33 beste kule WhatsApp-hacks

WhatsApp er en så kjent chatteapp som bokstavelig talt ikke trenger mange ord for å beskrive den. Imidlertid har Meta, eierselskapet til WhatsApp, fortsatt å utvikle det enda mer siden eierskapet ble oppnådd av Facebook og deretter av Meta. Derfor er det mange triks og skjulte funksjoner som appen har hatt og oppdatert som mange av oss ikke får se på vanlig basis på grunn av at appene blir automatisk oppdatert i Play Store og Appstore i bakgrunnen. Så i dag skal vi fortelle deg om noen av de beste kule WhatsApp-hackene som vil hjelpe deg med mange oppgaver ganske enkelt. Nå før vi hopper til WhatsApp chat hack eller kryptering hack, la oss ta en titt på endringene og kontroversene WhatsApp står overfor på grunn av noen av disse funksjonene. Gi oss også beskjed om WhatsApp-hack uten OTP og QR-kode.

Innholdsfortegnelse

Beste kule WhatsApp Hacks

På grunn av spredning av falsk informasjon i land som India og Australia, har WhatsApp ofte lagt restriksjoner på videresending av meldinger. Tiltaket, som opprinnelig ble vedtatt i 2018 for å forhindre spam, ble utvidet og fortsatte å gjelde i 2021. Ifølge WhatsApp har videresendingsrestriksjonene bremset sirkulasjonen av falsk informasjon om COVID-19. WhatsApps mangel på kryptering og bruk av klartekst for informasjonsoverføring vakte kritikk til å begynne med.

 • Første gangs kryptering ble inkludert var i mai 2012. Etter en toårig prosedyre ble ende-til-ende-kryptering endelig implementert fullstendig i april 2016.
 • Fra september 2021 er det kjent at WhatsApp bruker mange eksterne entreprenører og algoritmer for kunstig intelligens for å undersøke brukermeldinger, bilder og videoer; og gir rettshåndhevelse metadata, inkludert viktig konto- og plasseringsinformasjon.
 • I følge Electronic Frontier Foundations Secure Messaging Scorecard, fikk WhatsApp en poengsum på 6 av 7 i 2016 for å legge til ende-til-ende-kryptering.
 • Electronic Frontier Foundation og sikkerhetseksperter fordømte WhatsApp for å bruke sikkerhetskopier som ikke er beskyttet av ende-til-ende-kryptering og tillater meldingstilgang for andre parter.
 • En sikkerhetsfeil i WhatsApp som lot en ekstern bruker installere spyware ved å foreta et opportunistisk anrop som ikke trengte svar, ble oppdaget og rettet i mai 2019.
 • Introduksjonen av et alternativ for sletting for alle av WhatsApp i september 2019 vakte kritikk.
 • Brukere av iOS kan bestemme om de vil lagre filer automatisk på kamerarullen eller ikke
 • . Fotografier tatt opp i iOS-kamerarullen slettes ikke når en bruker sletter media for alle brukere; som et resultat kan disse brukerne bevare bildene. Som svar sa WhatsApp at funksjonaliteten fungerer perfekt og påpekte at Apples sikkerhetstiltak hindrer brukere i å slette bilder med kameraruller.
 • Med lanseringen av en ny personvernfunksjon i november 2019, kan WhatsApp-brukere nå kontrollere hvem som kan legge dem til i grupper. Et sikkerhetshull som ville ha tillatt hackere å få tilgang til mottakerens data ved hjelp av en ondsinnet GIF-bildefil ble avslørt av WhatsApp i desember 2019.
 • Selv om det infiserte bildet ikke ble sendt, surfet mottakeren i galleriet på WhatsApp, som aktiverte angrepet og avslørte enheten og dens data. Brukere ble oppfordret til å oppgradere WhatsApp så snart feilen var fikset.

Meldingsappen for alle gruppechatdeltakere kan ha blitt ofte krasjet av nettangripere på grunn av et sikkerhetshull som WhatsApp korrigerte 17. desember 2019. Dette problemet kunne bare løses ved å tvangsavinstallere og installere programvaren på nytt. I august 2019 identifiserte Check Point problemet og varslet WhatsApp om det. Versjon 2.19.246 og senere inneholder rettelsen. Nå som vi hadde en ide om kontroversene WhatsApp står overfor, la oss høre om noen fantastiske triks og hacks mulig gjennom de skjulte funksjonene i appen. Vi har også vist noen av WhatsApp-krypteringshack også.

1. Bruk WhatsApp på PC og bærbar PC

En av de mest kjente funksjonene til WhatsApp er tilgjengeligheten på PC og bærbare datamaskiner som WhatsApp web. Selv om det er en veldig gammel funksjon i WhatsApp, hadde selskapet Meta forbedret den dag for dag helt siden flere sikkerhetsbruddsteknikker som WhatsApp hack uten OTP og QR-kode ble sendt på internett. De nyeste versjonene av Windows 11 har også introdusert WhatsApp-appen i selve Microsoft Store for å forbedre opplevelsen og sikkerhetspolitikken ytterligere.

