12 Tether-lommebøker som vil holde krypteringen din trygg og lyd

Her er de beste Tether-lommebøkene for å lagre og beskytte krypto-tokens.

En kryptolommebok er et digitalt verktøy som lar oss sende, motta og lagre ulike kryptovalutaer. Dessuten gir disse lommebøkene kontroll, bekvemmelighet og sikkerhet over dine kryptoaktiva.

Bortsett fra de ovennevnte funksjonene, kan du også bruke en kryptolommebok for å samhandle med ulike desentraliserte applikasjoner (DApps). For eksempel kan du bruke lommebøker til å lagre og handle på desentraliserte børser (DEX).

Den totale markedsstørrelsen for kryptolommebok var 8,42 milliarder dollar i 2022 og forventes å ha en sammensatt vekst på 24,8 % mellom 2023 og 2030. I tillegg oversteg det totale antallet kryptolommebokbrukere 84 millioner i august 2022.

Tether (USDT) er den tredje største kryptovalutaen, med en markedsverdi på over 77 milliarder dollar. På grunn av Tethers stabile natur, foretrekker flere tradere og investorer denne kryptoen for lagring og transaksjoner.

La oss nå ta en titt på Tether Wallet. Følg med!

Hva er en Tether-lommebok?

Tether wallet er en kryptolommebok som lar deg holde Tether (USDT) tokens. Siden Tether er en stabil mynt med en verdi som tilsvarer amerikanske dollar, trenger du ikke bekymre deg for kryptomarkedets høye volatilitet.

Det høres imponerende ut, ikke sant?

Tether (USDT) token, lansert i 2014, ble bygget på Bitcoins blokkjede av Omni-plattformen. For øyeblikket støttes Tether på populære blokkjeder som Ethereum, Algorand, Bitcoin Cash, Polygon og Tron, for å nevne noen.

Du kan finne forskjellige Tether-lommebøker basert på deres funksjoner og fordeler. De viktigste typene Tether-lommebøker inkluderer:

🔷 Maskinvarelommebøker: Du kan bruke Tether-lommebøker for maskinvare for å lagre tokens offline for å unngå online hacking.

🔷 Mobile lommebøker: Tether mobile lommebøker lar deg umiddelbart koble til og samhandle med børser eller apper ved hjelp av mobile enheter.

🔷 Desktop-lommebøker: Du kan bruke denne typen lommebok installert på datamaskinen din til å lagre og bytte Tether-tokens.

🔷 Nettlommebøker: Disse Tether-lommebøkene er tilgjengelige for tilgang ved hjelp av støttede nettlesere fra mobile enheter eller datamaskiner.

Nå som du vet om Tether-lommeboken, la oss sjekke hvordan du velger den beste lommeboken.

Hvordan velge den beste Tether-lommeboken?

Når du vurderer å velge en Tether-lommebok, er det viktig å vurdere de viktigste faktorene som er oppført nedenfor:

#1. Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner er den viktigste faktoren når du velger en Tether-lommebok. Enhver sikkerhetsfeil kan føre til at du mister hele tokens som er lagret i lommeboken din.

Velg alltid lommebøker med sikkerhetsfunksjoner som PIN-kode, fingeravtrykklåser, tofaktorautentisering eller ansikts-ID. Sjekk dessuten om lommeboken følger de nyeste sikkerhets- og krypteringsstandardene.

#2. Kompatibilitet

Hvis du bruker flere enheter, sørg for at Tether-lommeboken din støtter forskjellige operativsystemer. På denne måten kan du unngå problemer med tokenoverføringer mens du bytter enhet.

I tillegg velger du Tether-lommebøker som gir mobilapper for Android- eller iOS-enhetene dine. Denne funksjonen vil være nyttig for å sende og motta USDT-tokens mens du er på farten.

#3. Bekvemmelighet

Tether-lommebøker er utviklet for å hjelpe brukere med raskere kryptotransaksjoner. For å gjøre det må du velge en lommebok som gir et brukervennlig grensesnitt for lagring og transaksjoner.

  Hvordan kan du oppdatere Boost Mobile Towers

De fleste Tether-lommebøker lar deg utføre transaksjoner i noen få enkle trinn og alltid velge den typen lommebøker. Dessuten er det best å foretrekke lommebøker som ikke ber om kontooppretting og verifikasjoner.

#4. Kundeservice

Dårlig kundestøtte er alltid en smertefull brukeropplevelse i enhver tjenestesektor. Sørg for å velge Tether-lommebøker som løser problemene dine på kortere tid.

