12 engangsleverandører av e-postadresser (DEA) for kontoregistrering

Er du lei av å motta uønskede e-poster fra nettsteder du måtte abonnere på for å se innholdet? Her skal vi løse problemet ditt med engangsleverandører av e-postadresser.

E-post har blitt en viktig del av data i nåværende tid. Enten du vil besøke en nettside for å se innholdet, surfe gjennom videoer på videostrømmesider eller til og med laste ned akademiske ressurser som forskningsartikler, spørsmålsoppgaver osv., trenger du en e-post for å få tilgang.

Selv om de fleste av disse nettstedene kan være autentiske og verifiserte, kan mange av dem bruke e-postadressen din og dataene fra e-postene dine til en ondsinnet oppgave. Det vil føre til databrudd og vil påvirke personvernet ditt. Du bør også merke deg at de enorme spam-e-postene som sendes av disse nettstedene vil tære på e-postens minne.

Det er her engangs-e-postadresser eller DEAer kommer oss til unnsetning. La oss grave dypere inn i hva DEA er og hvorfor vi bør bruke dem. Vi vil også diskutere valg av de beste DEA-leverandørene og noen av de beste DEA-leverandørene for kontoregistrering.

Hva er en disponibel e-postadresse?

En engangs-e-postadresse, også kjent som en DEA, er et verktøy som gjør det mulig for en legitim bruker å motta en e-post på en forbigående e-post som forsvinner etter en bestemt tidsperiode.

Før brukere kan skrive kommentarer, lese premiummateriale eller få tak i hvitebøker, krever flere nettbaserte diskusjonsfellesskap, nettsteder og blogger at de registrerer seg. Brukere kan registrere og fullføre registreringsprosessen ved å bruke en engangs-e-postadresse uten å kompromittere deres vanlige e-postkonto til spam.

En engangs-e-postadresse er bare et verktøy som omdirigerer e-poster til en brukers primære e-postkonto, i motsetning til en DEA-konto, som kommer med innboks, svar og videresendingsalternativer.

Hvorfor skal vi bruke engangs-e-postadresser?

Ville det ikke vært deilig å få tilgang til forskjellige typer innhold på forskjellige nettsteder uten å måtte tukle med den primære e-posten din? En engangs-e-postadresse er det vi trenger for å løse dette problemet. La oss se grunnene til at vi bør bruke engangs-e-postadresser.

De fleste nettsteder bombarderer kundenes innboks med søppelpost og reklame-e-poster. Innboksen din ville fylles opp raskt som et resultat. En midlertidig eller disponibel e-postadresse hjelper deg med å holde innboksen din ryddig siden den lar deg registrere deg for nesten alle nettsteder uten å motta tonnevis av spam-e-poster.

For å forbedre e-postsikkerheten, bruk en midlertidig eller disponibel e-postadresse når du registrerer deg for kontoer på nettsteder, blogger og fora for å holde den faktiske skjult for nysgjerrige øyne.

Du kan øke beskyttelsesnivået mellom deg og nettsidene du registrerer deg for ved å bruke en engangs-e-postadresse. Derfor kan bruk av en anonym avhendingsadresse forbedre personvernet ditt på nettet.

Du kan kommunisere med nettsteder, applikasjoner og nettfora med en midlertidig e-post uten å oppgi hvem du er. I tillegg vil din primære e-post være trygg hvis data noen gang blir hacket.

Selv om det er utmerket å registrere seg for hver nettforhandler som tilbyr belønningsprogrammer, rabatter og avtaler, kan det overfylt innboksen din med markedsførings-e-poster. Du kan registrere deg for en hvilken som helst vilkårlig nettbutikk, lojalitetsprogramnettsted eller et annet nettsted med fleksibiliteten til å bruke en e-postadresse uten å bekymre deg for å oversvømme innboksen din med spam.

  8 overveldende online tilhørighetsdiagrammaler for bedrifter

Hvordan kan vi velge den beste DEA-tjenesteleverandøren?

Det viktigste med en disponibel e-postadresse er at den ikke skal være koblet til deg. Derfor bør du alltid søke en anonym engangsleverandør av e-postadresse.

For det andre bør du se etter en DEA-leverandør som er enkel å bruke og mindre masete. Du kan spare tid hvis det er enkelt å finne ut hvordan du oppretter en midlertidig e-postkonto.

Det ville være best om du også ser etter en tjeneste som kan gi midlertidig meldingslagring siden de fleste nettsteder krever bekreftelse etter registrering. Til slutt, se etter en engangs-e-postadressetjeneste som lar deg opprette en adresse uten forespørsel.

EmailOnDeck

EmailOnDeck kan opprette brukernes e-postadresser i to enkle trinn, noe som gjør det til en av de mest brukervennlige leverandørene av engangse-postadresser. Det er en gratis tjeneste som holder innkommende post i rundt 24 timer. Du kan fremskynde denne prosessen ved å slette informasjonskapslene dine eller gå ut av nettleseren. Å sende en anonym e-post til en hvilken som helst e-postadresse er kun tilgjengelig for premiumkunder.

