tipsbilk.net

12 beste telefonkameraobjektiver for å revolusjonere kunsten med mobilfotografering

Smarttelefonkameraer i dag pakker ufattelig kraft og kan være en fotografs beste venn. Bare fordi du ikke har et DSLR, betyr det ikke nødvendigvis at du ikke kan ta fantastiske bilder.

Hvis du har ferdighetene og visjonen, kan smarttelefonkameraet ta bilder som kan gå tå-til-tå med mange digitale kameraer.

Selv om smarttelefonkameraet ditt er veldig dyktig i seg selv, kan det å velge en kameralinse øke kraften. Disse linsene bidrar til å øke klarheten, detaljeringen, brennvidden og så videre for å gi deg bilder av profesjonell kvalitet. Nedenfor vil vi liste noen av de beste smarttelefonkameralinsene du kan prøve.

Hvorfor trenger du en smarttelefonkameralinse?

Sammenkobling av smarttelefonkameraet med et objektiv øker kraften. Det gir deg mer kreativ kontroll og lar deg klikke på bilder fra forskjellige vinkler. Det øker kvaliteten, detaljene, fargenøyaktigheten osv.

En smarttelefonlinse øker også kameraets rekkevidde, slik at du kan ta bilder av fjerne motiver med større klarhet. Derfor, hvis du tar smarttelefonfotografering på alvor, trenger du en smarttelefonkameralinse.

Faktorer du bør vurdere før du kjøper en kameralinse for smarttelefon

Ikke alle kameralinser til smarttelefoner er det de hevder å være. Derfor må du være forsiktig når du kjøper en. Husk å sjekke faktorene nedenfor for å sikre at du får riktig objektiv til mobilen din:

#1. Brennvidde

Selv om du ikke trenger å kjøpe linser med alle mulige brennvidder, må du sjekke objektivets brennvidde for å se om det er riktig for motivene du ønsker. For eksempel er 24-35 mm en god brennvidde for å fange landskap, mens makroobjektiver bør ha en brennvidde på 100-200 mm.

#2. Blenderåpning

Sjekk blenderåpningen på objektivet før du går for det. Husk at jo større blenderåpningen er, jo overlegen ytelse. Legg også merke til blenderåpningstypen. Mens objektiver med fast blenderåpning åpner for den bredeste blenderåpningen i hele brennvidden, endrer variable sin bredeste blenderåpning basert på forskjellige brennvidder.

  Hvordan bli kvitt Picasa på Samsung Galaxy S5

#3. Kompatibilitet

Før du velger et bestemt objektiv, sjekk om det er kompatibelt med smarttelefonmodellen du bruker. Selv om de fleste moderne telefonkameralinser støtter nesten alle større smarttelefoner, er det best å verifisere på forhånd.

#4. Pris

Bestem budsjettet ditt og begynn deretter å sammenligne ulike smarttelefonlinsemodeller innenfor den prisklassen. Se om et merke tilbyr de samme eller enda bedre funksjonene, men er rimeligere.

Men mindre pris betyr ikke alltid bedre. Så du må gå gjennom anmeldelsene og se om det er et godt valg.

#5. Størrelse og vekt

Sjekk hvor stort eller tungt objektivet er. Du vil ikke ha et objektiv som er vanskelig å bære rundt på eller som tynger deg ned. Gå for en robust konstruksjon, men sørg for at den er lett og ikke for stor.

La oss nå se noen av de beste valgene for smarttelefonkameraobjektiver som er tilgjengelige i dag:

Xenvo Pro Lens Kit

Xenvo Pro Lens Kit er et flott alternativ for en smarttelefonkameralinse. Dette settet har et makroobjektiv, et vidvinkelobjektiv med LED-lys og en reiseveske.

Du kan klippe det varmglødende LED-lyset hvor som helst på den håndholdte enheten og velge mellom de tre lysstyrkeinnstillingene.

