12 Arbeid-hjemmefra-transkripsjonsjobbplattform

Fjerntranskripsjonsjobber har blitt enormt populære i nyere tid. Her er noen jobbplattformer for transkripsjon hjemmefra for å komme i gang som frilanser.

Covid-19-pandemien har endret mange ting over natten for alle, inkludert hvordan folk jobber. En av de viktigste utviklingen rundt dette var overgangen til «arbeid hjemmefra» eller eksterne jobber.

Før pandemien var det nøling med hensyn til fjernarbeid, men ting har endret seg nå. Begivenhetene som utspilte seg har hjulpet oss til å innse deres betydning, og det har vært en massiv tilstrømning av ansatte som velger eksterne jobber over hele verden.

Ettersom pandemien sakte avtar og virksomheten tar fart, har fjernarbeid, som opprinnelig ble tvunget på ansatte, blitt en «ny normal».

I følge Talent Tech Outlook 2022-studien foretrekker 82 % av folk å jobbe hjemmefra i stedet for kontoret.

«Fjern-først-modellen» er ikke bare gunstig for ansatte, men er også gunstig for arbeidsgivere.

Et kritisk område som så en rask økning i denne perioden var transkripsjoner. Enkelt sagt er det å konvertere en tale eller lyd til skrevet tekst. Men igjen, det krever ikke kreativitet, og du kan bruke lytte- og observasjonsferdigheter for å fange den beskrevne informasjonen.

Du kan komme i gang med det hvis du har en bærbar datamaskin og tekstbehandlingsprogramvare (notisblokk, Google Dokumenter eller til og med MS Word). I tillegg tilbyr mange apper og nettsteder en sjanse til å utføre transkripsjonsjobber hjemmefra uten å måtte lete etter kunder utenfor.

Men før vi dykker dypt inn i disse plattformene, må du forstå fordelene med en ekstern arbeidsmulighet.

Så hva venter du på? La oss finne det ut.

Hva er fordelene med å jobbe hjemmefra?

Økt produktivitet

Sammenlignet med kontormiljøet tilbyr arbeid hjemmefra en mer rolig setting, slik at ansatte kan fokusere mer på jobben.

I tillegg er det vanligvis færre avbrudd og færre kontorpolitikk, slik at ansatte kan fokusere på det som betyr noe.

Forbedret ansattes helse

Fjernarbeid eliminerer kravet til pendling, noe som kan være stressende for ansatte. Det sparer tid og gir ansatte helsefordeler ved å få mer søvn, trene, tilbringe mer tid med familien eller lage sunn mat.

Kostnadsbesparende

Både ansatte og arbeidsgivere sparer penger på fjernarbeid. Ansatte sparer på drivstoff, transport, parkering og vedlikehold, og legger til slutt mer penger i lommene.

Arbeidsgivere sparer på utgifter som kontorlokaler, strømregninger, kontorrekvisita, sikkerhet, faste kostnader osv.

Fleksibilitet

Arbeid hjemmefra tilbyr mer fleksibilitet og smidighet. I tillegg kan ansatte som ikke lenger er begrenset til et kontor være mer egnet til å jobbe fleksible timer når det passer dem, når som helst på dagen eller til og med i helgene.

Balanse mellom arbeid og privatliv

Fjernarbeid sparer mye reisetid. I tillegg kan ansatte bruke det samme for å forbedre balansen mellom arbeid og privatliv. Enten å slippe barn på skolen, gjøre husarbeid, løpe ærend eller jobbe hjemmefra gjør det lettere å balansere privatliv og yrkesliv.

Hva er en transkripsjonsjobb?

En transkripsjonsjobb innebærer å lytte til lyd eller video og konvertere dem til et tekstformat. Personen som transkriberer opptakene er kjent som en transkripsjonist.

  Hvordan gå på en detox på sosiale medier

Å jobbe som transkripsjonist er ideelt for folk som ønsker å jobbe hjemmefra. Et bredt utvalg av lyd eller videoer transkriberes daglig, inkludert telefonsamtaler, møter, seminarer, forelesninger osv., noe som betyr at denne karrieren har uendelige muligheter hvis du jobber nøyaktig og effektivt.

Det er flere områder innen transkripsjon – generell, juridisk, medisinsk og markedsundersøkelse. I de fleste tilfeller krever generelle transkripsjonsjobber ingen forkunnskaper. Men noe erfaring eller opplæring kreves i tilfelle spesialiserte jobber som medisinsk og juridisk.

Ulike plattformer tilgjengelig i dag gir enkle eksterne jobber for transkripsjonsarbeid.

Før vi diskuterer plattformene og deres funksjoner, la oss forstå de tekniske kravene til denne jobben.

Hva er kravene før du søker på transkripsjonsjobber?

