14 beste lyriske videoprodusenter for musikere og innholdsskapere [2023]

Akkurat nå er lyriske videoer kjent på alle andre sosiale medieplattformer. Leter du også etter måter å lage dem enkelt på? Fortsett å lese for å finne ut.

Fra hjul til TikTok, det er kanskje ikke en sosial medieplattform der du ikke finner en tekstvideo mens du surfer. Fra triste sanger til tunge basslåter, lyriske videoprodusenter er etterspurt. Disse videoskaperne har ikke latt stenen stå uvendt for å sikre at videoene deres tiltrekker seere.

I det store spekteret av new-age yrker har lyrisk videoskaping fått rampelyset. Innholdsskapere bruker tekstvideoprodusenter for å lage innhold som er veldig godt likt av andre. I denne artikkelen vil vi diskutere hva lyriske videoer er og hvorfor de er så populære på hjul og TikTok. Vi vil også diskutere noen av de beste lyriske videoprodusentene for musikere og innholdsskapere.

Hva er lyriske videoer?

En tekstvideo er en slags video som kjører en sang i bakgrunnen mens ordene vises. Vi kan også si at tekstvideoer er musikkvideoer hvis primære visuelle element er typografi i stedet for fortellinger eller musikere som spiller sangen. Med introduksjonen av musikkvideoer har alle typer band brukt dem som kreative verktøy.

En tekstvideo er langt mer kreativ og presser fantasien til nye høyder. Før de slipper den offisielle videoen, gir band ofte ut en sang med teksten først. Lyriske videoer appellerer til uavhengige artister siden de kan produseres med mindre penger og lar lyttere lære sangens ord.

En lyrisk video er et utmerket alternativ for hjul og TikTok av flere grunner. Innholdsskapere kan utvikle en rekke spennende og seer-tiltrekkende konsepter med riktig kombinasjon av sang, tekst og bakgrunn. Nedenfor er noen få grunner til at lyriske videoer er så populære på disse plattformene.

  • I stedet for å hente feil tekster fra andre kilder, vil en tekstvideo hjelpe publikum med å forstå de eksplisitte tekstene til musikken.
  • Å lage lyriske videoer er ikke en vanskelig oppgave. Du kan raskt lage en og legge ut musikken din på sosiale medier. Det er ikke bare enkelt, men det sparer også tid.
  • Det koster lite å lage en tekstvideo. Det er ingen tvil om at det ikke trenger å være dyrt å lage en hel tekstvideo.
  • Lyriske videoer kan hjelpe deg med å bruke musikken din til å formidle en historie ved å bruke animasjon.
  • En tekstvideo kan hjelpe musikken din til å bli viral selv før den offisielle videoen slippes.

La oss gå til listen over de beste lyriske videoprodusentene for å hjelpe deg.

Veed.io

VEED er forberedt på å hjelpe med hvilken type video du ønsker å lage, inkludert sangtekstvideoer. Legg til lyd og visuelle elementer, og ta til og med av den rivende bakgrunnsmusikken. Med andre ord vil tekstvideoene dine virke upåklagelige, polerte og vakre, takket være VEEDs brede utvalg av verktøy. Vær klar for at publikum kan applaudere deg!

  Strukturer i Golang

VEED er helt og holdent en online videoredigerer som fungerer rett i nettleseren din. Enhver nettleser, som Safari, Microsoft Edge, Chrome, Mozilla Firefox, etc., kan starte VEED. Du trenger ikke å bruke timer på å lære komplisert programvare eller fylle opp enheten med klønete applikasjoner. Du må sende inn eiendelene dine i alle formater, og den resulterende filmen kan lastes ned direkte fra nettleseren.

Flixier

Flixier anser seg selv som unik ettersom det er den raskeste online lyriske videoprodusenten. Siden den er skydrevet, fullføres all gjengivelse på deres servere, noe som garanterer at filmene dine alltid vil være tilgjengelige for nedlasting på tre minutter eller mindre. Det betyr også at den fungerer uten problemer på en hvilken som helst maskin, enten det er en splitter ny Mac, en utdatert Windows-bærbar datamaskin eller en rimelig Chromebook.

Du kan gjøre mye mer med Flixier enn å legge til tekster i videoer. Du kan velge blant over tusen fonter, lage animert tekst, legge til overganger og animerte overlegg, og også bruke Flixiers samling av Motion Graphics for å inspirere brukere til å like, dele og abonnere på kanalen din. Dessuten kan du klippe, beskjære og kutte filmer, og deretter legge bilder på toppen for å lage fantastiske lydkollasjer.

Kapwing

En annen gratis Lyric-videoskaper med et brukervennlig brukergrensesnitt er Kapwing. Det vil aldri legge til et vannmerke til videoen din og er enkel, men likevel effektiv. Med dette nyttige verktøyet kan du enkelt legge til musikk, endre videobakteppet, velge ønsket tekstfont, farge og størrelse, og time tekstteksten for å gjøre sangtekstvideoen din til live.

