23 selskaper som tilbyr GRATIS tjenester under Covid-19

COVID-19-utbruddet har forstyrret hele verden, inkludert millioner av virksomheter.

Mange bedrifter har gått på hodet og sliter med å takle det som skjer over hele kloden. Også for vanlige mennesker kan praksisen med å sette i karantene og være hjemme være litt skremmende fordi de fleste av oss ikke er vant til å gjøre dette lenge.

I disse vanskelige tider er det bare lurt og tilrådelig å bruke tiden på å holde oss innendørs til å gjøre noe vi ellers ikke ville ha gjort. Heldigvis er det mange selskaper og markedsførere som låner ut hendene sine og gjør ting enklere for oss alle.

De tilbyr sine betalte verktøy, tjenester, kurs og forskjellige andre ressurser gratis. Her er en oppsummering av noen av de beste jeg har funnet.

Indusface

Verden sliter med COVID-19-pandemien og mange deler av verden er innesperret. Indusface mener at selv om alle flytter for å jobbe hjemmefra, er det ingen endring i risikoen for nettstedene og applikasjonene dine. Faktisk vil online transaksjoner øke, og dette er tider for å være enda mer forsiktig og ta proaktive skritt for å beskytte dine digitale eiendeler. Indusface har allerede en gratis tjeneste for alltid for å gi sikkerhetsvurdering for nettstedene dine, og du kan komme ombord innen få minutter.

I tillegg til dette tilbyr Indusface ytterligere én måneds bruk av sin betalte tjeneste i denne perioden.

Produktene som tilbys under Indusface COVID-programmet er:

Indusface WAS – Advance

  • Indusface Nettapplikasjonsskanning gjør det mulig for organisasjoner å oppdage sårbarheter i nettapplikasjoner, skadelig programvare og logiske feil gjennom omfattende og intelligent skanning daglig eller på forespørsel.
  • Administrert av sertifiserte sikkerhetseksperter, hjelper den organisasjoner med å identifisere og avdekke forretningseffekten av logiske feil med detaljerte demonstrasjoner gjennom proof-of-concept.
  • Gjør det mulig for organisasjoner å proaktivt forstå deres risikostilling og beredskapen til søknaden deres til å offentliggjøres.

Google Hangouts

Hvis du er en eksisterende kunde for G-Suite og/eller G-Suite Enterprise for Education, er du kvalifisert til å ta tak i deres avanserte Hangouts Møt videokonferansefunksjoner. Dette tilbudet er gyldig til 1. juli 2020. Så hvis du er student eller en bedrift som er interessert i videokonferanser, bør du definitivt sjekke ut denne.

Zoom

Videokonferanser kan være veldig viktige for skoler, og det er derfor Zoom opphever sin 40-minutters tidsbegrensning på gratis grunnleggende kontoer. Dette betyr at det ikke vil være noen avbrudd mellom kommunikasjonen med studentene. Du kan bare ta dette tilbudet hvis du er en skole.

  Hvordan få en VMware (VCP)-sertifisering: Komplett veiledning

1Passord

En av de sikreste passordbehandlerne der ute, 1Passord i et forsøk på å lette situasjonen for alle, har fjernet deres 30-dagers prøveperiode og introdusert seks måneders gratis plan i stedet.

Hvis du alltid har ønsket å bruke en passordbehandler til å lagre alle passordene dine, er dette tiden.

HubSpot

HubSpot gjør en hel del ting for å gi sin støtte i denne krisen, inkludert:

  • Reduserer prisen for deres Starter Growth Suite fra $112,50 USD/måned til $50 USD/måned
  • Økende grenser for sending av e-post og ringeminutter
  • Tilbyr betalte funksjoner gratis, for eksempel møter, sitater, E-Sign og 1-1 video
  • Tilbyr provisjonsforskudd for løsningspartnere

Og en haug med andre kule tilbud.

Digital Marketer Lab

Sannsynligvis den beste kilden for markedsføringsråd, Digital markedsfører tilbyr sitt betalte medlemskap kalt DM Lab til slutten av mars. Dette medlemsfellesskapet har over 10 000 markedsførere og grunnleggere, som alle kommer sammen for å knuse disse markedsføringsmålene.

Så hvis du vil ta markedsføringsspillet ditt til neste nivå, ikke glem å ta dette.

Smart passiv inntekt

Pat Flynn fra Smart passiv inntekt tilbyr et enormt bibliotek med nettbaserte forretningsressurser, inkludert en haug med podcaster, guider og kursene hans. Kursene inkluderer:

  • Start fra bunnen av: Finn en vinnende forretningsidé og land din første kunde
  • Bygg din egen merkevare: En 5-dagers utfordring for å bygge din merkevare og nettside
  • 0-100 e-postutfordring: Gå fra 0-100 e-postabonnenter på 3 dager

Pat Flynn er kjent for å gjøre et drap på nettet, spesielt via affiliate og e-postmarkedsføring. Så du må definitivt lære hemmelighetene hans.

Brit.co

Vil du lære å tegne, illustrere, redigere og andre kreative ting? Så her er noen gode nyheter. Brit.co tilbyr ALLE klassene deres gratis når du bruker koden «SELFCARE» under kassen. De har veldig kule der ute som du ikke vil gå glipp av.

mandag

Hvis du er en ideell organisasjon, kan du bruke mandag komplett plattform gratis. Du vil også få den nødvendige støtten for å sette opp ting og kjøre. Bare ta kontakt med dem og få medlemskapet ditt.

Airtable

Flott for å holde arbeidet organisert, Airtable lager sine pro-planer gratis uten absolutt noen tidsbegrensning. Du kan gripe dette tilbudet hvis du enten er student eller en ikke-politisk humanitær gruppe som jobber med COVID-19-hjelp.