På den annen side kan gratisbrukere sende en sikker e-post til andre EmailOnDeck-kontoer. Annonser fjernes også fra en premium-konto, og brukere kan beholde den produserte e-postadressen. EmailOnDeck-nettstedet er trygt, takket være HTTPS-tilgang og TLS-bruk på leverandørens servere.

Temp Mail

Den beste kortsiktige e-postløsningen som tilbys for tiden, heter Temp Mail. Siden det ikke er noen passord, registrering eller betalingskrav, er det ganske enkelt. Besøk siden, og kopier deretter e-postadressen som er produsert tilfeldig.

Du vil motta avgjørende kommunikasjon siden innboksen oppdateres kontinuerlig. Din IP-adresse og annen personlig informasjon blir ødelagt etter to timers lagring av e-poster sendt til adressen.

Temp Mail-adresser blir lett forvekslet med profesjonelle siden de har et faktisk brukernavn og domeneadresse i stedet for den tilfeldige rekken av bokstaver de fleste engangse-poster bruker for brukernavnet og domenenavnet.

Brenner Mail

Burner Mail-nettleserutvidelsene for Chrome og Firefox lar deg opprette og bruke midlertidige e-postadresser, noen ganger kalt brenner-e-postadresser. E-poster fra Burner Mail videresendes til kontoen din samtidig som personvernet og sikkerheten til innboksen og identiteten din opprettholdes.

Mens det hindrer avsenderen i å oppdage din faktiske adresse, blir e-poster adressert til DEA omdirigert til den midlertidige e-postadressen du angir.

Burner Mail oppretter en egen og anonym e-post for hver tjeneste du registrerer deg for, noe som gjør det svært vanskelig for bedrifter og reklame å følge deg på nettet. Opptil fem brenneradresser er tilgjengelige i gratisutgaven av Burner Mail. Imidlertid er et uendelig antall tilgjengelig i abonnementsversjonen av Burner Mail.

Geriljapost

En godt likt midlertidig e-postleverandør som lar deg tilpasse brukernavnet ditt er Guerrilla Mail. For å bruke denne tjenesten trenger du ikke å registrere deg eller oppgi personlig informasjon. Du kan sende og motta meldinger med Guerrilla Mail gratis, og adressene deres utløper aldri. E-posten din lagres i en time før den automatisk slettes.

Du kan bruke en kryptert adresse til å sende meldinger fordi alle med e-post-ID-en din kan se postkassen din. Personvernet ditt er mer beskyttet ved å gjøre dette.

Klikk på «Glem meg»-knappen for å fjerne adressen din fra systemet. Guerrilla Mail fungerer både som en midlertidig e-postleverandør og en passordbehandler.

  Hvordan bli en grensesnittutvikler: Ferdigheter og ressurser [2022]

10 minutters post

10 Minute Mail er en midlertidig e-postkonto som kun er gyldig i 10 minutter. Men hvis du trenger mer tid, kan du be om ytterligere 10 minutter. E-posten din blir slettet etter en 10-minutters nedtelling på en tidtaker.

Til tross for tidsbegrensningen er 10 Minute Mail en utmerket gratis engangs-e-posttjeneste siden den er enkel å bruke. 10 Minute Mail er designet for å varsle deg når en ny melding kommer. Du vil stort sett legge merke til nye meldinger fordi de vises på samme side. På plattformen kan du svare på og videresende e-poster.

FakeMail

Den mest effektive midlertidige postplattformen som er tilgjengelig er FakeMail, og å bruke den er svært enkel og krever ikke teknisk ekspertise. Andre midlertidige postleverandører ønsker ekstra informasjon, noe som motvirker formålet med å bevare anonymitet og personvern. Den oppgitte midlertidige e-posten er gyldig i 60 minutter før den fjernes.

Etter at den er slettet, er den ikke lenger tilgjengelig. Ditt personvern og anonymitet er derfor sikret. For å registrere deg for nettsteder, kampanjer, rabatter og andre informasjonssider, er FakeMail ment å gi en rekke midlertidige e-postkontoer samtidig.

ThrowAwayMail

En annen tjeneste som gir engangs-e-postadresser er ThrowAwayMail. Den dannede e-postadressen er i stand til å motta e-poster med en gang. Nettstedet vil vise alle innkommende e-poster på hjemmesiden.

E-postene som mottas vil ikke være synlige for andre enn deg. Husk at en e-postkonto som avsluttes etter 48 timer ville være best.

Når en e-postadresse utløper, går e-postadressen og alle e-poster som sendes og mottas tapt. Hver gang du går inn på denne siden, produseres en ny e-postadresse. Du kan tilby noen en e-postkonto og registrere deg for et nettsted eller en nettjeneste ved å bruke ThrowAwayMail uten å oppgi hvem du er.

minTemp.e-post

myTemp.email er en gratis engangs-e-posttjeneste som gir brukere en tilfeldig e-postadresse som de kan bruke til ting som å registrere seg for splitter nye nettsider eller prøve ut tvilsomme tjenester. Du trenger bare å motta din e-post-ID ved å åpne en ny innboks.

