14 beste PDF-API-er for ethvert forretningsbehov

Hvis bedriften din driver mye med PDF-dokumenter, prøv disse neste generasjons PDF-API-ene!

PDF har blitt standard dokumentformat for forretningsfolk. Enten du lager et omfang eller et arbeidsdokument eller forretningskontrakter, krever alle PDF-filer. Det er en solid grunn bak det! Du kan åpne den hvor som helst med en Internett-tilkobling.

Du trenger ikke å installere noen dataprogramvare eller mobilapplikasjon for å se PDF-filer. De innebygde systemene på en datamaskin eller mobil er tilstrekkelig til å lese kontrakter, avtaler, forretningsforslag og så videre.

Applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API)-verktøy for PDF-produksjon og -redigering gjør alle forretningsoppgavene dine rundt PDF-er enklere og rimeligere. Hvis du ikke vet hvilke PDF-APIer du må prøve før du får den beste, les denne veiledningen til slutten.

Tilfeller for forretningsbruk av PDF-er

En bærbar dokumentfil (PDF) er den ledende digitale dokumentstandarden i enhver bransje. Bedrifter er avhengige av dette dokumentasjonssystemet for følgende PDF-verktøy:

 • Sikkerhetsfunksjoner i bedriftsklasse
 • Bedre dokumentkomprimering for enkel fildeling
 • Komprimeringsalgoritmen forringer ikke innholdet mye
 • Digitale signaturer
 • Digitale sertifikater
 • Virus-infeksjon bevis

Nå som du kjenner PDFs prisverdige funksjoner, finner du nedenfor noen eksempler på forretningsbruk for PDF-er:

#1. URL til PDF

Muligheten til å konvertere URL-er til PDF-er er et flott verktøy for bedrifter. Du trenger ikke lenger å opprette og være vert for PDF-filer. Du kan også slippe å investere tid i gjennomgang, gi nytt navn og sikker lagring av PDF-filer i flere sikkerhetskopieringsstasjoner.

Alt du trenger å gjøre er å bruke en PDF API som introduserer URL til PDF-konvertering i bedriftsappen din, CRM, ERP, prosjektledelsesprogramvare osv. Ansatte kan ganske enkelt kopiere og lime inn URL-en som er vert for dokumentet eller innholdet og skrive det ut til PDF .

#2. Genererer PDF

Et annet eksempel på forretningsbruk for PDF-er er å generere en bærbar dokumentfil fra forretningsapper som Microsoft Word, PowerPoint, Excel, Google Analytics, prosjektstyringsverktøy, etc., for delingsformål.

Hvis du oppretter og deler dokumenter generert ved hjelp av et tekstbehandlingsverktøy, vet du aldri om mottakeren har det samme programmet på datamaskinen for å åpne filen. Men du er sikker på at mottakeren enkelt kan åpne PDF-filen ved hjelp av en nettleser eller forhåndsvisningsverktøyet til de fleste datamaskinoperativsystemer.

#3. PDF-anmerkning

PDFs forretningsnytte og popularitet er ikke bare for dens app-løse lesbarhet eller portabilitet. Du kan enkelt redigere dens flere komponenter ved hjelp av enkel dataprogramvare eller mobilapper. For forretningsbehov kan du enkelt legge til kommentarer, korrigere setninger, fremheve innhold, legge til bilder, lage bokmerker, lage dokumentminiatyrbilder, lage dokumentkonturer og så videre.

#4. Komprimer PDF

PDF-komprimering for å redusere den originale dokumentstørrelsen er en annen forretningsmessig viktighet der:

 • En bedrifts e-postklient eller programvare tillater svært begrenset filstørrelse
 • Du oppretter et arkiv med PDF-filer
 • Du har som mål å bruke PDF-en på mobile enheter
  De 5 beste stedene å finne netttalent – ​​Lei eksternt talent

Beste PDF-API-er for bedrifter

Nå som du kjenner de kritiske bruksområdene for PDF-er i bedrifter, finner du nedenfor noen pålitelige og avanserte PDF-APIer som du kan bruke:

URL til PDF

tipsbilk.net API

tipsbilk.net API er en av de ledende PDF-API-ene med sikkerhet på bedriftsnivå og er svært effektiv når det gjelder å konvertere nettsteder til PDF-filer. Og ikke bare nettsider! Siden dette er en URL til PDF-konverterings-API, kan du sende innhold i form av URL-er, og mottakeren kan konvertere URL-en til en PDF-fil hvis API-en er i bedriftsappen din.

Dens bemerkelsesverdige funksjoner er:

 • Produksjonsklar API som du kan integrere i bedriftsappen din på noen få minutter
 • Enkel å forstå API-dokumentasjon som utviklere elsker å følge
 • PDF API lar deg tilpasse sidestørrelse, format, orientering, margin og innholdsskalering
 • For forretningsbehov kan du legge til tidsstempler på de genererte PDF-ene

Wdzwdz API er kompatibel med nettlesere, mobilapper, skrivebordsapper og nettbrettapper

PDFShift

Som utvikler må du kanskje lage mange PDF-er for klient- eller bedriftsrapportering. Dette kan redusere arbeidstiden som er tilgjengelig for koding eller idédugnad på nettsider eller apper.