For å starte med en transkripsjonsjobb, trenger du noe viktig utstyr, som er som følger:

  • Datamaskin: Det første utstyret du trenger for å komme i gang er en datamaskin. Basert på dine preferanser kan du bestemme om du vil beholde en stasjonær, bærbar datamaskin eller begge deler.
  • Stabil Internett-tilkobling: En stabil Internett-tilkobling er avgjørende for å administrere arbeidet ditt effektivt. Siden de fleste av disse selskapene jobber via et nettbasert system, må du ha anstendig WiFi-tilkobling.
  • Microsoft Word: Selv om det ikke er obligatorisk å bruke MS Word til oppgavene dine, er det greit å ha siden de fleste bedrifter godtar oppgaver i formatet «.docx» eller «.txt». Hvis du ikke har MS Word, kan du også spørre arbeidsgiver om alternativer.
  • Hodetelefoner: Ved å bruke hodetelefoner kan du høre lydfilene tydeligere. Selv om dette ikke er obligatorisk, kan investering i gode hodetelefoner bidra til å gjøre arbeidet ditt enklere.
  • Programvare: Programvareverktøy som Fathom og Descript lar deg lage transkripsjoner av lyd- og videofiler. De kan også hjelpe deg å bruke tid produktivt, og umiddelbart lage transkripsjoner fra mediefiler.

I tillegg til alle disse kravene er det viktig å ha gode skrive- og lytteferdigheter. For eksempel, som frilans-transkriberer, innebærer det meste av jobben din å lytte til lyd- og videofiler. I et slikt scenario blir det viktig å ha de ovennevnte ferdighetene.

Her er de beste jobbplattformene for jobb hjemmefra for å hjelpe deg med å finne transkripsjonsjobber.

Rev

Rev er blant de største og mest anerkjente jobbplattformene for transkripsjon. Du kan registrere deg for plattformen ved å ta en quiz og sende inn et eksempelutskrift for søknaden din.

Når du er godkjent, kan du finne høytbetalte transkripsjonsjobber på nettet og jobbe for kunder over hele verden.

Som transkripsjonist får du betalt hver mandag via PayPal for hver transkripsjonsjobb som er fullført den siste uken.

Plattformen lar frilansere bestemme arbeidsfrekvensen deres, og hjelper dem med å velge en tidsplan som fokuserer på fleksibilitet.

Rev er et godt alternativ for de som ønsker å jobbe med transkripsjonsjobber frilans, og det krever kun en datamaskin og en stabil Internett-tilkobling.

TranskriberMeg

TranscribeMe er en spesialisert plattform dedikert til å finne transkripsjonsjobber hjemmefra, og betjener bransjer som blant annet juridisk, medisinsk forskning og utdanning.

Frilansere på portalen får tilgang til den høyeste lønnen, ressurser til å lære og vokse sammen med større fleksibilitet til å jobbe i henhold til timeplanen deres. Inntekter på plattformen starter fra $15 til $22 per lydtime, og frilansere kan enkelt tjene minimum $2200 per måned her.

  Fiks Purple Screen of Death på Samsung-telefonen

Plattformen gir personlig veiledning, noe som er svært gunstig hvis du ønsker å utvikle ferdighetene dine og få bedre muligheter. Dessuten kan du til og med søke om dataannoteringsjobber eksternt.

SnakkSkriv

SpeakWrite er en av de fremste portalene for å finne eksterne transkripsjonsjobber på nettet. Frilansere kan jobbe på tvers av bransjer (juridiske tjenester, vernetjenester, medisinsk forskning, etc.) mens de setter opp timeplanene sine. De kan til og med velge jobber, noe som gjør det enkelt å tjene ekstra penger ved å bruke ferdighetene deres.

Du trenger bare tekstbehandlingsprogramvare, en Internett-tilkobling og minst 4 timer på jobb i uken. Selskapet har visse retningslinjer rundt kvalitet og profesjonalitet, og derfor tar de kun imot 1 % av søkerne.

De har også en app for frilansere for å søke og administrere arbeidet sitt. I tillegg kan transkripsjonister med spanskkunnskaper også søke på plattformen.

Taleblokk

Speechpad er en ekstern transkripsjonsjobbplattform som betaler deg per minutt (alt mellom $2 og $5).

Teamet på Speechpad er helt eksternt og lager verktøy som gjør det enkelt for transkriberere å jobbe med oppdrag, og hjelper dem med å være produktive og tjene mer penger. Du kan til og med få muligheter til å vokse i rollene dine, noe som fører til bedre utbetalinger og ansvar.

Plattformen er ikke bare begrenset til transkripsjoner; den har også prosjekter for oversettelser, anmeldelser og bildetekster.

GoTranscript

Med en dedikert plattform for freelance transkripsjonsjobber, har GoTranscript et robust nettverk av freelance transkripsjonister over hele verden. Alt du trenger for å komme i gang er en Internett-tilkobling og en datamaskin.

Frilansere jobber fleksible timer og kan velge sine prosjekter. Prosjektene spenner vanligvis over ulike bransjer, og du kan få tilbakemeldinger som forbedrer din kompetanse.

Supportteamet er ganske pålitelig og vennlig, og språkene som støttes her inkluderer blant annet dansk, arabisk, indisk, gresk, koreansk, finsk og hebraisk.

