6 Best Employer of Record (EOR)-tjenester for global ekstern ansettelse

Vil du ha et globalt team for din bedrift? Du kan få hjelp fra Employer of Record (EOR)-tjenesten for å få samsvar og bekymringsfri medarbeideradministrasjon.

Å ha en global arbeidsstyrke betyr ikke at du trenger å ha forretningsenheter i flere land. Det er mange EOR-tjenesteleverandører der ute som lar deg ansette folk fra forskjellige land på dine vegne.

Videre kan de også håndtere onboarding, medarbeideradministrasjon og betalingsprosesser. Alt i alt fungerer de som den juridiske arbeidsgiveren til dine ansatte og tar fullt ansvar. Fortsett å lese for å vite mer om EOR-tjenesten og tjenesteleverandørene.

Hva er arbeidsgiveren (EOR)?

En registrert arbeidsgiver er en tredjepartsleverandør som er den juridiske arbeidsgiveren til din globale arbeidsstyrke. Den påtar seg ikke bare alt ditt ansvar som arbeidsgiver, men utfører også alle nødvendige oppgaver på vegne av organisasjonen din.

Disse selskapene er også kjent som globale sysselsettingsorganisasjoner da de støtter selskaper i global ekspansjon og global virksomhet.

Den har vanligvis en juridisk enhet på forskjellige globale lokasjoner og kan derfor enkelt ansette folk samtidig som den er i samsvar med lokale lover. Dessuten hjelper det også med de daglige administrative oppgavene til en vanlig arbeidsgiver, for eksempel onboarding, signering av kontrakter, beregning av kompensasjoner og fordeler, lønnsbehandling, skattefradrag, beregning av betalt avspasering og offboarding.

Fordeler med EOR-tjenester

 • Gå inn i det globale talentmarkedet uten å sette opp enheter på forskjellige steder
 • Administrere et globalt team på en lovlig måte
 • Opprette lokalt kompatible kontrakter for internasjonale ansatte
 • Tilbyr konkurransedyktige fordeler og kompensasjoner til utenlandske ansatte
 • Sparer tid på komplisert papirarbeid under innførings- og avslutningsprosesser
 • Redusere risikoene knyttet til ansvar og etterlevelse
 • Redusere forretningsutgifter ved å sette opp et globalt kontor
 • Gi støtte angående lokale arbeidslover og forskrifter
 • Tilrettelegging av HR- og lønnstjenester for de som ikke kan levere egne løsninger

Hvordan fungerer EOR?

En EOR-tjenesteleverandør jobber i ulike deler av global medarbeiderledelse. De fleste av dem fungerer for å tjene deg på følgende felt:

#1. Arbeidskontrakter

Mens du ansetter folk fra forskjellige land, oppretter EOR-tjenester kontrakter som er i samsvar med lokale lover.

  Hvordan fjerne siste tegn fra Python-strengen?

#2. Onboarding av ansatte

EOR gjør onboarding av internasjonale ansatte enklere for deg ettersom de vil ansette dem på dine vegne. De tar seg vanligvis av onboardingen ved å samle nødvendige dokumenter og oppbevare dem sikkert.

#3. Ansattfordeler

The Employer of Record gir også helseforsikring og andre fordeler til de ansatte. For det knytter de seg til tilbydere for pensjonsfond, forsikring og ansattes kompensasjon.

#4. Lønnsbehandling

EOR har ansvaret for å behandle alle ansattes lønnslister i henhold til den lokale jurisdiksjonen. De følger også juridiske forpliktelser og reglene til klientselskapet for å utføre betalinger.

#5. Skatteregistrering

Siden EOR er registrert som arbeidsgiver hos skattemyndighetene, kan de holde tilbake inntektsskatt og andre skattebidrag. De håndterer også skatteinnleveringer og ulike skattemeldinger.

#6. Avslutning

EOR-leverandørene kan også si opp ansatte etter ønske fra deres klienter i henhold til arbeidsloven i den ansattes land.

Når du skal bruke EOR

 • Hvis du ønsker å ansette talenter fra hele verden, kan du ta hjelp av EOR-tjenester. Disse lar deg ansette topptalenter fra hvor som helst i verden.
 • Selskaper som ønsker å utforske markedet i et nytt land uten å opprette en enhet, vil finne EOR-tjenester nyttige.
 • Hvis du er en liten bedrift og ikke har folk med kunnskap og ekspertise på lokale lover på forskjellige steder, bør du gå for EOR for global medarbeiderledelse.
 • Mens bedrifter velger å ansette entreprenører, har de en risiko for å feilklassifisere entreprenører. EOR-tjenester kan brukes i disse situasjonene for å ansette entreprenører i samsvar med kravene.

Hvis du har noen av situasjonene ovenfor, kan følgende Employer of Record-løsninger hjelpe deg med å få en internasjonal arbeidsstyrke.

Deel

Deel kan håndtere kompleksiteten med å ansette fra en global arbeidsstyrke på dine vegne og lar deg ombord ansatte fra mer enn 100 land. Det hjelper deg å holde deg i samsvar med lokale lover ved å ta vare på kontrakter, oppsigelser og minstelønn.

I tillegg til å ha juridiske enheter i over 100 land, tilbyr den også ekspertvisumstøtte til dine ansatte. Deel kan også administrere ansattes fordeler, skatter, pensjoner og andre avgifter mens du kan være fri for bekymringer ved å betale én massebetaling.

  Slik blander du stasjoner i Pandora

Det globale ansettelsesverktøysettet lar deg beregne ansettelseskostnader basert på stedet for å gjøre det beste forretningstrekket. Med lokaliserte data gjør det onboarding-prosessen raskere for deg. Denne plattformen kan også brukes til dokumenthåndtering.