 • Android og iOS – Besøk WhatsApp Web nettstedet på PC-nettleseren din eller last ned WhatsApp ved å søke i Microsoft Store. Etter at du ser en QR-kode på skjermen, går du til telefonen din og trykker på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og trykker på alternativet Koblede enheter. Trykk nå på LINK A DEVICE-knappen for å åpne QR-skanneren og skanne QR-koden på PC-skjermen. Etter behandlingen starter PC-en nettversjonen av telefonens WhatsApp i løpet av sekunder.

2. Se en viss melding og svar på den

Har du noen gang hatt en WhatsApp-diskusjon med mange emner som ble diskutert og trengte for å reagere på en bestemt melding? Dette skjer vanligvis med gruppesamtaler, da en aktiv person kan bli veldig opptatt veldig fort, og når du er ferdig med å skrive svaret ditt, var emnet du refererte til lenge gått over som en historie totalt. Dette er en av de beste kule WhatsApp-hakkene som gir deg muligheten til å svare på en spesifikk melding, og viser den over svaret ditt slik at personen eller personene du sender meldinger, enkelt kan forstå hva du reagerer på. Du kan sitere det originale innlegget for å gi svaret ditt den rette konteksten og bidra til å bringe litt orden på forvirringen. Dette WhatsApp chat hacket kan gjøres både på Android, WhatsApp web, Apple iOS og Mac-plattformer gjennom følgende trinn:

 • Android – Trykk og hold meldingen du vil svare på i WhatsApp-chatten for å velge den. Trykk nå på pilen som peker til venstre i linjen øverst der navnet på kontakten vises. Meldingen vil bli sitert eller referert til slik at du kan skrive inn meldingen som svar på den.

Eller

Sveip fra venstre til høyre på meldingen du vil svare på i WhatsApp-chatten, og meldingen vil bli sitert eller referert til slik at du kan skrive inn meldingen som svar på den.

 • iOS – Sveip fra venstre til høyre på meldingen du vil svare på i WhatsApp-chatten. En popup vil dukke opp, trykk på Svar-alternativet og meldingen vil bli sitert eller henvist slik at du kan skrive meldingen som svar på den.

 • WhatsApp web – Hold musepekeren over den spesifikke meldingsplaten og klikk på nedoverpilen ytterst til høyre i meldingen for å åpne en popup-meny. Klikk på Svar-alternativet og meldingen vil bli sitert eller referert til, slik at du kan skrive meldingen som svar på den.

3. Stjerne eller bokmerke meldinger for å enkelt finne dem i fremtiden

Det kan være tusenvis av meldinger i en gruppechat eller mange forskjellige meldinger selv i en personlig chat, og der vil du kanskje lagre en melding for å referere til senere, slik at du ikke mister den blant mange andre meldinger. Det kan være en adresse, en påminnelse, eller hva meldingen måtte være, du kan bokmerke den ved å stjernemerke den. På denne måten kan du finne det direkte i stjernemerkede meldinger i WhatsApp, det er et godt WhatsApp chat-hack uten OTP og QR-kode.

 • Android – Trykk og hold meldingen du vil bokmerke i WhatsApp-chatten for å velge den. Trykk nå på stjerneikonet i linjen øverst der navnet på kontakten vises. Meldingen vil bli bokmerket og lagret separat og kan bli funnet ved å trykke på de tre prikkene øverst til høyre og trykke på alternativet Stjernemerkede meldinger fra listen som vises.

 • iOS – Trykk og hold meldingen du vil bokmerke i WhatsApp-chatten for å velge den. Trykk nå på stjerneikonet i linjen øverst der navnet på kontakten vises. Meldingen blir bokmerket og lagret separat og kan bli funnet ved å åpne den spesifikke chatten igjen og trykke på alternativet Stjernemerkede meldinger.

 • WhatsApp web – Hold musepekeren over den spesifikke meldingsplaten og klikk på nedoverpilen ytterst til høyre i meldingen for å åpne en popup-meny. Klikk på Stjernemeldingsalternativet og meldingen vil bli lagret og kan bli funnet ved å klikke på de tre prikkene i venstre panel over listen over chatter. En liten liste vil dukke opp, her klikker du på alternativet Stjernemerkede meldinger, og alle de lagrede eller stjernemerkede meldingene vises.

4. Stopp automatisk nedlasting av media i henhold til preferanser

Du kan bli irritert av å se overraskelsesbilder og videoer i galleriet ditt lastet ned av WhatsApp-gruppene dine og chat-samtaler, siden appen vanligvis har innstillingen for automatisk nedlasting av media på som standard, både på Wifi og på mobildata. Men du kan få tilgang til innstillingene og tilpasse dem til kun å settes på Wifi eller helt av hvis du ikke vil kaste bort dataene dine på tilfeldige medier som deles i samtaler. Dette er en annen av de beste kule WhatsApp-hacksene uten OTP og QR-kode du bør begynne å bruke.

 • Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Trykk her på alternativet Lagring og data, og under delen for automatisk nedlasting av media trykker du på de tre alternativene, Ved bruk av mobildata, Når du er tilkoblet Wi-fi, og Ved roaming-alternativer én etter én, og velg blant alternativene Bilder, lyd, videoer og dokumenter som du ønsker skal lastes ned under visse situasjoner med nettverkstilgjengelighet i henhold til dine preferanser. Hvis du fjerner valget av alle, vil alle typer medier automatisk nedlasting for de spesifikke nettverksforholdene slå av.

 • WhatsApp web – Klikk på Innstillinger-ikonet over profilalternativet nederst til venstre på WhatsApp-hjemmesiden og klikk deretter på Lagringsalternativet fra listen som vises. Her fjerner du valget ved å klikke i boksene ved siden av alle medietypene du ikke vil laste ned automatisk i henhold til dine preferanser.

5. Fet, gjennomstreking og kursiv ord mens du skriver meldinger

Selv om dette smarte WhatsApp-hakket har eksistert i årevis, vil du bli sjokkert over hvor få mennesker som er klar over det. Det ønskede ordet eller setningen kan gjøres fet ved ganske enkelt å plassere en stjerne

i begynnelsen og slutten av det. Du må derfor skrive inn *XYZ* for å fete alle XYZ-ord. Lignende regler gjelder for kursiv, bortsett fra at et understrek (_) skal plasseres på hver side av målteksten. Å legge til en tilde (~) til starten og slutten av det ønskede avsnittet er nødvendig for å slå gjennom teksten. Ved å bruke tre gravaksenter («) på hver side av teksten, kan monospace tekst også produseres.

6. Tom lagringsplass brukt av WhatsApp Media

 • I en gruppe eller privat chat har du muligheten til å slette alle meldinger, kontakter, plasseringer, talemeldinger, dokumenter, GIF-er, klistremerker og bilder som er delt med dem eller av dem i tilfelle du føler at lagringen din for det meste blir tatt opp av media utvekslet her. Du kan for eksempel slette alt chat- eller gruppemeldingsinnholdet mens du beholder alle bildene. Slik er denne funksjonen blant andre beste kule WhatsApp-hacks uten OTP og QR-kode.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Trykk her på alternativet Lagring og data og klikk på Administrer lagringsalternativ. Du kan slette media segregert under to seksjoner, Se gjennom og slett elementer og chatter i henhold til dine preferanser.

7. Aktiver 2-trinns bekreftelse for ytterligere sikkerhet

 • Som standard, når du bytter enhet, ber WhatsApp om telefonnummeret ditt og en engangs-pin. Aktivering av to-trinns bekreftelse forhindrer derimot lyssky tegn fra å få tilgang til kontoen din på en ny telefon, selv om de har SIM-kortet ditt. Det faktum at ingen PIN-kode kreves for å slå av totrinnsverifisering på den originale enheten er en svært betydelig feil. Den ber deg imidlertid om denne PIN-koden av og til, noe som gjør det mulig for to-trinns bekreftelse å enkelt deaktiveres ved at noen bare sveiper telefonen din. Det er fortsatt et elegant WhatsApp-krypteringshack.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på WhatsApp-hjemmesiden og trykk på Innstillinger-alternativet. Her, gå til Konto-alternativet og trykk på totrinnsverifiseringen, og du vil bli bedt om å angi en 6-sifret PIN-kode etter eget valg som vil bli spurt hver gang du logger på WhatsApp fra en annen telefon. Legg til e-postadressen din for å gjenopprette kontoen i tilfelle PIN-koden går tapt.

8. Se hvem som så meldingen i gruppechat og hvem som ikke gjorde det

 • Når du snakker i en gruppechat, kan du bli forvirret over hvem som leste meldingen din og hvem som ikke gjorde det, siden en gruppe kan ha mange personer lagt til og for å informere enkelte personer eller alle, for eksempel om en viktig oppdatering om en gruppechat kan være irriterende hvis ingen svarer eller reagerer tilbake. Denne WhatsApp chat-hack-funksjonen er derfor nyttig for å vite hvem som er aktive og hvem som ikke er i gruppen i det hele tatt, eller hvem som ikke har mottatt meldingen på grunn av å være borte, osv., og er dermed en betydelig av de beste kule WhatsApp-hackene uten OTP og QR-kode.

Android og iOS – Åpne chatten der du sendte meldingen og trykk og hold på den spesifikke meldingen du har sendt etter å ha valgt meldingen, trykk på de tre prikkene for å finne informasjonsalternativet og etter å ha trykket på det, finner du listen av alle gruppedeltakerne og deres status angående teksten din, dvs. lest, mottatt, ikke levert osv.

