12 beste Captcha-løsningstjenester/API-er for nettskraping og automatisering

Captcha-løsningstjenester eller APIer er nyttige for ulike formål som nettskraping, automatisering, markedsføring, SEO og mer.

Hvis du noen gang har prøvd å logge inn på et nettsted, ber de deg om å skrive inn noen tegn som er tilfeldige og vanskelige å lese. Disse tegnene kalles CAPTCHA.

Med det økende behovet for kunstig intelligens er det viktigere for applikasjonsutviklere å finne ut om en bruker er en maskin eller et menneske. Captchaer er av forskjellige typer, spesielt utviklet for å avskrekke ondsinnede aktiviteter og beskytte data.

Så du kan bli frustrert når robotene dine blokkeres av captcha mens du skraper på nettet.

Men hva om du fortsatt trenger å utforske nettet for skraping, konkurrentforskning osv.

Dette er når du vil legge til en captcha-løsningsfunksjon til applikasjonene dine for å omgå restriksjoner. Dette vil trenge en captcha-løsningstjeneste eller API for å fullføre denne oppgaven for ditt bruk.

La oss forstå captchaer, deres formål og noen anstendige captcha-løsningstjenester for dine forretningsbehov.

Hva mener du med Captcha?

CAPTCHA står for Completely Automated Public Turing Test for å fortelle datamaskiner og mennesker fra hverandre. Det er en utfordring-respons-test som brukes til å avgjøre om brukeren er en bot eller et menneske.

Dette er den eneste måten å oppdage ondsinnet oppførsel til roboter, blokkere dem og beskytte et nettsted mot enhver skade når det gjelder sikkerhet og personvern. Captchas gir utfordringer som er vanskelige for en robot å løse, men som er enkle for mennesker å forstå i løpet av et sekund.

Eksempler: Identifisere strakte bokstaver, oppdage tall med en midtlinje, klikke på et spesifikt område for å identifisere et bestemt bilde osv.

Hva er hovedformålet med Captchas?

Hovedformålet bak captchas er å stille spørsmål eller gi utfordringer som en bot ikke klarer å fullføre, men relativt sett kan et menneske raskt løse. Målet bak dette er å beskytte applikasjonen mot spam eller passorddekryptering ved hjelp av enkle tester.

Dermed brukes captchaer for å opprettholde nøyaktigheten av meningsmålinger, forhindre billettoppblåsing, beskytte mot falske kommentarer, begrense registrering for ulike tjenester og mer.

Typer Captchas

Du kan komme opp med forskjellige typer captchas mens du logger inn på et hvilket som helst nettsted. Hver captcha har sin egen form og er like fordelaktig for applikasjonsbehov. La oss se hva de er:

 • Tekstbaserte captchaer
 • Bildebaserte captchaer
 • Lydbaserte captchaer
 • Matematiske eller ordoppgaver
 • Pålogging på sosiale medier, for eksempel ved å bruke Google, LinkedIn eller Facebook.
 • ReCaptcha
 • Tidsbaserte captchaer
 • Honningkrukke
 • Usynlig ReCaptcha

Applikasjoner av Captchas

Captchas har forskjellige applikasjoner for sikkerhet, personvern og mer for å beskytte nettstedet ditt mot enhver form for skade. Noen av områdene der Captchaer brukes inkluderer:

 • Reduserende kommentarspam
 • Online meningsmåling
 • Nettregistrering
 • Boxbe
 • Beskyttelse av konfidensiell informasjon på nettsidene
 • Forhindre ordbokangrep
 • Smartkort
 • Filtrering av SMS-søppelpost
 • Forhindrer phishing
 • Forhindrer Sybil-angrep
 • Forhindre VoIP-spam
 • Online spill
 • Forhindrer roboter i sosiale nettverk
 • Søkemotorroboter
 • Avskrekke ormer og spam

Og mye mer.

Hva er Captcha Solving Services?