Du trenger PDFShift for å konvertere URLs HTML til PDF automatisk ved hjelp av en sikker API. I tillegg er det ingen vedlikeholdskostnader for denne APIen. API-en er også kompatibel med utviklingsrammeverk som Javascript, Python, PHP, Ruby, JAVA, C#, GO og cURL.

DocRaptor

DocRaptor er en HTML-til-PDF API som gir deg uovertruffen skalerbarhet og pålitelighet. Selv om du trenger tusenvis av PDF-dokumenter hver dag, kan den håndtere dine behov. Den garanterer også 99,999 % oppetid og har ingen begrensninger på inn- og utdatastørrelsen på filene.

Med sikkerhet på bedriftsnivå har du full kontroll over dataoppbevaring, og hver databehandling som foregår med den, er i samsvar med globale standarder. Enhver utvikler kan enkelt integrere denne API, som støtter flere programmeringsspråk.

Slå sammen PDF-er

Konverter API

Trenger du ofte å slå sammen flere mindre PDF-filer for å lage en konsolidert PDF-fil? ConvertAPI gjør denne prosessen enklere for utviklere ved å hjelpe dem med å kombinere flere PDF-filer til ett dokument. Når du bruker denne REST API, vil du merke en betydelig reduksjon i tiden og innsatsen som var nødvendig tidligere for å administrere et stort antall PDF-filer.

Mens du slår sammen PDF-filene dine, kan denne API-en beholde sidenummereringen, eliminere dupliserte fonter og generere en innholdsfortegnelse for de sammenslåtte filene. Dessuten kan ConvertAPI integreres sømløst i enhver applikasjon eller nettside.

PDF.co

PDF.co er et kraftig fusjons-API som har muligheten til å slå sammen forskjellige filformater til en enkelt PDF-fil. Denne unike funksjonen gjør den forskjellig fra andre PDF-sammenslåings-APIer som bare kan kombinere PDF-filer. Den bruker async-parameteren til å behandle store filer uten komplikasjoner.

De støttede filformatene til denne APIen inkluderer PDF, DOC, DOCX, RTF, TXT, EML, MSG, XLS, XLSX, CSV, JPG, TIFF, PNG og ZIP. Selv bildene den slår sammen konverterer til PDF-filer. PDF.co støtter flere programmeringsspråk som Javascript, Java, .NET, PHP, ASP.NET, C#, Visual Basic, etc.

Selv ikke-utviklere kan automatisere PDF-operasjoner ved å integrere denne API-en med 300+ populære forretningsautomatiseringsplattformer, inkludert Make, Zapier, Salesforce, Airtable og Google Apps Script.

PSPDFKit API

PSPDFKit API er en pålitelig API som du kan bruke for virksomheten din til å slå sammen PDF-dokumenter. Ved å bruke den kan du utvikle tilpassede arbeidsflyter etter eget valg uten å bekymre deg for sikkerhet. Alle API-endepunktene er utstyrt med krypterte tilkoblinger, og den lagrer ingen data fra dokumentene de behandler.

  Lenovo Webcam Fungerer ikke – Hva du kan gjøre

PSPDFKit API kan brukes til å benytte funksjonene til 30+ verktøy. Derfor kan du bruke samme API til å behandle ett dokument på flere måter. Dette godt dokumenterte API-et kan også integreres med eksisterende arbeidsflyter raskt.

Komprimer PDF

Aspose.PDF

PDF-filkomprimering er ofte nødvendig for bedrifter, og Aspose.PDF API lar deg utføre denne oppgaven effektivt og enkelt. Ved å bruke dette kraftige og funksjonsrike dokumentmanipulerings-APIet kan du minimere størrelsen på PDF-filen uten å påvirke kvaliteten. Hvis du velger å bruke det, vil det ikke være behov for å bruke Adobe Acrobat.

Aspose.PDF kan brukes på alle større operativsystemer. Men du må ha noen forutsetninger tilgjengelig som .NET eller PHP, VBScript, Delphi eller C++ via COM Interop, Microsoft Visual Studio, eller et lignende utviklingsmiljø osv. Det trenger ikke engang at du skriver noen kode eller laster ned noe.

CloudConvert

Ved å bruke Compress PDF API til CloudConvert kan du redusere PDF-dokumentstørrelsen mens du beholder den opprinnelige kvaliteten. Den er i stand til å komprimere store PDF-filer uten å endre filformatet og kvaliteten.

Brukere får også friheten til å velge mellom ulike spesialiserte optimaliseringsprofiler, som nettbruk, utskrift, skannede bilder, arkivering eller maksimal størrelsesreduksjon.

CloudConvert kommer også med omfattende API-dokumentasjon som utviklere kan bruke for å komme i gang med denne API så raskt som mulig. Den har til og med en jobbbygger som kan lage klare til bruk forespørselsnyttelaster og kodebiter for deg.