Dessuten forenkler Deel lønnsadministrasjonen med sitt interne lønnsteam. Det hjelper også med utgiftssporing og en risikofri offboardingsprosess.

Multiplikator

La Multiplier fungere som den primære arbeidsgiveren til dine ansatte og administrer dem effektivt. Nå kan du ansette globale talenter uten å opprette forretningsenheter i alle land der du ønsker å ta med ansatte.

Ved å bli din partner, samarbeider Multiplier med utenlandske arbeidere på lovlig og effektiv måte for å fungere som deres juridiske arbeidsgiver. Du trenger ikke å bekymre deg for lokale lover om skatt og arbeid, siden denne plattformen administrerer lønn, fordeler, utgifter og skatter i samsvar med kravene.

Du kan også bruke den til å lage flerspråklige, lokalt kompatible kontrakter og få hjelp fra deres eksperter på stedet for å takle sysselsettingsrisiko. Det gjør det også enklere å tilby tilpassede og homogene ytelser til alle ansatte.

Andre fordeler med denne plattformen inkluderer lønn i flere land, utgifts- og refusjonsadministrasjon, on-the-go freelancer betaling og mer.

Fjernkontroll

Hvis du ser etter en pålitelig Employer of Record-tjenesteleverandør, er Remote en av de beste du kan få. Det tilbyr globale EOR-tjenester over hele verden. Hvis du ønsker å ansette internasjonale ansatte for din bedrift eller organisasjon, har denne plattformen all infrastrukturen og ekspertisen du trenger.

Selv om du har et lite team, vil Remote tilby konkurransedyktige lokale fordeler til de ansatte i henhold til lokale arbeids- og skattelover. Det hjelper deg også med å tilby overbevisende kompensasjonspakker, inkludert aksjeopsjoner, egenkapital, bonuser, betalt avspasering og provisjoner.

Du kan til og med få hjelp fra juridiske og HR-eksperter på denne plattformen i ansettelsesreisen din. Det gjør også lønn, lokal skatteadministrasjon og fordelsadministrasjon enklere. Du kan også leie de beste entreprenørene gjennom denne plattformen med enkel betaling og null skjulte kostnader.

Rislende

Programvare for global arbeidsstyrkestyring Rippling har alt en bedrift trenger for å drive og administrere en global arbeidsstyrke fra én enkelt plattform. Nå ønsker du sømløst å ansette, administrere og betale talenter fra forskjellige land.

Med dens hjelp kan du fullføre introduksjonsprosessen til ansatte og kontraktører på mindre enn to minutter. Det blir også enklere å betale de ansatte i deres lokale valutaer uten å måtte vente på konvertering og overføring.

  Fix Origin Overlay fungerer ikke i Titanfall 2

Rippling kan også forene alle systemene dine og lar deg administrere HR, IT og økonomi fra ett system. Den automatiserer også det globale samsvarsarbeidet slik at du ikke trenger å bruke timer på å forstå lokale lover på globale steder.

I tillegg kan du bruke den til automatisk å sende inn skatt for dine ansatte, synkronisere HR-data med lønnsprogramvare, betale hver ansatt i lokal valuta, laste ned lønnsoppgaver og få alle ansattes datarapporter.

Velocity Global

Ønsker du å utnytte kraften i global talentansettelse? Ved hjelp av Velocity Global EOR-tjenesten kan du raskt bygge et kompatibelt globalt team. Det være seg onboarding, lønnsoverholdelse eller fordeler, det forenkler prosessen for deg og gjør det sømløst å administrere team på tvers av landegrenser.

Velocity Global tilbyr sine tjenester i alle amerikanske stater unntatt Alaska og totalt 185+ land i verden. Hvis du vil at de ansatte skal flytte, kan denne løsningen hjelpe deg med å holde arbeidsstyrken intakt. Immigrasjonsekspertene til Velocity Global administrerer alt papirarbeidet, og du trenger bare å sette inn en signatur.

Det hjelper deg også med å tilby konkurransemessige fordeler til dine ansatte for å beholde talentet i det grusomme markedet i dag. Ved å bruke denne programvaren kan bedrifter også sørge for at de ansatte mottar nøyaktige betalinger i tide.

FoxHire

Bedrifter som ønsker å utvide mulighetene sine, bør gå for EOR-tjenesten som tilbys av FoxHire. Med dens hjelp kan du finne og ansette enhver entreprenør i alle 50 delstater i USA. Det tar ansvar for kompensasjon, arbeidsledighet, ytelser eller risikoer, slik at du kan fokusere på virksomhetens vekst.

Denne enkle programvaren lar deg fullføre introduksjonen av nye teammedlemmer med noen få klikk. Grensesnittet til denne plattformen er enkelt å bruke. De ansatte kan enkelt sende timelister for fakturaer som FoxHire vil verifisere før betalingene utføres.

Dessuten dekker denne plattformen kompensasjon, fordeler og relevant forsikring. Det gir til og med fulle fordeler for alle entreprenører. Når det gjelder å opprettholde samsvar, følger løsningen beste praksis for klientkontrakter, ansattkontrakter, IRS-samsvar, immigrasjonsautorisasjon og gjeldende DOL-lønn.

Siste ord

Å administrere en arbeidsstyrke på tvers av land er ikke lett for noen bedrifter. EOR-tjenesteleverandører gjør disse utfordrende oppgavene enklere for deg. Nå som du kjenner de beste Employer of Record-løsningene, kan du velge hvilken som helst for dine forretningsbehov.

Deretter kan du sjekke ut lønnsprogramvare for oppstart til mellomstore bedrifter.