5 passordløse WordPress-plugins for sømløse pålogginger tipsbilk.net

Nettstedet ditt er ansiktet til din online tilstedeværelse, så det er nødvendig å sikre en jevn og praktisk opplevelse for kundene dine, siden det vil definere den generelle brukeropplevelsen.

De fleste plattformer online krever at brukerne oppretter en konto og logger på hver gang for å få tilgang til profilen deres. Og dette blir samlet sett en haug med personlig informasjon å huske for brukerne, som er mye data å holde styr på. 🧠

Det er en mulighet for at brukere kanskje ikke vil opprette en konto på nettstedet ditt av den eneste grunnen til å gå gjennom bryet med opprettelsesprosessen i tillegg til å huske informasjonen for å logge på hver gang.

Dette er grunnen til at det finnes passordløse påloggingsplugins for WordPress, som skaper en sikker og sømløs måte å logge på nettstedet ditt uten å skrive inn passordet hver gang.

Siden hver enkelt prospektklient som går tapt er en tapt mulighet, vil disse pluginene hjelpe deg med å beholde disse kundene ved å gi dem en enkel måte å få tilgang til kontoen deres på.

For ikke å nevne, passordløse påloggingsplugins redder deg også fra nettkriminalitet, for eksempel phishing. Teammedlemmene kan også bruke disse pluginene for å logge på raskere.

Vi skal gå over noen av de beste passordløse WordPress-plugins i dette innlegget, men først, la oss raskt børste på det grunnleggende.

Hvordan fungerer en passordløs pålogging, og hvordan er de nyttige?

I en passordløs påloggingsmetode brukes andre former for autentisering i stedet for et passord for å logge på kontoen. Vanligvis sammenlignes en brukers særpreg med de bekreftede dataene som er lagret i systemet. Hvis dataene samsvarer, kan brukeren logge på kontoen sin.

Noen av de mange fordelene med en passordløs pålogging inkluderer følgende:

 • Gir bedre sikkerhet
 • Forbedrer brukeropplevelsen
 • Forhindrer phishing, passordspraying og mer
 • Hjelper med å beholde kunder hovedsakelig for enkel bruk
  Fiks Roblox Error Code 103 på Xbox One

Sjekk ut: tipsbilk.net WordPress Security Scanner

Den beste delen? Du, på backend, får all kontroll over det, slik at du kan lene deg tilbake og vite at ingenting skummelt skjer foran øynene dine. 👨‍💻

Alternativer til passord som kan brukes som innloggingsmetoder

Selv om det finnes forskjellige alternativer til passord som kan brukes til å logge på et system, er her 4 av mine mest foretrukne:

 • Via OTP: En OTP står for One Time Password, og det er når en unik kode vanligvis sendes til telefonnummeret ditt for å fortsette med påloggingen.
 • Multi-faktor autentisering: Denne metoden krever vanligvis at du bekrefter at du er eieren ved å skrive inn en unik kode eller lenke sendt til et telefonnummer eller e-post. Det er imidlertid forskjellige måter multifaktorautentisering fungerer på.
 • Biometri: Dette er bruken av netthinneskanning, ansiktsskanning, fingeravtrykk osv., for å identifisere en person unikt og bekrefte at du er eieren av kontoen.
 • Single Sign-On (SSO): SSO er når du har lagret påloggingsinformasjonen din på en pålitelig autentiseringsadministrator, som sender signalet til plattformen du prøver å logge på for å la deg få tilgang til kontoen din uten å skrive inn påloggingsinformasjonen.

Nå som vi er kjent med konseptet med passordløse pålogginger, la oss hoppe inn i listen over plugins.

iThemes Security Pro

Bygget av WordPress sikkerhetseksperter i 2014, iTheme Security Pro er en av de beste pluginene på markedet, som gir en haug med sikkerhetsfunksjoner for WordPress-nettstedet ditt, inkludert passordløse pålogginger.

Den beskytter nettstedet ditt med et 3-trinns verktøysett mens de rammer inn – Forbered, forhindre og oppdage.

Den stopper automatiserte angrep, overvåker mistenkelige aktiviteter og blokkerer skadelige roboter for å redusere spam, og iverksetter til og med tiltak i ditt fravær for å sikre et sikkert nettsted.

Dessuten kan den skanne sårbare temaer og plugins og styrke legitimasjonen for en tryggere brukeropplevelse.

iThemes Security Pro-plugin fungerer 24/7 i bakgrunnen, slik at du kan være trygg på at nettstedet ditt er i trygge hender selv når du ikke overvåker det.