Clarus makroobjektiv har en 15x zoomfunksjon som hjelper deg å ta knivskarpe bilder hver gang. Og TruView 0,45x vidvinkelobjektivet er perfekt for å ta panoramabilder i høy kvalitet og med null vignett.

Settet inkluderer også en profesjonell videoopplæring for nybegynnere.

Leknes oppgradert 3-i-1 telefonlinsesett

Leknes sitt 3-i-1-sett består av en 120° vidvinkel, et 198° fiskeøye og et makroobjektiv. Makroobjektivet har en opptaksavstand på 1,18-3,54 tommer og er ideell for nærbilder.

Fisheye-linsen gjør bildene mer interessante. Og vidvinkelobjektivet utvider kameraets synsfelt og rommer mer i ett bilde.

Leknes sin clip-on telefonkameralinse støtter de fleste moderne smarttelefoner.

Keywing 3-i-1 telefonlinsesett

Keywings 3-i-1-sett har en 20x makro, et 198° fiskeøye og et 120° supervidvinkelobjektiv. Den universelle designklemmen er kompatibel med de fleste større enheter.

Dens profesjonelle HD-linse er laget av avansert optisk lantanidglass. Dette glasset reduserer refleksjon og spøkelser, og gir deg blendefrie, krystallklare bilder hver gang.

  Hvordan lage en mappe i Telegram

Enten det er å fange mindre objekter eller landskap eller noe annet – Keywing kan være din ideelle fotograferingspartner.

Mocalaca telefonlinsesett

Med 13 objektiver kan Mocalacas telefonlinsesett være det ultimate mobilfotograferingssettet. Linsene inkluderer 2x telefoto, 198° fiskeøye, 0,63x vidvinkel, 15x makro, radialfilter, starburst, kalejdoskop og CPL linser.

Alle linsene er laget av høykvalitets glassoptikk, noe som sikrer holdbarhet. Linsene har også flere belegg. Så de reduserer refleksjon og øker lysoverføringen for å gi fantastiske bilder.

Godefa telefonkameralinsesett

Godefa kommer med sitt 14-i-1 telefonlinsesett som inkluderer 2x tele, 198° fiskeøye, 0,63x bred, 15x makro, radialfilter, starburst, kalejdoskop, CPL, UV blå, UV lilla, UV grønn og UV gul. .

Godefa bruker moderne glasstyper og belegg for å gi optimal optikkkvalitet. Dens universelle klips og selfie-lys passer i de fleste smarttelefonmodeller og øker brukervennligheten.

Orphek Lens 2020-sett

Orpheks telefonlinsesett inkluderer 4 forskjellige linser – makro, CPL 37 mm polarisert, 15 000 k oransje og 20 000 k gul.

Makroobjektivet hjelper fotografer å ta skarpe, detaljerte nærbilder, mens CPL 37mm er ideell for å ta bilder uten refleksjon. Dessuten hjelper 15 000k oransje og 20 000k gule linser til å bevare det eksakte naturlige utseendet til ethvert motiv.

Du kan til og med kombinere alle fire linsene for å maksimere potensialet deres.

Criacr telefonkameraobjektiv

Criacr tilbyr en 20X makro, en 120° supervidvinkel og et 198-graders fiskeøye som forbedrer smarttelefonfotograferingen.

Denne kameralinsen tar fantastiske avrundede bilder og tar deg med til en annen verden. Den kan brukes til Youtube, filming, vlogg og direktesending.

Miao LAB 11-i-1 telefonkameralinsesett

Mio Labs 11-i-1-sett inneholder ND32-filter, CPL-filter, Kaleidoscope, Star Filter, Orange Filter, Yellow Filter, Grad Blue Filter, Grad Grey Filter, 10x Macro, 205° Fisheye og 140° supervidvinkellinser.

Alle bilder tatt med disse linsene kommer ut i høyoppløsning. Miao LAB bruker også aluminium i stedet for billig plast, noe som øker holdbarheten.