9. Del Live Location med kontakter

 • Du kan sende vennene dine en nål med din nåværende posisjon og instruere dem til å bruke kart for å finne deg hvis du prøver å gi dem veibeskrivelse for hvor de skal møtes og ikke har noe hell. Hvis du ikke har ankommet ennå, kan du også dele live-posisjonen din med dem for å la dem følge bevegelsene dine mens du reiser, sende dem en nål om hvor du skal, eller begge deler. Du kan velge mellom 15 minutter, 1 time eller 8 timer for å fortelle dem hvor du er ved å gjøre dette. Når du ikke lenger vil at andre skal vite hvor du er, velger du slutte å dele i chattevinduet, og du kan stoppe det når du vil. Dette er et godt WhatsApp-plasseringshack.

Android – Slå på telefonens posisjonstjenester og åpne WhatsApp-chatten du vil dele posisjonen din til og på chatteboksen, trykk på pin-alternativet og gå til Location-alternativet fra listen. Trykk her på alternativet Del live-posisjon og fra varighetsalternativene til hvor telefonens live-posisjon vil bli delt, og trykk på Send-knappen for å begynne å dele live-posisjonen din.

10. Slå av blå haker eller lesebekreftelser

 • Dette er en annen av de beste kule WhatsApp-hacksene uten OTP og QR-kode mange ville elske å vite om, og hvis du ikke gjorde det, vet du nå at det er mulig. Chatteappen gjorde samtalen mer realistisk og personlig ved å introdusere den blå hake-funksjonen som indikerer at en melding åpnes og leses av mottakeren. Men mange mennesker liker det ikke så mye, og derfor kan du slå av kvitteringene med blå hake slik at du verken får se andres tilgjengelighet på nett, verken kan du se hvem som har sett historien din, eller de kan få blå haker fra deg og din online tilgjengelighetsstatus.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Trykk på Konto-alternativet og gå til Personvern-alternativet. Her finner du bryteren innstilt ved siden av alternativet for lesekvitteringer, trykk på den for å slå den av og du vil slutte å motta blå haker i chatter og andre ting.

11. Endre WhatsApp Chat-bakgrunn og ønsket tema

 • I alle chattene dine vil WhatsApps standard bakgrunnsbilde vises som bakteppe. Du har imidlertid muligheten til å endre denne bakgrunnen. Du har valget mellom en rekke vanlige farger, dine egne fotografier og et utvalg av WhatsApp-generert grafikk. Dette er et godt WhatsApp chat hack.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Trykk på Chats-alternativet og trykk på Wallpaper-alternativet for å endre og justere WhatsApp-bakgrunnsbildet som vises bak chat-skjermen. For spesifikke bakgrunnsbilder for forskjellige chatter, åpne den spesifikke chatten på WhatsApp og trykk på de tre prikkene øverst til høyre i linjen med kontaktens navn og gå til Bakgrunnsalternativet. Her setter du bakgrunnen du ønsker for den spesifikke chatten.

12. Lagre datoer i meldinger som en hendelse eller påminnelse

 • Du må kanskje bli påminnet om datoene som er nevnt av vennene dine for en dag ute sammen, og du vil ikke gå glipp av dette og bli påminnet om det slik at du kan se etter ledige blader på kontoret ditt og være tilgjengelig uten forsinkelser. Denne WhatsApp chat hacken er definitivt en annen av de beste kule WhatsApp hacks som er tilgjengelig kun for iPhone-brukere for tiden; som en snarvei for en hvilken som helst dato nevnt i en chat, som kan konverteres til en hendelse som en påminnelse.

iOS – Åpne chatten der datoen er nevnt i meldingen. Trykk på den blå uthevede og understrekede datoen og gå til alternativet Opprett begivenhet fra den lille popup-menyen. Datoen vil ledes til kalenderen for å opprette et arrangement eller en påminnelse. Til og med ord som i dag, i morgen og i overmorgen er også tilgjengelige på samme måte.

13. Legg til Chat-snarvei på telefonens startskjerm

 • WhatsApp åpner veldig raskt og alle chattene er synlige og tilgjengelige umiddelbart, men noen chatter er ganske hyppige og raske, og dermed kan det hende du får lyst til å komme til dem så raskt til meldingene deres som mulig. For dette gir WhatsApp en chat-snarveisfunksjon som kan hjelpe mye med å kommunisere med viktige personer virkelig raskt. Du kan finne denne WhatsApp chat hack ganske nyttig.

Android og iOS – Åpne ønsket chat på WhatsApp og trykk på de tre prikkene øverst til høyre på linjen med kontaktens navn og trykk på alternativet Mer for å få flere tilgjengelige alternativer her. Gå her til alternativet Legg til snarvei, og snarveien vil vises på telefonens startskjerm.