Det er også bedre å velge en Tether-lommebok som gir flere oppløsningsalternativer via chatter, e-post og telegram.

#5. Tilleggsfunksjoner

Bortsett fra å sende, motta og lagre Tether-tokens, kan du også se etter tilleggstjenester som matcher formålet ditt. Anta for eksempel at du er en kryptohandler. I så fall kan du velge Tether-lommebøker som gir porteføljesporing og levende kryptopriser.

Andre tilleggsfunksjoner å se på på Tether-lommebøker inkluderer:

 • Tilgjengelighet av QR-skanner for å sende og motta tokens umiddelbart.
 • Mulighet for å koble til DApps sømløst.
 • Lommebøker som støtter flere blokkjeder.
 • Støtter en rekke betalingsalternativer for å kjøpe Tether-tokens.

La oss nå ta en titt på de beste Tether-lommebøkene.

Exodus

Exodus ble grunnlagt i 2015 og tilbyr Tether-lommebøker for mobil- og stasjonære brukere. Du kan bruke denne kryptolommeboken til å administrere Tether-tokenene dine fra forskjellige blokkkjeder jevnt.

Exodus krypterer transaksjonsdataene dine og lommebokens private nøkler for sikkerhet og personvern. Dessuten har denne Tether-lommeboken et brukervennlig grensesnitt og 24/7 kundestøtte.

Exodus er tilgjengelig som maskinvare-, mobil-, desktop- og nettlommebøker. Du kan velge hvilken som helst av disse lommebøkene for å handle, overføre eller motta Tether-tokens umiddelbart. Du vil også få sanntidsporteføljedata og levende kryptomarkedsdiagrammer.

Mobilbrukere kan installere Exodus Tether-lommeboken fra Google Play eller App Store. I tillegg støtter skrivebordsversjonen av Exodus Windows, Mac og Linux.

Hvis du foretrekker nettlommebøker, kan du installere Exodus i Brave- eller Chrome-nettleseren. For ekstra sikkerhet kan du også gå for maskinvarelommeboken, bygget i samarbeid med Trezor, en av de beste produsentene av kryptomaskinvarelommebøker.

Sengetøy

Tether-lommeboken til Linen er sikret ved hjelp av de smarte kontraktskontoene til Safe, en populær kryptosikkerhetsplattform. Bortsett fra sikkerhetsfunksjonene, tilbyr denne mobillommeboken et enkelt brukergrensesnitt for enkel lagring og overføring av Tether-tokens i løpet av få sekunder.

Linen gir deg 3 private nøkler for å sikre Tether-lommeboken din. Fordelen med å ha disse nøklene er:

 • Du kan få tilgang til lommeboken din selv om du mister en av de private nøklene.
 • Hvis noen stjeler en av dine private nøkler, har de fortsatt ikke tilgang til lommeboken din.

I tillegg kan du også kjøpe Tether og andre kryptovalutaer på Linen med kreditt- eller debetkortene dine. Dessuten kan du alltid kontakte deres kundestøtte via e-post.

Hvis du bruker iOS-enheter, kan du installere Linens Tether-lommebok fra App Store. Android-brukere må imidlertid vente til det er tilgjengelig på Google Play.

AlphaWallet

Ser du etter en mobil lommebok som hjelper deg å tjene renter og holde Tether-tokenene dine trygge? Prøv AlphaWallet, en fremtredende kryptolommebok.

Du kan bruke denne lommeboken til å koble til pålitelige utlåns-DApps. Her vil du motta interesse for Tether-tokens direkte på din AlphaWallet.

Dessuten er dine lagrede Tether-tokens sikret ved hjelp av Secure Enclave. AlphaWallet samler heller ikke inn dataene dine eller KYC-detaljer for å beskytte personvernet ditt.

Den nyeste versjonen av AlphaWallet er tilgjengelig på App Store og Google Play. Dessuten kan Android-brukere også laste ned denne mobillommeboken direkte fra AlphaWallets nettsted.

AlphaWallet gir også magiske lenker for å sende Tether-tokens sømløst. I tillegg er deres offisielle kundestøtte tilgjengelig via e-post og Telegram.

  14 beste VS-kodeutvidelser for utviklere

Infinity Wallet

Du kan administrere Tether-tokenene dine på stasjonære og mobile enheter ved å bruke Infinity Wallet. Dessuten lar denne lommeboken deg be om tokens fra andre lommebøker ved hjelp av en QR-kode.

