7 beste Minecraft Server-vertsleverandører med Mod-støtte

Minecraft har kommet langt siden utgivelsen i 2009, og har blitt et av de mest solgte og effektfulle spillene gjennom tidene, selv etter 14 år.

Hvis du har spilt dette sandkassevideospillet, må du vite at det fortsatt mottar regelmessige oppdateringer og nye funksjoner fra Mojang.

Det er den dedikerte fanskaren til Minecraft som lager mods for spillet og setter krydder på spillet ditt ved å ta utforskningen inn i ukjent territorium.

Mods i Minecraft gjør ditt vanlige landskap av overlevelsesspillet til et spennende spill og lar deg utforske nye ting mens du begynner å bygge oppgjør.

Imidlertid vil ikke alle Minecraft-servere la deg spille med disse mods.

Og det er derfor jeg har kommet opp med en liste over de beste Minecraft-serververtsleverandørene med mod-støtte.

Så la oss utforske hver leverandørs liste, nøkkelfunksjoner og fordeler, og noen kritiske aspekter som vil hjelpe deg å velge serveren med omhu.

Hva er en Mod?

Hvis du har spilt online videospill, må du ha kommet over begrepet «mod» ganske ofte, og det er i utgangspunktet en kort form for modifikasjon.

Det er betegnelsen som gis til spilleren eller brukergenerert innhold og tillegg som legges til spillet for å endre spillingen, grafikken eller andre aspekter av spillet.

Ikke bare utviklerne av et bestemt spill bygger mods, men også spillets fellesskap av brukere eller spillere for å forbedre den generelle spillopplevelsen. Å introdusere mods i spill som Minecraft kan være så enkelt som å legge til nytt gress, farger eller tekstur eller så komplekst som å legge til unike samleobjekter, blokker, kart eller gjenstander i spillet.

I mange tilfeller letter moden også å legge til en ny karakter eller det tilpassede utseendet til en karakter i spillet. Mods lar også åpne spill få et nytt liv og forlenge deres totale levetid. Ved å introdusere nye karakterer, kart eller teksturer, hjelper moddene ofte med å gjenopplive populariteten til et spill.

Modsene er lett tilgjengelige på internett, og du kan enkelt laste ned og installere dem på spillserveren din. Noen spill, inkludert enkeltspiller- og flerspillerspill, kommer med offisielle moddingverktøy, noe som gjør det enklere for spillere å installere modden.

Videre finnes mods i ulike typer, og det er noen typer som kan endre hele spillet til noe annet. Mange utviklere oppfordrer til modifikasjon i spill, og det er mange spillstudioer som gir utviklere verktøy for å hjelpe dem med å modifisere mange spill.

Det er imidlertid noen spill der det å legge til mods kan forårsake opphavsrettsproblemer eller sikkerhetsrisikoer. Så noen spillere og vertsleverandører foretrekker dem ikke.

Minecraft Mods: Hvordan kan de endre spillopplevelsen?

Minecraft-mods refererer til de varierte typene tillegg eller endringer som utviklere og spillentusiaster gjør i spillet for å skape en ny spillopplevelse. Disse mods beskriver i utgangspunktet prosessen med å legge til en rekke tilpassede elementer til spillet for å modifisere spillets mekanikk, innhold og grafikk.

Kilde: Sportskeeda

Det sentrale konseptet bak Minecraft er å krydre omgivelsene rundt spillet og tiltrekke spillere til å utforske det nye landskapet i spillet. Mods lar deg også forlenge spillets levetid og lar spillere holde seg engasjert uten å bli lei av hvordan spillmekanikken fungerer.

Modsene i Minecraft kommer i forskjellige varianter av former og fasonger.