14. Fullfør samt en søkefunksjon i chat

 • WhatsApp hadde en søkefunksjon for hele appen introdusert for lenge siden, men mange mennesker vet kanskje ikke at senere har de ytterligere introdusert en in-chat-søkefunksjon som er til stor hjelp for folk som har en tøff tid med å segregere eller finne spesifikk tekst sendt til eller mottatt fra en person når det samme kan være tilgjengelig i andre chatter. For å redde deg fra dette bryet kan du nå søke etter tekstmeldinger eller medier som utveksles i en bestemt chat også. Nok en av de beste kule WhatsApp-hakkene noensinne kjent.

 • Android – Åpne den spesifikke WhatsApp-chatten du vil søke i. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre og gå til søkealternativet, og søkefeltet vises slik at du kan skrive og søke i hele chatten.

iOS – Åpne den spesifikke WhatsApp-chatten du vil søke i. Trykk på kontaktinformasjonsknappen ved siden av kontaktnavnet i linjen ovenfor og trykk på søkeknappen og begynn å skrive.

15. Skjul WhatsApp-profilbilde fra alle eller bestemte personer

 • Alle de kjente figurene som har basert sine berømte karrierer på mystikk og annerledeshet inkluderer Batman, David Bowie og Pepe the Prawn. I stedet for å vise verden et bilde av seg selv som ser ustelt ut med en flaske Lambrini, kan du garantere at de har WhatsApp-profilbildene satt til private. Så, inntil du kan bli som Batman, vær alltid deg selv, som uttrykket heter. Denne funksjonen er imidlertid spesielt gunstig for kvinner hvis identiteter alltid er utsatt for illevarslende fremmede som kan bruke profilbildene deres på upassende måte og forsøke å ødelegge deres rykte og verdighet ved å begå ulike former for svindel som bildemorphing, spionering, utpressing osv. Dermed , dette WhatsApp sist sett hacket hjelper til med å gi brukere personvernkontroll.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på WhatsApp-hjemmesiden og trykk på Innstillinger-alternativet. Her, gå til Konto-alternativet og trykk på Personvern-delen for å finne Profilbilde-alternativet under Hvem kan se min personlige informasjon-delen. Trykk på den og velg fra alternativene som vises foran i henhold til dine preferanser.

16. Velg Beta Tester

WhatsApp, akkurat som andre apper, fortsetter å prøve ut forskjellige funksjoner, som noen ganger med suksess antydes å være de beste kule WhatsApp-hackene som de andre nevnte. For å få tilgang til nye funksjoner først, må du registrere deg for betaprogrammet. Husk at dette øker sannsynligheten for at du kan støte på feil og andre problemer. På Google Play Stores nettsted for WhatsApp, gå til Bli en betatester-delen nær bunnen og registrer deg for betatilgang. Du vil bli registrert i betaprogrammet etter at du trykker på Jeg er med-knappen. Det er så enkelt som å trykke på oppdateringsknappen for å få den nyeste versjonen av appen til å oppgradere til betaversjonen, akkurat som du ville gjort med en standard Play Store-appoppdatering. Forlat-knappen som har tatt plassen til I’m in lar deg avslutte betaen når som helst.

17. Send meldinger som forsvinner etter en stund

 • Dette WhatsApp chat hacket viser seg å være veldig interessant. Alle nye meldinger som sendes inn i en samtale vil forsvinne etter 24 timer, 7 dager eller 90 dager hvis Forsvinnende meldinger er aktivert. Ikke glem at du fortsatt kan lagre meldingene et annet sted. Du kan velge om du vil aktivere det for alle chatter eller bare enkelte. Følg disse trinnene for å utføre denne WhatsApp chat hacken.

Android og iOS – Åpne ønsket WhatsApp-chat og trykk på kontaktens navn i topplinjen. Her, finn og trykk på alternativet Forsvinnende meldinger og velg timeralternativene fra den synlige listen. For å angi forsvinnende meldinger som standard for alle, åpne WhatsApp-innstillinger og gå til kontoalternativet. Trykk nå på Personvern-alternativet og trykk på Standard meldingstidtaker under alternativet Forsvinnende meldinger og velg tidtakervarigheten fra alternativene.

18. Lag tilpasset varsling for enhver kontakt

 • Gitt at den typiske WhatsApp-brukeren har et stort antall tilkoblinger, er det rimelig hvis du av og til føler deg overbelastet med meldingsvarsler. Heldigvis finnes det minst én metode – egendefinerte varsler – for å skille oddsen fra partallene. På denne måten, når telefonen din summer for å varsle deg, vil det være klart når du ikke skal bekymre deg og når du skal. Du bør helt begynne å bruke denne umiddelbart fra beste kule WhatsApp-hacks uten OTP og QR-kode.

