7 beste agendamaler for mer produktive møter [2023]

Møter uten noen agenda er grunnårsaken til uproduktive økter. La oss endre spillet med disse agendamalene for produktive møter.

Så du er i et felles liv, men har ikke deltatt på noen peilingsløse møter? Tuller du med meg? Vi har alle vært med på flere møter hvor vi enten ikke får anledning til å bidra eller ikke har noen hint om diskusjonen.

Følgelig går vi tilbake til bordet vårt uten spesifikke utfall og uproduktive timer. Heldigvis kan du fortsatt bringe positiv endring til møtet ditt gjennom agendaen.

I dag i denne artikkelen vil jeg ikke bare hjelpe deg med å forstå hva møteagendaer er, men også gi deg noen av de beste møteagendamalene for å få mest mulig ut av møtet ditt. La oss ikke bruke mye tid nå og begynne produktiviteten.

Hva er fordelene med å dokumentere møteagendaer?

Før vi lander på fordelene med å dokumentere møteagendaer, la meg fortelle deg hva møteagendaer er. En møteagenda er en kort møteplan eller disposisjon som deles av arrangøren med alle deltakerne. Møteagendaen hjelper teamet med å sette klare forventninger til møtet, hvilke spørsmål som bør besvares med mer.

Så, for å komme tilbake til spørsmålet, hva er fordelene med å dokumentere møteagendaer? Her er noen fordeler med å dokumentere møteagendaer.

Alle kan bidra

Den primære utfordringen med ethvert uplanlagt møte er at ikke alle deltakerne kan fortsette å snakke i møtet. Dette kan være av ulike årsaker; enten vet de ikke hva de skal snakke, eller andre lar dem ikke snakke. Men tabeller kan snu hvis du dokumenterer møtet ditt. Som møtedokumentasjon lar alle deltakerne vite hvorfor, hvordan og når møtet.

Optimaliser tiden

Møtedokumentasjon består ikke av noe tidsbestemt. Men likevel kan det bidra til å holde møtet kort og produktivt. Det oppmuntrer teammedlemmene til å forstå målene for møtet før og løser all forvirring. Videre bidrar møtedokumentasjon til å unngå samtaler utenfor tema, noe som sparer tid.

Kan følge med i diskusjonen

Det primære kjennetegnet ved dokumentasjon av møter er godt kategoriserte og organiserte data. På grunn av disse funksjonene kan møtedeltakerne enkelt følge med i diskusjonene og gi sine poeng ettersom de vet hva som kommer neste gang og når de kan snakke.

Hold oversikt over diskusjonen

Møter er et viktig element i enhver bedrift og bedrift. Du må kanskje delta på to eller flere møter på en dag, og noen ganger ikke engang ett. Men kan du huske hvert punkt og plan som ble laget i møtet?

  Hvordan knekke passord ved hjelp av Hashcat Tool?

Derfor kan møtedokumentasjon hjelpe deg å ta alle viktige notater på en organisert måte. Utover dette kan dokumentasjon av møter også senere brukes til å dele diskusjonsoppsummeringen med fraværende deltakere.

Hvordan kan en møteagendamal hjelpe deg med å organisere og effektivisere møtet?

I det øyeblikket du vet hva en møteagenda er og hvilke fordeler den er, vil du garantert være nysgjerrig på å vite hvordan du lager en møteagenda. Men å planlegge en møteagenda er ikke så enkelt som ett minutts DIY. Men internett har imidlertid gjort de fleste komplekse oppgaver enkle.

Derfor, i stedet for å planlegge en møteagenda selv, kan du alltid velge maler for online møteagenda. Disse forhåndsdesignede malene som skisserer årsakene og strukturen til et møte har flere fordeler. De viktigste fordelene ved å bruke maler for møteagenda diskuteres nedenfor.

Effektivisering

Møteagendamaler hjelper deg med å lage en produktiv møteagenda, strømlinjeforme møtet ytterligere ved å lage en enkel veiledning for alle møtedeltakere. Disse malene inkluderer alle nødvendige emner og handlinger som skal diskuteres i møtet.