CastingWords

Med over 10 000 kunder er CastingWords en førsteklasses jobbportal for transkripsjonsjobber hjemmefra med priser per minutt og ansetter frilansere via deres Workshop-portal og Upwork.

Du blir vanligvis bedt om å jobbe med prosjekter som konverterer lydtranskripsjoner til ren tekst, HTML og MS Word-formater.

For å være kvalifisert for arbeid, må du søke ved å ta en prøvevurdering på Workshop-portalen. Når du er godkjent, kan du enkelt få nye oppgaver regelmessig.

GMR-transkripsjon

GMR Transcription er et av de mest anerkjente selskapene innen transkripsjonsområdet. Selskapet annonserer jevnlig eksterne transkripsjonsjobber, ansetter folk med utmerkede skrive-, observasjons- og lytteferdigheter.

De har et robust tilbakemeldingssystem som hjelper deg å bli mer produktiv, oppgradere og jobbe med spennende prosjekter. Denne plattformen har mange krav til spanske transkriberere.

Du passer perfekt for dette selskapet hvis du har en stabil WiFi-tilkobling sammen med en datamaskin, MS Word og hodetelefoner.

Quicktate

Quicktate er en brukervennlig freelance jobbportal som lar deg tjene ved å transkribere lyd- eller videoopptak. Det tilbyr ulike transkripsjonsjobber, inkludert juridiske notater, medisinske rapporter, brev, notater, etc.

Plattformen lar deg også jobbe med jobber som bruker ulike språk, noe som sikrer økt deltakelse over hele verden. Det betaler deg for hvert ord du transkriberer; det beste er at du kan samle inn inntektene dine ukentlig.

  Hva er Motion Smoothing på en TV, og hvorfor hater folk det?

For å registrere deg for Quicktate må du være over 18 år og ha en PayPal-konto.

Scribie

Scribie er blant de mest populære jobbplattformene for transkripsjon og er svært pålitelige av mange kunder. Den lar deg jobbe når det passer deg og tjene opptil $20 per lydtime.

Scribie gjør jobben til en transkripsjonist enklere ved å tilby automatiserte transkripsjoner som bidrar til å spare mye tid.

Alt du trenger å gjøre er å fjerne en test for å starte reisen din på Scribie. Etter sertifiseringen vil du bli transkriberende, og basert på ytelsen din kan du bli forfremmet til anmelder, korrekturleser og QC.

ditto

Ditto Transcripts er en godt egnet plattform for en ekstern transkripsjonsjobb. Det tar hovedsakelig sikte på transkripsjon knyttet til rettshåndhevelser, generelt, medisinsk, økonomisk og juridisk. Ditto har et stort klientell, inkludert anerkjente advokatfirmaer, håndhevingsbyråer, sykehus, Fortune 500-selskaper, etc.

Siden Ditto er rent USA-basert, ansetter det for det meste kvalifiserte amerikanske transkripsjonister som tilbyr kvalitetstranskripsjoner med 99 % nøyaktighet. Den lar deg tjene opptil $1,10 per minutt ved å transkribere lyd- og videofiler.

CrowdSurf

Crowdsurf er en populær transkripsjonsplattform for frilansere som tilbyr videoteksting for døve sammen med andrespråklige seere.

Den tilbyr korte transkripsjonsoppgaver tilgjengelig hele dagen, slik at du kan jobbe etter din bekvemmelighet.

Før du går ombord, må du bestå en vurdering for å bli med på plattformen som frilanstranskriberende.

AVERBACH

Averbach er et utmerket alternativ for folk som leter etter transkripsjonsjobber hjemmefra. Den tilbyr konkurransedyktig lønn, vanlig fil – $1 per lydminutt, samme dag og over natten filer – $1,50 per lydminutt, noe som resulterer i omtrent $20 til $30 per arbeidstime for dyktige transkripsjonister.

Før du starter reisen din som transkriberende på Averbach, må du klare en ferdighetstest og ha en PayPal-konto.

Konklusjon

Det er alt du trenger å vite for å komme i gang med jobbplattformer for transkripsjon hjemmefra. Takket være den raske økningen i antall selskaper har etterspørselen etter transkripsjonstjenester økt eksponentielt.

Hvis du har eksepsjonelle hørsels- og skriveferdigheter, er det mange muligheter tilgjengelig.

Mens du kan få kunder utenfor disse plattformene, tar prosessen vanligvis lengre tid og er mer utfordrende. Ved å bruke disse eksterne transkripsjonstavlene får du tilgang til en ferdiglaget klientpool å jobbe med.

Med den typen lønn de fleste tilbyr, kan du enkelt tjene opptil $2500 per måned. Du må imidlertid forstå ditt ansvar som frilanser for å administrere tidsfrister riktig. Ditt fremtidige arbeid avhenger av hvor godt du gjør en gitt oppgave.

Vi håper at denne artikkelen var nyttig for deg og kan hjelpe deg med å komme i gang som fjernarbeider.

Du kan også utforske noen beste verktøy for å transkribere video til tekst.

x