Android og iOS – Åpne ønsket kontakts chat og trykk på navnet til kontakten i linjen ovenfor. Trykk nå på alternativet Egendefinert varsling ved å rulle ned og velge boksen ved siden av alternativet Bruk egendefinerte varsler for å begynne å tilpasse meldingen og anropsvarslene for kontakten. De samme trinnene kan gjentas for andre nødvendige kontakter individuelt.

19. Kjenn mest snakkede chatter på WhatsApp

 • I dagens verden er deling av data viktigere enn å være lojal eller ha et langt vennskap. Du kan bruke denne informasjonen fra WhatsApp til å kompilere en rangert liste over favorittvennene dine. Nei, det er ikke det minste rart. I tillegg, ved å klikke gjennom, kan du masseslette elementer som bruker for mye plass. Dette kan regnes som et godt WhatsApp chat-hack uten OTP og QR-kode.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Trykk her på alternativet Lagring og data og trykk på Administrer lagring, og du kan finne gruppene og chattene oppført fra topp til bunn på grunnlag av de fleste til minst medier som er utvekslet fra dem.

20. Slå av Sist sett

 • Ved hjelp av WhatsApps sist sett-funksjon kan du finne ut når noen sist logget på og omvendt. Øverst i en åpen samtale vil en kontakts sist sett informasjon vises hvis den ikke er deaktivert. Imidlertid kan denne WhatsApp chat-hack-funksjonen veksles i henhold til individuelle preferanser, og hvis du slår av din sist sett synlighet, vil du heller ikke kunne se andres sist sett også. Ikke rart at den står høyt blant de andre beste kule WhatsApp-hakkene uten OTP og QR-kode.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Trykk på Konto-alternativet og gå til Personvern-alternativet. Her, trykk på Sist sett og online-alternativet og velg Ingen-alternativet under Hvem kan se min sist sett-delen.

21. Del ting fra PC til telefon og omvendt

Å koble telefonen og PC-en din via USB og finne det spesifikke elementet i telefonlagringen på PC-en kan virke som en veldig hektisk og lekmann-kjedelig prosess. Selv Bluetooth-overføring fra telefon til PC og omvendt er tregere enn snegl, men vet du at WhatsApp kan hjelpe til med den elegante overføringen uten å svette? Ja, på grunn av WhatsApps filstørrelsesbegrensninger, er WhatsApp Web kanskje ikke så allsidig, men en av de kuleste WhatsApp-krypteringshakkene er muligheten til å overføre filer mellom telefonen og PC-en. Du kan overføre innhold fra din andre WhatsApp-konto til den som er åpen på datamaskinen din hvis du har to. Har du en venn som er villig til å fungere som mellommann? Når du har sendt dem filer, er alt du trenger å gjøre å åpne WhatsApp Web, gå til profilen deres og klikk på navnet deres for å se eller laste ned filen. I tillegg kan du gjøre det motsatte ved å sende innhold til pasientkompisen din eller en annen WhatsApp-konto fra datamaskinen din ved å bruke WhatsApp Web. Du kan også bruke et kort triks for å lage en gruppe med en av kontaktene dine, fjerne den personen fra gruppen, og deretter ha en privat hub for å utveksle ting. Det er fortsatt ganske elegant, selv om det ikke er like glatt eller enkelt å bruke som Telegrams funksjon for lagret innhold.

22. Foreta datavennlige WhatsApp-samtaler

 • Vi kan alle forholde oss til tidene da vi kjører tett på dataplanen vår og ser frem til å kutte ned datautgifter på alle mulige måter. WhatsApp kan hjelpe deg i denne tilstanden selv om du ønsker å foreta WhatsApp-anrop ved å tilby lavt datakrevende anrop, slik at du kan ta eller foreta WhatsApp-anrop (i en nødssituasjon eller hvordan det måtte være) og fortsatt lagre dataene dine relativt mye mer enn normalt. Samtalekvaliteten kan variere i dette tilfellet, men hei, formålet ditt blir oppfylt for øyeblikket. Listen over beste kule WhatsApp-hacks kunne ikke fullføres uten denne.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Trykk her på alternativet Lagring og data og trykk på bryteren ved siden av Bruk mindre data for samtaler til på-posisjonen for å ringe med lavt dataforbruk fra neste gang. Dette gjelder også for samtalene du mottar fra andre.

23. Send offentlige kringkastingsmeldinger til DM-er

 • Dette WhatsApp-chat-hacket uten OTP og QR-kode fungerer ganske likt som BCC-ing enkeltpersoner i en e-post hvis du trenger å sende ut en generell uttalelse, for eksempel en invitasjon til en helg BBQ eller en advarsel om en venns usunne avhengighet til KFC, uten gjør det på Facebook loudmouth-plattformen. Uvitende om at du har utstedt nøyaktig samme invitasjon til 342 andre individer, vil mottakerne motta meldingen som om den var en de selv skrev.