Captchas-løsningstjenester eller APIer er programvaresystemene med teknologi for å løse captchaene enten automatisk eller av mennesker. Du trenger reCaptcha og surefire captcha for å knekke alle captchaene du trenger for nettskraping med presisjon og letthet.

Captcha-løsningstjenester bruker to forskjellige metoder for å løse captcha:

 • OCR-løsninger: I denne utføres captcha-løsningen automatisk ved hjelp av Optical Character Recognition-teknologi.
 • Menneskebaserte løsninger: Her jobber mennesker som captcha-løsere som hele tiden er på nett. De utarbeider tekstene og sender dem tilbake til deg.

For å bruke captcha-løsningstjenester eller API-er, må du registrere deg i API-ene, integrere deres API i applikasjonen din og sende captchaene dine for å få svaret i tekstskjemaet.

  Beyond Virtual Assistants – Hvorfor er AI så mye mer enn Chatbots?

Så la oss grave i flere captcha-løsningstjenester eller APIer for nettskraping og automatisering.

2 Captcha

Få en menneskedrevet CAPTCHA-gjenkjenningstjeneste med 2Captcha. Dens primære formål er å løse CAPTCHA-er nøyaktig og raskt. Du vil få dens API for å automatisere CAPTCHA-løsningsprosessen og integrere den med programvaren din for å få flere fordeler med 2Captcha-tjenesten.

Denne APIen er basert på HTTP og støtter HTTP- og HTTPS-protokoller. Alt du trenger er å følge noen enkle trinn for å løse CAPTCHA:

 • Send din CAPTCHA til 2Captchas server
 • Få oppgave-ID
 • Start en kontrollsyklus for å få resultatet

2Captcha tilbyr høy nøyaktighet til lave priser for CAPTCHAene dine. Bruken er enkel og rask; bare registrer deg selv først, implementer 2Captchas API i applikasjonen din, send CAPTCHA-ene dine og få svaret ditt umiddelbart i form av tekst.

Du vil finne 2Captcha som den beste tjenesteleverandøren for reCAPTCHA. Bare betal for de løste CAPTCHA-ene uten å bekymre deg for serverbelastningen. I tillegg vil du få anti CAPTCHA-verktøy for å løse reCAPTCHA v2. CAPTCHA-løseren hjelper også med å omgå CAPTCHA-verifiseringen.

2Captcha støtter ulike API-klienter for å løse en CAPTCHA, inkludert PHP, JavaScript, Golang, C#, Java og Python. Enten du har å gjøre med vanlig captcha, roter captcha, reCAPTCHA v2, capy puzzle, TikTok captcha, hCaptcha, FunCaptcha, etc., er 2Captcha det rette alternativet for deg.

AnyCaptcha

Opplev den billigste og raskeste captcha-løsningstjenesten med AnyCaptcha automatisk captcha-løser. Med det enkle integreringsalternativet kan du raskt integrere det med programvaren for å få de beste resultatene på sekunder.

AnyCaptcha kan løse mer enn 10 000 captchaer hvert minutt med et suksessgjennomsnitt på 99,15 %. Dette betyr at du vil få en oppetid på 99 % for automatisering eller skraping. Hvis du har et høyt budsjett, kan du tilpasse captchaen din.

Du vil få ulike løsninger til markedets laveste pris, som reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, image to text, Zalo Captcha, med mer. Den laveste hastigheten registrert med denne tjenesten er 0,1 s.

Få 30 tråder og ubegrensede forespørsler til en startpris på $230/måned. Du kan velge ukentlig standard, ukentlig premium og månedlig premium prissetting. Du kan også ta en gratis prøveversjon ved å velge løsningen du ønsker, kilde, laste opp et bilde og få nøyaktige resultater rett foran deg.

