8 beste Business One-Pager maler å bruke i 2023

Leter du etter effektive, enkle one-pager maler for å presentere tjenester til kunder og bedriftskunder? Dette er de beste verktøyene og malene du bør vite om.

Dagens kunder og bedriftskunder har mindre tid til å evaluere produktene eller tjenestene dine. De ser etter en kraftig tonehøyde som kan leses på et blunk for å ta informerte beslutninger. Her kommer en-sides pitch-dokumenter.

Siden en virksomhet tilbyr mange tjenester, har smarte virksomheter begynt å lage ferdige formater for å presentere produkter og tjenester til sine kunder. Nå trenger du egentlig ikke lage din egen en-pager pitch-deck.

Jeg har laget en håndplukket liste over de beste verktøyene og malene for one-pager maler. Gå gjennom følgende verktøy, velg ditt valg og spar verdifull tid.

En one-pager mal er en enkelt-side pitch deck. For det meste bruker salgs- og markedsføringsteamet til en bedrift slike reklamedokumenter. Den oppsummerer spesifikasjonene eller fordelene med produktet eller tjenestene dine på en liten plass. Språket i dokumentet er slik at publikum ikke møter noen utfordring med å forstå innholdet.

Du trenger heller ikke forklare innholdet. Videre inkluderer den en vitenskapelig kombinasjon av grafikk, fargepaletter og skriftkombinasjoner, slik at du kan overtale publikum til å gå gjennom hele dokumentet.

Det kan inkludere alt du vil. Tanken er å inkludere hele innholdet på én side uten å stappe plassen. Siden det første gang ble brukt av markedsførings- og reklamebyrået J. Walter Thompson på begynnelsen av 1900-tallet, har konseptet med å lage dette dokumentet utviklet seg mye. Nedenfor finner du noe av standardinnholdet du må bruke:

Denne delen inneholder vanligvis navnet eller logoen til selskapet eller prosjektet, sammen med en fengende slagord eller slagord.

#2. Oversikt

En kort oppsummering som fanger essensen av bedriften, prosjektet eller forslaget ditt. Den gir en innledende oversikt og fanger leserens oppmerksomhet.

#3. Problemstilling

Fortell tydelig problemet eller utfordringen din bedrift/prosjekt har som mål å løse. Denne delen fremhever smertepunktene eller hullene i markedet som løsningen din har til hensikt å løse.

#4. Løsning

Beskriv hvordan din bedrift/prosjekt løser problemet nevnt tidligere. Fokuser på de unike funksjonene, fordelene eller fordelene som skiller løsningen din fra andre.

#5. Produktfunksjoner

List opp hovedfunksjonene eller fordelene ved produktet, tjenesten eller løsningen. Denne delen fremhever hva som gjør tilbudet ditt verdifullt og attraktivt for potensielle kunder.

#6. Team

Introduser kjernemedlemmene i teamet ditt. Fremhev deres relevante erfaring, ekspertise eller prestasjoner som bidrar til suksessen til bedriften/prosjektet ditt.

  Hvordan kobler jeg min Droid Turbo 2 til datamaskinen

#7. Kontaktinformasjon

Ta med kontaktinformasjonen din, for eksempel e-postadresse, telefonnummer og nettside. Gjør det enkelt for interesserte å kontakte deg for ytterligere henvendelser eller samarbeid.

Nedenfor finner du brukstilfellene for forretnings- og industribruk for maler for én personsøker:

#1. Forretningsforslag

Når du presenterer en forretningsidé, et produkt eller en tjeneste for en potensiell investor, partner eller klient, hjelper det med å oppsummere de viktigste tingene. For eksempel forretningsforslaget, inkludert problemstilling, løsning, markedsanalyse og anslåtte resultater.

#2. Produkt- eller tjenesteoversikter

Markedsføringsteam bruker ofte pitcher med én personsøker for å levere en liten oppsummering av tjenesten eller produktet de må markedsføre. Ved å bruke dette dokumentet kan markedsførings- og salgsteam raskt formidle forretningsbudskapet som overtaler kundene til å konvertere.

#3. Prosjektsammendrag

Når du presenterer et prosjekt for interessenter, kan du bruke en one-pager mal for å skissere prosjektets mål, tidslinje, leveranser og forventede resultater. Det gir et klart øyeblikksbilde av prosjektets nøkkeldetaljer og hjelper interessenter å forstå omfanget og potensielle påvirkninger.

#4. Markedsføringskampanjer

Markedsførere bruker ofte one-pager maler for å lage kampanjeoversikter, som skisserer kampanjens mål, målgruppe, meldinger, kanaler og beregninger. Det gjør det mulig for salgs- og markedsføringsteam å samordne innsats og presentere kampanjestrategier for kunder, ledere eller tverrfunksjonelle team.