E-postadressen er kun gyldig i 24 timer, og innboksen oppdateres automatisk. I tillegg kan du bruke lydvarsler, skrivebordsvarsler, automatisk åpne koblinger og tilpassede domener.

I nettleserens innboks vises alle e-poster som myTemp.email-servere har mottatt umiddelbart. Zone Salting-funksjonen muliggjør privat bruk av et domene i én økt uten registrering. Tilgjengelige ressursadresser er oppgitt i sonen din, og poster blir sjekket mens du går.

Mail Poof

En av de mest utmerkede leverandørene av midlertidige e-postadresser er Mail Poof, som du kan bruke til elektroniske skjemaer eller mens du registrerer deg for nye tjenester. Den er enkel å bruke. Klikk på alternativet «opprett e-postadresse» etter at du har skrevet inn ønsket e-postadresse. Du kan bruke e-postadressen med en gang når den er umiddelbart produsert.

Mail Poof gir høye nivåer av konfidensialitet og personvern. Hver e-post er kryptert, og etter 24 timer ødelegger den seg selv. Dette garanterer at spam og annen uønsket kommunikasjon ikke kommer inn i innboksen din. Toppvalget er Mail Poof siden det er en pålitelig og brukervennlig midlertidig e-posttjeneste som tilbyr alt du trenger for å forbli anonym og trygg på nettet.

Mailsac

Å bruke REST API, Webhooks og WebSockets er enkelt når du bruker Mailsac. Du kan filtrere e-post, se gjennom meldinger, motta vedlegg og holde og frigi e-postadresser. Brukere av Mailsac har tilgang til en engangstesting av e-postinnbokstjeneste som du kan bruke til ulike ting.

  Hvordan bruke ekkoknapper for å kontrollere smarthome-enheter

Det faktum at nesten alle e-poster er godkjent og meldingene som mottas ofte resirkuleres er Mailsacs viktigste funksjon.

Regjeringer og mange Fortune 500-organisasjoner anser Mailsac som et veldig pålitelig nettsted. I tillegg har Mailsac en enkel utvikler-API og sikkerhet som passer for en organisasjon. Det er uten tvil en av de beste leverandørene av DEA-tjenester.

Mohmal

Når vi registrerer oss på tvilsomme nettsteder eller blogger som trenger e-post, er Mohmal en midlertidig e-posttjeneste som sparer oss for bryet med å ha våre primære e-poster tilstoppet med spam og uønskede meldinger. Du må velge mellom en forhåndsdefinert e-post eller en du genererer for å bruke.

Etter en 46-minutters nedtelling vil Mohmal umiddelbart slette all e-post som mottas etter at nedtellingen er over. For e-poster vil en innboks med spam-meldinger vises på Mohmals nettsted. Mohmal har for tiden mer enn 65 millioner kontoer og er tilgjengelig på 17 forskjellige språk til tross for at den først nylig ble lansert.

Nada

Etterfølgeren til den voldsomt populære midlertidige engangs-e-posttjenesten kjent som Airmail, grunnlagt i februar 2013, er Nada. Å få tonnevis med gode tilbakemeldinger fra brukere om hva de ønsker fra en engangs-e-posttjeneste førte til opprettelsen av Nada.

Når du registrerer deg for nye nettsider eller tester ut upålitelige tjenester som krever en e-post for innlogging, kan du bruke den gratis midlertidige e-posttjenesten Nada. Du får en tilfeldig e-postadresse, eller du kan velge den du ønsker.

Forfatterens notat

Vi har blitt lært at å gi ut personlig informasjon til fremmede er skadelig og feil. Hvorfor skal vi så hindre vår personlige informasjon når vi besøker ukjente nettsteder? Engangs-e-postadresser hjelper oss med å redde dataene våre fra å bli utsatt for uønskede og uetiske aktiviteter. For å opprettholde en ryddig og ryddig primær innboks, bruk en engangsadresse. Du bør følge de beste e-postsikkerhetsstandardene for å beskytte e-posten din mot hackere.

Konklusjon

Å gi vår e-postadresse for å registrere deg for en ny profil eller nettside, eller for å foreta en transaksjon, er en prosedyre vi alle er vant til. Men den tilsynelatende uskyldige handlingen utsetter e-postadressen din for svakheter, uønsket spam og målrettede annonser.

En engangs-e-postadresse er nyttig i denne situasjonen. Ved å bruke disse tjenestene kan du opprette en forbigående e-postkonto som du kan bruke i stedet for den faktiske. Ved å gjøre dette kan du unngå å abonnere på flere år med spam-e-poster og unngå å bli utsatt for målrettede annonser og datainnbrudd dersom et nettsted blir utsatt for angrep. Så hvis du vil bla gjennom nettsteder som krever registrering uten å sette e-posten din i fare, bruk engangs-e-postadresser.

Du kan også utforske noen beste apper for å rydde opp i e-postinnboksen din [Gmail, Outlook, Yahoo].

x