CapSolver

Capsolvers automatiske captcha-løser tilbyr den rimeligste og raskeste løsningen for captcha-løsning. Du kan raskt kombinere det med programmet ditt ved å bruke det enkle integreringsalternativet for å oppnå de beste resultatene i løpet av sekunder.

Med en suksessrate på 99,15 % kan Capsolver svare på mer enn 10 millioner captchaer hvert minutt. Dette innebærer at automatiseringen eller skrapingen din vil ha en oppetid på 99,99 %. Du kan kjøpe en captcha-pakke hvis du har et stort budsjett.

Til den laveste prisen på markedet kan du motta en rekke løsninger, inkludert reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, bilde-til-tekst og mer. Med denne tjenesten er 0.1s den laveste hastigheten som noen gang er målt.

For å løse en CAPTCHA, støtter Capsolver en rekke API-klienter, inkludert PHP, JavaScript, Golang, C#, Java og Python. Capsolver er det beste valget hvis du trenger å løse en captcha av noe slag, inkludert standard captcha, rotate captcha, reCAPTCHA v2, Image captcha, Datadome captcha, Mtcaptcha, Geetest captcha, Kasada, Akamai, Cloudflare challenge, Cloudflare turnstile, Amazon Waf Captcha, hCaptcha, FunCaptcha, etc.

Ved å oppgradere dine personlige opplysninger kan du også få en gratis prøvesaldo på 0,10$.

Døden av Captcha

Løs enhver CAPTCHA ved hjelp av Death By Captcha. Bare implementer API-en, send CAPTCHA-ene dine og få resultatet i form av tekster raskt og enkelt. Denne tjenesten er brukervennlig og enkel å bruke.

Death By Captcha er et hybridsystem som består av det avanserte OCR-systemet. Det gir også et 24/7 team med captcha-løsere. Den beregnede gjennomsnittlige responstiden for vanlige tekst-CAPTCHA-er er 9 sekunder, og nøyaktighetsgraden er mer enn 90 %.

  Slik roter du den internasjonale Samsung Galaxy S5 (SM-G900F)

Death By Captchas brukervennlige API bidrar til å forbedre nøyaktigheten med de mest populære programmeringsspråkene. Den støtter Antigate (Anti-Captcha) og DeCaptcher API, som gjør migreringen så enkel og rask som mulig.

Videre vil du få løsninger for din applikasjon, slik som noCAPTCHA, reCAPTCHA, eller mer API-støtte. For umiddelbar aktivering og andre detaljer får du kontaktdetaljer. Death By Captcha er bygget for CAPTCHA-er, hCAPTCHA-er, russiske og kinesiske CAPTCHA-er på forespørsel, morsomme CAPTCHA-er og støtte for store og små bokstaver.

Denne tjenesten støtter ulike API-klienter, inkludert Java, Perl, iMacros, Python, PHP, C, .NET, C# og mer. Få de raskeste rabattene på Captcha-løseren, og du kan også ta en gratis prøveperiode på 7 dager for å forstå hvordan det fungerer og nøyaktighetsgraden du får.

BypassCaptcha

Få en dedikert 24x7x365 profesjonell captcha-dekodingstjeneste med BypassCaptcha. Det inkluderer LAMP-system, nettverksløsning og Ruby/JavaScript/Python/PHP/Perl/C/C#/C++ programmering. Du kan enkelt integrere BypassCaptcha i applikasjonen din gratis.

Dessuten kan den løse reCaptcha v2 og v3. Du trenger bare å ringe API, sende de respektive parameterne og få resultatene i løpet av sekunder. Det er veldig viktig å nå målet med BypassCaptcha. Du vil få selvhjelpsverktøy, inkludert nøkkeldetaljer, nøkkelstatistikk, overføringskreditter, siste innleveringer, leverandørstatistikk og en varsler om lav saldo for å vite bruksdetaljene dine.

Kjøp kreditter i henhold til dine krav til en startpris på $14. Prøv det nå og automatiser captcha-løsningstjenestene dine med API-ene.