.@luftbord har vært helt uvurderlig for å organisere vår innsats for å få #MasksNow i hendene på alle som trenger dem. @masksnoworg har tredoblet vår frivillige base de siste dagene, og vi kunne ikke gjort det uten verktøyene vi har vært i stand til å distribuere. Takk skal du ha!

  Slik setter du Ethernet eller Wi-Fi som standard på en Mac

— Joe Cooter (@jcooter) 29. mars 2020

Ikke bare det, men de har også åpnet liveopplæringen for bedrifter for alle.

Appian

Appian hjelper deg sømløst å administrere helsen og sikkerheten til dine ansatte. Som svar på utbruddet tilbyr de løsningen deres uten kostnad for alle, inkludert organisasjoner med over 1000 ansatte.

I løpet av denne tiden vil en løsning som dette være mer enn nyttig for ethvert selskap.

Calendly

En kraftig og funksjonsrik planleggingsprogramvare, Calendly tilbyr for øyeblikket gratis Zoom- og GoToMeeting-integrasjoner for å hjelpe alle med å holde kontakten selv eksternt. Hvis du har vært en Calendly-bruker og ønsket denne integrasjonen, bør du benytte deg av dette akkurat nå.

Arbeidsplass

Arbeidsplass er en fantastisk løsning fra Facebook som hjelper deg med å samarbeide med team og forbedre arbeidsflyten massivt. Vanligvis starter Workplaces prisplaner fra $4/måned/bruker, men for øyeblikket tilbyr de sin avanserte plan gratis til nødetater og offentlige organisasjoner i 12 måneder.

Freshworks

For de neste seks månedene, Freshworks tilbyr sine kundeengasjementverktøy, Freshchat og Freshcaller, uten kostnad til små bedrifter med mindre enn 50 ansatte. Dette verktøyet lar deg enkelt jobbe hjemmefra med de ansatte og fortsette din vanlige arbeidsflyt.

Mailchimp

Du kan få en gratis standardkonto på Mailchimp hvis du er en kvalifisert gruppe som sender viktig folkehelseinformasjon om covid-19 til og med 30. juni 2020. E-postmarkedsføring er veldig viktig for å utvide virksomheten din, og dette kan være den rette sjansen til å dra nytte av det.

Moz Academy

Med over 15 SEO-kurs, Moz Academy gjør alt tilgjengelig gratis. Bare logg inn eller registrer deg gratis og bruk koden «wegotthis» i kassen for å løse inn tilbudet. SEO er fortsatt superstort innen markedsføring, og hvis du sliter med det, bør du ta denne.

Ahref Academy

Ahref Academy’s Kurset kalt Blogging for Business er tilgjengelig gratis i en begrenset periode. Dette kurset viser deg hvordan du kan øke blogginnlegget ditt med 100 000 månedlige besøkende og gjøre dem til betalende kunder. Den er over 4 timer lang og har blitt rost av slike som Brian Dean og Kyle Byers.

Kodeakademiet

Hvis du er student, kan du ta tak Codecademy sin Pro-medlemskap og få tilgang til en mengde kurs om emner som webutvikling, mobilutvikling og datavitenskap. Det fine er at du har tilgang til dem resten av skoleåret.

  Hvordan porter videre gjennom brannmuren på Ubuntu

14 dagers manusutfordring

Hvis du jevnlig ruller ut videoer eller har planlagt det, men sliter med manuset, så kalles dette kurset 14 dagers manusutfordring er alt du trenger. Normalkostnaden for dette kurset er $197, men du kan få det gratis fra og med nå. Du trenger ikke oppgi kredittkortdetaljer. Bare godta sosial distansering, og du er flink til å bli med.

TechSmith

Du kan ta tak TechSmith sin skjermopptaksverktøy kalt Snagit og også deres tilbakemeldingsverktøy for samarbeid kalt Video Review gratis frem til juni 2020. Selv om gratis bruk ikke vil være permanent, kan du i disse månedene bestemme bedre om disse to verktøyene er bra for deg eller ikke.

Facebook Grants

Kjent for alltid å trappe opp i krisetider, Facebook tilbyr 100 millioner dollar i kontantbevilgninger og annonsekreditter for opptil 30 000 kvalifiserte småbedrifter i over 30 land de opererer i. Hvis du er kvalifisert, kan du bruke den til å holde arbeidsflyten i gang, betale husleien, dekke nødvendige kostnader, og til og med nå flere kunder.

Du kan registrere deg på siden deres og bli varslet når dette blir tilgjengelig.

Zoho eksternt

Gratis til 1. juli 2020; du kan bruke Zoho eksternt for å holde virksomheten i gang i denne situasjonen. Denne alt-i-ett-pakken har nett- og mobilapper som hjelper deg sømløst å samarbeide, kommunisere og få mer gjort.

CXL

Hvis du har mistet jobben eller karrieren din har blitt negativt påvirket av dette utbruddet, er du kvalifisert til å ta CXL sine Growth Marketing Minidegree gratis i 12 uker. Dette vil hjelpe deg med å bygge en etterspurt ferdighet og få en ny ekstern jobb.

Etter fullført vil du få et sertifikat, og du kan deretter fortsette å melde deg på deres andre kurs hvis du ønsker det.

Konklusjon

Med den globale nedstengningen er det lett å utsette og bli revet med av å være hjemme. For å unngå det og forhåpentligvis oppnå mer enn noen gang før, anbefaler jeg på det sterkeste å ta tak i ressursene ovenfor som passer for deg.

x