir deg mulighet til å registrere potensielle kunder og kontakter direkte i kampanjer fra CRM. Ved å registrere kontakter i kampanjer kan du automatisere personlig og målrettet oppsøking, pleie potensielle kunder basert på deres oppførsel og engasjement.
 • Plattformen støtter kontobaserte markedsføringsstrategier ved å gi innsikt i selskaper som matcher din ideelle kundeprofil. Den lar deg identifisere målkontoer og deres tilknyttede kontakter, lage skreddersydde kampanjer og engasjere deg med sentrale interessenter.
 • Signaler bruker AI-algoritmer for å analysere besøkendes atferd og hensikter. Det hjelper deg med å kvalifisere potensielle kunder basert på at de passer for virksomheten din. Plattformen identifiserer ledere med høyt potensial og tildeler deres potensielle poeng, slik at salgsteamet ditt kan prioritere innsatsen og fokusere på potensielle kunder med høyest sannsynlighet for konvertering.

Teamplanen fra Signals er priset til $599/måned, firmaplanen er priset til $1199/måned, og Premium Plan tilbyr tilpassede priser.

Linkdin Salgsnavigator

LinkedIn salgsnavigator er en betalt abonnementstjeneste som gjør det mulig for selgere å finne og kontakte kvalifiserte potensielle kunder, bygge og vedlikeholde relasjoner med kjøpere og utnytte LinkedIns data, innsikt og verktøy.

Den er tilgjengelig for både enkeltpersoner og team og tilbyr forbedrede søkefunksjoner, økt synlighet i utvidede nettverk og tilpassede algoritmer.

Egenskaper:

 • Bedriftsfølgere: Vis potensielle kundeemner som allerede følger bedriften din, og indikerer interessen deres for merkevaren din.
 • Nylige plakater: Oppdag potensielle kunder som har lagt ut innlegg på LinkedIn i løpet av den siste måneden, noe som muliggjør målrettet engasjement.
 • Nyheter omtaler: Identifiser potensielle kunder nevnt i nyhetsartikler, slik at du kan holde deg informert og utnytte relevante oppdateringer.
 • Jobbskifter: Finn potensielle kunder som nylig har byttet jobb, og tilbyr meningsfulle muligheter for oppsøkende kontakt.
 • Delte forbindelser: Identifiser kontakter med delte forbindelser, tilrettelegg for varme introduksjoner og fremme relasjoner.
  Hvilket testrammeverk er best for deg?

LinkedIn Sales Navigator tilbyr tre prisplaner, en for individuell bruk og en annen for teambruk: Kjerne: $99,99 per bruker per måned, Avansert: $159,99 per bruker per måned, og Advanced Plus: Tilgjengelig ved e-posthenvendelser.

Bitrix24

Bitrix24 er en omfattende plattform som gir bedrifter mulighet til å automatisere klientsøkeprosessen, og flytte fokus fra å aktivt finne kunder til å tiltrekke potensielle kunder til bedriften din. Med Bitrix24 kan du generere flere leads og øke avtaleavslutninger gjennom ulike funksjoner og funksjoner.

Egenskaper:

 • Det hjelper bedrifter med å fange potensielle kunder fra sosiale mediekanaler og tilpassede landingssider.
 • Plattformen har over 35 salgs- og markedsføringsverktøy om bord.
 • Det hjelper bedrifter med å lage effektive e-postmarkedsføringskampanjer.
 • Andre nøkkelfunksjoner i Bitrix24 er automatisk distribusjon av kundeemner og opprettelse av tilpassede arbeidsflyter.
 • Bitrix24 har fem prisplaner som imøtekommer ulike forretningsbehov: Gratis plan, Basic: $49 per måned for fem brukere, Standard: $99 per måned for 50 brukere, Professional: $199 per måned for 100 brukere, og Enterprise: $799 per måned for 250 brukere.

  Ringover

  Ringover tilbyr et salgsprospekteringsverktøy kalt Cadence som ble bygget av salgsteam for salgsteam for å effektivisere hele prosessen med å finne nye kunder. Denne løsningen sparer tid ved å automatisere prosesser og veilede agenter gjennom oppgavene deres, og fremheve hva som må gjøres for å konvertere potensielle kunder.

  Egenskaper:

  • Det automatiserer tidkrevende oppgaver, slik at salgsteam kan fokusere på å engasjere potensielle kunder.
  • Den automatiserer prosesser som dataregistrering, leadprioritering og oppfølgingspåminnelser, sparer verdifull tid og forbedrer effektiviteten.
  • Cadence veileder salgsagenter gjennom oppgavene deres, og gir et klart veikart for hva som må gjøres for å konvertere potensielle kunder.
  • Den fremhever de nødvendige trinnene, for eksempel å ringe, sende e-post eller planlegge oppfølging, for å sikre at alle viktige handlinger blir lagt merke til. Denne funksjonen hjelper salgsagenter med å fokusere innsatsen på potensielle potensielle kunder, og øker sjansene for vellykkede konverteringer.
  • Den sporer prospektengasjement, og gir innsikt i deres interaksjoner med salgsmateriell, for eksempel e-poster, anrop eller nettstedbesøk. Denne funksjonen gjør det mulig for salgsteam å måle prospektinteresse og skreddersy deres tilnærming basert på engasjementsdata.

  Plattformens priser starter på $21 per bruker per måned for SMART-planen, BUSINESS er priset til $44 per bruker per måned, og AVANSERT-planen er priset til $54 per bruker per måned.

  Apollo

  Apollo er en datadrevet engasjementsplattform som hjelper selgere med å identifisere salgsmuligheter og øke kvaliteten på samtalene de har med potensielle kunder. Programvaren hjelper salgsteamet eller småbedriftseiere med å nå dyptgående, målrette potensielle kunder nøyaktig, nå ut og engasjere dem i hastighet og skala.

  Egenskaper:

  • Dens salgsinformasjonsplattform lar deg søke, engasjere og konvertere over 265 millioner kontakter hos over 70 millioner selskaper.
  • Apollo Chrome-utvidelsen fungerer uansett hvor du ser etter; på LinkedIn, Gmail, Google Kalender eller selskapets nettsted for raskt og enkelt å finne e-poster og numre.
  • Plattformen hjelper deg med dyp oppsøking ved å la deg tilpasse meldingene dine i stor skala.
  • Med Apollo.ios salgsprospekteringsprogramvare kan du målrette potensielle kunder nøyaktig ved å bruke filtre som stillingstittel, bransje, beliggenhet, bedriftsstørrelse og mer.

  Apollo.io har forskjellige prisplaner avhengig av antall brukere og funksjoner. Prisen for Apollo.io starter på $39 per bruker per måned for Basic-planen, $79,00 per bruker per måned for Professional-planen og $79 for organisasjonsplanen.

  Siste ord

  I dagens konkurranseutsatte forretningslandskap er det avgjørende å ha et pålitelig salgsprospekteringssystem for å drive vekst og ligge i forkant av konkurrentene. Ved å bruke et salgsprospekteringssystem kan bedrifter strømlinjeforme sin innsats for å generere potensielle kunder, og spare tid og ressurser som kan omdirigeres til meningsfulle interaksjoner med potensielle kunder.

  Disse systemene gir verdifull innsikt og nøyaktig kontaktinformasjon, slik at salgsrepresentanter kan skreddersy sine oppsøkende strategier og budskap for maksimal effekt.

  Du kan også utforske de beste salgs-AI-verktøyene for å skyte inntektene dine i været.