6 beste proxy-administratorer for å administrere fullmakter i stor skala

Fullmakter er nyttige for bedrifter, enkeltpersoner, universiteter, frivillige organisasjoner og andre organisasjoner for å samle inn data og få tilgang til ressurser som kreves i arbeidsflytene deres.

Bruk av proxyer kan tilby høyere nettverksoppetid, ubegrensede samtidige forespørsler, pålitelige IP-adresser, ubegrenset rotasjon og mye mer.

Bortsett fra det hjelper proxyer med å skjule data og plassering for nettangripere for å forhindre informasjonstyveri og tap av omdømme og kundetillit.

Siden større organisasjoner trenger flere proxyer for å utføre oppgavene sine, blir det vanskelig å administrere og spore alle proxyene de bruker.

Det er her en proxy-manager kan hjelpe dem med å administrere sine proxyer og bytte mellom ulike proxyer når som helst i henhold til kravet.

Det gir en sømløs opplevelse til brukere som ønsker å administrere og kontrollere proxyer, personaltilgang, mislykkede forespørsler osv., og få en detaljert rapport på ett enkelt sted.

I denne artikkelen vil jeg diskutere proxy-servere og deres fordeler og noen av de beste proxy-administratorene du kan velge mellom.

La oss begynne!

Hva er en proxy-server?

En proxy-server er en gateway mellom internett og deg. Det er en mellomtjener som skiller sluttbrukere fra nettsidene de surfer på. Med en proxy-server vil du få varierende nivåer av sikkerhet, personvern og funksjonalitet avhengig av typen du velger for dine behov, organisasjonspolicy og brukstilfeller.

Enkelt sagt er en proxy-server en ruter eller et system som kommer inn mellom internett og brukere for å hindre cyberangripere fra å lage en vei til et privat nettverk. Den kan eksistere i samme enhet som en brannmurserver eller på en separat server som videresender forespørsler gjennom brannmurer.

Den største fordelen med å bruke en proxy-server er at cachen tjener alle brukerne. Dette vil øke brukerens responstid. En proxy kan også logge sine egne interaksjoner, noe som hjelper til med å feilsøke et problem.

Hva er en proxy-administrator?

En Proxy Manager er programvare utviklet for å administrere eller kontrollere et datanettverks proxy-servere på ett enkelt sted. Det hjelper også med å skrive og implementere retningslinjer og filtrere ressursforespørsler. Dette bidrar til å forbedre produktiviteten og sikkerheten.

Du kan få fullstendig statistikk, kontroll over IP-rotasjoner og detaljerte forespørselslogger med en god proxy-manager.

Siden uttrekking av data fra nettet er kritisk og kan føre til blokkering eller utestengelse av nettadressen din, kan en proxy-manager også være nyttig i dette tilfellet. Det vil hjelpe deg å velge de beste proxyene i stor skala, slik at du trygt kan fortsette med nettskraping.

Proxy manager håndterer forsøk på nytt, bruker rotasjon så vel som fingeravtrykkslogikk og mer for å maksimere suksessen til virksomheten din. Som et resultat vil du få de nødvendige nettdataene dine raskt og pålitelig.

Hvorfor trenger du en proxy-administrator?

Det er relativt enklere for en liten eller voksende bedrift å håndtere alle sine fullmakter. Men med de økende kravene vil det gradvis bli mer hektisk å administrere alle proxyene du bruker og spore hver enkelt av dem.

Proxy-manageren vil hjelpe deg å legge til proxyer på listen din og administrere alle proxyene på ett enkelt sted slik at du kan bruke tjenesten når som helst. Det gir deg kraften til automatiseringsfunksjoner for å øke suksessraten.

Du kan administrere øktene dine fra dashbordet og sende flere forespørsler med samme IP. Sammen med det kan du enkelt visualisere ytelsen til hver proxy eller flere proxyer på en enkelt skjerm. Dette hjelper deg med å forbedre anbefalinger og få det du søker raskt uten mye anstrengelse.