Generer PDF

APITemplate.io

Vil du sikre at du automatisk kan generere PDF-er med en PDF-genererings-API? Prøv APITemplate.io. Den lar deg generere PDF-dokumenter fra gjenbrukbare maler eller et REST API. Denne plattformen støtter også WYSIWYG og HTML til PDF-konvertering.

Du kan til og med forhåndsvise PDF-filen generert av denne API-en før den endelige utgangen. APITemplate.io kan enkelt integreres med Zapier, Airtable, Bubble.io, Python, UiPath, C#, REST API og mange flere for rask PDF- og bildeoppretting. Dessuten kan brukere få PDF-dokumenter fra WYSIWYG-editoren selv uten HTML-kunnskap.

PDFMonkey

PDFMonkey hjelper deg med å automatisere prosessen med PDF-generering. Ved å bruke den kan du enkelt administrere malene dine og sette inn dynamiske data i dem når det er nødvendig. Dermed sparer det dyrebar tid for utviklerne som de ville ha brukt på å skrive koder for PDF.

PDFMonkey har et robust dashbord der du oppretter og administrerer maler for virksomheten din. Når du er ferdig med å lage et dokument, kan du forhåndsvise PDF-filen for å se om den trenger noen endringer.

Den lar deg også sette inn vakre diagrammer fra ethvert kartbibliotek eller tjeneste. Fremfor alt støtter denne API-en import av biblioteker for å bruke Google Fonts, Bootstrap og QR Code-generatorer.

Bannerbjørn

Leter du etter et kodefritt verktøy for å automatisk generere PDF-filer? Velg Bannerbear for å automatisere trykkerivirksomheten din og lage fraktetiketter og fakturaer. Den tilbyr deg en malredigerer som du kan bruke til å lage en gjenbrukbar mal.

  Hvordan lære digital markedsføring på nett?

Fra dette lar Bannerbear PDF API generere PDF-er for utskrift. Du kan også legge til tekst og bilder i malen for å tilpasse PDF-ene dine.

Når PDF-filene er klare, kan du begynne å skrive ut eller sende kopiene til din print on demand-partner. Denne plattformen tilbyr også funksjoner som AI-ansiktsdeteksjon, automatisk endring av størrelse, flerspråklig støtte, webhooks, samarbeid og mer. Den støtter flere integrasjoner og plugins som Zapier, Airtable, skjemaer og URL-er.

Flerbruk (Rediger, kommentere, etc.)

Ambolt

Fornavnet på listen vår over flerbruks PDF-APIer er Anvil. Denne plattformen har en rekke moderne og kraftige APIer og verktøy for å hjelpe deg med automatisering av papirarbeid. Du kan bruke disse API-ene og verktøyene til å generere PDF-er, samle inn data og samle signaturer på applikasjoner.

Anvil API lar deg utføre en rekke PDF-relaterte oppgaver gjennom den. I tillegg til å lage PDF-filer, hjelper den deg med å konvertere nettskjemaer til PDF-er og PDF-er til nettskjemaer. Denne API-en kan også brukes til å samle inn validerte data og be om e-signaturer. Videre lar den deg automatisere handlinger basert på dataene i et skjema og støtter tilpasning av stil og merkevarebygging.

iLovePDF API

iLovePDF er en populær plattform som tilbyr flere online PDF-verktøy. Gjennom iLovePDF API presenterer den alle sine verktøy i form av API for utviklernes bekvemmelighet. Enten du er en SMB eller en stor bedrift, lar den deg automatisere dokumentbehandlingen av virksomheten din.

Du kan organisere PDF-filene dine, komprimere dem for å gjøre dem mindre i størrelse, konvertere andre filformater til PDF-filer, redigere PDF-filer med tegninger og merknader, kryptere PDF-filer for bedre sikkerhet og konvertere PDF-filer til bilder og andre filer. I tillegg behandler den PDF-dataene sikkert, slik at du ikke trenger å være bekymret for personvernet.

Apryze

Apryse tilbyr PDF-SDK-er på høyt nivå for å lage, vise, redigere og kommentere PDF-filer på ethvert rammeverk eller program, inkludert web, mobil, skrivebord og server. Du kan distribuere den i din egen infrastruktur for å kontrollere livssyklusen til forretningsdokumentet og dataene dine.

Apryse SDK er i stand til malgenerering, PDF-manipulering, redigering, e-signering, tilpassede merknader og arbeidsflyt. Ved å bruke denne tjenesten kan du generere filer fra PDF-maler og konvertere andre formater til PDF-filer. Den kommer også med et rikt sett med APIer som lar deg tilpasse omfattende funksjonalitet.

Siste ord

Så langt har du utforsket den ultimate listen over PDF-API-er av bedriftskvalitet som du kan legge til bedriftsappene dine for enkel PDF-oppretting, forhåndsvisning og merknad. Avhengig av virksomhetens behov for funksjoner i en PDF API; du kan velge en bestemt eller noen få fra listen ovenfor.

Du kan også like hvordan du skriver (SoW) Arbeidsomfang.

x