6 beste Windows-vertsplattform for å være vert for ASP.NET-applikasjoner

Microsoft Windows er et av de mest populære operativsystemene som brukes i mange kontorer og hjem.

Dette bestselgende operativsystemet har også ulike serverversjoner som fungerer som ryggraden i mange webhotellløsninger.

Imidlertid kjører de fleste vertstjenester på Unix-baserte servere på grunn av deres pålitelighet, sikkerhet, hastighet og utmerkede programvareøkosystem med de beste applikasjonene.

Til tross for alle disse fordelene, ville ikke Linux passe perfekt for alle. I tilfelle nettstedet ditt er spesielt basert på Microsoft-teknologier som .NET eller ASP.NET og du ønsker å kjøre Microsoft stack-løsninger, må du velge Windows-hosting.

For ikke å nevne, Windows har utviklet seg gjennom årene, og har blitt populært, og har blitt oppfattet som et trygt valg for å gjøre rettferdighet til dine krav. Dessuten, å velge Windows-hosting betyr ikke at du er begrenset til kun å bruke Microsoft-produkter.

Mange vertsleverandører tilbyr enkel installasjon av nyttige applikasjoner som IIS, WordPress, Drupal, Joomla og mer, sammen med ferdige funksjoner for å gjøre utviklingsprosessen din til en morsom tur.

Men,

Hva mener du med Windows Hosting og ASP.NET uansett?

I Windows-hosting bruker serveren Microsoft Windows som kjerneoperativsystem.

Windows-hosting kommer med den populære vertsapplikasjonen som er elsket av folk – Internet Information Services (IIS). Den støtter også store databaser og programmeringsspråk, inkludert PHP, ASP.NET, Microsoft SQL og mer.

Når det kommer til ASP.NET, er det et nettapplikasjonsrammeverk som er utviklet av ingen ringere enn Microsoft. Dette rammeverket gjør det mulig for utviklere å bygge webtjenester, webapplikasjoner og dynamiske webapplikasjoner.

La oss utforske noen av fordelene.

Et kjent preg

Det er en stor sjanse for at du kanskje har brukt Windows tidligere, gitt dens enorme popularitet. Derfor baner din kjennskap til systemet vei når du konfigurerer vertsserveren ved å kjøre programvaren på systemet ditt.

Men hvis du bruker et Unix-basert OS, trenger du kunnskap og erfaring med å bruke et kommandolinjegrensesnitt. Ikke alle ville være komfortable med dette. Og selv om du lærer hvordan du bruker det ved å se noen veiledninger, kan en enkelt feil kommando føre til at applikasjonen eller nettstedet ditt krasjer foran øynene dine eller muligens åpner et smutthull i sikkerheten.

Bærbarhet

I tilfelle du trenger å migrere nettstedet ditt fra Windows-hosting til Linux, er overgangen jevn. Det gjelder også for det motsatte scenariet når du flytter nettstedet eller applikasjonene som er vert i et annet serveroperativsystem til Windows. Derfor øker det din bekvemmelighet hvis du ønsker å gjøre visse fremtidige endringer.

Fleksibilitet

Fleksibilitetsnivået som Windows-hosting gir er uovertruffen. Du kan kjøre IIS eller Apache som serverprogramvare, replikere LAMP-stabelen din eller mye mer fleksibilitet.

Regelmessige programvareoppgraderinger

Microsoft oppdaterer med jevne mellomrom sine programmer og operativsystem. Som et resultat er du dekket med de nyeste sikkerhetsoppdateringene for å sikre at applikasjonene og nettstedet er trygge.

Så, er du klar til å være vert for ASP.NET-applikasjonen din på Windows?

  Hvordan tvinge Windows til å bruke dedikert grafikk

Jeg antar et JA!

La oss avdekke de beste Windows-vertsplattformene for dette.

HostGator

Hele prosessen med å være vert for dine ASP.NET-applikasjoner blir enkel med de omfattende tjenestene til HostGator. Den har planer som oppfyller dine spesifikke behov og har de beste funksjonene i klassen tilgjengelig til de beste prisene.