  Den beste 5Ghz WiFi-kanalen for ruteren din [December 2020]

En proxy-manager hjelper ikke bare med skalering, men forbedrer også sikkerhet, personvern og tilgjengelighet. Den kan kontrollere internettbruken, gi tilgang til blokkerte ressurser og spare båndbredde. Videre sikrer den ansattes aktivitet og balanserer internetttrafikk for å sikre dem mot krasj. Med en skikkelig proxy-manager kan du kontrollere personalets tilgang til proxyene for å opprettholde sikkerheten på tvers av organisasjonen.

Hvordan bruke en proxy-administrator?

Enten du bruker Windows, Linux eller macOS, kan du ha en Proxy Manager installert gjennom noen få enkle trinn. Du kan følge installasjonsskriptene fra proxy-leverandørene for å aktivere proxy-behandlingen i systemet ditt.

De anbefalte kravene for å ha en proxy-behandling i systemet ditt er 2 CPUer, 4 GB RAM og 3 GB SSD.

Noen ganger kan du gå for en docker-compose.yml-fil for å kjøre proxy-behandlingsprogrammet. Noen leverandører tilbyr også proxy-administratorutvidelser i nettleseren din for å gi en sømløs opplevelse.

Først må du laste ned utvidelsesfilen fra nettbutikken for å bruke proxy manager-utvidelser. Når dette er fullført, kan du begynne å lage nye filer. Nå er proxy manager-applikasjonen en mobilapplikasjon for Android-brukere. Last ned appen fra Playstore og bruk den samme på mobilenheten din for å administrere proxy-tjeneren og personaltilgangen fra hvor som helst.

Hva mener du med en proxy-utvidelse?

Fullmakter er et avgjørende verktøy for personvern på nettet. De tar forespørslene dine, erstatter IP-en og annen nødvendig informasjon, og sender forespørselen din til destinasjonen. Denne enkle funksjonaliteten opprettholder nettverkssikkerheten ved å gi høy personvern.

Det er flere måter å sette opp en proxy-server på, for eksempel innstillinger i operativsystemene dine osv. Det krever dyp graving i menyer og undermenyer; og er derfor slitsomt. Så hvis du bare vil bytte mellom flere proxyer, er proxy-utvidelse en effektiv tilnærming.

Du kan legge til ubegrensede proxyer og enkelt bytte mellom dem med et enkelt klikk i nettleseren din – du trenger ikke å grave inn i alternativene og angi detaljer.

Dermed sparer en proxy-utvidelse din tid og lar deg dra full nytte av proxyene.

Nå har du noen ideer om en proxy-manager, dens fordeler og hvordan du kan få den inn i systemet ditt. Så la oss diskutere noen av de beste proxy-administratorene for å hjelpe deg med å administrere alle proxyene dine enkelt.

Lyse data

Få den beste måten å administrere proxy-øktene dine og forbedre skraperens suksessrate med Bright Datas Proxy Manager. Du kan måle statistikk etter port og få full kontroll over IP-rotasjoner og detaljerte forespørselslogger.

Hvis du får mislykkede forespørsler, vil Bright Data automatisk prøve på nytt til du har lykkes. Dermed garanterer det en suksessrate på 99,99%. Du kan enkelt justere SSL-fingeravtrykk og overskrifter. Så du må fokusere på dataene dine og la proxy-behandleren håndtere resten.

Med Bright Data vil du ha full kontroll. Du kan bestemme hvem som har tilgang til hvilken proxy, inkludert svartelister eller hvitelister. Du vil også finne hvilke land du skal målrette mot ved å bruke denne proxy-behandlingen. Det vil tillate deg å administrere alle IP-ene dine sammen med deres beregninger på ett enkelt sted og optimalisere den generelle ytelsen.

Få et brukervennlig grensesnitt spesialdesignet av utviklere, slik at du aldri vil møte noen problemer mens du bruker det. Du kan også angi noen egendefinerte regler for å minimere kostnadene effektivt. I tillegg kan du raskt og enkelt rute forespørslene via fire proxy-nettverk.

  Hvordan kjører jeg en virusskanning på datamaskinen min?

