14 beste programvare (Legal Tech) for advokatfirmaer i 2022

Juridiske teknologiske løsninger hjelper advokater eller firmaer med å effektivisere prosesser og fokusere på saksbehandling, ikke kontoroppgaver.

Siden de fleste bransjer går gjennom digital transformasjon, hvorfor skal det lovlige markedet stå i fred? I stedet kan juridiske prosesser dra mer nytte av teknologidrevne programvareprodukter som automatiske saksreferansesøk, etterretning om motstridende eksperter, AI-baserte timelister, etc.

Oppdag klassens beste juridiske prosessløsninger basert på avansert programvareutviklingspraksis og AI/ML-teknologi.

Et teknologiprodukt som gjør juridiske prosesser mer effektive, lønnsomme, kompatible og sikre. Det gjør det ved å tilføre juridisk praksis programvareteknologi, kunstig intelligens (AI), maskinlæring (ML) databaseadministrasjon, big data-analyse, blokkjede og datasikkerhetsprotokoller.

I konvensjonelle advokatfirmaer bruker ansatte mer tid på ikke-produktivt kontorarbeid enn det som betyr noe for firmaet, signering av flere klienter og vinnersaker. Digitaliserte søknader sikrer at advokater og advokatfullmektiger investerer mer tid i saker og klienter.

Avanserte programvareløsninger for juridiske fagfolk gjør det også mulig for mikro-, små og mellomstore advokatfirmaer å vokse ved å utnytte den nyeste teknologien fordi mange leverandører av juridiske programvareteknologiløsninger har kommet opp med abonnementspakker som er rimelige og skalerbare.

#1. Juridiske arbeidsflytverktøy hjelper deg med å fjerne menneskelige feil fra dine juridiske dokumenter og saksbehandlinger. Derfor får du mer tid til å håndtere klienter og deres saker i stedet for å feilsøke feil.

#2. Beskyttelse av klientdata er en utfordrende oppgave i konvensjonell juridisk praksis. Det er fullt mulig at noen stjeler eller kopierer klientdata for å få et forsprang på berøringspunkter som kopibutikker, rettshus osv. Du kan unngå slike muligheter ved å gå over til et digitalt dokumentbehandlingssystem.

#3. De fleste advokatfirmaer trenger å ansette team av advokatfullmektiger bare for å holde styr på lovendringene som skjer over hele verden. Det er en enorm kapitalutgift. Du kan investere i rimelig programvare for juridisk dataintelligens og unngå de store kostnadene ved unødvendig bemanning.

#4. Rettssaker inkluderer tusenvis av straffelovreferanser, historiske sakshenvisninger, juridiske dokumenter, administrative papirer, ekspertnotater osv. Å samle dem på ett sted på en rotfri måte krever mange fakturerbare timer. I stedet kan du administrere alle saksreferanser og filer i en sentralisert programvare og få tilgang til dem online fra en smarttelefon eller bærbar datamaskin.

Nå som du har fått en grunnleggende forståelse av hvordan programvare og juridisk industri fungerer sammen, er det på tide å lære de ledende applikasjonene nedenfor:

Clio

Du kan administrere, vokse og tilføre verdi til advokatfirmaet ditt uten problemer med en rekke verktøy fra Clio. Det være seg administrasjon av advokatpraksis, nye og eksisterende kunder, klientintroduksjon og dokumentadministrasjon, du får alt i én sikker skybasert programvare.

Alt du trenger er en pålitelig internettforbindelse og en datamaskin med nettleser for å kjøre Clio. Dermed spiller det ingen rolle hvilken enhet du bruker. Hver enhet støttes fra eksterne eller kontorlokaler. Derfor blir det også enkelt for deg å ta del i den digitale transformasjonstiden ved å bruke dette juridiske teknologiske verktøyet.

  Hvordan konvertere ditt eksisterende Amazon Echo til Kid's Edition

Clio tilbyr to forskjellige programvarer for små, mellomstore og store advokatfirmaer. Dette er Clio Manage for kjerneoppgavene til et advokatfirma som saksbehandling, fakturering, oppgavebehandling, advokatfirmainnsikt, dataanalyse, etc. På den annen side er Clio Grow for klienter, relasjonsadministrasjon, dokumentbehandling og -administrasjon, avtale. booking osv.