Infinity Wallet har krypteringsfunksjoner på toppnivå for å gi maksimal sikkerhet for Tether-lagring og transaksjoner. På samme måte holdes dataene dine anonyme og private for å forbedre lommebokens sikkerhet og personvern.

I tillegg kan du spore Tether-porteføljen din til live markedspris. Du kan også bruke Infinity Wallets chat- og e-poststøttefunksjoner for å løse problemene dine og fjerne tvil.

Infinity Wallets siste desktopversjon støtter operativsystemer som Linux, MacOS og Windows. Du kan også installere mobillommeboken deres for Android- eller iOS-enhetene dine.

Bobestyrer

Leter du etter en Tether-lommebok for å lagre tokens fra forskjellige blokkjedestandarder, som ERC-20, TRC-20 og BEP-20? Trustee-lommeboken er utviklet av BlockSoft Lab og gjør det enkelt for deg.

Den mest imponerende egenskapen til denne lommeboken er enkelheten den tilbyr sine brukere. Du kan aktivere Trustees Tether-lommebok med bare ett enkelt klikk.

Når lommebokaktiveringen er fullført, må du angi en gjenopprettingsfrase på 12 ord. Anta at du mister enheten; du kan fortsatt gjenopprette lommeboken og de lagrede Tether-tokenene ved å bruke denne setningen. I tillegg kan du legge til sikkerhetsfunksjoner som PIN-kode, touchID eller faceID tilsvarende.

En annen viktig funksjon i Trustee-lommeboken er at den støtter flere kryptolommebøker. Du kan legge til og overvåke alle Tether-tokenene dine ved hjelp av en mobilapp.

Tillitsmannens lommebok er tilgjengelig for mobile enheter. Du kan installere denne lommeboken fra App Store eller Google Play.

Minke

Interessert i en Tether-lommebok som støtter flere blokkjeder med null gassavgifter? Sjekk ut Minke for å benytte slike imponerende funksjoner.

Denne mobillommeboken er utviklet av Minke Labs og kommer godt med når det kommer til innskudd eller overføring av Tether-tokens trygt. I skrivende stund støtter Minke lommebok Binance Smart Chain, Ethereum og Polygon blokkkjeder.

Minke lommebok lar deg kjøpe Tether og andre kryptovalutaer ved hjelp av Google og Apple Pay. Utenom det støtter denne lommeboken også debet- og kredittkort sammen med andre populære bankoverføringsmetoder.

I tillegg hjelper det brukervennlige grensesnittet deg med å legge til Tether (USDT) tokens i lommeboken med tre enkle klikk. Minke lommebok er tilgjengelig på App Store og Google Play.

Freewallet

Freewallet er en multifunksjonell Tether-lommebok utviklet for Android- og iOS-støttede mobile enheter og nettlesere. Du kan også bruke denne lommeboken til å kjøpe Tether (USDT) tokens ved å bruke andre kryptovalutaer.

For å bruke funksjonene til Freewallet, må du opprette en gratis konto ved å bruke e-post-ID-en din. Dessuten kan du også bruke mobilnummeret ditt og Google- eller Facebook-kontoer for å åpne en konto.

Freewallet tilbyr en av de beste kryptosikkerhetsfunksjonene for å beskytte Tether-tokenene dine. Denne lommeboken kommer med følgende:

 • Multisignaturbekreftelse for hver lommebokbasert transaksjon.
 • Daglig og ukentlig transaksjonsgrense for å minimere muligheten for token-tyveri.
 • PIN-kode, fingeravtrykk og 2FA sikkerhetsfunksjoner.
 • Kaldlagring av Tether-tokens for å eliminere svindel på nettet.

Freewallet tilbyr forskjellige måter å kontakte støttesenteret på. Du kan kontakte deres offisielle kundeledere via Telegram, Facebook Messenger, Skype eller e-post.

Trustee Plus

BlockSoft Lab utviklet en mye mer avansert Tether (USDT) lommebok, Trustee Plus, for sikrere kryptolagring og -overføring. Dessuten kan du bruke denne Tether TRC-20-lommeboken til å fylle på med bankkort.

  uTorrent sitter fast ved tilkobling til jevnaldrende: Slik fikser du det

Trustee Plus bruker flere sikkerhetsfaktorer og sanntidsrevisjonsteknologi for å trygt lagre brukerens Tether-tokens.

