8 beste apper for dyrepass/pensjonat i 2022

Dyrepass er et relativt nytt konsept. Dyrepassers jobb er å ta vare på kjæledyrene mens eieren er borte. De vil bo hjemme hos eierne slik at kjæledyret kan nyte og slappe av på gresset.

Dyrepassere sørger for alle slags kjæledyr. Imidlertid forblir katter og hunder deres viktigste klientell. Du kan enkelt finne dyrepassere på forskjellige dyrepass-apper.

Hva gjør dyrepassere?

Dyrepassere har ulike plikter og ansvar. I fravær av eieren er de ansvarlige for å ta vare på kjæledyrets grunnleggende omsorg, og det inkluderer:

  • Gå tur med kjæledyret
  • Gi dem mat og vann
  • Børst pelsen deres og opprettholde grunnleggende hygiene
  • Gi medisiner, hvis det er noen
  • Rengjør kjæledyrets søppelkasse
  • Ta dem til den spesifiserte veterinæren hvis de blir syke eller får en skade

Dyrepassere er også pålagt å fylle ut et kontaktskjema fra eiere med deres kontaktnummer, veterinærens kontaktinformasjon og detaljert kjæledyrinformasjon som alder, vekt, rase, medisinske tilstander osv. Dyrepassere må varsle eierne hvis kjæledyret deres har blitt syk eller har fått en skade under deres tilsyn, og de må ta dem til veterinæren.

Det har alt å gjøre med gode dyrepassertjenester tilgjengelig på markedet som gjør både kjæledyrene og eierne glade. Bortsett fra den tilsynelatende grunnen til at dyrepassere er dyreelskere, har de en ganske fleksibel timeplan som kan fungere godt med deg og dine behov.

Dyrepassere er profesjonelle dyrepassere. De vet sannsynligvis hva de skal gjøre i en nødssituasjon angående kjæledyret ditt. En dyrepasser respekterer og forstår dine ønsker. Hvis du har en planlagt tregangs fôrplan for kjæledyret ditt, vil de følge den.

De gode anmeldelsene hjelper også det stadig voksende dyrepassermiljøet. De er erfarne, har utmerkede kommunikasjonsevner, og sender deg bilder av kjæledyret ditt mens du er på ferie. De er ryddige slik at når du kommer tilbake fra turen, finner du ikke oppvasken til kjæledyret ditt skittent eller kjæledyrets søppelkasse full. På toppen av det vil de også sørge for at alt er rent og er på sin rettmessige plass.

  Hva er GameStop-medlemsverdien?

Hvordan fungerer en vanlig app for dyrepass?

Kjæledyrpass-appene er din one-stop-løsning for hver hunds service og behov. Fra hundeturer, hundepensjonat, dyrepass og hjemmebesøk til å tilby kjæledyrtaxitjenester og medisiner, du kan finne alle mulige hundetjenester på fingertuppen.

La oss nå utforske noen av de beste appene for dyrepass for å hjelpe deg med kjæledyrene dine.

Rover

Rover er en pålitelig hundekjører og dyrepasser-app. De tilbyr hundepensjonat, hundeturer, hussitting, drop-in besøk og hundebarnehage. I hundepensjonat overnatter kjæledyrene dine hjemme hos opppasseren. I hussittingstjenesten tar din barnevakt seg av kjæledyrene dine og hjemmet ditt.

Hunden din vil få all oppmerksomhet uten å forlate hjemmet. Du trenger ikke å bekymre deg, siden alle sittere passerer en bakgrunnssjekk, hver sitter gir detaljert personlig informasjon, og alle sittere er godkjent av deres spesialister.

PetBacker

PetBacker tilbyr hundepensjonat, hundepassering, kjæledyrpleie, kjæledyrtaxi, kjæledyrdagpass, kjæledyrfotografering, kjæledyrtrening, veterinær og apptjenester for dyrepassering. Du kan velge en dyrepasser å besøke én gang, to ganger, tre ganger per dag, eller overnatte i en dyrepassertjeneste.

Du kan se prisanslag, lese anmeldelser og se hvor langt hunden din har gått, alt i kjæledyrappen deres. Kjæledyrsikkerhet er deres høyeste prioritet. Forsikringspremien deres dekker hvert opphold bestilt gjennom PetBacker. Reservasjonen er enkel online, og du kan kommunisere direkte på plattformen.

WagWalking

WagWalking er en lokal, pålitelig app for kjæledyrpleie. Enten du leter etter daglige turer, planlegger en tur, sitter fast på jobb, eller vil at din pelskledde bestevenn skal ha litt selskap, tilbyr de pleie når som helst. Hver kjæledyromsorgsperson består en forbedret bakgrunnssjekk, tjenestene deres er forsikret, og støtten står klar hele døgnet.