  • Noen mods lar deg legge til nye blokker, gjenstander, dyr, trær og diverse andre i spillet.
  • Noen Minecraft-modder endrer fullstendig mekanikken til blokker, våpen eller hvordan teksturen til et spill ser ut.
  • Det er noen mods som gir nye evner til karakteren din i Minecraft og som også legger til nytt terreng eller landskap til spillet.
  • I dag har Minecraft-mods også introdusert tilpassede verktøy og matvarer der verktøyene lar deg samle noen sjeldne gjenstander mens maten gjenoppretter sultpunktet ditt.
  • Når du får tilpasset rustning fra mods, vil det fullstendig endre hvordan du overlever i Minecraft fordi de gir deg høy beskyttelse mot ulike skader.
  • Det er noen spesielle mod-pakker som introduserer sjeldne skapninger, moderne kjøretøy, avanserte verktøy og flere elementer i spillet for å få dem til å føle seg nye.
  • Eventyr- og teknologimods er etterspurt blant spillere fordi de bringer nye oppdrag og avansert maskineri inn i spillet, slik at spillerne kan skape et moderne landskap.
  Hvordan fikse feilen UPnP mislyktes på Xbox

Med spillet som får oppdateringer og hundrevis av mod-pakker som slippes hvert år, er Minecrafts spillopplevelse i stadig utvikling, og hver gang du spiller, vil du ha noe nytt å utforske.

La oss utforske de beste Minecraft-serververtsleverandørene med mod-alternativer.

ScalaCube

Regnes som en av de beste Minecraft-serververtsleverandørene med mod-støtte, ScalaCube lover uendelig moro med sine moddede Minecraft-servere.

Når du bruker ScalaCube til din neste utforskning i Minecraft, vil det gi deg en helt ny spillopplevelse med spennende funksjoner, mobber, biomer og mange andre spillobjekter.

Det beste med denne serveren er at den støtter alle Minecraft-versjoner, slik at du enkelt kan spille spillet. Enten du vil ha industrifartøy, dragefester, Aether II eller BuildCraft-mod på serveren, kan du integrere hvilken som helst mod-pakke og overvelde vennen din med et nytt landskap.

Spillet kommer med ubegrensede spilleautomater, så du kan leie det og invitere alle vennene dine til å utforske den nye moden. Selv om spillet vil være tungt modifisert, vil du ikke møte noe etterslep mens du spiller, og æren går til maskinvarestøtten på bedriftsnivå med SSD-lagring.

Dessuten er den beskyttet av førsteklasses DDoS-beskyttelse og konstant serverovervåking, som sikrer at ingenting kommer i veien for spillmaraton. Den kommer også med tilpasset JAR og BungeeCord-støtte for å øke brukervennligheten.

Basic Server-planen er gratis, men for 10-spillers spilleautomater må du betale $2 per måned.

HostHavoc

Hvis du ser etter en høyytende Minecraft-serverleverandør med mod-støtte, HostHavoc kan tjene som et godt valg for deg. Denne spillserveren kommer med et automatisk installasjonsprogram for modpakker som lar deg integrere en rekke mod-pakker som Pixelmon, FTB, Twitch-pakker, Vanilla og andre.

Når du får denne serveren, kan du legge til en rekke moddede elementer fra denne vertsleverandøren selv. Denne serveren drives av Multicraft, som tilbyr deg en tilpasset kontrollpanelsuite og lar deg enkelt administrere alle mods for Minecraft.

Etter at du har kjøpt, kan du umiddelbart begynne å spille den moddede serveren ettersom leverandøren setter opp serveren innen 30 sekunder. Takket være de nyeste Intel Xeon CPU-ene og Intel NVMe SSD-stasjonene kan du bygge din store base i det modifiserte landskapet til Minecraft, og det også uten etterslep.

Dessuten sikrer HostHavoc minimal latens gjennom hele spillet. Serverne er spredt over ti steder over hele verden, inkludert Seattle, Los Angeles, Dallas, Chicago, Atlanta, New York, Montreal, London, Amsterdam, Nürnberg og Sydney. Beskyttet av førsteklasses DDoS-beskyttelse og inline-beskyttelsesutstyr, sikrer leverandørene at du alltid kan nyte spillet.

