6 beste online sikkerhetsprogramvare for små til mellomstore bedrifter

Malware-angrep er like sannsynlig å ramme små og mellomstore bedrifter (SMB) som de er gigantiske selskaper. Mer fordi SMB-er ikke har et stort budsjett for å investere i den beste online sikkerhetsprogramvaren som større selskaper har.

Faktisk, ifølge statistikk, én av fem små bedrifter i Storbritannia og USA bruker ikke endepunktbeskyttelse.

Videre lever vi nå i et samfunn der et økende antall ansatte jobber hjemmefra, og bruker sine egne dingser i stedet for kontordatamaskiner.

Drivkraften for angrep på små og mellomstore bedrifter er ofte penger. Hackere kan tjene penger på forskjellige måter, inkludert å stjele og selge finansiell informasjon eller oppbevare sensitive data for løsepenger.

Som et resultat har tilstrekkelig nettsikkerhet blitt avgjørende for sikkerheten til en organisasjons nettverk.

Dette innlegget vil se på de seks beste online sikkerhetsløsningene for å beskytte små og mellomstore bedrifter mot trusler mot skadelig programvare.

Avast Business

Avast Business er en komplett endepunkt- og nettverkssikkerhetsløsning designet for å sikre full beskyttelse for SMB-er mot sårbarheter og nettverkstrusler som virus, skadelig programvare.

Programvaren er 100 % skybasert, noe som betyr at du kan administrere alle dine endepunkter, policyer og varsler fra én integrert plattform uavhengig av hvor du er fordi du får ekstern tilgang til alle enhetene dine på skyen.

Den bruker atferdsbasert deteksjon, maskinlæring og signaturbasert deteksjon for å identifisere og sette skadevaretrusler i karantene effektivt. Og det er enkelt å installere, og brukergrensesnittet er vennlig og enkelt å administrere, og det er kompatibelt med alle stasjonære, bærbare datamaskiner eller servere.

Flere funksjoner og fordeler

VPN og brannmur

Den kommer med en VPN og innebygd brannmur for å gi ytterligere beskyttelse for å sikre din online identitet og forhindre adware fra å spore ditt digitale fotavtrykk.

E-post skjold

En e-postskjoldfunksjon hjelper til med å oppdage og fjerne phishing-e-post og spam fra brukerinnbokser, pluss en Data Shredder-funksjon som er spesielt nyttig for permanent sletting av sensitiv informasjon.

Politikkbasert

Policysidene lar deg angi og lagre endepunktspolicyer. Og du kan også enkelt bytte enheter mellom policyer fra skyportalen.

Bitdefender GravityZone

Bitdefender Gravityzone er en skalerbar, omfattende sikkerhetsløsning som blander banebrytende og patenterte teknologier som heuristikk, signaturbaserte tilnærminger, Process Inspector og maskinlæringsalgoritmer for å tilby en haug med sikkerhetsløsninger til SMB-er.

Bitdefender fungerer godt med fysiske og virtuelle maskiner som kjører macOS, Windows, Linux og Microsoft Exchange-servere for å tilby sikkerhetsløsninger som antivirus, brannmur, anti-malware, programvarebrannmur, innholdskontroll, enhetskontroll, etc. samt forebygging mot phishing og zero-day angrep.

Klientbrukergrensesnittet (UI) – også kjent som GravityZone kontrollsenter – er enkelt å bruke og gjør distribusjon til en lek. Og programvaren kan administreres via et skybasert grensesnitt, eller den kan hostes på stedet.

Med GravityZone kan du bruke en enkelt konsoll som gir deg omfattende beskyttelse og viser deg en trendlinje med skadelig programvare, samtidig som du holder deg informert om andre trusselfaktorer ved å oppdage og analysere risikofylt programvare og operativsystem (OS) feilkonfigurasjoner. Og når trusler oppdages, får du en play-by-play-fortelling av angrepet.

  Alt en markedsfører bør vite

Det er også et nettgrensesnitt som lar deg definere installasjonspakkene for endepunktene. Du kan velge å installere en brannmur, avansert trusselkontroll, innholdskontroll og en Power User-modul. I tillegg kan du velge hvilke komponenter som skal inkluderes sammen med noen installasjonsinnstillinger, for eksempel Avinstalleringspassord, Tilpasset installasjonsbane og Skann før installasjon.

En annen nyttig funksjon er policysiden, hvor du kan legge til og administrere retningslinjer. Du kan for eksempel spesifisere typen nettrafikk som skal tillates, om brannmuren skal aktiveres, og hvilke typer enheter som skal kobles til systemet.

