7 grunner til at du bør kjøpe M2 MacBook Air

13-tommers og 15-tommers M2 MacBook Air-modeller er Apples nyere bærbare datamaskiner på startnivå som kommer med et moderne design, en M2-brikke, MagSafe og mer. MacBook Air har vært Apples mest populære bærbare i mange år, og mange anmeldere berømmet M1 MacBook Air som kom ut i 2020 som den perfekte bærbare for folk flest.

Apples silisium låste opp MacBooks potensial, og vi ser nå at det er tatt til et nytt nivå med M2 MacBook Air-modellene. Så her er alle grunnene til at vi synes 13-tommers og 15-tommers M2 MacBook Air-modeller er verdt å kjøpe.

1. Den moderne designen

Apple har oppdatert mange av produktene sine med en firkantet design. Det startet med iPad Pro og kom til slutt til MacBook Pro i 2021. Nå ligner både 13-tommers og 15-tommers M2 MacBook Air den nåværende MacBook Pro-designen. Designet er forfriskende siden forrige gang vi fikk en designoverhaling for MacBook Air var i 2018.

M2-versjonen tar MacBook Airs design i en ny retning siden det er den første MacBook Air uten kileformet design. Heldigvis lar den nye designen fortsatt 13-tommers og 15-tommers M2 MacBook Air være relativt tynn og lett. De har også slankere rammer og et hakk for mer skjermeiendom.

2. Aggressiv prissetting

Selv om den redesignede MacBook Air mistet sin legendariske prislapp på $999, er 13-tommers versjonen fortsatt konkurransedyktig priset for en bærbar datamaskin av høy kvalitet til $1099. Og for de som trenger litt bedre grafikkytelse og lagring, kan du få 512 GB-varianten for 1399 dollar.

  Hvordan sette opp en MP4-videospiller på Ubuntu

Hvis skjermeiendom er en bekymring for deg, vil du gjerne vite at Apple tilbyr den grunnleggende 15-tommers M2 MacBook Air til $1299. Den modellen er perfekt for de som vil ha en stor bærbar PC uten å måtte bruke store penger på en 14-tommers eller 16-tommers MacBook Pro.

3. Valuta for pengene

Det er ingen hemmelighet at Apple silisiumbrikker leverer fantastisk ytelse. Base M2-brikken kan håndtere hverdagslige oppgaver som nettsurfing, medieforbruk, e-post og mer uten å svette. Du kan også bruke kreative applikasjoner for grunnleggende arbeidsflyter og få solid ytelse.

Selv om M2 ikke er et stort sprang over M1, gir den en 18 % raskere CPU, en 35 % raskere GPU og andre forbedringer. Ytelsen til 13-tommers og 15-tommers MacBook Air er spesielt imponerende for bærbare datamaskiner som mangler en intern vifte for å kjøle ned ting.

4. Levetiden

En avveining du gjør når du kjøper en eldre enhet til en redusert pris, er at den ikke mottar oppdateringer like lenge som en ny enhet. Apple har sagt at de vil støtte Intel Mac-maskiner i årevis, men de har en mer begrenset levetid for programvareoppdateringer sammenlignet med Apple silisium-Macer.

Apple kuttet allerede støtten for flere Intel Mac-er med macOS Ventura i 2022. Apple silisium-Macer gir ikke bare utrolig ytelse, men de vil motta programvareoppdateringer i mange år fremover.

5. Portvalg

Bildekreditt: eple

Mens M2 MacBook Air ikke mottok en HDMI-port eller et SD-kortspor som de avanserte MacBook Pros, fikk den MagSafe. Tillegget av MagSafe gir en uten tvil bedre ladeløsning og frigjør en annen USB-C-port på den bærbare datamaskinen.

  10 grunner til å unngå billig hosting for WordPress-nettsteder

Ved å ha en MagSafe-port kan du koble til flere eksterne enheter til MacBook Air-en din siden du ikke trenger å bruke en USB-C-port for å lade. I tillegg til MagSafe har de redesignede MacBook Air-modellene også en hodetelefonkontakt som støtter høyimpedanshodetelefoner.