 • Android – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og trykk på alternativet Ny kringkasting for å begynne å velge kontakter for å starte en ny kringkastingsmelding som vanligvis sendes til deres dms uten å gi dem beskjed om andre medlemmer som har blitt kringkastet.

iOS – Trykk på alternativet for kringkastingslister på den øverste linjen på WhatsApp-hjemmesiden og trykk på Ny liste og deretter Legg til kontakter for å starte med sendingen.

24. Send e-post eller del chatlogger med hvem som helst

 • Hva skjer hvis du ønsker å overføre en bestemt chat-logg til noen eller kanskje du trenger kvitteringer? WhatsApp lar deg for øyeblikket sikkerhetskopiere chat-historikken din til skyen som en del av de beste kule WhatsApp-hakkene du kan finne. Chat-loggen er alltid tilgjengelig via WhatsApp-e-post.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Her, trykk på Chats-alternativet og bla ned for å finne og trykke på Chat-loggen. Velg nå det første alternativet Eksporter chat og velg chatten(e) du vil dele, og filen vil være klar for deling fra alle tilgjengelige alternativer som du kan dele loggfilen med fra telefonen din.

25. Arkivchatter

 • Du kan fjerne en chat fra Chats-panelet ved å bruke Archive Chat. Dette WhatsApp chat hacket hjelper deg med å ordne chattene dine ved å la deg overføre en chat fra den primære chatskjermen uten å miste den. Du kan arkivere både grupper og individuelle chatter, og når du gjør det, vil de forsvinne til du trekker ned fra toppen av Chats-skjermen og velger alternativet Arkiverte chatter. I tillegg kan du arkivere hver kommunikasjon.

 • Android – Trykk og hold på chatten du vil arkivere for å velge den. Trykk nå på boksknappen ved siden av Demp-knappen på topplinjen ved siden av kontaktens navn. Chatten vil bli arkivert.

iOS – Åpne chatten du vil arkivere. Sveip fra høyre til venstre på chat-skjermen til Arkiv/Innstillinger. Gå nå til Chats-alternativet og trykk på Arkiver alle chatter-knappen for å arkivere chatten.

 • Selv om WhatsApp hele tiden har jobbet med å gjøre brukeropplevelsen med WhatsApp enklere og enklere dag for dag, er det mye mer foretrukket å nå dine jevnaldrende så snart du mottar en tekstmelding fra dem. Ikke rart det er så mange av de beste kule WhatsApp-hackene, denne ville interessert mange av dere. Selv om lekmannens måte å åpne varslingen når telefonen ringer for en ny melding alltid er der, kan du også svare fra varslingen da den mottas som en popup slik at du svarer på konstante samtaler ASAP mens du jobber med de andre oppgavene samtidig på din telefon.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Trykk nå på varslingsalternativene og trykk på Popup-varslingsalternativet for å slå det på.

Merk: Mange nyeste Android-versjoner støtter ikke funksjonen lenger. Hvis du finner alternativet grått for deg, kan det hende at denne funksjonen ikke er tilgjengelig for deg fordi den allerede er fjernet.

27. Demp chat eller gruppechat

 • Mange av oss har sannsynligvis aktive WhatsApp-grupper som har mange aktive medlemmer som konstant snakker og deler ting med hverandre. Det kan bli ubehagelig til tider når telefonen din fortsetter å surre når du ikke vil eller har råd til slike tilfeldige distraksjoner, eller du er rett og slett en introvert! Uansett hva det måtte være, kan du imidlertid dempe alle chattene på WhatsApp, og meldingene vil ikke forstyrre deg ved å surre, men fortsette å levere stille. Dette er et annet nyttig WhatsApp chat-hack uten OTP og QR-kode.

Android og iOS – Trykk og hold på chatten du vil dempe, og trykk på mute-knappen fra menyen i topplinjen. Velg varighet og andre innstillinger for typen demping du vil bruke, og trykk OK for å bruke endringene.

28. Sikkerhetskopier alle chatter til WhatsApp Cloud

 • Selv om WhatsApp sjelden sikkerhetskopierer alle chattene dine til sin lokale stasjon rundt to om morgenen, kan du gjøre det manuelt når som helst. Sørg for å sikkerhetskopiere chattene dine til iCloud eller Google Drive, slik at du ikke mister noen av dem hvis du mister håndsettet eller bytter enhet. Vær oppmerksom på at samtaler som er arkivert ikke lenger bruker kryptering. Nok en av de beste kule WhatsApp-hakkene du kan stole på.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene på WhatsApp-hjemmesiden og gå til Innstillinger-alternativet. Her, trykk på Chats-alternativet og rull ned for å finne og trykk på Chat backup-alternativet og trykk på BACK UP-knappen for å starte den siste sikkerhetskopien av chattene.