Bright Datas Proxy Manager tilbyr avanserte funksjoner som tilpassede regler og regulært uttrykk for å hjelpe deg på mange måter, for eksempel å redusere trafikk. Du kan enkelt overvåke alle forespørsler som sendes gjennom proxyen gjennom forespørselslogger.

Dessuten foretrekker ingeniører Bright Data på grunn av høykvalitetsdata, beste nettverksoppetid, raskeste utgang og største GEO-dekning. Minimumskravene for å installere denne proxy-behandlingen er 1 CPU, 2 GB RAM og 3 GB HDD.

Registrer deg nå og begynn å administrere alle proxyene på ett sted.

Nginx

Utsett nettjenestene dine sikkert og effektivt med Nginx sin Proxy Manager. Den er perfekt for hjemmenettverk og er designet med sikkerhet. Du vil få gratis SSL sammen med alternativer å velge mellom, Let’s Encrypt.

Koble deg overalt med private nettverkstjenester. Nginx tilbyr et brukervennlig grensesnitt som er en fornøyelse å bruke, som er basert på Tabler. Dette gjør også konfigurering av en server enklere enn før.

I tillegg kan du konfigurere andre brukere til å administrere eller vise vertene deres. Få full tilgangstillatelse til alt som ligger innenfor tjenestene dine. Nginx Proxy manager er bygget som et Docker-bilde som krever en database.

Du vil få mange nyttige funksjoner som:

 • Sikkert og vakkert grensesnitt basert på Tabler
 • Alternativer som videresending av domener, strømmer, omdirigeringer, 404-verter og mer
 • Grunnleggende HTTP-autentisering sammen med tilgangslister
 • Brukeradministrasjon, revisjonslogg og tillatelser
 • Avansert Nginx-konfigurasjon for superbrukere

Sett opp proxy-behandlingen din ved å installere Docker og Docker-compose, lage en docker-compose.yml-fil, hente opp stabelen din og logge på brukergrensesnittet.

IPRoyal

Skaff deg IPRoyals Google Chrome proxy manager og enkelt legg til, fjern eller bytt mellom proxyer. Konfigurer Google Chrome-nettleseren til å bruke proxyene uten å endre operativsysteminnstillingene.

Du kan konfigurere en reserveproxy for situasjonen der noen av de protokollspesifikke proxyene slutter å fungere. IPRoyal kommer også med en Firefox-nettleserutvidelse slik at du kan bruke dedikerte proxyer for hver protokoll. Du må laste ned IPRoyal Proxy Manager fra Firefox eller Chrome-nettbutikken for å bruke denne proxy-behandlingen for alle proxyene dine.

Når den er installert, klikker du på alternativene og begynner å designe nye profiler. Utvidelse tilbyr i begge tilfeller både enkeltstående og flere proxy-profiler. Generelt brukes en enkelt proxy for nettlesertrafikken. Du kan sette opp flere proxyer for hver protokoll, for eksempel FTP, HTTPS og HTTP.

I tillegg gir IPRoyal raske lenker til tilbudene, inkludert proxyer for boliger, datasenterproxyer, sneaker-proxyer og statiske proxyer for boliger sammen med avanserte funksjoner. Nå vil du være klar til å gå videre i nettleseren din.

Bytt mellom proxyer ved å klikke på proxy manager-ikonet i Google Chrome eller Firefox og velge hvilken som helst profil. Med et enkelt klikk kan du slå av proxyene dine og også slå dem på når du trenger det; så enkelt er det.

Bestill de nødvendige proxy-tjenestene og last ned nettleserutvidelsen din i dag. Begynn å kontrollere alle proxyene dine på ett sted.

Zyte

Zyte tilbyr en smart proxy-behandling for alle proxyene dine, slik at du ikke trenger å stresse med å administrere dem. Det er avgjørende å trekke ut nettdata ved hjelp av proxy-administrasjon, men denne smarte proxy-behandleren vil automatisk velge de beste proxyene for deg for å holde deg gjennom dataene.

Zytes smarte proxy-manager håndterer forsøk på nytt. I tillegg bruker den fingeravtrykk og rotasjonslogikk for å øke suksessraten. Den vil administrere hundretusenvis av proxyer på dine vegne for å få nettdata raskt og pålitelig.