EndCaptcha

EndCaptcha er den eneste løsningen for din Captcha med en servicenivåavtale. Den kan løse captchas på en gjennomsnittlig tid på 7 sekunder, og du vil oppleve hastigheten bokstavelig talt. Den har ikke bare den raskeste løsningshastigheten for din Captcha, men står også på markedet med sin unike Slowness Insurance.

I motsetning til andre tjenesteleverandører, har EndCaptcha også team for å se etter kvaliteten på arbeidet. Den dekoder også store og små bokstaver på forespørsel. Ingeniører har designet et tøft og toppmoderne system som alltid er klar til å akseptere titalls millioner forespørsler hver dag.

Det beste med EndCaptcha er at hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du be om full refusjon. Med Avbruddsforsikring og Slowness Insurance vil du få kompensasjon hvis EndCaptcha ikke har levert kvantitet i henhold til kvalitetsstandarder.

Få 1000 gratis captcha-kreditter og ha førstehåndserfaring. Hvis du vil ha flere kreditter, kan du velge mellom ulike prisalternativer fra $11,99 med flere captchas-kreditter, ingen overbelastning og mer.

Beste Captcha-løser

Omgå nesten alle typer captchas, inkludert JavaScript captchas, med Best Captcha Solver. Den tilbyr løsninger for reCAPTCHA (v2, v3, invisible), hCaptcha, GeeTest, image captcha og FunCaptcha. Du vil få et bibliotek for integrasjon med programvaren din, muligheten til å løse uten nettleser, og et lett API sammen med 24×7 og HTTPS-støtte.

I tillegg spesialiserer den seg innen programmering, montering, APIer, OCR, nettverk og mer. Derfor vil du få den billigste og jevneste captcha-løsningsopplevelsen med Best Captcha Solver.

Best Captcha Solver tilbyr 100 % menneskelig anerkjennelse, slik at teamet kan løse forespørslene dine i løpet av sekunder. Med enkel API-integrasjon i programvaren din og oppdaterte trender med de nyeste teknologiene, får du det du leter etter.

Få API-biblioteker og andre alternativer til en startpris på $0,6. Prøv tjenesten selv og kjenn kvaliteten.

AZcaptcha

Trenger du captcha-automatisering for nettstedet eller programvaren din?

Prøv AZcaptcha.

Det er en automatisert captcha-løsnings-API som tilbyr en svært nøyaktig og billig OCR-captcha-løsning. Den støtter reCaptcha v2 og v3 og kan enkelt løse alle typer captcha for enhver applikasjon.

AZcaptcha er den riktige løsningen som kommer til en overkommelig pris. Med AZcaptcha kan du løse alle typer captcha raskere uten å betale for hver captcha. Så kutt ned løsningskostnadene og slutt å kaste bort tid på trege captcha-løsningstjenester.

Videre implementer AZcaptchas’s API i din egen applikasjon og send captcha-bildene dine. AZcaptcha returnerer svarene dine i tekstformat enkelt og raskt. Det kan løse tusenvis av captchas for populære plattformer. Gjennomsnittlig løsningsrate for vanlige captchaer er rundt 95 % og mer enn 90 % for reCaptcha v2 og v3.

  Hvordan få iPhone-apper til å alltid be om plasseringstilgang

Få AZcaptchas nyeste versjon som du kan legge til i nettleserutvidelsen din. Dens ubegrensede captcha-løsningsplan starter fra $24,9 per måned. Benytt deg av 50 gratis captcha-løsere etter vellykket registrering.

Anti-captcha

Glem nettleseremulering og stol på den stabile captcha-løsningen – Anti-captcha. Dens førsteklasses infrastruktur og enorme arbeidsstyrke lar deg få svært pålitelig og nøyaktig service 24x7x365, noe som betyr at du kan forvente en oppetid på 99,99 %.