#5. Eventkampanjer

For konferanser, workshops eller seminarer kan en one-pager mal effektivt formidle hendelsesdetaljer, inkludert dato, sted, agenda, foredragsholdere og registreringsinformasjon. Det bidrar til å skape interesse og oppmuntre til deltakelse.

De fleste underholdningsarrangementer som teaterproduksjoner, kunstgalleriutstillinger, stand-up komedieshow, rockekonserter osv., bruker også maler for én side for å tiltrekke seg publikum.

#6. Investor Relations

One-pager-maler er også verdifulle i investorforhold for å gi et øyeblikksbilde av et selskaps økonomiske resultater, vekststrategi, konkurransefortrinn og fremtidsutsikter. De fungerer som kortfattede referansemateriale under investorpresentasjoner eller møter.

#7. Pitch for partnerskap eller samarbeid

Når du søker partnerskap eller samarbeid med andre virksomheter, kan en one-pager mal vise frem potensielle fordeler, synergier og muligheter for gjensidig vekst. Den gir en kortfattet oversikt over det foreslåtte partnerskapets mål og potensielle verdi.

#8. Non-profit pengeinnsamling

Non-profit organisasjoner bruker ofte one-pager maler for å presentere sitt oppdrag, innvirkning, programmer og finansieringsbehov for potensielle givere eller tilskuddsgivende organisasjoner. Det hjelper å formidle organisasjonens historie og mål på en overbevisende måte. Hvis du er en ideell organisasjon og skalerer opp NGOen, kan du også sjekke ut disse populære non-profit regnskapsprogramvarene for enkel bokføring.

Annonse-, markedsførings-, salgs- og nettpubliseringsindustrien nyter flerdimensjonale fordeler ved å bruke maler for én personsøker. De viktigste fordelene er:

#1. Formidle forretningsmeldinger umiddelbart

One-pagers hjelper til med å konvertere kompleks informasjon til et kortfattet og lett forståelig format. De lar deg presentere nøkkeldetaljer og meldinger kortfattet, noe som gjør det lettere for publikum å forstå hovedpoengene.

#2. Sparer tid og krefter

Maler gir en forhåndsdesignet struktur, og sparer deg for tid og krefter på å lage et oppsett fra bunnen av. De tilbyr et ferdig rammeverk du kan tilpasse med innholdet ditt, og eliminerer behovet for å designe og formatere hele dokumentet.

  Hvordan overføre videoer til en iPad

#3. Konstant innhold og merkevareressurser

Maler gir et konsistent format for one-pagers, og sikrer et profesjonelt og sammenhengende utseende på tvers av ulike dokumenter. Konsistens i design og struktur bidrar til å bygge merkevaregjenkjenning og profesjonalitet.

#4. Appellerer til Lead Visuelt

One-pager maler er ofte utformet med visuelt tiltalende elementer, for eksempel attraktiv typografi, farger og grafikk. De bidrar til å gjøre innholdet ditt visuelt engasjerende og forbedrer dets innvirkning på leseren.

#5. Samarbeid effektivt

Når du jobber med prosjekter med interne og eksterne team, fremmer bruk av én-sidemaler et strømlinjeformet samarbeid. Alle teammedlemmer kan jobbe innenfor samme mal, noe som gjør det enklere å integrere bidragene deres og opprettholde en enhetlig visuell stil.

#6. Tilpassbar markedsføringssikkerhet

Du kan tilpasse one-pager maler til ulike formål og bransjer. Enten du presenterer en forretningsidé, oppsummerer et prosjekt eller viser frem et produkt/tjeneste, kan maler tilpasses for å passe dine spesifikke behov.

#7. Oppdater og revider enkelt

Hvis du trenger å foreta oppdateringer eller revisjoner av innholdet ditt, forenkler bruk av en mal prosessen. Du kan enkelt endre teksten, erstatte bilder eller justere deler uten å starte fra bunnen av.

La oss nedenfor finne noen spennende maler og verktøy for én sidesøker som markedsførere ofte bruker:

One Page Love

One Page Love har en samling av 100+ gratis one-pager maler for ulike formål. Malene inneholder redigerbare fliser som kan tilpasses i henhold til selskapets krav. Denne markedsplassen samler inn maler fra forskjellige kilder.

Derfor, for å redigere hver av disse malene, må du logge på kontoen din på den opprinnelige plattformen. Mens noen maler kan redigeres uten kodekunnskap, vil mange kreve at du har ekspertise på et bestemt programmeringsspråk.

Canva

Canva er kjent for sitt utvalg av one-pager maler som bedrifter kan bruke til ulike formål. Det beste med disse malene er at hvert element i disse malene kan redigeres. Så du kan velge hvilken som helst mal og gjøre så mange endringer du vil.

