14 metaverser du allerede kan gå inn i i 2022

Det som startet som et konsept i spillindustrien har gått over til et helt annet univers av 3D kjent som Metaverse. Og enhver bedrift i teknologi- eller underholdningssektoren vil ha en del av det.

Vi beveger oss inn i en surrealistisk tidsalder av den digitale verden. Teknologier som kunstig intelligens og utvidet virkelighet har tatt verden med storm.

Metaverse er en verden som ikke eksisterer, men du ser og opplever den uansett fordi den er virtuell. Hvis du har problemer med å forstå denne informasjonen, kan du huske fiksjonsfilmer som Matrix og Ready Player One. Husk hvordan i The Matrix, så snart de ble koblet til, kastet de seg inn i helt andre verdener, som fungerte på måter som ikke var kjent for realitetene i verden vi lever i.

Alle i denne verden har lyst på friske og nye opplevelser; dette har gitt fødsel til et helt nytt konsept for underholdning kjent som en oppslukende opplevelse, som er prinsippet og bibelen til Metaverse. Fra et klikk på en knapp kan du oppleve hvordan det føles å være i jungelen i Amazonas eller hvordan livet ville vært i det gamle Egypt.

I følge en fersk markedsundersøkelse ble det rapportert at det globale markedet for utvidet virtuell virkelighet og utvidet virkelighet er verdsatt til rundt 2,6 milliarder dollar i 2018 og forventes å vokse til nesten 815 milliarder dollar innen 2025.

Denne artikkelen vil snakke om betydelige Metaverses for tiden og gi deg oppslukende opplevelser du aldri har hatt før.

Så pass på disse topp 14 metaversene.

Sandkasse

De Sandkasse er en Ethereum-basert desentralisert NFT-spillmetaverse. Denne plattformen gjør det mulig for teknologikyndige spillere å lage, selge, kjøpe og tjene penger på NFT-er for virtuell virkelighet.

Det er en fellesskapsdrevet plattform, og skapere kan tjene penger gjennom sine kreasjoner og spillopplevelser på blokkjeden. Sandbox gir full frihet til å vise frem og markedsføre din kreativitet og innovasjon inne i din Sandbox. Du kan arrangere fester, sette opp utstillinger, lage ditt land og mye mer.

Whitepaper of the Sandbox er det perfekte stedet å vite alt du bør vite om plattformen. Klientene til Sandbox referert til som Sand-holdere, deltar i plattformens styring via en desentralisert autonom organisasjon, noe som gjør arbeidet med økosystemet så gjennomsiktig som det kan bli.

Sandkassen er en dyd; en verden der spillere/deltakere kan bygge, eie, tjene penger på hele spillopplevelsen i Ethereum blockchain ved å bruke SAND, tokenet som administreres av plattformen.

Decentraland

Decentraland er en plattform der du kan lage, handle, tjene penger på og utforske den virtuelle verdenen som brukerne også eier.

Med Decentraland kan du lage og teste grensene for fantasien din, som du mesteparten av tiden vil overgå ved å bygge scener, kunstverk, utfordringer og enda mer. Det er mulig ved å bruke det enkle byggeverktøyet som er tilgjengelig med plattformen. Nettsiden har alt for alle typer skapere; for eksempel tilbyr plattformen de mest sofistikerte og ettertraktede verktøyene for å gjøre økosystemet ditt mer interaktivt ved å fylle ut sosiale spill og multimedieapplikasjoner.

Metaverse kan være virtuelt, men det er fortsatt et univers, og hva ville universet vært hvis det ikke lot deg kommunisere, samhandle og få kontakt med andre medlemmer av verset. Hos Decentraland får du en sjanse til å utforske landet skapt av andre brukere og lære en ting eller to, selv om du blir underholdt av de helt fascinerende og aldri sett-før-opplevelsene.

Du kan også kjøpe og selge land, eiendeler som avatarer, wearables og navn på Decentraland Marketplace, som lar meg være den første til å fortelle deg at det er det mest spennende og underholdende stedet å være. Du kan lagre de nyeste og beste digitale varene og utstyret støttet av Ethereum-blokkjeden.

Decentraland arrangerer også verdensarrangementer for å bringe det beste fra Metaverse til alle. Noen av de komplette bangerne organisert av plattformen inkluderer Magic Hours, Australian Open Metaverse, Boxhead Friends og Drop. Buffalo Metaverse Tour og mye mer.