Sandbox-analysator er en annen spennende funksjon i Bitdefender GravityZone-sikkerhet. Den lar deg sende inn filer til (til et virtuelt trygt miljø) detoneres og analyseres før du kjører dem i den virkelige verden. Dette lar deg finne ut om en fil er trygg eller ikke før du åpner den.

Flere funksjoner og fordeler

Forebygging og reduksjon av løsepengevare

Ransomware-reduksjon inkluderer automatisk og sanntids oppdatert sikkerhetskopiering av filer som kan ha blitt endret av ondsinnede prosesser. Dette er en viktig funksjon fordi disse sikkerhetskopiene kan brukes til å rulle tilbake eventuelle endringer i de opprinnelige dataene når trusselen er nøytralisert.

Fungerer i null-tillit-modus

GravityZone kjører i en null-tillit-modus, noe som betyr at den konstant overvåker alle kjørende prosesser for mistenkelig aktivitet eller unormal oppførsel. Dette gjør det mulig å oppdage vanlige angrepsruter som forsøk på å maskere prosesstypen, utføring av kode og så videre.

Nettverksangrepsforsvar

Programvaren kjører 11 milliarder spørringer hver dag for å oppdage og beskytte mot overgrep som prøver å bryte seg inn i systemet ved å utnytte nettverksfeil.

Denne nettverksbaserte sikkerhetsfunksjonen forhindrer trusler som brute-force-angrep, passordtyvere, nettverksutnyttelser og sideveis bevegelse.

Lagdelt beskyttelse for endepunktet ditt

Den beskytter enhetene og serverne dine ved å bruke forskjellige lag med sikkerhetsverktøy som kontinuerlig overvåking, maskinlæring, heuristikk, signaturbasert analyse og minnebeskyttelse. De jobber for å blokkere skadelig programvare, desinfisere enheter og sette infiserte enheter i karantene.

Nett- og anti-phishing-moduler

Nettfiltrering er også inkludert i programvaren, som skanner nettrafikk (inkludert HTTPS-kryptert trafikk) for å forhindre nedlasting av skadelig programvare og blokkere tilgang til nettfisking og uredelige nettsteder. Denne funksjonen hjelper brukere med å holde seg unna problemer med et bemerkelsesverdig redusert antall falske positiver.

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security er en lett og svært tilpasningsdyktig løsning som fungerer med Windows, macOS, Linux og Android operativsystemer. Den inkluderer innebygd iOS og AndroidOS for administrasjon av mobilenheter.

Sikkerhetsprogramvaren er tilgjengelig på stedet og i skyen. Systemet oppdager målrettet skadelig programvare, løsepengevare og filløse angrep ved hjelp av maskinlæringsalgoritmer og crowdsourcet trusselintelligens på grunn av dets kraftige inntrengningsdeteksjonsfunksjoner.

Den oppnår dette ved å kontinuerlig overvåke og evaluere alle apper som kjører for øyeblikket for skadelig innhold basert på deres kjente egenskaper.

ESET beskytter også nettapplikasjoner og nettlesere som brukes til å få tilgang til sensitive forretningsdata både inne i lokalene og i skyen. En sikker nettleser sikrer at brukere ikke laster ned skadelige filer og gir IT-teamet muligheten til å hviteliste og svarteliste URL-er.

Den er tilgjengelig på 38 språk og har lokalisert støtte, noe som gjør den til en passende nettbasert sikkerhetsprogramvare for små og mellomstore bedrifter med en mangfoldig arbeidsstyrke.

Flere funksjoner og fordeler

Deteksjon av løsepengevare

Skadevarebeskyttelse inkluderer Ransomware Shield, som identifiserer skadelig programvare før, under og etter utførelsesfasen av livssyklusen for å gi det beste beskyttelsesnivået som er tilgjengelig.

Flerlags forsvar

Eset flerlags forsvarsfunksjon inkluderer en sandkasse i produktet som kan oppdage skadelig programvare som prøver å tilsløre seg selv for å unngå oppdagelse.

Støtte på tvers av plattformer

Det fungerer bra med Windows, Mac, Linux og Android. Mobilenhetsadministrasjon er også fullstendig integrert for iOS og Android.

Enestående ytelse

Det er et lett sikkerhetssystem for endepunktbeskyttelse som forbedrer enhetens ytelse.

  Rett opp Spotify-feil på PS5

Beskyttelse mot nettverksangrep

En annen interessant funksjon er at den blokkerer utnyttelser på nettverksnivå, og forhindrer dermed løsepengevare i å infisere bedriftens systemer.