Appens primære skjerm er delt inn i to hovedruter: endre tekstbokser og lage videoer. Brukergrensesnittet er enkelt å forstå. Den har også en omfattende musikksamling med mer enn 4000 forskjellige spor. Dessuten kan du til og med bruke den til å slå opp bestemte ord og uttrykk i tekstene.

Animaker

Animaker er et annet gratis online verktøy som lar deg lage animerte lyriske videoer med flytende typografi. Alt du trenger å gjøre er å velge lyrikkvideodesignet du liker best, redigere tekstene dine ved å bruke en av 40+ fonter, 60+ overgangseffekter og 60+ kinetiske typografieffekter, og deretter laste opp eller umiddelbart publisere videoen til YouTube.

Med et trykk på en enkelt knapp vil du kunne konvertere dine daglige talte ord til musikk, som er den primære fordelen med dette verktøyet. Etterpå kan du lage eller lytte til musikk ved hjelp av den innebygde mikrofonen. Opptil ni sanger kan tas opp og lagres samtidig på ett sted. Faktisk kan du laste den opp på forskjellige sosiale medieplattformer også.

Flexclip

En av de største gratis Lyric-videoskaperne på nettet er FlexClip. Selv om den er ganske kraftig, er den enkel å betjene. Du kan enkelt lage en fantastisk sangtekstvideo i nettleseren din ved å bruke FlexClip. Det er ikke nødvendig å laste ned eller installere noe. Nettverktøyet tilbyr også et gratis musikkbibliotek og tonnevis med tekst- og videoeffekter som kan ta tekstvideoen din til neste nivå.

Du kan raskt forvandle en enkel kjærlighetssang til en polert annonse på grunn av programvaren, som lar deg bruke mikrofonen din, et grafikknettbrett og skjermfangstverktøy på ett sted. Tre temaer er tilgjengelige for FlexClip-tekstapplikasjonen: sang, film og TV-show. Dette temaet lar deg produsere tekster og videoer på den måten du velger.

  14 Retro spillkonsoller du kan kjøpe akkurat nå

Netttjenesten Promo Lyric Video Creator gir en samling verktøy for å lage og laste ned musikkklipp. Du kan bruke bilder fra det innebygde biblioteket med digitalt materiale til å lage en film. Ved å bruke denne tjenesten kan du klippe filmene dine, velge fonter og farger og bestemme hvor undertekstene skal plasseres.

Mer enn 4000 temaer som er lett å tilpasse er tilgjengelige på denne nettsiden, noe som gjør det enklere å produsere sangtekstvideoer. Du kan også få tilgang til 100M HD-filmer og fotografier fra denne siden på grunn av integreringen med Getty Images.

Videobolt

Streamingskjermer, lysbildefremvisninger, musikkvisualiseringer, bedriftslogointroer og -outroer og filmer for employer branding kan nå neste nivå med videoredigeringsplattformen Videobolt.

Nettapplikasjonen lar brukere lage tilpassede Instagram-historier og YouTube-videointroer. Brukere kan også bruke Videobolts online videoredigerer og laste ned vannmerkede videoforhåndsvisninger med en gratis konto.

Opprettelsen av rutinemessige sosiale medier, salgs-, kommersielle eller bedriftsfilmer, samt skalerbarheten til skreddersydd, datadrevet videoinnhold, er alle dekket av Videobolt. Videobolt er et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt som selv de uten erfaring eller spesialisert opplæring i videoredigering kan ta i bruk. Mer enn 1800 dyktige maler fra erfarne eksperter er tilgjengelig på Videobolt.

YouTube Movie Maker

Den mest fantastiske appen for å lage tekstvideoer for en personlig datamaskin regnes som YouTube Movie Maker. Det er flere verktøy tilgjengelig for å lage sangtekstvideoer og karaokevideoer. Skrifter, farger, størrelser, bakgrunner, spesialeffekter og andre muligheter er blant disse.

Det er to innstillinger for sangtekstvideoskaperen. Veivisermodus er for amatører, mens fullmodus er for eksperter. Mer betydelig, nettstedet har tonnevis med trinnvise videoinstruksjoner. Før du begynner å lage din sangtekstvideo, kan du se disse opplæringsvideoene de har lastet opp.

Steve AI

Steve AI er et annet utmerket alternativ hvis du vil lage forskjellige lyriske videoer, inkludert animerte. AI lager videoer ved å bruke tekstene og manuset ditt. Den produserer lyriske videoer raskt og effektivt uten bekymringer for vannmerker. Du kan også oppdage utrolige verktøy for å redigere videoer og dele fortellingen din.