Som et resultat trenger ikke deltakerne å tenke på alle viktige punkter i siste liten. I stedet kan de forberede seg selv i forkant ved hjelp av dokumentasjon.

Tidssparende

Det er ikke enkelt å utarbeide en møteagenda. I tillegg til å tenke på alle viktige nøkkelpunkter, må du også organisere og kategorisere agendaen i en bestemt form for å unngå å gå glipp av relevante emner.

Det er der maler for møteagenda kommer til unnsetning. Møteagendamaler har allerede godt organiserte og kategoriserte data. Du trenger bare å legge til de viktigste punktene i dem, og denne funksjonen sparer ikke bare tiden din, men lar deg også dekke alle emner uten å bruke mye tid.

Mange alternativer

Som vi vet, er ikke alle møter like. Så selv møteagendaen kan ikke være den samme. Men likevel trenger du ikke å bekymre deg, siden flere nettplattformer tilbyr en rekke typer møteagendamaler.

Enten du leter etter en 1:1-konsultasjon eller du har et team, kan du finne og organisere møtet ditt gjennom online agendamaler på sekunder. Selv prosjektplanlegging blir enklere ved hjelp av de riktige møtemalene.

I følge en fersk undersøkelse bruker rundt 83 % av de ansatte opptil 33 % av arbeidsuken på møter, og en gjennomsnittlig ansatt bruker minst 3 timers arbeid på møter. Disse tallene er mer enn nok til å si hvor tidkrevende møtene er.

  Beste Roblox Petsworld-koder: Løs inn nå

I tillegg til dette kan disse mange timene også gå forgjeves dersom møtene ikke gir ønsket resultat. Derfor er det viktig å ha en godt organisert møteagenda for å spare tid og få et produktivt resultat. Her er noen av de beste møteagendamalene du kan stole på for dine neste møter.

Hugo

Når du søker etter maler for møteagenda, vil du alltid se Hugo øverst. Det er ikke på grunn av god markedsføringsstrategi, men også på grunn av deres tjenester. Hugo tilbyr mer enn 80 gratis møteagendamaler laget av erfarne mennesker. Du kan finne maler for ulike møter som annonsekampanjeideer, møter med alle hender, grunnleggende møtereferat og mer.

Møteagendamalene fra Hugo støtter både Word og Google Docs. I tillegg til dette kan du også bruke dem i Fellow. Hugo leverer maler i 13 ulike kategorier, inkludert smidige møtemaler, en-til-en møter, møtemaler, etc.

Hugo kommer med mange flere tilleggsfunksjoner for brukerne. For eksempel lar Hugo brukerne ta notater, forberede møteagendaer i samarbeid, synkronisere kalendere og mer. Hugo er en brukervennlig side. Derfor kan du bli vant til det på en brøkdel av tiden.

Hugo er fri. Du kan imidlertid alltid velge premiumversjonen for flere funksjoner.

Canva

Dette er et populært program de fleste av oss bruker daglig. Men visste du noen gang at vår favorittredigeringsapp Canva også kan hjelpe deg med å bygge en perfekt møteagenda? Hvis ikke, ingen bekymringer; du vet nå.

Canva er en kraftfull applikasjon med flere maler som invitasjoner, innlegg i sosiale medier og annet. Men møteagendamalene legger kirsebæret på kaken. Canva tilbyr dusinvis av gratis møteagendamaler som enkelt kan brukes, redigeres og skrives ut.

Du finner både formelle og uformelle maler på appen. I tillegg tilbyr Canva også tilpassbare presentasjonsmaler for agenda, som kan hjelpe deg med å gjøre møtet ditt enda mer autentisk og produktivt. Siden vi allerede er kjent med Canva, ville det ikke vært så vanskelig for noen å bruke denne siden.

Asana

Ser du etter maler for møteagenda som dekker alle kontorbehovene dine? Asana kan redde deg ut. Asana er en gratis nettside som kan gi liv til møtene dine og gjøre dem mer produktive og spennende.