  USB4: Hva er annerledes og hvorfor det betyr noe

Programtillegget har 3 prisplaner som du kan velge mellom:

 • Grunnleggende ($99/første år): Sikrer bare 1 nettsted
 • Pluss ($199/første år): Sikrer opptil 5 nettsteder
 • Byrå ($299/første år): Sikrer opptil 10 nettsteder

Denne plugin-en har mange flere nyttige funksjoner du vil bli kjent med bare når du bruker den.

Ekspresspålogging

Denne sikkerhetspluginen, Express Login, skaper unike auto-påloggingslenker som brukere kan bruke til å logge på WordPress-nettstedet ditt eller WooCommerce-sider og bli omdirigert til siden de ønsker.

En kul funksjon er muligheten til å eksportere en CSV-fil av kundedatabasen din med påloggingslenkene deres og sende disse koblingene via e-post. Alt du trenger å gjøre er å generere en hemmelig nøkkel som lar deg lage sikre påloggingslenker for kundene dine.

Sammen med dette kan du enkelt logge inn på kundens konto for å sjekke hvordan en ny funksjon du introduserte fungerer for dem.

Av sikkerhetsmessige årsaker kan du angi en gyldighetsperiode for lenkene, hvoretter de automatisk utløper.

Express Login har to forskjellige planer du kan velge mellom – $29/år-planen – som kan brukes på et enkelt nettsted. Du kan benytte deg av støtte og oppdateringer til du kansellerer abonnementet. Det andre alternativet er $89 engangsplanen – denne kan brukes på et enkelt nettsted, men du får livstidstilgang til støtte og oppdateringer her.

MiniOrange

Vurdert 5/5 stjerner av over 3000 brukere, MiniOrange er en Single Sign On (SSO) plugin som lar brukere raskt logge inn på WordPress-nettsteder uten å skrive inn et passord.

Den fungerer som en tjenesteleverandør for å etablere tillit mellom internt fordrevne. Du kan enkelt integrere dette med OAuth/OpenID/JWT-kompatibel IDP.

Prisplanene deres er som følger:

 • Standard ($349): Inkluderer ubegrenset brukeroppretting og grunnleggende attributtkartlegging
 • Premium ($499): Inkluderer begrensning av e-postdomener og lar deg beskytte nettstedet med SSO
 • Enterprise ($549): Inkluderer flere leverandørstøtte og utviklerkroker
 • Alt inkludert ($699): Inkluderer alle SSO-funksjoner og tillegg

Andre funksjoner i MiniOrange inkluderer attributt- og rollekartlegging, støtte for flere IDP og sanntids brukerklargjøring. Det beste er at du kan koble den til en hvilken som helst identitetsleverandør, inkludert Office 365, Discord, Azure AD, Salesforce, One Login, etc.

  21 beste nettsteder for å se Naruto Shippuden

Passordløs pålogging

En veldig enkel plugin, Passwordless Login, gjør akkurat det den er oppkalt etter og gjør jobben ganske bra.

Den ber bare brukernavn eller e-post fra brukerne om å logge på nettstedet, hvoretter plugin-en oppretter et midlertidig autorisasjonstoken. Brukeren mottar deretter en e-post som inneholder påloggingslenken og tokenet for å gå videre og få tilgang til nettstedet.

For å forhindre misbruk av tokenet, utløper det etter 10 minutter, så brukeren er den eneste som har tilgang til det. Denne plugin er ganske sikker, og den er gratis å bruke.

Auth0

Auth0 lar deg koble WordPress til et hvilket som helst påloggingssystem, enten det er Facebook, Google, Active Directory eller et hvilket som helst annet. Den har et enkelt, men kraftig dashbord som setter deg i forsetet på nettstedet ditt angående brukerautentisering.

Dessuten tillater det multifaktorautentisering, passordløs pålogging, enkel pålogging (SSO) og andre flotte muligheter. Bare opprett en Auto0-konto, last ned plugin-en, aktiver den, og du er klar til å begynne å bruke den.

Du kan komme i gang gratis og deretter flytte til deres andre planer hvis du liker tjenesten.

Siste ord

Når du eier en nettbedrift der kundene dine er kjernen i alt, er det bare fornuftig å gå den ekstra milen for å gi dem den mest praktiske opplevelsen.

Disse passordløse påloggingspluginene vil hjelpe deg med å gjøre det ved å la brukerne logge sømløst på WordPress-nettstedet ditt.

Deretter kan du sjekke ut disse WordPress-sikkerhetspluginene og -tjenestene for å beskytte nettstedet ditt.

x