Du kan bruke de eksisterende bilderedigeringsfunksjonene, som tekstformatering, endre tekststørrelse og farge, legge til bilder og elementer, tegne og bruke merkekomponentene til Canva for å tilpasse malen.

Fin side

Nicepage er vertskap for et av de enorme bibliotekene med maler for én-personsøker for alle bransjer. For øyeblikket viser malbiblioteket mer enn 10 000 pitch-oppsett med én side som du kan redigere offline på Windows- og Mac-applikasjonen.

Store bransjer Nicepage-biblioteket dekker er kunst og design, forretning og jus, teknologi, mote og skjønnhet, reise og hotell, sport, mat og restaurant og så videre. Malene kommer med relevant og moderne grafikk som lett tiltrekker øynene til publikum.

Nicepage nettbibliotek kan definitivt være ditt reisemål for én-pager-maler, men du kan ikke redigere det nedlastede innholdet uten Nicepage-appen.

  10 beste 2-i-1 bærbare datamaskiner for bedrifter i 2023

Template.net

Template.net gir deg gratis en-pager profesjonelle maler som kan redigeres på noen få minutter før du bruker den til et dedikert formål. Maldesignen kan redigeres for å synkronisere med merkefargen og designen din.

Disse har også alternativer for å endre tekst, bilder, visuelle symboler og hyperkoblinger. Du kan også laste ned malene i Word, Text, PSD, Apple Pages og andre filformater.

Freepik

Freepik lar deg få tilgang til hundrevis av redigerbare maler for én personsøker. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom disse og velge malen som passer dine behov. Du kan stille inn filteret for å finne maler med forskjellige formater, orienteringer, farger, lisenstyper osv.

Etter å ha valgt en mal, kan du laste ned PSD-filen og importere den til Adobe Photoshop for redigering. Eller du kan velge å åpne malen i Freepik Editor og bruke de interne verktøyene for malredigering.

Genialt

Hvis du leter etter en interaktiv og animert bedriftsmal med én side, kan du gå for Genially. Her får du en vakker gratis one-pager mal for å imponere dine kunder og potensielle investorer.

Malen inneholder ulike klikkbare hotspots der du kan inkludere økonomiske data, bedriftsvideoer, forretningsforslagsdetaljer, oppstartsfinansieringsdata og konkurrenter. Siden den er en 100 % tilpassbar mal, lar den brukerne tilpasse den i henhold til merkevareidentiteten.

Den har også knapper for selskapets nettside og sosiale håndtak. Du kan legge til bilder av topplederne i selskapet, sammen med lenker til deres sosiale profiler. I tillegg til å presentere og dele, kan den lastes ned i PDF- og MP4-formater.

Webflyt

Webflow er en markedsplass hvor du kan få tak i responsive one-pager maler for nettstedet ditt. Malene er primært laget for SaaS-produkter. Imidlertid kan det klare og enkle designet brukes for virksomheter som tilhører en rekke bransjer.

Laget med HTML5-språk, kan malene enkelt tilpasses ved hjelp av kodefrie designverktøy fra Webflow. Senere kan brukere koble dette en-pager-nettstedet til CMS og lansere det for publikum.

xTiles

På xTiles får du én personsøkerfirmamal for å presentere bedriften din og fortelle historien til teamet ditt. Denne malen kan brukes mens du kommuniserer med investorer og kunder eller under innføring av nye rekrutter.

Du kan legge til firmalogoen og teambildet i denne malen for å gjøre den pålitelig. Et sted å bygge inn YouTube-videokoblinger er også tilgjengelig i den. Du kan legge til tekst i tekstblokkene, endre fargene deres, kopiere, skjule og slette blokkene. Det er mye tomt under standardflisene der du kan lage flere fliser av den valgte størrelsen.

xTiles-malen lar deg også legge til de offisielle nettsidens URL-er og lenker til selskapets sosiale mediekontoer. For deling kan du sende tilgangsinvitasjoner ved å bruke e-postadresser med annen tilgangstillatelse. Dessuten er det en mulighet for å dele den på nettet ved å bruke en lenke.

Innpakning

Å presentere bedriftstjenestene dine på en attraktiv og effektiv måte er nøkkelen til suksess med markedsføring og markedsføring. Når du har å gjøre med kunder på farten eller besøker en klient på kontoret deres, får du ikke nok tid til å introdusere tilbudene dine. Der må du bruke de ovennevnte one-pager-malene for å presentere tjenester og produkter.

Du kan tilpasse pitch-dekket til å inkludere nøkkelproduktinformasjon, priser, ettersalgstjenester og garantiinformasjon for å få kundens øyne.

Vil du markedsføre tjenestene og produktene dine i markedet ved hjelp av trykte og digitale flyers? Finn her de beste flyer-maker-verktøyene for å lage profesjonelle flyers med noen få klikk.