Eldre modeller, som M1 MacBook Air, hadde bare USB-C-porter og en vanlig hodetelefonkontakt, noe som kan være begrensende, spesielt hvis du trengte å lade MacBook-en og bruke portene til andre funksjoner.

6. Uovertruffen batterilevetid

Apple bærbare datamaskiner hadde solid batterilevetid ved bruk av Intel-prosessorer, men Apple silisium har endret spillet. M2 MacBook Air-linjen får anslagsvis 15 timers nettsurfing og 18 timers filmavspilling, ifølge Apple.

De bærbare datamaskinene kan vare godt på en enkelt lading hele dagen mens de utfører vanlige oppgaver som nettsurfing, e-post eller tekstbehandling. Sammenlignet med bærbare Windows-maskiner er disse maskinene langt foran i batteriavdelingen.

Videre kan du få en 70W strømadapter som kan hurtiglade M2 ​​MacBook Air hvis du velger den under kassen for ytterligere $20 med basismodellen 13-tommers modell. Apple tilbyr 70W-laderen gratis med de høyere spesifikasjonene.

7. Forbedret FaceTime-kamera

Et høykvalitets webkamera er fint å ha i en alder av fjernarbeid eller læring, hvor vi ofte er avhengige av videosamtaler. MacBook Air har et mye forbedret 1080p FaceTime-kamera, mens M1 MacBook Air og M2 MacBook Pro fortsatt har et 720p-kamera.

Forskjellen er veldig merkbar under FaceTime- og Zoom-samtaler. MacBook-er har tidligere hatt dårlig webkamerakvalitet, men M2 MacBook Air-serien tilbyr et eksepsjonelt kamera.

Hvordan er det sammenlignet med Mac-serien?

Apples MacBook-serie har blitt overfylt siden introduksjonen av M2 MacBooks. Apple avviklet ikke M1 MacBook Air, så den ligger rett under 13-tommers M2 Air til $999. 13-tommers og 15-tommers M2 MacBook Air-modeller er ideelle maskiner for folk flest, og tilbyr den beste kombinasjonen av nye funksjoner og designendringer MacBook Pro først mottok i 2021, samtidig som de holder prisen relativt lav.

  Reparer Active Directory Domain Services er for øyeblikket utilgjengelig

Selv om det er flere grunner til å unngå basismodellen M2 MacBook Air, er 13-tommersmodellen på $1 399 det beste siden den kommer med en M2-brikke med flere GPU-kjerner og en 512 GB SSD.

Argumentet for M2 MacBook Air-linjen blir mer kompleks når du oppgraderer maskinvaren. For eksempel, hvis du velger $ 1399 13-tommers modellen og legger til 16 GB RAM, ender datamaskinen opp med å koste $ 1599, som er bare $ 400 mindre enn 14-tommers MacBook Pro.

I tillegg kommer 15-tommers MacBook Air med 512 GB lagringsplass og 16 GB RAM på $1 699, bare $300 under 14-tommers MacBook Pro.

Mens M2-brikken er kraftigere enn den grunnleggende M1-brikken, er den ikke like dyktig som de andre brikkene i M2-familien, som M2 Pro og M2 Max-brikkene. MacBook Pro har også en utmerket ProMotion-skjerm og har vifter for krevende oppgaver. Så hvis du er bekymret for det vifteløse designet eller ser etter mer kraft, bør du definitivt vurdere 14-tommers MacBook Pro i stedet.

MacBook Air har imidlertid vært, og er fortsatt, den perfekte bærbare datamaskinen for vanlige brukere siden den er relativt rimelig, har et førsteklasses design og tilbyr utmerket ytelse som kan håndtere daglig bruk. Begge M2 MacBook Air-modellene leverer også utmerket batterilevetid som kan vare en hel dag.

M2 MacBook Air-modellene er velavrundede maskiner

13-tommers og 15-tommers M2 MacBook Air-modeller er godt avrundede bærbare datamaskiner. De har en flott design, imponerende ytelse for prisen, god batterilevetid og mer. Disse maskinene er utmerkede Mac-er på startnivå og er perfekte for de fleste Mac-brukere. Så hvis du er ute etter en langvarig MacBook for å utføre vanlige daglige oppgaver, trenger du ikke lete lenger.