Den avtakbare klemmen er universelt kompatibel. Så den passer til nesten alle større smarttelefonmodeller.

APEXEL Profesjonell makrofotografiobjektiv

APEXELs flerlagsbelagte lantanidglass Makro-linse sikrer fantastisk bildekvalitet. Det øker også lystransmisjonen, reduserer refleksjoner og forbedrer fargegjengivelsen.

APEXELs 10x makroobjektiv forstørrer ikke bare objekter, men sørger også for at det ikke er noen forvrengning. Dessuten har den en F1.8 super stor blenderåpning og en tilsvarende brennvidde på 1.9in/5cm.

  Hvordan bruker jeg Python cURL?

Dens optimale arbeidsavstand er også opptil 1,5-2,7in/4-7cm. Og som et resultat gir makroobjektivet en iøynefallende bokeh-effekt.

APEXEL Professional Macro Photography Lens er kompatibel med alle smarttelefoner og bruker et slitesterkt aluminiumslegeringsskall.

Telefonlinse av Ailun

Phone Lens by Ailun er et godt valg for enhver fotografentusiast. Det er et 3-i-1 objektivsett som inneholder en 10x makro, en 180° Fisheye og et 0,65x vidvinkelobjektiv som gir høykvalitetsfotografier.

Det avanserte optiske lantanidglasset reduserer gjenskinn, mens det førsteklasses aluminiumshuset sikrer holdbarhet.

Du bør bruke vidvinkelobjektivet kombinert med makroobjektivet. Eller du kan bruke makroobjektivet separat for å øke bildedetaljeringen og klarheten.

Brukere kan klippe linsene på kameraene foran og bak i nesten alle større smarttelefonmodeller.

Sirui Mc-02 Makro Lens 10x med klips

Med Sirui Mc-02 Macro Lens 10x til din disposisjon, blir det enkelt å ta bilder på profesjonelt nivå. Dette fantastiske makroobjektivet er perfekt for nærbilder, da det fanger alle detaljene til selv de minste motivene.

Sirui bruker aluminium av flykvalitet og tysk Schott optisk glass med flere belegg. FYI, linsen er kjent for jevn fordeling av lys på objektet og reduserer optisk forvrengning som resulterer i DSLR-kvalitetsbilder.

I tillegg er objektivet antirefleks. Derfor vil alle bildene tatt med Sirui Mc-02 Macro Lens være uten gjenskinn.

Øyeblikksvidde linse

Moments 18 mm brede objektiv løfter mobilfotograferingen din og er optimalisert for jevn ytelse på en smarttelefon. Den fantastiske asfæriske linsen gir utmerket bildeklarhet fra kant til kant.

Moment Wide Lens er laget av metall av romfartskvalitet og er ikke bare robust, men holder også en balansert vekt.

Den er kjent for å levere skarpest mulig bilder og fungerer som en sjarm under dårlige lysforhold. Derfor, hvis du er en fan av nattfotografering, kan Moment Wide Lens være ditt perfekte mobilfotograferingsverktøy.

Og antirefleksjonslinsen med lavt lys hjelper deg med å fange gjenskinnfrie landskap i HD-kvalitet når hjertet ditt måtte ønske.

Siste ord

Som du kan se, er en rekke smarttelefonkameralinser tilgjengelig på markedet i dag som kan hjelpe deg å ta profesjonelle bilder på DSLR-nivå med telefonen. I vår artikkel listet vi dem opp for å hjelpe deg med å ligge et skritt foran i verden av mobilfotografering.

Hver av disse linsene kommer med et annet sett med funksjoner og fasiliteter. Så det er viktig å identifisere behovene dine og velge en bestemt som din pålitelige følgesvenn. Glad snapping!

Nå kan du lese om noen fantastiske objektiver for å ta DSLR-ene til neste nivå.

x