Zyte tilbyr mange funksjoner, for eksempel:

 • Automatiske gjenforsøk
 • Automatisk proxy-rotasjon
 • Geolokalisering
 • Varebil-deteksjon
 • IP-er for boliger
 • Sesjonsstøtte
 • Etterligne ekte nettleser
 • Kraftig innsikt
 • Headless nettleserstøtte
  Slik kansellerer du ditt Nintendo Switch Online-abonnement

Administrer dine egne økter og send flere forespørsler via samme IP. Du kan integrere de hodeløse nettleserskrapeverktøyene med Zytes klientbiblioteker for Selenium, Puppeteer og Playwright. Få fordeler fra et brukervennlig dashbord og visualiser den generelle ytelsen til robotsøkeprogrammet. Du vil også få detaljerte rapporter og anbefalinger om forbedringer.

Prøv Zytes proxy manager GRATIS i opptil 14 dager og betal kun for vellykkede forespørsler. Få proxyen du ønsker til en startpris på $29/måned.

Oxylabs

Opplev et gratis proxy-behandlingsprogram med Oxylabs som fungerer med nesten alle proxy-leverandører. Den er superenkel å bruke og støtter de nyeste Android-versjonene. Det vil hjelpe deg å legge til og administrere alle proxyene direkte fra mobilenheten din.

Bytt mellom forskjellige IP-er med et enkelt klikk og få alle viktige funksjoner for hånden. Du kan også gå for proxy-utvidelse for Chrome-nettleseren. Oxylabs» Proxy Manager-applikasjon fungerer godt med hver proxy du velger.

Glem å hoppe fra en innstilling og menyvalg til en annen; legg til eventuelle proxyer du har på flere plattformer og hold deg rolig. Du trenger ikke å rote enheten din og velge den foretrukne proxy for å koble til internett etter at du har installert appen fra Google Playstore.

Angi det foretrukne temaet da Oxylabs støtter både lys og mørk modus. Hvis du ikke har noen proxy-leverandør ennå, kan du finne en, for eksempel boligfullmakter, nest-gen boligfullmakter, SOCKS% proxyer, datasenterproxyer osv., direkte fra Oxylabs sin hjemmeside.

Skaler virksomheten din i dag med riktige data fra nettverket ved å bruke Oxylabs sin proxy-manager. Registrer deg i dag og nyt å bruke de beste proxyene.

OpusXenta

Administrer proxy-stemmer effektivt og effektivt for alle dine interessenter og rettigheter med OpusXentas proxy-manager. Det forenkler prosessen med å stemme ved å registrere svar, oppsummere resultater og distribuere dokumentasjon.

Administrer alle møtene dine ved å sende informasjon raskt om møter med automatiserte kampanjer. OpusXentas Proxy Manager er integrert med arkivhåndteringsverktøyet for å generere dokumenter for dine interessenter. Den lager også adresseetiketter etter at du har sendt rettighetene dine på e-post.

Denne proxy-manageren registrerer svar nøyaktig fra proxyene. Trinn-for-trinn-prosedyren forenkler innsamlingen av data og minimerer risikoen for feil, noe som sparer personalets innsats og tid. Den gir også enkle å forstå rapporter slik at du har en klar ide om resultatene.

OpusXentas proxy manager hjelper deg med å validere stemmer i systemet og forberede deg til møtet. Du kan be om en gratis demo for å forstå konseptet på en bedre måte. Fyll ut skjemaet og ta neste steg mot suksess.

Konklusjon

Proxy-administratorer er brukervennlige applikasjoner som gir deg mange fordeler, for eksempel enkel administrasjon, detaljerte rapporter og mer mens du bruker proxyer. Enten du vil installere en proxy-behandling i systemet ditt direkte gjennom kode, laste ned applikasjonen på din mobile enhet eller prøve en nettleserutvidelse, vil du få like fordeler.

Derfor, administrer proxy-tjeneren dine effektivt ved å velge den beste proxy-manageren basert på dine organisatoriske krav og brukstilfeller.

Hvis du ønsker å forbedre personvernet på Internett, bør du se på noen av de beste proxy-nettleserne.

x