tipsbilk.net

13 beste verktøy for fjerning av videobakgrunn for feilfrie opptak

Ikke fornøyd med bakgrunnen til videoen du nettopp tok opp etter timer med innsats? Bruk applikasjoner for fjerning av videobakgrunn for å lage en imponerende video.

Dette er en epoke med sosiale medier med stor etterspørsel etter videoinnhold. I 2023 bruker folk i gjennomsnitt 17 timer med videoinnhold per uke. Når oppmerksomhetsspennet til folk synker, må du dele videoer som umiddelbart kan fange oppmerksomheten til publikum.

Videoene må også være eksepsjonelle for å ha potensial til å bli virale. Du trenger ikke alltid å spille inn videoene dine med en grønn skjermbakgrunn. I stedet kan du bruke verktøyene som er tilgjengelige for å fjerne bakgrunnen til en video.

Hva er Video Background Remover?

Det er en programvare eller et verktøy som fjerner bakgrunnen til en video. Dens funksjon er å identifisere emnet for en video og tørke av bakgrunnen. Noen ganger kan videobakgrunnsfjerner også fjerne uønskede mennesker, dyr eller andre elementer fra videoen.

Noen AI-drevne BG-fjernerverktøy kan automatisk oppdage og fjerne bakgrunnen. Andre applikasjoner krever imidlertid at du manuelt velger piksler eller farger for å maskere motivet.

Fordeler med å bruke Video Background Remover

  • Når du har en videobakgrunnsfjerner med deg, er det ikke nødvendig å ta bilder foran en grønn skjerm.
  • Det gir deg friheten til å ta opp videoen hvor som helst og fjerne alle uønskede objekter fra den.
  • Verktøyet gjør det mulig for innholdsskapere å være kreative med videoer ved å la dem legge til bakgrunner etter eget valg.
  • Det hjelper deg å kutte produksjonskostnadene for studiooppsett og ansettelse av mannskap og utstyr.
  • Applikasjonen er også nyttig for å gjenbruke det samme videoklippet med forskjellige bakgrunner.

Hvis du også er interessert i å bruke programvaren, her er en liste over verktøy for fjerning av videobakgrunn med flotte funksjoner:

Fjern skjermen

Hvis du fortsatt bruker komplekse teknikker som green screen og chroma keying, er det på tide å bytte til Unscreen. Nå kan du ta opp videoene dine hvor som helst og bruke dette verktøyet til automatisk å bli kvitt bakgrunnen.

  13 overlegne Wi-Fi 6- og 6E-rutere for uavbrutt tilkobling

Det er ikke nødvendig å velge piksler eller farger, siden Unscreen kan analysere hele videoen for å fjerne bakgrunnen. Du kan enten laste opp videoen fra PC-en eller lime inn videoens URL. Det elektroniske verktøyet støtter filformatene MP4, WEBM, OGG, OGV, MOV og GIF.

Filmora

Filmora kommer med AI Smart Cutout-teknologi som lar deg velge og fjerne bakgrunnen til et videoklipp. Enten det er en person, vare, ikon eller varer, kan dette verktøyet fjerne det med høy nøyaktighet.

Hvis du ønsker mer presisjon, kan du manuelt finjustere utskjæringen ramme for ramme. Den avanserte modusen til Filmora kan også justere sporingsretningen. Den tilbyr fire forhåndsvisningsmoduser for å sjekke om de valgte områdene trenger flere endringer.

Rullebane

Enten du er en filmskaper eller påvirker sosiale medier, kan du lage unikt innhold ved å bruke de kreative verktøyene til Runway, som å fjerne bakgrunnen. Du kan dra videofilen inn i programvaregrensesnittet eller laste den opp fra ditt lokale system. Den lar deg bruke maske- og panoreringsfunksjoner for fjerning av bakgrunn.

I tillegg til alternativer for zoom inn, zoom ut, angre og gjør om, støtter programvaren deling av filen med samarbeidspartnerne dine. Runway tilbyr også andre bakgrunnsrelaterte funksjoner som å uskarpe bakgrunnen, erstatte bakgrunnen og legge til en grønn bakgrunn.

VEED

Med VEED tar det bare ett klikk for å fjerne bakgrunnen til videoen din. Deretter kan du bruke din foretrukne farge og bilde som bakgrunn. Bortsett fra å lage en virtuell bakgrunn, lar den deg bruke en annen video som klippbakgrunn.

VEED tilbyr også en funksjon for opptak av webkamera som du kan bruke til å ta opp videoer med grønn skjerm fra nettleseren din. Dessuten kan du legge til animasjon og effekter til videoen din ved å bruke dette verktøyet.

Depositphotos

Depositphotos bruker et AI-drevet verktøy for å bli kvitt bakgrunner. Det fungerer på alle typer videoer for å fjerne mennesker, dyr, gjenstander og grafikk. Brukere kan bruke denne plattformen til både personlige og kommersielle formål.

Dette nettbaserte verktøyet støtter videoer på 2 GB og 60 sekunders lengde. Det sparer ikke bare pengene dine, men også din verdifulle tid ved å levere en video med en gjennomsiktig bakgrunn i løpet av få sekunder.