Den tilbyr utrolig fleksibilitet og kraft gjennom Parallels Plesk Panel, Microsoft SQL Server-2008 R2, Internet Information Services (IIS), sammen med mer enn 4000 maler og gratis verktøy for nettstedbygging.

HostGator garanterer 99,9 % oppetid for Windows-hosting, gratis SSL-sertifikater for nettstedsikkerhet og 35+ skript installert gratis med enkle klikk. Du får e-postfunksjoner som ubegrensede POP3-kontoer med SMTP, IMAP-støtte, WebMail Access, ubegrenset autosvar, e-postaliaser, videresending av e-post og 25 e-postlister.

Som et resultat av å bruke Plesk-kontrollpanelet kan du enkelt administrere HostGator-vertskontoen din, opprette nettsteder, distribuere apper til serveren din og administrere e-postadressene dine godt. Det gir deg full kontroll over alle ubegrensede domener, e-postkontoer og FTP-kontoer du eier.

Bortsett fra disse får du også Microsoft SQL, MySQL, Access Databases, sammen med 1-klikks installasjoner av forskjellige skript. Vertsplanene inkluderer robuste administrasjonsverktøy som Webalizer, AWStats, Raw Log Manager, nettbasert filbehandling, passordbeskyttede kataloger, planlagte oppgaver og mer.

Ikke bekymre deg for å miste dataene dine, siden HostGator har dekket deg med automatisk sikkerhetskopiering utenfor stedet hver uke. I tillegg til dette utfører de også serverovervåking og tilbyr støtteportaler med mange hjelpeartikler og videoopplæringer.

HostGators Windows-hostingpriser starter fra mindre enn $5 måned for 1 domene og umålt båndbredde og diskplass. Det inkluderer også en 45 dagers pengene-tilbake-garanti.

AccuWebHosting

AccuWebHosting tilbyr vertstjeneste i bedriftsklasse for dine ASP.Net-nettsteder til en overkommelig pris på Cloud. Den støtter Windows 2008, Silverlight 5, MVC 5, IIS Manager og ASP.Net AJAX.

De er et av få hostingselskaper som tilbyr den nyeste teknologien for Windows-hosting. Alle planer inkluderer ASP.Net 4.6/3/2-støtte, MySQL-database, SQL 2008, PHP, Visual Studio 2013, MS Access, Active Perl, 1-klikks installasjon, gratis migrering, DDoS-beskyttelse og sikkerhetsovervåking, Node.js, WebSockets , og mer.

AccuWebHosting bruker Dual Xeon E5-serien for Windows-vertsservere med 64 GB RAM og SAN-lagring med RAID 10, og understreker kvaliteten og ytelsen. AccuWebHosting bruker SolidCP Control Panel for å gi deg friheten til å opprette og administrere underdomener, nettsteder, databaser, e-postkontoer, filer og mer.

Du kan også administrere dine FTP-kontoer, filer, DNS-soner og mer. Videre får du avanserte funksjoner som Macromedia Shockwave, Raw Access Log, Streaming av ekte lyd, kataloger for passordbeskyttelse, AntiSpam-sky og Macromedia Flash.

Gjennom AccuWebHosting kan du enkelt installere åpen kildekode-webapplikasjoner og få tilgang til de nyeste appene som DotNetNuke, nopCommerce, WordPress, Joomla, BlogEngine, phpMyAdmin, Opencart, Moodle og mange flere. De gir deg også SMTP, IMAP-protokoll, POP3, hviteliste/svartelisting og fremmedspråkstøtte. Du kan oppleve mange andre funksjoner som e-postvideresending og autosvar, oppgaveliste, grålisting og mer.

I mellomtiden sikrer alle datasentrene den beste nettverkstilgjengeligheten, reservestrømgenerator, videoovervåking og mer. Du kan få premium-tilkobling på 1 Gbps for å kjøre nettsteder, databaseapplikasjoner, e-posttjenester og mer.