Slik fungerer denne captcha-løsningen:

1. Applikasjonen din laster opp en captcha til Anti-captcha-serveren.

 • Opplasting er enkelt med API-integrasjon i applikasjonen din.
 • Få muligheten til ubegrensede opplastinger samtidig.
 • Den behandler forespørslene dine til en høyere hastighet.

2. Anti-captcha tildeler en arbeider til captchaen.

3. Anti-captchas team skriver svaret og sender dem tilbake til applikasjonen din.

Anti-captcha støtter bildecaptchaer, reCaptcha v2, reCaptcha v3, reCaptcha Enterprise v2/v3, hCaptcha, GeeTest, Arkose Labs og mer. Det er veldig presist når det gjelder å løse JavaScript captchas.

Det er ingen gjentakende kostnader og skjulte avgifter. Betal-som-du-gå-prisalternativene gir deg fleksibiliteten til å betale per captcha. Andre prisalternativer starter på $0,5/1000 bilder.

Løse CAPTCHA

Få enkle og raske captcha-løsningstjenester for dine behov med SolveCaptcha. Den tilbyr et API som er lett å integrere for de vanligste programmeringsspråkene. Den er også enkel å implementere og lett å starte, og dens gjennomsnittlige responstid er mindre enn 9 sekunder.

For å begynne å bruke den svært populære tjenesten, må du først registrere deg, implementere SolveCaptchas API i applikasjonen din, sende captchaene dine og raskt motta svaret ditt i form av tekst. Du vil få et nøyaktig resultat til en lav pris for captchaene dine.

SolveCaptcha støtter .NET, C#, C++, Java, Python, PHP og mer. API-klientene lar deg automatisere captcha-gjenkjenningsprosessen. Den kan løse normal captcha, tekst captcha, reCaptcha v2, reCaptcha Callback, reCaptcha Invisible v2, ClickCaptcha, reCaptcha v1, RotateCaptcha, FunCaptcha og mer.

Prisen starter på $0,5 for 1000 løste captchaer.

CAPTCHA-er

CAPTCHAs er en av de mest nøyaktige og raskeste automatiserte API-tjenesteleverandørene for captcha-gjenkjenning. Den støtter FunCaptcha, hCaptcha, reCaptcha v2, GeeTest, reCaptcha v3, reCaptcha Invisible, image captchas, audio captchas og tekst captchas.

Tjenesten du får kan integreres fullt ut med ulike applikasjoner. CAPTCHAs primære formål er å tjene en stabil, kvalitet og rask service og gi førsteklasses støtte når du trenger det. Opplev 99 % nøyaktighetsforhold på mer enn tusenvis av captcha-typer.

APITrueCaptcha

Få en SaaS-basert løsning for å løse dine Captchas med APITrueCaptcha. APIen er designet for å levere pålitelige og raske løsninger for ulike captchaer. Du kan konfigurere programvaren og la APITrueCaptcha enkelt håndtere captcha-løsningsteknikkene.

Last opp captchaen din, la AI behandle captchaen, og få løsningen i tekstformat. Den støtter engelske bokstaver, tall og spesialtegn. Utvidelser er også tilgjengelige for Firefox og Google Chrome for bedre bruk.

Få 100 forespørsler gratis per dag. Du kan betale et spesifikt beløp for flere captchas fra $0,33. Innen syv dager etter implementering kan du be om full refusjon hvis du ikke er fornøyd med tjenesten.

Konklusjon

Å bruke captchaer er svært givende for nettskraping og automatisering. Det er fordi når du velger den riktige tjenesten for dine nettskrapingbehov, kan den forvandles til en mer nøyaktig og effektiv øvelse.

Captchaer er imidlertid av forskjellige kvaliteter og typer. En captcha-løsende API kan være god på vanlige captchaer, men er kanskje ikke god på ReCaptcha. Velg derfor alltid den beste captcha-løsningstjenesten eller API i henhold til dine spesifikke behov.

x