  Bluetooth 5.1: Hva er nytt og hvorfor det betyr noe

Axie Infinity

Plattformen til Axie Infinity toner ikke litt, hva du kan forvente i Metaverse. Du blir ønsket velkommen av flygende roboter, hammersvingende mutanter, flygende beist og vesener du aldri har sett før. Når du scroller litt dypere ned, endrer middelalderbannerne helt stemningen og overrasker deg.

Axie Infinity er først og fremst et spillunivers fylt med spennende skapninger kjent som Axies. Spillere kan klappe dem og bruke dem til deres fordel i å bygge, utvide eller forsvare universet deres, under kamper og kriger. På et øyeblikk ser universet ut som et hvilket som helst online flerspillerspill der nybegynnere fullfører oppdrag for å få erfaring og spillere på avanserte nivåer erklærer konflikter og kriger mot hverandre ved å bruke komplekse strategier og taktikker for å oppnå tyvegodset.

Den kritiske forskjellen mellom Axie og ethvert tradisjonelt spill er imidlertid at den økonomiske blokkjededesignen til plattformen lar spilleren skape en kompleks økonomi i spilluniverset som er medavhengig av hverandre. Når spillerne beveger seg mot det avanserte stadiet, høster de fordelene av disse økonomiene som belønninger og potensielle ressurser som har reell pengeverdi på grunn av spillets åpne økonomiske system.

Sårt

Hvis du elsker å spille fotball på nettet, så er Sorare akkurat tingen for deg. Den tilbyr digitale samlekort for å koble handel med andre brukere på portalens åpne markedsplass. Hos Sorare får du oppleve fotball som aldri før, og bringe fantasi til virkelighet med bare et klikk på en knapp.

Du kan også bygge og administrere troppen din ved å bruke strategier som aldri har vært brukt før, lage lagoppstillinger og tjene poeng basert på spillernes prestasjoner i det virkelige liv. Ved å gjøre alt dette får du til den delen av opplevelsen en dypere forbindelse med fotball når du ser den utvalgte lage historie på banen.

Og vent, det er bare ikke det; basert på prestasjonene dine i fantasy-ligaen, får du belønninger med ukentlige tilbud og premier mens du beviser din evne ved å konkurrere mot andre managere og klatre oppover divisjonene for å slå spillet.

Sorare har over 215 offisielt lisensierte klubber (listen inkluderer klubber som FC Barcelona FC Bayern Munchen) på plattformen, med nye klubber som blir med hver uke, noe som gjør hele økosystemet interessant, underholdende og konkurransedyktig på samme tid.

The Game in Sorare er et gratis reklamespill organisert i flere turneringer for å fremme hovedaktiviteten til arrangøren, og skape det beste laget som representerer profesjonelle fotballspillere. Det beste laget avgjøres av et unikt poengsystem som vurderer spillernes faktiske prestasjoner i det virkelige liv under turneringen. Detaljer om kampene og hva den har i butikken er tilgjengelig på Spillregler-siden.

Illuvium

Illuvium er et helt desentralisert RPG-eventyr- og samlingsspill bygget på Ethereum blockchain og Immutable X L2 Network. Spillere søker gjennom store og varierte landskap for å jakte og fange magiske guddomslignende skapninger kalt Illuvial.

Spillet har en interessant tidslinje for Metaverse, og tilbyr spillere en godbit av historiefortelling og toppmoderne design, noe som gjør hele spillet til en oppslukende opplevelse for spillerne.

Spillet har truffet de riktige akkordene, med faktiske spillere og betydelige bedriftsspillere klare til å samarbeide med Illuvials i forskjellige kapasiteter. De er imponert over reisen og tror på plattformens løfte. Disse inkluderer Bitcoin.com, Immutable X, Lotus Capital, Influx, Blockchain Game Alliance og mange flere.

Illuvium er forskjellig fra resten av de desentraliserte spillplattformene fordi det ikke krever GAS-avgifter hver gang for å fullføre en peer-to-peer-transaksjon. Integrasjonen med Immutable X lar deg trygt opprettholde varetekten av eiendelene dine mens du betaler null gassavgifter for øyeblikkelige transaksjoner.

I Illuvium kan du bygge og utvide laget ditt ved å tegne og utfordre andre spillere. Når du overliste motstanderne dine med din raske respons og strategiske manøver, tjener du $ILV, en kryptovaluta som også er bygget av plattformen og som for tiden er verdsatt til $589 og har en væskefortynnet markedsverdi på over $5 milliarder!