De viktigste funksjonene til Trustee Plus-mobillommeboken inkluderer null gebyrer for påfyll og overføringer av kryptovaluta. Dessuten kan du gjennomføre kjøps- og salgstransaksjoner til de beste valutakursene.

Trustee Pluss Tether-lommebok kan installeres på Android- eller iOS-enheter. I tillegg kan du også bruke QR-skanneren for umiddelbar overføring av kryptotokens. Trustee Plus-brukere kan også kontakte kundestøtte via telefon eller e-post.

ZenGo

ZenGos Tether Wallet hjelper deg med å beskytte kryptomidlene dine på den sikreste måten. Dessuten kan du gjenopprette lommeboken din hvis du glemmer passordet ditt eller mister enheten.

Den innebygde online porteføljesporeren til ZenGo lar deg overvåke live-verdien til dine Tether-tokens. I tillegg kan du sende og motta Tether med noen få trykk på mobilenheten din.

ZenGo tilbyr også en rekke betalingsmåter for å kjøpe Tether-tokens. Du kan betale med mobilbetalingsappen din, SWIFT-overføring, SEPA, Mastercard eller Visa.

ZenGo-lommeboken støtter iOS- og Android-enheter. Du kan også få en chat eller e-posthjelp fra ZenGos kundeserviceteam.

Paybis

Paybis ble grunnlagt av et team av blockchain-entusiaster i 2014, og er en ledende leverandør av Tether-lommebok. Denne kryptolommeboken tar sikte på å kjøpe, selge eller lagre Tether (USDT) tokens enkelt.

Du må opprette en Paybis-profil for å åpne en lommebok med dem. Når profilen din er klar, kan du raskt lage en gratis Tether-lommebok.

Paybis» Tether-lommebok kommer med en rekke sikkerhetsfunksjoner, for eksempel:

 • Private nøkler for å sikre dine USDT-tokens.
 • Ekte kjedetransaksjoner som alltid er verifiserbare.
 • Tilgjengelighet av underjordiske anlegg som inkluderer tre lag med beskyttelse.
 • Innebygd sikkerhetslag for å takle mulige angrep.

I tillegg til de imponerende sikkerhetsfunksjonene, sikrer Paybis også sine brukere med 24/7 assistanse. Du kan installere Paybis sin Tether-lommebok fra App Store eller Google Play.

Atomic lommebok

Leter du etter en Tether-lommebok som fungerer godt med din PC og mobile enheter? Da kommer Atomic Wallet godt med.

Atomic Wallet lagrer dine private nøkler på enhetene dine i stedet for en server eller en sentralisert sentral for å legge til mer sikkerhet. Denne sikkerhetsfunksjonen lar deg ha total kontroll over Tether-tokenene dine.

Bortsett fra det ber Atomic Wallet ikke om kontoregistrering eller KYC-verifikasjoner. Dessuten forblir dataene dine usporet. Du kan også kontakte supportteamet via chat eller e-post hvis du har noen tvil eller klager.

Du kan laste ned Atomic Wallet på din PC, som støtter MacOS, Windows, Fedora, Ubuntu og Debian. Du kan også installere mobilappene deres fra App Store eller Google Play.

CoinZoom

CoinZoom tilbyr brukere en effektiv Tether-lommebok som støtter TRC-20-tokenstandarden. For å sette inn Tether-tokens til denne lommeboken, må du opprette en gratis CoinZoom-konto.

Det enkle og enkle brukergrensesnittet til denne Tether-lommeboken hjelper til med raskere og mer effektive transaksjoner. Du kan sende og motta USDT (TRC-20) med noen få enkle klikk.

CoinZooms Tether-lommebok er en mobillommebok. Du kan installere denne lommeboken ved å skanne QR-koden på CoinZoom-nettstedet eller fra Google Play eller App Store.

Du kan også bruke kundestøtte fra CoinZoom Chat for å løse dine spørsmål eller problemer. I tillegg kan du også sende inn støttebilletter og spore statusen deres.

Siste ord

Avslutningsvis må sikkerhet være din høyeste prioritet når du velger en Tether-lommebok. Etter det kan du se etter andre viktige funksjoner som bekvemmelighet og enhetskompatibilitet.

Du kan velge hvilken som helst Tether-lommebok som passer deg best i denne artikkelen. Til slutt, sørg for å bruke maksimale sikkerhetsfunksjoner som er tilgjengelige på lommebøkene for å beskytte kryptoaktiva.

Sjekk også ut de beste Ethereum-lommebøkene!