Everlaw

Everlaw er et online juridisk styringsverktøy. Selskaper, advokatfirmaer, offentlige etater, statlige og lokale rettshåndhevelsesmyndigheter, etc., bruker det i stor grad til komplekst juridisk arbeid. Everlaw-verktøyet spesialiserer seg på elektronisk oppdagelse.

E-discovery er å identifisere, undersøke elektronisk lagrede data, samle elektronisk bevisinformasjon, merke dokumenter og så videre. E-discovery-modulen til Everlaw kommer med avanserte funksjoner som intelligente søkefunksjoner og fremkalling av relevante saksdokumenter ved hjelp av en prediksjonsmotor.

I tillegg er det en multitasking-skjerm der advokater og etterforskere kan visualisere alle koblede dokumenter i en gruppeform. Dessuten gir det deg friheten til dra-og-slipp søketeknologi. Du kan ganske enkelt dra søkefiltre som klient, teammedlem, dokumentvurdering, dokumenttype, dokumentspråk osv. for å få de riktige saksdokumentene.

Dessuten kommer Everlaws juridiske teknologiløsning med prediktiv koding og AI/ML. Disse funksjonene gjør at verktøyet blir mer intelligent ettersom du og hele advokatfirmaet ditt samhandler med applikasjonen.

Filevine

Filevine er en annen premium, pålitelig og pålitelig programvareløsning for det juridiske brorskapet. Det er en skybasert app som kan distribueres ved hjelp av en kompatibel nettleser på få minutter.

Derfor trenger ikke firmaet ditt å kaste bort tid på programvareoppsett, serverkonfigurasjon, datasenterabonnement og så videre. Et annet bemerkelsesverdig poeng er at Filevine bruker Amazon Web Services (AWS) skyplattform for maksimal verktøyoppetid og enkel tilgang fra hvor som helst.

Kjernefunksjonene til dette verktøyet er:

 • HIPPA- og SOC 2 Type II-kompatible datasentre for maksimal datasikkerhet
 • Håndtering av oppgaver og tidsfrister
 • Kommunikasjonsverktøy for klienter, advokater, vitner, eksperter og medisinske leverandører
 • Samtaleopptak
 • Prosjektledelse
 • Varsler om saksoppdatering for klienter

Ulike advokatfirmaer, soloadvokater, advokatforeninger og advokatsamfunn foretrekker dette verktøyet siden det tilbyr tilpasninger på høyt nivå. Dermed kaster du ikke lenger bort verdifull tid og øvetimer på å teste tilfeldig juridisk administrasjonsprogramvare. I stedet sender Filevine-teamet deg et skreddersydd verktøy kun for teamet ditt og levert på skyen.

Avmerkingsboks

Avmerkingsboks er et kjent nettbasert verktøy for automatisering av forretningsprosesser uten kode gjennom nettapper. Det har også likt potensial til å transformere alle advokatfirmaer eller virksomheter som håndterer ulike repeterende oppgaver.

Ved å bruke denne juridiske teknologiløsningen for prosessautomatisering, kan du tilby høykvalitets konsultasjonstjenester til kundene dine. Videre kan du bygge dedikerte klientapper for å forbedre forretningsrelasjonene dine.

Dessuten kan du redesigne juridiske prosjekter med faste avgifter og lavmarginer til lønnsomme prosjekter ved å oppskalere teamets evne til å lukke prosjekter raskere gjennom automatisering. Til slutt, noen av de mest nyttige verktøyene du kan bruke på denne plattformen er smarte skjemaer, beregningsmotorer, transkripsjoner, dokumentautomatisering, dashbord, etc.

Mektig

Når du skalerer opp advokatvirksomheten din til å imøtekomme mer enn hundre klienter, kan det bli en reell utfordring å kommunisere med dem. Her kommer Mektigen nettbasert nettportal for uanstrengt deling av saksoppdateringer med panthavere, medisinske tjenesteleverandører, eksperter, klienter og finansiører.