Fra GPS-sporede turer og tilpassede låsebokser til enkel bestilling på Wag-appen, de gjør livet ditt enklere ved hvert trinn. Du kan prøve ut hvilken som helst av tjenestene deres som hundeturer, hundetrening, dyrepass eller ombordstigning og drop-in kjæledyrpleie.

  Hva er en forvirringsmatrise i maskinlæring?

Hent PetCare

Hent PetCare er en app for dyrepleietjenester. De har dekket alt, fra valpe- og dyrepass til kjæledyrmedisinsk administrasjon. Du kan velge mellom et besøk på 30, 45 eller 60 minutter for å gi kjæledyret ditt den daglige dosen av morsom trening. Mens du er borte, vil de sørge for at kjæledyret ditt har all maten, vannet, treningen og oppmerksomheten de fortjener.

Hvis kjæledyret ditt trenger skyss til frisøren, veterinæren eller hundeparken, kan du bestille en kjæledyrtaxi. Og hvis du er borte for natten, vil de overnatte eller stikke innom morgen og kveld for å ivareta alle kjæledyrets behov.

Kjæledyrpasser

Kjæledyrpasser er en lokal, pålitelig app for dyrepasser. Fra en kort spasertur rundt i parken til en lengre ferie, kan du finne en dyrepasser med tilgjengelighet hele året. Du kan finne de mest pålitelige dyrepasserne med forskjellige filtreringsalternativer og kraftige søkeverktøy.

Enten du har en lodne, skjellete eller fjærkledde venn, har de den rette dyrepasseren for deg. Sammenlign dyrepassere i nærheten av deg for deres priser, fleksibilitet og erfaring. Senere kan du snakke med de du liker. Avtal en tid med dyrepasseren du ønsker, så er du i gang! Så enkelt er det.

DogVacay

DogVacay er en hundekjører og dyrepasser-app. Med DogVacay blir kjæledyret ditt i en sitters hjem eller ditt, enten du er på reise eller bare ute for dagen. Enkel! Slik fungerer det – Bla gjennom sittere nær deg, bestill og betal på nettet, og finn kjærlig, burfri pleie.

De har den rette opppasseren for alle typer valper, fra valper og seniorhunder til de med spesielle behov. De tilbyr 24/7 kundeservice, premium kjæledyrforsikring og daglige bildeoppdateringer. Finn den rette personen å se etter kjæledyret ditt, selv i siste liten. DogVacay blir også med i den berømte Rover-pakken.

Meowtel

Meowtel er en lokal og forsikret kattepasserapp. Det er enkelt å bestille en kattepasser. Du må søke og reservere kattepasseren og sette opp et gratis møte og hilse med dem, og så kan du reise hvor som helst med sjelefred. Kattepasseren vil også kunne engasjere katten din ganske godt.

  12 teknisk støttetips for familien for høytiden

Hver Meowtel-sitter er fem-trinns kontrollert og fullt forsikret. Sitteren vil møte kattungene og deg for å sikre at det passer perfekt. Du vil motta jevnlige oppdateringer, inkludert mange bilder og videoer. Så bestill en 5-stjerners kattepasser som tilfredsstiller kattens spesifikke behov. Hvert besøk inkluderer fôring, vannoppfriskning, rengjøring av søppelkassen, medisiner (hvis aktuelt), og mye kos og leketid!

Camp Bow Wow

Camp Bow Wow er en hundestell-app. Tjenestene deres inkluderer hundepensjonat, hundetrening, hundebarnehage og husdyrpleie. Deres rådgivere er sertifisert i førstehjelp og HLR. De tilbyr store, klimakontrollerte lekeplasser for kjæledyret ditt.

Hos Camp Bow Wow er hunden din i trygge og kjærlige hender. Hunden din vil få mange fordeler på leiren, som regelmessig mosjon for å opprettholde en sunn vekt, lindring fra kjedsomhet, lindring fra separasjonsangst og forbedring av destruktiv atferd.

På toppen av det vil kjæledyret ditt ha forbedret sosialisering med mennesker og andre hunder og en økning i generell lykke. De gir også kjæledyrforeldre tilgang til live webkameraer for å sjekke inn på hundene deres hvor som helst.

Sammendrag

Hunder er dyrebare små skapninger. Deres lykke avhenger helt av deres menneskelige foreldre. Men å administrere en hund kan også være ganske slitsomt. Det er mange dyrepass-apper på internett som dekker enhver hunds behov. Det er ingen grunn til å stresse med hvem du skal forlate hunden med mens du er borte. Disse dyrepasserne tar gjerne vare på kjæledyret ditt i noen dager.

x