Skybasert konsoll

En enkelt skybasert enhetlig administrasjonskonsoll lar deg kontrollere alle ESET-endepunkter – inkludert mobile enheter. Dette, kombinert med automatiske oppdateringer, gjør det enkelt å sette opp og vedlikeholde, uten behov for ekstra maskinvare.

Avira Prime

Avira Prime tilbyr ultimat sikkerhet for virksomheten din ved å sikre at endepunktene dine er fullstendig beskyttet. Personvernet ditt er ivaretatt mens du er online, og enheten din har optimalisert hastighet og ytelse.

Den kommer med Avira Protection Cloud, en hybrid av teknologier som kunstig intelligens, multi-skanningsmotorer, atferdsanalyse og svermintelligens. Ved å kombinere alle disse funksjonene gir Avira den beste beskyttelsen mot en rekke trusler som phishing-angrep, løsepengeprogramvare og skadelig programvare.

Sikkerhetsprogramvaren er en løsning på tvers av plattformer og flere enheter som kan løse alle dine personvernproblemer på opptil 25 av enhetene dine, inkludert Windows, Mac, nettlesere, Android og iOS.

Flere funksjoner og fordeler

Smart skanning

Du kan skanne hele systemet for skadelig programvare, svake passord, uoppdatert eller utdatert programvare og nettverkssårbarheter med ett enkelt klikk.

Antivirus beskyttelse

Den oppdager og beskytter alle endepunktene dine mot skadelig programvare og online trusler i sanntid.

Ubegrenset VPN

Verktøyet sikrer bedriftsdataene dine og sikrer online sikkerhet med ubegrenset VPN, samtidig som det gir avanserte personverninnstillinger for å beskytte sensitive forretningsdata.

PC-rens

Avira kan optimere din digitale opplevelse ved å rense søppelfiler som reduserer minnet. Dette kan øke hastigheten på oppstartstiden, redusere etterslep og øke den generelle ytelsen.

Passordbehandling

Du kan opprette og administrere ultrasikre passord for alle dine nettbaserte bedriftskontoer.

Acronis Cyber ​​Protect

Acronis Cyber ​​Protect bruker kunstig intelligens-basert statisk, atferdsheuristisk antivirus, anti-kryptojacking, anti-malware og anti-ransomware-teknologier for å beskytte dataene dine i sanntid.

Med Acronis Cyber ​​Protect får du kontinuerlig overvåking og sanntidsvarsler om skadelig programvare, sårbarheter, naturkatastrofer og varsler om potensielle verdensomspennende trusler av noe slag som kan kompromittere datasikkerheten, slik at du kan iverksette tiltak.

Videre kan du skanne enhetene dine for sårbarheter med Acronis sårbarhetsvurderingsfunksjon for å garantere at alle apper og operativsystemer er oppdatert og ikke kan utnyttes av hackere.

En annen nyttig funksjon er utnyttelsesforebygging som hjelper til med å stoppe og forhindre angrep ved å bruke verktøy som beskyttelse mot privilegieeskalering, minnebeskyttelse, kodeinjeksjonsbeskyttelse og returorientert programmeringsbeskyttelse.

Flere funksjoner og fordeler

Sikkerhetskopiering av filer og diskbilder

Den sikkerhetskopierer automatisk individuelle data eller beskytter hele organisasjonen din ved å sikkerhetskopiere hele systemet som en enkelt fil. Du kan enkelt gjenopprette all informasjon til ny maskinvare i tilfelle en datakatastrofe.

Kontinuerlig databeskyttelse

Acronis-agent lager en liste over kritiske apper som brukere ofte ofte bruker, og sikkerhetskopierer kontinuerlig alle endringer som gjøres i de oppførte appene, uavhengig av hvor brukeren lagrer filen, og sikrer at brukerne ikke mister arbeidet som pågår. Hvis systemet må reimages, kan du gjenopprette data fra en sikkerhetskopi og bruke de siste modifikasjonene, og sikre at ingen data går tapt.

Drive helseovervåking

Verktøyet kan advare deg om et diskproblem før det skjer, da det bruker forskjellige operativsystemparametere som varslingsrapporter og maskinlæring for å overvåke stasjonens helse kontinuerlig. Dette gjør at du kan ta de nødvendige forholdsreglene for å sikre dataene dine, noe som hjelper deg å unngå utilsiktet tap av data, samtidig som oppetiden forbedres.

Anti-malware skanning av sikkerhetskopier

Den har en innebygd skanner for skadelig programvare som forhindrer gjenoppretting av infiserte filer ved å skanne sikkerhetskopier på hele disken på et sentralisert sted, og sikrer at du bare gjenoppretter en ren sikkerhetskopi uten skadelig programvare.