Det er et brukervennlig nettsted med de beste møteagendamalene for deg. Malene på dette nettstedet reduserer byrden din ettersom disse malene inkluderer alle viktige emner og punkter et møte må diskutere.

Når det gjelder typer, tilbyr Asana både grunnleggende og avanserte maler. Her finner du velstrukturerte møteagendamaler basert på spesifikke typer møter. Enten du er på utkikk etter prosjektstartmøter, idédugnadsmøter, bedriftsomfattende møter eller en hvilken som helst annen type mal, kan Asana lette arbeidet ditt på sekunder.

  Bygg din egen Mini PaaS med disse 7 programvarene

Smartsheet

Smartsheet er et gratis nettsted som tilbyr flere møteagendamaler. Nettstedet tilbyr en godt organisert og omfattende liste som gjør søket ditt enkelt og mer holdbart.

Denne siden inneholder ulike typer møteagendamaler som klassiske møteagendamaler, konferanseagendamaler, uformelle møteagendamaler, styremøteagendamaler og mer.

Foruten flere maler, er Smartsheet et hendig verktøy for bedrifter, siden dette nettstedet tilbyr mange tilleggsfunksjoner som sanntidssamarbeid, automatisert arbeidsflyt, bedre synlighet og mer. Totalt sett kan du konkludere med at Smartsheet er en perfekt møteassistent.

Trello

Trello er en populær og pålitelig nettside og app. Trello regnes som den perfekte prosjektlederen. Denne plattformen hjelper deg med å organisere oppgaver, administrere prosjekter og mer. Når det gjelder maler, tilbyr Trello en rekke møteagendamaler som enkelt kan brukes og tilpasses.

Utenom dette lar Trello også brukerne laste opp bilder og dokumenter for å administrere arbeidet sitt mer effektivt. Videre kan du også samarbeide med teammedlemmene dine rett fra nettstedet for å dele møteagendaen og redde deg.

Miro

Å finne én plattform for alle kontorbehovene dine er en kattes vugge. Men Miro har alle disse funksjonene. Miro er et gratis nettsted med flere møteagendamaler og avanserte funksjoner.

Den primære malen til Miro er agendaen for teammøtet. Denne malen inneholder alle essensielle data, som senere kan brukes til å ta kloke beslutninger angående selskapet. Agendamaler for teammøter kan hjelpe deg med å gjennomgå fremdrift, dele relevante prosjektoppdateringer, gjenkjenne individuell innsats og mer.

Agendamalen for teammøtet anses som en kraftfull mal. Denne malen kan enkelt tilpasses for enhver annen avdeling, som markedsføringskampanjer, sprintplanlegging, etc.

Atlassian

Hvis du ser etter en produktiv agendamal for alle hender, kan søket ditt avsluttes med følgende nettsted. Atlassian er et gratis nettsted som tilbyr en rekke typer møteagendamaler. Men denne siden er mest kjent for sin agendamal for alle hender.

Allehåndsmøter regnes som et av de mest kritiske møtene i hver organisasjon. Med dette i bakhodet tilbyr dette nettstedet deg de beste møteagendamalene for alle hender som gir et gjennomsiktig og koblende format.

Denne malen fra Atlassian inkluderer everAtlassiany diskusjonsemne. Fra mål til søkelys på et spesifisert team, denne malen vil ikke skuffe møtet ditt fra noen vilkår. Atlassians agendamal for møter for alle hender gir et produktivt og grundig agendaformat hver bedrift må velge.

Konklusjon

Møter er en viktig del av organisasjonen. Den lar teammedlemmene vite deres mål, nåværende posisjon, planer og andre bedriftsfaktorer. Men hva er nytten av å bruke timer på møter hvis deltakerne kommer tilbake med «Hva er nytten med dette møtet?»

Det er det som gjør at en bedrift trenger å bruke møteagendamaler. I dag i denne bloggen snakket vi om noen av de beste møteagendamalene som ikke bare kan gjøre møtet produktivt, men også gi det liv.

Du kan også utforske noen av de beste eksterne standup-møteappene for Slack og Teams.