Det sparer deg for mye penger som du ellers må bruke på å ansette flere advokater for å diskutere saksoppdateringer med klientene. Mighty frigjør dine eksisterende advokatfullmektiger slik at de kan fokusere på aktive saker eller potensielle nye saker.

  Hvordan sortere en Python-ordbok etter nøkkel eller verdi

Nøkkelfunksjonen er en nettplattform hvor klienter kan sjekke saksstatus, laste opp filer, be om oppdateringer osv. Videre integreres og synkroniseres den med andre juridiske teknologiske verktøy som Filevine, Clio, MyCase, etc.

Ekspertinstitutt

Ekspertinstitutt er et populært sted for innkjøp av eksperttjenester (ekspertsøk, saksklinikker osv.) for rettssaker og teknologibaserte applikasjoner for advokater og firmaer. For eksempel kan advokater abonnere på Expert Institute-apper som:

 • Saksbehandling for rådføring med eksperter, innsamling av innsikt og akkumulering av data for å styrke saken din.
 • Ekspertradar som gir deg innsikt om eksperter ansatt av motparten
 • Transcript Network gir deg tilgang til eksisterende ekspertutskrifter på lignende saker.

Tvert imot, hvis du er en ekspert på ditt felt og ønsker å tjene penger ved å gjennomgå saker, kan du bli med i Expert Institute eller få betalt fra sak til sak.

Tid av Ping

IT-ledere, firmaledere og økonomiledere har brukt Tid av Ping i lang tid for å registrere tid, produsere timelister, fakturere klienter uten problemer og få virksomhetene deres til å vokse. Det er på tide at du flytter advokatfirmaets tidtakingsarbeid til Time by Ping i stedet for å gjøre det manuelt.

Når dine advokater, juridiske ansatte og advokatfullmektiger jobber med noe relatert til en sak, fanger verktøyets AI-programmering automatisk tiden og arbeidet og kategoriserer det også.

Videre kan den effektivt spore aktiviteter på apper som kjører på Windows-PC-ene dine og kobler oppgaven til dens tilsvarende sak eller klient. Dette enestående juridiske teknologiske tidsregistreringsverktøyet kan spore apper for administrasjon av advokatpraksis, Microsoft Word, Outlook, Google Chrome, saksundersøkelsesnettsteder og mange flere.

PracticePanther

Hvis ditt juridiske praktiserende team eller firma fokuserer på personskade, konkurs, boplanlegging, strafferett, skilsmisse, rettssaker osv., må du prøve ut PracticePanther. Mange små, mellomstore og store advokatfirmaer foretrekker denne juridiske administrasjonsprogramvaren for dets enkle og intuitive brukergrensesnitt (UI).

Det er en nettbasert app, og derfor kan du kjøre appen på de fleste datamaskiner. Kjernefunksjonene inkluderer:

 • Saksbehandling
 • Dokumenthåndtering
 • Kontaktledelse
 • Kalender og dokking
 • Tidsregistrering, fakturering og fakturering

Videre, for mobilitet og eksternt arbeid, finnes det Android- og iOS-apper. Dermed kan du synkronisere arbeidet ditt fra datamaskin til smarttelefon og få tilgang til saksfiler mens du pendler.

Min sak

Ulike advokatfirmaer og profesjonelle advokater bruker Min sak juridisk administrasjonsløsning for å utføre daglige arbeidsflyter for juridiske saker og kommunisere effektivt med bedriftskunder. Den skybaserte appen gir også fordelaktige funksjoner som planlegging av klientmøter og regnskap.

Den tilbyr også standardfunksjoner som saksdokumenthåndtering, digital tidtaking for faktureringsformål, dokkingsaker og administrasjon av forretningskontakt. Videre er det funksjoner for synkronisering av tidsplan og kalender som gjør det mulig for advokater, advokatfullmektiger og klienter å samarbeide om en aktiv sak.

CosmoLex

Hvis du leter etter en sentralisert juridisk saksbehandlingsløsning for å eliminere duplikater, doble oppføringer og alliert arbeidskultur, kan du prøve ut CosmoLex. Det er en nett-app som er vert for nettskyen, så ingen oppsett er nødvendig.