  Slik kontrollerer du hele smarthjemmet ditt gjennom én app

Metahero er forskjellig fra alle metaversene vi har lest om så langt. Metahero av Wolf Digital World er inngangsporten til Metaverse, i stedet. Den driver Ultra-HD Metascanning Technology og har et kraftig kryptotoken som går under navnet $HERO.

Metahero bringer til bordet den kuleste delen om den virtuelle verdenen. Jeg vil gjerne at du sparker inn Ready Player One-minnene dine og husker de fantastiske avatarene og gadgetene som brukes av spillerne i den virtuelle verdenen. Tilsvarende tilbyr Metahero 3D-skanning og modelleringsteknologi.

Denne sofistikerte teknologien kan generere ultrarealistiske 3D-avatarer og virtuelle gjenstander for bruk på tvers av spill, VR, sosiale medier og online mote. Denne teknologien gjør det også mulig å lage NFT-er fra virkelige kunstverk og samleobjekter.

Det er ganske store navn på partnerlisten til plattformen med Tencent som markedsføringspartner, KuCoin og Kanga Exchange Listing Partner, og har blitt omtalt av Yahoo Finance, Business Insider, Cointelegraph, MarketWatch, BSC News, Crypto Daily og Forbes.

Oppland

Oppland er den splitter nye NFT-metaversen kartlagt til den virkelige verden. Det er raskt i ferd med å bli den mest betydningsfulle og mest dynamiske blokkjedebaserte økonomien i Metaverse. Spillet lar deg kjøpe, selge og handle virtuelle eiendommer kartlagt til bekreftede adresser. Du kan bygge huset ditt, starte en bedrift og tjene UPX-mynter ved å selge eiendommene dine på en gratis og åpen markedsplass.

Upland har tatt internett med storm og trives med friheten og friheten det gir sine spillere. Du kan komme i kontakt med andre spillere, kalt uplanders, for å utvikle nabolag, lære spillstrategier og samarbeide og henge ut i metaversenes hangout-rom.

Spillets popularitet er slik at det har blitt dekket av nesten alle betydelige trykte og visuelle mediekanaler over hele USA. Den har mottatt finansiering i millioner opp gjennom årene, den siste var 18 millioner dollar til en verdsettelse på 300 millioner dollar. Spillet har blitt nevnt i store medieportaler som Forbes, VICE, Decrypt, VentureBeat, coin desk, Bitcoin.com og mange andre.

Min nabo Alice

På et øyeblikk, Min nabo Alice minner meg om Farmville, men den har så mye mer å tilby enn sistnevnte. Det er et blokkjedebasert flerspiller-farm- og byggespill som spilles av millioner av spillere over hele verden. Ved å bruke Alice-tokenet kan du kjøpe, eie og selge virtuelle øyer, koble til og bygge spennende gjenstander og møte nye venner.

Spillet har vært populært siden starten, og alle de store aktørene innen teknologifeltet vil ha en del av det. Disse inkluderer giganter som NGC, ChromaWay, Genesis Block, ASYMM Ventures, box Mining, Kyros Ventures, The Sandbox, Blockchain Game Alliance, Bounce og så mange flere.

La oss snakke om teknologien som brukes bak dette vakre spillet. Spillbackend-infrastrukturen til Alice er basert på Chromia. Backend er en Chromia relasjonsblokkjededatabase som brukes sammen med Unity for driftskontoer, overføring av tokens, relasjonsdatafremgang.

Frontenden av dette spillet er imidlertid utviklet i Unity, og sørger for at brukeropplevelsen er sømløs og fokuserer på spillløkker. Daglige aktiviteter med oppbevaring av spillere blir ikke kompromittert.

Bloktopia

De Bloktopia Metaverse består av virtuelle eiendomsblokker, tilgjengelig for innehavere av blokktokener. Metaverse er en virtuell skyskraper med 21 nivåer satt til tilgang som et sentralt knutepunkt for all informasjon og typer kryptoopplevelser. Bygget på Lær, Tjen, Spill, Lag-prinsipper, tilbyr Metaverse en rekke opplevelser og veier for inntektsgenerering ved flere inntektsstrømmer, og skryter av seg selv som et land med læringsmuligheter.

Bloktopia har inngått samarbeid med Venly, Anzu, Babylons, polygon og Zokyo og mottatt Animoca Brands som en ledende investor og MagicFew som markedsføringspartner.

Andre fremtredende plattformer som har funnet assosiasjoner til Blocktopia inkluderer noen av de største aktørene i bransjen, som inkluderer Bitboy Brpto, Genblock Capital, Polygon, AU21 Capitol, Magnus Capital og mange andre.