Start hostingplanen din fra $5,09/måned.

InterServer

InterServer er en Windows-vertsplattform for å være vert for ASP.NET-applikasjoner. Den tilbyr mange alternativer som ubegrensede e-postkontoer, sikker e-posttjeneste, Let’s Encrypt SSL-sertifikat gratis, gratis spambeskyttelse og mye mer.

  Fiks Word-filtillatelsesfeil i Windows 10

Du vil få unike funksjoner og overlegne opplevelser ved å være vert for ASP.NET-applikasjonene dine i InterServer. Noen funksjoner er ubegrensede FTP-kontoer, Raid-10-lagring, SSD-bufferservere, ukentlige sikkerhetskopier, hastighetsoptimalisering, ultrarask webserver, gratis Cloudflare CDN og mer.

Få gratis migreringstjeneste umiddelbart ved å ha en cPanel-sikkerhetskopi som er klar for nedlasting. Du vil også finne 50 % serverkapasitet for å støtte veksten av kundens nettsteder uavhengig av visse ytelsesproblemer.

De tilbyr domenenavn, Cpanel-funksjoner som cron-jobber, phpMyAdmin, besøksstatistikk, backup, filbehandling, kontrollpanel osv. I tillegg får du WordPress-funksjoner som ukentlig sikkerhetskopiering, muligheten til å bruke alle plugins, automatiske oppdateringer og e-postfunksjoner .

InterServer støtter språk som PHP, ASP.NET, .NET core, ASPUpload, klassisk ASP, ASP.NET framework 3.5, 4.7 og 4.8 og ASPJpeg. Få dessuten moduler som Silverlight, ODBC, ASP.NET MVC og andre på forespørsel. De vil også gi ubegrenset MySQL DB, MySQL (MariaDB 10) og MySQL.

Prisen for Windows-hosting av InterServer er $8,00/måned.

Everleap

Everleap er en effektiv, skalerbar og belastningsbalansert skyvertsløsning for ASP.NET bygget av .NET-utviklere. Det er rimelig og kan være et godt alternativ til AWS eller Azure, noe som gjør at du blir forelsket i løsningene. Når det gjelder migrering, gjør de det uten å belaste deg ekstra penger.

Ettersom teknologien til ASP.NET-applikasjoner utvikler seg, øker også etterspørselen etter flere ressurser for å imøtekomme ytelsen. Med dette i bakhodet har de designet Everleaps serverresponstid for å være veldig rask mot så mange av konkurrentene.

Den er i stand til sømløs horisontal skalering og kjører samtidig på 2 eller flere webservere som er belastningsbalansert. Dessuten fremmer Everleap også vertikal skalering for å øke CPU eller minne. Hostingplanene inkluderer SQL-databaser, web-sockets, SignalR og mer.

Everleap støtter forskjellige verktøy du bruker, som Visual Studio Express, Git, FTP, LightSwitch, Expression Web, WebMatrix og mer.

Planene starter fra $20/måned for et enkelt nettsted. Prøv Everleap gratis i 30 dager, og avgjør om det er verdt å bruke pengene dine på.

Microsoft Azure

Nå kommer verten du må forvente – Microsoft Azure. Kom i gang med applikasjonsbyggingen med .NET, Node.js, Python og Java på Windows. Den gir deg en fullt administrert vertsplattform med OS-patching, lastbalansering, optimaliserte servere og kapasitetsforsyning.

Konfigurer fra Azure Portal eller CLI, eller bruk innebygde maler for 1-klikks distribusjon. Øk produktiviteten og akselerer utviklingsprosessen ved å bruke kildekodeintegrasjon fra GitHub, ett-klikks publisering gjennom Visual Studio IDE og live debugging.

Du kan også automatisere distribusjoner gjennom CI/CD-funksjoner ved å bruke DevOps. Du kan velge å distribuere automatisk fra GitHub i det øyeblikket kildekoden endres.