  Slik aktiverer du lavstrømmodus automatisk på iPhone

Serveren er tilgjengelig i forskjellige planer, og den grunnleggende planen starter fra $ 5 per måned.

Apex Hosting

Å spille Minecraft med alle favorittene dine er gjort enkelt av Apex Hosting, siden det lar deg installere en rekke mod-pakker fra Feed The Beast, ATL, Voids Wrath, Technic og mange andre.

Installasjonen av modpakken med ett klikk gjør ting mye enklere fordi du kan nyte spillet sammen med vennene dine med forskjellige modifiserte landskap og gjenstander. Du kan enkelt bruke hvilken som helst plugin du vil på denne serveren, som Essentialsx, World Edit, Permissionsex og mange andre.

Apex Hosting lar deg generere nye kart i Minecraft ved å bruke hvilket frø du ønsker. Alternativt kan du bruke hvilken som helst av de forhåndslagde arbeidsbelastningene som leverandøren tilbyr med serveren.

Apex Hosting tilbyr et Multicraft 2.0-panel som lar deg kontrollere alle aspekter av spillserveren din fra hvilken som helst enhet du ønsker. Minecraft-serververtsleverandørens nettverk er fullstendig beskyttet, så enhver form for DDoS-angrep vil ikke forstyrre spillmaraton med vennene dine.

Den ultralave latensen til serveren er en stor fordel, og den har blitt muliggjort av datasentre over hele verden. Datasentrene er i USA, Canada, Brasil, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Israel, Singapore, Australia, Tyrkia, Japan og India.

Når du bestemmer deg for å kjøpe en server fra Apex Hosting, trenger du ikke å bekymre deg for budsjettet fordi planene starter fra bare $9,99 per måned.

Overlevelsesservere

Overlevelsesservere er en kjent spillserver som mange foretrekker når de leter etter en Minecraft-serververtsleverandør med mod-støtte. Den lar deg nyte Minecraft på populære mods som Vanilla, Spigot, Bedrock, Forge, Tekkit Legends, Crafting Dead, Direwolf20, crazy craft, Tech World 2, etc.

Å installere dem vil ikke gi deg noen vanskelig tid, og du kan bytte til mods når som helst du vil. En unik ting med denne serveren er at alle mods-oppdateringene blir utgitt på samme dag. Dermed trenger du ikke vente lenge.

Det interne spillserveradministrasjonspanelet gjør bruk av mods enklere og lar deg enkelt gjøre alle typer tilpasninger. Serveren er utstyrt med ultrarask SSD-lagring og de høyeste enkelttrådsprosessorene som lar deg spille Minecraft med mods med en jevn bildefrekvens.

Siden det er en global vertsleverandør, har den servere på syv forskjellige steder, inkludert Seattle, New York, Dallas, Singapore, Los Angeles, Frankrike og Tyskland. Survival Servers tilbyr en spilløkt med lav ping, og hvis du møter hyppige nedetider eller andre problemer, kan du enkelt bytte plassering.

Shockbyte

Med Shockbyte Minecraft server hosting, har det blitt lettere for spillere å spille favorittmodsene sine med full letthet. Fra Feed the Beast og Technic til ATLauncher, den støtter alle typer mod-pakker, noe som er en utmerket fordel for Minecraft-entusiaster.

Den lar deg laste opp og installere hvilken som helst av dine egne mods på en tilpasset server gjennom kontrollpanelet og gjøre endringer når det er nødvendig. Hvis du står overfor et problem i midten, har Shockbyte et team av fagfolk som kan hjelpe deg i alle disse situasjonene.

Med denne leverandøren får du et gratis underdomene hvor du kan lage din egendefinerte IP med servernavnet ditt og gi det til vennene du vil bli med. Du kan være sikker på at det ikke vil føre til etterslep ved å kjøre noen mods på serveren fordi alle serverne støttes av høy RAM-støtte, 1 Gbps-port, ubegrenset SSD-lagring og båndbredde.