  8 beste Intel hovedkort for spill

Media.io lar deg isolere folk fra bakgrunnen til videoene de er tilstede i. Dette verktøyet gjør prosessen enklere for både nybegynnere og erfarne brukere. Du trenger ikke engang å laste ned noen programvare siden det er en nettbasert applikasjon.

Mens BG-fjerning bare er et spørsmål om noen få klikk, trenger du ikke å bekymre deg for videokvaliteten selv etter behandlingen. Plattformen er fri for annonser og spam og lar AI gjøre jobben for deg.

Keevi

Keevi hjelper deg med å gjøre et varig inntrykk på publikummet ditt ved å fjerne kjedelig BG fra videoene dine. Ved å la deg endre videobakgrunnen, gjør det videoene unike og profesjonelle.

Ved å erstatte distraksjonene i videoen din med viktige elementer, lar Keevi deg fremheve budskapet ditt. Det er også alternativer for å legge til visuelle effekter og bruke filtre for å etablere et perfekt miljø i henhold til videomotivet ditt.

Programvaren støtter en rekke filformater, inkludert MP4, MOV, AVI, WEBM og FLV. Etter BG-fjerning kan videoen deles direkte på sosiale medier eller lastes ned til det lokale systemet.

Canva Pro

Hvis du velger å bruke Canva Pro, trenger du ikke bekymre deg for å ta opp videoer foran den grønne skjermen. Denne programvaren lar deg bli kvitt bakgrunnen til enhver video med ett klikk. Det garanterer også resultater av høy kvalitet uten manuell innsats.

Selv om du bruker denne programvaren for første gang, lar dette verktøyet deg enkelt endre bakgrunnen for å lage en profesjonell video. Du kan enten jobbe med det tomme lerretet eller bruke en av de tusenvis av videomalene til Canva.

AVCLabs

AVCLabs tilbyr en rekke AI-drevne verktøy, inkludert ett for å fjerne videobakgrunner. Det sparer deg fra å laste ned tunge programmer på datamaskinen din ved å la deg utføre hele fjerningsprosessen på nettet.

Du kan laste opp videoklipp i MP4-, WEBM-, MOV- og OGG-formater, og AI-teknologien til denne plattformen vil automatisk oppdage bakgrunnen for å fjerne den med presisjon.

Vakago

Vakago tilbyr en utvidelse for fjerning av AI-videobakgrunn for Adobe Premiere Pro. Den bruker AI-teknologi for å automatisk oppdage personer i en video og maskere dem. Utvidelsen bruker også kunstige nevrale nettverk for å analysere videoen din og endre bakgrunnen med ett klikk.

  Slik installerer du Tor-nettleseren på Chromebooken din

Når du redigerer en video på Adobe Premier Pro, lar denne utvidelsen deg også gjøre bakgrunnen uskarp og fremheve forgrunnen.

Wideo

Wideo er et gratis online verktøy for å fjerne bakgrunn fra videoer som kommer med et minimalt grensesnitt. Det tar bare ett klikk for å laste opp videoen til denne programvaren. Den lar deg laste opp videoer av MP4-, MOV-, WEBM-, M4V- og 3gp-formater.

Etter fjerningen kan du til og med sjekke forhåndsvisningen for å se hvordan verktøyet fungerte. Til slutt kan du laste ned videoen i MP4-format til datamaskinen din og bruke den hvor du vil.

Cutout.Pro

Cutout.Pro er et 100 % automatisk nettverktøy for å fjerne videobakgrunner med ett klikk. Du kan sømløst laste opp hvilken som helst video fra datamaskinen din på denne plattformen og fjerne ekte videobakgrunner. Etter behandlingen kan du se en gratis forhåndsvisning på fem sekunder ved 360p-oppløsning.

På Cutout.Pro kan du laste opp MP4-, WEBM-, MOV- og GIF-filer med en filstørrelse på 2 GB. Dessuten støtter den en maksimal videooppløsning på 4K. Du kan umiddelbart dele de redigerte videoene på YouTube, TikTok og Vimeo.

Rediger-Videoer-Online

Edit-Videos-Online er en annen nettbasert plattform hvor du kan fjerne gjeldende bakgrunn til en video. Selv om videoen ikke har en grønn skjerm, kan programvaren AI oppdage bakgrunnen og fjerne den.

For videoopplasting støtter den MP4, AVI, MOV, WMV og FLV. Etter fjerningen lar den deg velge målformat og oppløsning for å eksportere videofilen.

Innpakning

Uansett hva som er årsaken bak å lage en video, vil du at den skal se attraktiv og imponerende ut. En rotete eller pinlig videobakgrunn er nok til å ødelegge innsatsen din.

Ved å bruke disse verktøyene for fjerning av videobakgrunn kan du enkelt bli kvitt den eksisterende bakgrunnen og legge til en ny i videoen din. Det kan også være lurt å lese om videobeskjæringsverktøy og åpen kildekode-videoredigerere.

x