Du kan enkelt koble til databasen du ønsker og fordype deg i økosystemet av OSS-pakker, koblinger, APIer og tjenester med Azure Marketplace. Legg til SSL og tilpassede domener raskt, utfør SSO-integrasjon med ledende identitetsleverandører, sammen med helseovervåkingsprogramvare inn i applikasjonene dine.

Du kan planlegge kvalitets- og ytelsestester med iscenesettelsesmiljøer, rulle tilbake til forrige versjoner uten nedetid, og bruke distribusjonsspor, og bytte iscenesettelse til produksjon umiddelbart.

Distribuer data sammen med vertstjenester på flere steder over hele verden på sekunder for å oppnå høyere tilgjengelighet. Microsoft Azure fremmer automatisk horisontal og vertikal skalering basert på appytelse og tilpassbare regler for å møte arbeidsbelastningstopper. Deres nylig introduserte beregningsalternativ D-serien er også der for å imøtekomme appens skalerbarhet og ytelseskrav.

  Hvordan fikse Adobe-programvare er ikke ekte på Windows 10

Få dybdestatistikk om ressursbruk og applikasjonens gjennomstrømning, CPU-bruk, minne, feiltrender og responstider gjennom Azure Monitor. Dra fordeler av hybrid konsistens fordi du kan bygge applikasjoner og administrere dem både på stedet og i skyene.

Azure er kompatibel med sikkerhetsstandarder som ISO, PCI, SOC2 og letter SLA på bedriftsnivå. Integrer med tusenvis av SaaS-applikasjoner på skyen som Dropbox, Salesforce, Office 365, Concur og mer.

HostPresto

Sist men definitivt ikke minst i denne listen, HostPresto er også et godt alternativ du kan slå opp for å være vert for ASP.NET-applikasjonene dine. Alle deres Windows-vertstjenester er utstyrt med kontrollpanelet – Plesk for enkel og sentral kontoadministrasjon.

Du får gratis SSL-sertifikater, som du kan administrere fra Plesk selv, som å legge til, fjerne, signere forespørsler osv. De gir toppmoderne kundeadministrasjon sammen med faktureringsapplikasjoner, som hjelper deg med å administrere virksomheten din enkelt.

Ettersom hostingkontoen din er fullt optimalisert, trenger du ikke ekstra vedlikehold eller ekstra plugins eller programvare. De fortsetter å oppdatere systemene sine med de nyeste sikkerhetsoppdateringene og rettelsene, og i det øyeblikket de nye kjerne-OS-utgivelsene dukker opp, installerer de det gratis.

HostPresto lar deg installere applikasjoner som WordPress, Joomla og mer med et enkelt klikk. Du får gratis sikkerhetskopier daglig sammen med et alternativ der du kan gjenopprette dine spesifikke mapper og filer sikkert og trygt.

I motsetning til andre verter med begrensninger på antall e-postkontoer, med HostPresto, trenger du ikke å håndtere slike problemer lenger. De tilbyr et ubegrenset antall e-postkontoer slik at du kan opprette flere POP3-, webmailkontoer eller IMAP.

Andre funksjoner inkludert i vertsplanene er superrask SSD, ubegrenset båndbredde, gratis domene og 99,9 % oppetid for alle pakkene. HostPresto belaster deg ikke for kontomigrering, og det er ingen kontrakter eller konfigureringsgebyrer. De tilbyr også 24/7 UK-basert støtte for å hjelpe deg i tilfelle du står fast et sted.

Du må betale prisen du ser på listen over planer, fra mindre enn $6 i måneden. Og det er også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Konklusjon

Tiden er inne da du ikke lenger trenger å stole på Linux når du er vert for nettapplikasjonene dine. Microsoft Windows gir deg både tillit og ytelse for å imøtekomme dine økende behov.

Så fortsett med å velge en Windows-vertsplan etter eget valg for å være vert for ASP.NET-applikasjonene dine uten å ha noe dobbeltsinnet om det.
Lær om noen kraftige verktøy for feilsøking og overvåking av ASP.NET-applikasjoner.

x