Det er tusenvis av unike videomaler, enkel tekstmodifisering og redigering av video og rik grafikk, utmerket voiceover- og musikkvalg, uanstrengt samarbeid og et smart program som håndterer oppretting og synkronisering av videoer.

Motionbox

Kortere versjoner av lengre filmer kan lages med Motionbox, noe som gjør dem ideelle for deling på sosiale medier og andre plattformer. Fremdriftsmåleren og den innebygde undertekstfunksjonen er utmerket. De mer fremtredende filmene kan raskt konverteres til skrift, slik at blogginnlegg enkelt kan lages! Det bidrar til å spare mye tid.

Når du lager flott videomateriale, ønsker du å utnytte sjansen din til å få kontakt med et verdensomspennende publikum. Motionbox hjelper deg med å komme i kontakt med publikum og lage videoen. Den beste måten å garantere at alle kan glede seg over videoene dine, er å legge ut en video med undertekster, slik at materialet ditt er tilgjengelig for alle.

  Slik øker du MacBooks lagringsplass

Typito

På Typito kan du lage lyriske klipp som er både animerte og live-action, og kombinerer fantastisk grafikk med musikk eller andre lydspor for å forvandle dem til opplevelser. Det beste er at lommebøkene dine også vil smile; det tar bare noen få minutter.

Hvis du leter etter en enkel måte å legge til en undertekst eller SRT-fil til en video raskt, har Typito deg dekket. Fra enkel dra-og-slipp-redigering, 500+ gratis maler og 20+ videoformater til live videoforhåndsvisninger, alt tilbys av Typito.

Media.io dekker deg enten du er en designer som søker etter et verktøy for å realisere din kreative visjon eller en påvirker på sosiale medier som prøver å blende følgerne dine med materiale av høy kvalitet.

Lag vakre video-, lyd- og bildefiler i alle størrelser ved hjelp av den robuste editoren og kompressoren. Du kan også endre filenes bakgrunn eller uønskede deler med tegneseriegrafikk eller forskjellige effekter.

Med denne robuste samlingen av verktøy kan du raskt produsere engasjerende pedagogiske klipp eller grafikk og transformere dem til ulike filtyper, noe som sikrer enhetskompatibilitet og demonterer ineffektive læringsparadigmer.

Ved å eliminere distraherende aspekter og sette materialet ditt i sentrum i filmene dine, gjør bakgrunns- og støyreduksjonsverktøyet deg også i stand til å produsere polerte, profesjonelt utseende videoer. Dette forbedrer læring og oppbevaring av nye ideer enormt.

Nova AI

Nova AI oversetter automatisk språk og legger til undertekster til videoer for enhver plattform. Du kan automatisk transkribere, oversette og legge til undertekster til videoer ved å bruke kraften til Nova AI for rimeligere redigering. For å lage undertekster og transkripsjoner som kan modifiseres for innhold og stil, identifiserer kunstig intelligens (AI) menneskelige talemønstre.

Nova AI transkriberer mer enn 40 språk, inkludert spansk, arabisk og mandarin, til undertekster som automatisk kan oversettes til hundrevis av andre språk. Når du er ferdig med redigeringen, kan du brenne undertekstene inn i filmen din på plattformen eller laste dem ned som SRT- eller TXT-filer.

Canva

Du kan lage attraktive videoer som matcher musikksporet ditt med Canvas gratis online musikkvideoskaper. Med Canva kan du produsere animerte musikkvideoer som får publikum til å bevege seg eller lage lyriske videoer med godt timet tekst i stemningsskapende fonter.

Dessuten kan du gi historiefortelling din fulle kraft ved å bruke Canvas sofistikerte audiovisuelle redigeringsmuligheter. Du kan finne en rekke lagerfilmer i mediesamlingen, inkludert beroligende havlandskap som er ideelle for en pianosolo, neonbakgrunner for elektro-pop-sanger og søte pasteller for vuggeviser i barnehagen.

Du trenger bare å sende inn videoklipp, musikk og bilder for å begynne å lage en video. Musikkvideoskaperen kan håndtere dine animerte videobehov. Bruk animasjonseffekter for å fengsle publikum. For å videreutvikle konseptet til musikkvideoen din kan du også bruke grafikk, klistremerker, vektorer og andre grafiske designkomponenter.

Konklusjon

En tekstvideo er en fantastisk tilnærming til å engasjere publikum dypere. Tross alt er det sjelden å finne en musikkentusiast som aldri har lest en favorittsangs ord. En tekstvideo har mange fordeler.

Alle kan bruke disse beste sangtekstvideoskaperne til å forbedre eller legge til tekster til videoene sine. Du kan bruke dem til å lage videoer som det er mer sannsynlig at enn vanlige musikkklipp får likes på sosiale medier.

Hvis du er interessert i å komponere musikk, bør du sjekke ut disse AI-musikkgeneratorene.