Noen av dens fremtredende funksjoner er:

 • Registrering av tid og utgifter
 • Batch e-faktura og ett-klikks fakturering
 • Advokatkontor regnskap
 • Juridisk tillitsregnskap
 • Saksdokumenthåndtering
 • Sikker nettportal for kunder
 • Sakskalender og oppgavebehandling
  Reparer feil 98 SMS-oppsigelse nektet

Bompengene gjør også oppgavene dine enklere ved å integrere med tredjepartsverktøy som Google Drive, Dropbox og WeTransfer.

Rocket Matter

Rocket Matter er nok et populært og robust verktøy for administrasjon av juridisk praksis for juridiske saker og saker av alle slag. Verktøyet er også perfekt for alle størrelser av juridiske arbeidsenheter som solo-jurister, store advokatfirmaer, mellomstore firmaer og så videre.

Den bringer alle følgende programmer i ett program:

 • Tidtaking og timelister
 • Automatisk dokumentbehandling
 • Ledelse av juridiske kontakter
 • Saksbehandling
 • Oppgaver, tidsplaner og kalendere
 • Samarbeid og smarttelefonapper

Dette juridiske teknologiverktøyet er den eneste programvaren du trenger for å kjøre en juridisk forretningsprosess. Dermed sparer du på søknader, ekstra bemanning, papirer og andre komponenter som øker kapitalutgiftene til firmaet ditt.

Smokeball

Introduser produktivitet, organisering og lønnsomhet ved å flytte din juridiske prosessadministrasjon til Smokeball. Verktøyet har alle muttere og bolter som trengs for juridiske områder som familierett, eiendomsplanlegging, personskade, forretningsrett, sivile rettssaker, strafferett, etc.

Produktivitetsmodulen introduserer deg for automatisk dokumentbehandling, dokumentsammenstilling, tidssporing for nøyaktig fakturering, elektroniske signaturer, klientportaler osv. På den annen side fokuserer Organisasjonsmodulen på den juridiske kjerneprosessen som arbeidsflyter, oppgaver, skjemaer, e-poster, saksbehandling og juridisk kalender.

Til slutt, bruk Profitability-modulen for å skaffe nye kunder, samle inn datainnsikt og faktureringsverktøy, administrere kundekontoer og integrere Smokeball med andre forretningsapper.

Faner 3

Faner 3 juridisk teknologiverktøy tilbyr økonomi, saksbehandling og praksisstyring for små til mellomstore advokatfirmaer innen de fleste juridiske praksisområder. Det gjør det mulig for juridiske utøvere å administrere sakssaker og tidsplaner for klientmøter. I tillegg kan du, som en juridisk profesjonell, spore tid og regning fra et sentralisert system.

Mange advokater og advokater angrer ofte på underfakturering av sine klienter siden manuell tidtaking og timelisteproduksjon kommer med menneskelige feil. Du kan også glemme noen små oppgaver knyttet til saken. Hvis du bruker Tabs3, sporer Timer-modulen nøyaktig alle oppgavene knyttet til sakene eller klientene og fakturerer dem automatisk.

TimeSolv

TimeSolv har vært et populært valg av faktureringsverktøy på skyen for mange yrker som regnskapsførere, arkitekter, teknologikonsulenter, frilansere osv. Heldigvis har verktøyet også kommet inn på markedet for advokater og advokatfirmaer.

Bompengene integrerer fakturering med juridiske prosjekter og oppgaver. Derfor, så snart teamet ditt avslutter en sak, genererer TimeSolv en regning automatisk. Ikke flere tapte inntekter på grunn av sen fakturering og kunder som mangler betalingsfrister.

Siste ord

Du har lært om de beste juridiske tekniske verktøyene som vinner markedskonkurransen, og det burde være lettere for deg å velge ett. Du kan sammenligne alle kjernefunksjonene og det unike salgsforslaget til den populære programvaren for juridiske utøvere.

Du kan også være interessert i juridiske dokumentmaler for virksomhetene som er viktige for deg.

x