Rettsmedisinsk datainnsamling

Den har også en innebygd rettsmedisinsk modus for innsamling av digitale bevis – for eksempel minnedumper og prosessinformasjon – fra sikkerhetskopier på disknivå. Innsamling av digitale bevis hjelper deg med å forenkle fremtidig analyse.

  Hvordan skape mer plass for en iPhone- eller iPad-oppdatering

Fjerntørk enheter

En annen fantastisk funksjon er at den muliggjør ekstern sletting av hackede eller manglende Windows-enheter. Dette betyr at du kan forhindre at data blir slettet av useriøse ansatte eller tilgang til nettkriminelle gjennom tapte eller stjålne enheter.

Malwarebytes Endpoint Protection

Malwarebytes Endpoint Protection bruker:

  • signaturbasert deteksjon — som sammenligner en trussel med en database med kjente skadevaresignaturer
  • heuristisk deteksjon — som analyserer egenskaper som vanligvis brukes i skadelig programvare og
  • sanntidsbeskyttelse på skrivebordet og i nettleseren din for å beskytte mot løsepengevare og potensielt uønskede programmer (PUP).

Malwarebytes» nettleservakt og personvernfunksjoner fokuserer på å sikre nettleseren din med svindeldeteksjon, en annonseblokkering og tredjeparts datasporingsbeskyttelse. For å sikre din online anonymitet kan du også bruke programvaren til å koble til en VPN med servere på over 30 steder.

Programvaren har en fullstendig fornyet skyadministrasjonskonsoll som er intuitiv, mer informativ og enkel å bruke. Brukergrensesnittet muliggjør raskt oppsett og gir rask, enkel synlighet og rapportering om status og helse til enhetene dine, og holder deg informert og i forkant av nettkriminelle. Skyadministrasjonspanelet lar deg også isolere og analysere problemer, beskytte servere, reversere løsepengevareangrep og administrere sikkerheten din.

Malwarebytes Katana-motoren

Katana Engine (lansert 27. januar 2020) er hjertet av Malwarebytes Endpoint Protection, og den forbedrer trusseldeteksjon, reaksjonstid og ytelse. Den har signaturfri atferdsdeteksjon, som finner de nyeste variantene av skadelige skadevarefamilier som prøver å unngå standardsignaturer gjennom kjøretidspakking, tilsløring og kryptering, og gir rask beskyttelse mot nye trusler som tradisjonelt antivirus har problemer med å oppdage.

Den bruker også en kombinasjon av automatisert maskinlæring og anti-ransomware-teknologi for å beskytte bedriftens datamaskiner mot avanserte angrep som løsepengevare. Eliminering av trusler med noen få klikk fjerner skadelig programvare fra enheter og holder organisasjonen i gang.

Flere funksjoner og fordeler

Forbedret hastighet

Programvaren reduserer opptil 50 prosent av systemressursforbruket under skanninger, og testresultater fra tredjeparter beviser dette uten tvil.

Forsterket sikkerhet

Angrepsisoleringsfunksjonen har blitt oppgradert, slik at programvaren kan oppdage og blokkere den mest sofistikerte malware og låse infiserte enheter for å stoppe trusler i sporene deres. Dessuten, hvis en sofistikert trussel som løsepengevare unngår gjenkjenning og krypterer data, har du opptil 72 timer med tilbakeføring av løsepengevare for å tilbakestille systemene dine til en sunn tilstand.

Forbedret null-timers deteksjon

Malwarebytes» raskere trusseldefinisjonsprosess reduserer tiden det tar å beskytte deg mot nye trusler ved å strømlinjeforme publisering av nye definisjoner. Enkelt sagt identifiserer den nye trusler etter hvert som de dukker opp, og forhindrer dem i å skape kaos på enheten din.

Utmerket kundestøtte

Det er en lett, rimelig sikkerhetsløsning som kan beskytte opptil 20 enheter. Dessuten er støtteteamet deres fantastisk og tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken via telefon, chat og e-post.

Siste ord 👩‍🏫

Cyberangrep har blitt mer sofistikerte, og av denne grunn er det viktig å vite at du investerer i den beste nettbaserte sikkerhetsløsningen for din lille eller mellomstore bedrift.

Hver av de elektroniske sikkerhetsløsningene diskutert ovenfor tilbyr litt forskjellige funksjoner, inkludert varierende trusseldeteksjon og beskyttelsesnivåer, mobilenhetskompatibilitet og patchadministrasjon. Likevel er de alle egnet for beskyttelse mot skadelig programvare for små og mellomstore bedrifter.

x