29. Fest viktige chatter på toppen

 • Det kan være mange andre samtaler på gang, og derfor fortsetter de nyeste samtalene oppover, ettersom de uleste alltid er på toppen. Men blant alle disse er det viktige chatter du alltid ønsker å holde på med til enhver tid uavhengig av aktivitet eller sløvhet i en hvilken som helst tid. Dette kan gjøres på WhatsApp – du kan feste opptil 3 chatter på toppen som alltid vil forbli på toppen. Dette er et annet godt WhatsApp chat-hack.

Android og iOS – Trykk og hold på chatten du vil feste, og trykk på pin-knappen fra alternativene på linjen øverst, der kontaktnavnet vanligvis vises, og samtalen din vil alltid være festet på toppen til du angrer endringene.

30. Be om detaljert kontoinformasjon

 • Du kan be om en ZIP-fil som inneholder kontodata og innstillinger fra WhatsApp, akkurat som du kan fra Facebook og Twitter. Men bare profilbildet ditt, om du har samtykket til Facebooks datapolicy, gruppenavn og lignende samles inn; din kommunikasjon er ekskludert fra dette. Det tar mange dager å motta rapporten. Hvis du derimot endrer nummeret eller enheten din, sletter eller registrerer kontoen din på nytt, eller gjør alle disse tingene, vil forespørselen bli tilbakekalt. Prøv å bruke en annen app på telefonen eller datamaskinen din i stedet for WhatsApp, siden du ikke kan se denne filen der. Funksjonen er dermed blant de beste kule WhatsApp-hackene uten OTP og QR-kode.

Android og iOS – Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på WhatsApp-hjemmesiden og trykk på Innstillinger-alternativet. Her går du til kontoalternativet og trykker på alternativet Be om kontoinformasjon for å sende inn forespørselen.

31. Slett sendt melding for ALLE

 • En spesifikk melding i en samtale kan slettes, akkurat som du kan stjernemerke en bestemt melding i en chat. Hvis du ønsker å slette en tekstmelding for alle, må du gjøre det innen 1 time, 8 minutter og 16 sekunder etter at du har sendt meldingen. Du kan fjerne den for deg selv når som helst og etter en hvilken som helst tidsperiode. Når du velger slett for alle, vises også et varsel om at meldingen er fjernet i samtalen, som til tross for at den virker mistenkelig, kan være å foretrekke i stedet for den originale meldingen du sendte. Dette er virkelig et veldig nyttig WhatsApp sist sett hack. Følg de gitte trinnene for å utføre denne WhatsApp chat hacken.

Android og iOS – Trykk og hold meldingen i chatten du vil slette. Hvis handlingen utføres innen den angitte tiden, vil 3 alternativer vises, inkludert SLETT FOR ALLE-alternativet, trykk på det for å slette den aktuelle meldingen.

32. Bruk Google Assistant eller Siri til å lese nye meldinger

 • Hvis du har en stabil og aktiv internettforbindelse på telefonen din, vil du like denne fra alle de beste kule WhatsApp-hakkene nevnt ovenfor. Når du har fulgt instruksjonene for å gi den personlige assistenten tilgang til telefonens mikrofontjeneste, kan smarttelefonbrukere be Google Assistant eller Siri om å se eventuelle uleste WhatsApp-meldinger. I tillegg kan du bruke Siri eller Google Assistant til å sende en ny melding til en kontakt eller svare på en eksisterende melding med stemmen din. Her er trinnene for å utføre denne WhatsApp chat hacken.

Android og iOS – Ring ut talekommandoer som OK Google/Hey Siri leser nye meldinger fra WhatsApp fra tilstrekkelig avstand med telefonen. Når telefonens assistent lyttet og svarte på kommandoene, kan du også svare på meldingene ved å ringe telefonen igjen med kommandoer som OK Google/Hey Siri svar på meldingen på WhatsApp etter at assistenten lyttet og ber om teksten, diktere melding muntlig til den, og etter vellykket opptak av svaret ditt, rop ut kommandoen Send den til assistenten for å sende meldingen til den aktuelle kontakten/chatten.

33. Merk Chat som ulest

 • Har du noen gang gått et sted og lest en chat bare for å innse at du aldri svarte? Vi utfører alle slike praksiser på daglig basis. Viktige samtaler kan merkes med en prikk for å tjene som en påminnelse om å gå tilbake til dem. Dette fungerer dermed som et godt WhatsApp sist sett hack uten OTP og QR-kode.

Android og iOS – Trykk og hold for å velge chatten du vil merke som ulest. Trykk på alternativet Merk som ulest for å merke chatten som ulest til den åpnes neste gang.

Dermed var dette listen over WhatsApp chat hack, kryptering hack, plassering hack og mange flere.

***

Dette var noen av de beste kule WhatsApp-hakkene du kanskje ikke kjenner til på vanlig basis, men å bruke disse hjelper med mange daglige digitale livsproblemer. Del tilbakemeldingen din og del også historiene om dine favoritt WhatsApp-triks. Fortsett å lese og elske oss, så ser vi deg i en ny artikkel med et nytt emne.

x