Ertha

Ertha er først og fremst et utforskerspill, men har mange variabler som gjør opplevelsen i spillet spennende og underholdende. Den er designet for å gjenskape virkelige miljøer, simulere folks handlinger for å tjene til livets opphold. Erthas jordklode har 350 000 HEX-tomter som kan kjøpes som en NFT.

  Hvordan lagre én side av en PDF

I desember 2021 tjente det anerkjente Metaverse en rekordstor investering på $5,4 millioner og var en ledende aktør innen blokkjede- og spillindustrien.

Stjerneatlas

Stjerneatlas gir en helt ny, banebrytende og futuristisk science fiction-opplevelse ved å bruke den nyeste teknologien som Unreal Engine 5s Nanite for oppslukende bilder og filmkvalitet. Nanite Graphics Technology vil bli utgitt til verden i 2021.

Ved å bruke Nanite-komprimering har spillet utviklet muligheten til å simulere sanntidsmiljøer med evnen til å håndtere milliarder av polygoner.

Det er ganske populært blant science fiction-entusiaster, og spillet har vært en hit siden dagen det ble utgitt. Det har mottatt finansiering fra de ledende investorene i Metaverse-rommet og er dekket av store medieportaler som tett dekker utviklingen i metaverse-rommet.

Somnium Space

Soumnium Space er et åpent Virtual Reality-rom bygget på blockchain formet utelukkende av spillere. Plassen tilbyr spillerne å lage, kjøpe og importere NFT-er for øyeblikkelig bruk og inntektsgenerering. Spillet er tilgjengelig på alle store virtuelle virkelighets-PC VR-headset som Oculus, HTC, VIVE, HP og Valve.

Visjonen bak satsingen er å skape en helt ny verden for neste nivå innen kommunikasjon, e-handel og underholdning. Spillet tilbyr alt for alle. Nybegynnere kan utforske de uendelige mulighetene som er tilgjengelige for dem i spillet. Derimot kan avanserte spillere laste opp avatarer for hele kroppen og komplette scener på landpakkene inne i Somnium Space.

Ultra

Ultra er forskjellig på mange måter fra plattformene vi har lest om så langt. For blikk der resten av plattformene tilbyr deg, selv om det er en oppslukende opplevelse, men i et enkelt metavers. Mens med Ultra får du oppleve ulike spillindustritjenester under ett tak, og de er alle tilgjengelige gjennom én enkelt pålogging, helt galt!

Du kan oppdage, kjøpe og spille spill, se livestreaming, samhandle med influencerne dine, delta i konkurranser, vinne turneringer og mye mer. Alt innholdet som kjøpes fra plattformen er digitale varer i kjeden, noe som betyr at du har så mye kontroll over dem som du kunne ha vært hvis de hadde vært fysiske, og en annen som gjør dem enda bedre enn dine fysiske eiendeler er at de er enkelt mobil.

Gruver i Dalarnia

Gruver i Dalarnia er et actionfylt eventyrspill der spillere miner, samarbeider og kombinerer krefter og eiendeler på vei til å forbedre ferdighetene sine og låse opp hemmeligheter og sjeldne gjenstander i spillet. Mineralene som er utvunnet kan brukes til å oppgradere karakteren din og oppgradere ferdighetene dine etter hvert som du går opp gjennom spillet.

I løpet av årene har spillet fått en lojal fanbase og er et sammensveiset fellesskap med utviklere, spillere, interessenter og investorer i riktige kommunikasjonskanaler. Spillet har samlet finansiering fra investorer som Animoca Brands, Binance Smart Chain, Bitscale Capital, Chromia og mange andre.

Oppsummering

Nå som du har gått gjennom nesten alle store aktører i den metaverse underholdningsindustrien, har du kanskje klart å fjerne noen tvil om det fascinerende emnet.

Den endeløse listen over kryptovalutaer som du ser på Binance og andre utvekslingsplattformer er tokens opprettet og drevet av teknologien bak disse metaverse-satsingene. Så neste gang du vil kjøpe noen av disse, bør du undersøke selskapets whitepapers som ligger bak det grundig.

Og om listen, som diskutert, velg din favoritt, hopp på metavognen før resten av verden, og tjen pengene dine mens du blir underholdt.

Det kan være lurt å lese:

Topp Metaverse-selskaper og veien videre.

Topp Metaverse Krypto-tokens å investere i.

x