  Neste generasjons SaaS-løsning for webhotell

Det beste er at den får DDoS-beskyttelse på alle serverne, noe som betyr at ingen ondsinnede angripere kan hindre spilløktene dine. Dessuten er alle nettverksavbrudd dekket av SLA, noe som gjør at du kan bruke serveren når som helst på dagen.

Den er tilgjengelig i forskjellige planer, fra Dirt Plan, og gir deg også muligheten til å lage en tilpasset plan basert på dine behov.

Hostinger

Med støtte fra den nyeste 1.2-versjonen av Minecraft-serveren, Hostinger har dukket opp som et favorittmål for mange Minecraft-spillere. Den tilbyr ubegrensede alternativer for mods gjennom serveren, og du kan installere hvilken som helst av modsene du foretrekker ved å bruke en ett-klikks installasjon.

Den lar deg enkelt sette opp tredjeparts modifikasjoner gjennom FTP/SSH og filbehandling. Minecraft-serveren som tilbys av denne vertstjenesten gir en annen versjon for alle spillerne som spenner fra den offisielle serveren til Spigot.

Å spille det modifiserte miljøet til Minecraft med vennene dine er ganske enkelt, og æren går til det brukervennlige spillpanelet. Den raske og forsinkelsesfrie serveren med Intel Xeon-prosessorer lar deg også kjøre spillet med full bekvemmelighet.

Dessuten, mens du bygger basen din med de nyeste modsene, trenger du ikke å bekymre deg for å miste fremgang fordi Hostinger utfører automatiserte sikkerhetskopier med jevne mellomrom. Når du kjøper en server fra denne vertstjenesten, vil du få en dedikert IPv4/IPv6-adresse som gjør serveren din fullstendig beskyttet og trygg mot DDoS-angrep.

Mange spillere foretrekker å velge denne tjenesten på grunn av den lave latensen den tilbyr. Leverandøren sørger for dette ved å sette opp datasentre i forskjellige land i verden.

Nodecraft

Nyt alle Minecraft modpacks på Nodecraft vertsserver, og ha en ekstraordinær helgespilløkt med vennene dine. Nodecraft hjelper deg med å installere over 250 mod-pakker, og det også uten at du trenger å gjøre noen konfigurasjon.

Du vil bli utstyrt med forskjellige modifiserte rammer som vil åpne opp en verden av hundrevis av mods for din neste Minecraft-utforskning. Som alle de beste Minecraft-serververtsleverandørene, tilbyr den også et ett-klikks installasjonsprogram som gjør det enkelt å integrere mods og plugins.

Mens du spiller det modde landskapet, vil du få støtte fra et førsteklasses servermaskinvareoppsett. Den inkluderer en Intel Xeon-prosessor og 64 GB ECC RAM slik at du kan være trygg på feilfri spilling. I tillegg gir Nodecraft lynrask ytelse med servere med lav latens i forskjellige regioner i verden, som Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia-Stillehavet og Europa.

Det enkle grensesnittkontrollpanelet til Nodecraft er ganske enkelt å bruke, og du kan til og med få tilgang til det via smarttelefonen din. Spillene lagres automatisk i skylagringen, slik at du kan gjenoppta basebyggingsprosessen hver gang du starter spillet.

Med en startpris på $19,49 per måned, tilbyr Nodecraft deg ikke bare ubegrensede spilleautomater, men også ubegrensede innstillingsparametere. Med alle planene får du også støtte fra et effektivt kundeteam, og de vil svare på spørsmålet ditt innen 5 minutter.

Konklusjon

Å spille Minecraft med mods er en ny type opplevelse som nesten alle spillentusiaster elsker å utforske. Det er imidlertid ikke alle servere for spill som tilbyr mod-støtte.

Det er derfor det er fordelaktig å velge de beste Minecraft-vertsleverandørene med mod-støtte. Det vil tillate deg å installere hundrevis av mods med letthet, sammen med andre funksjoner og funksjoner, slik at du kan nyte Minecraft-spillene dine med mer iver.

Deretter kan du sjekke ut de beste Minecraft-serververtstjenestene for alle.