8 beste LinkedIn CV-byggere for å konvertere profilen din til en CV

Å ha en CV er en av de mest grunnleggende, men viktige oppgavene mens du søker jobb. Å lage en CV for deg selv kan imidlertid være veldig stressende og kan ta mye tid.

Hvis du har lang arbeidshistorie og god erfaring, må du grave i forskjellig informasjon om din arbeidserfaring, utdanning, ferdigheter, prestasjoner osv., noe som kan ta mye tid. Du må også velge riktig format fra alle tilgjengelige CV-formater.

Denne prosessen kan være utfordrende. Du bør velge det beste CV-formatet som representerer dine ferdigheter og erfaring. Du må også skreddersy din CV etter jobben du søker. Det er stressende da du også må gå nøye gjennom stillingsbeskrivelsen. CV-en din skal også være fri for skrivefeil.

Å bygge en CV kan være tidkrevende og stressende, men det kan gi deg en givende karriere. Så hva bør du gjøre? – Enkelt, bruk et CV-byggeverktøy!

Et av de første alternativene å vurdere er LinkedIns egen CV-bygger, som lar deg lage en profesjonelt utseende CV uten å gå til en tredjepartsplattform.

Den innebygde LinkedIn CV Builder er et av de første alternativene på listen. Det er 100 % gratis og lar deg lage profesjonelt utseende CV ved å bruke LinkedIn-profilen din.

Jobbsøkere som ønsker å bygge en effektiv og unik CV kan gjøre det innen få minutter ved å bruke dette verktøyet. Du får en tilpasset, profesjonelt utseende CV uten å velge et tredjepartsverktøy eller abonnementer.

Du kan ganske enkelt gå til profilen din og klikke på «Mer»-fanen for å bruke denne. Når du er ferdig, velger du alternativet «Fortsett byggherre». Du vil deretter bli guidet gjennom en trinnvis prosess for å bygge CV-en din.

Denne prosessen inkluderer alle viktige trinn som å velge en CV-mal, legge til din arbeidserfaring og utdanning osv. En stor fordel med å bruke det innebygde LinkedIn CV-byggerverktøyet er at det automatisk fyller CV-en din med informasjon fra profilen. Det lar deg også tilpasse CV-en din for jobben du søker.

Brukerne kan redigere CV-en, dvs. fjerne uønskede seksjoner eller legge til mer informasjon, justere formateringen, skreddersy språket etter jobben det søkes på osv.

Når det er sagt, vet vi at du kanskje vil eksperimentere med noen andre alternativer, avhengig av krav og budsjett.

Men hva er disse verktøyene? La oss finne ut de beste LinkedIn CV-byggerne for å konvertere profilen din til en CV

Å velge en god LinkedIn CV-bygger kan hjelpe deg med å lage høykonverterende CVer som eksponentielt øker sjansene dine for å få jobben. Med funksjoner som gratis maler, enkel dataimport og gjenoppta generering, kommer de i både gratis og betalte versjoner. De vil hjelpe deg med å enkelt konvertere profilen din til en fullverdig CV med et profesjonelt utseende.

  Slik kansellerer du Xbox Game Pass på PC

Nedenfor er en detaljert liste over noen av de beste LinkedIn CV-byggerne på nettet. For deg å prøve:

VisualCV

VisualCV er en nettbasert plattform som lar deg lage profesjonelt utseende CVer ved å bruke funksjonen for CV-bygger. Verktøyet lar deg importere informasjon fra LinkedIn-profilen din og redigere den i henhold til dine preferanser. Den tilbyr også forskjellige tilpasningsfunksjoner for å gjøre CV-en din unik og hjelpe deg å skille deg ut mens du søker.

Verktøyet inkluderer også en innebygd stavekontroll og muligheten til å spore CV-ens ytelse.

Flere CV-maler og formateringsalternativer er tilgjengelige på plattformen som du kan velge mellom. VisualCV tilbyr også funksjoner som å legge til arbeidsprøver, spore CV-visninger og dele CV-en på sosiale medier.

Tilpasningsalternativene er imidlertid bare tilgjengelige for premiumbrukere. Du må betale en viss sum for å bruke disse funksjonene for CV-en din. I tillegg får premiumbrukere også tilgang til tilleggsfunksjoner som et tilpasset domene, avanserte analyser og tilpasset merkevarebygging.

VisualCVs LinkedIn CV-bygger er et solid valg for en polert og moderne CV.

Standard CV

Standard CV er en CV-bygger for å forenkle prosessen med å lage din CV ved å bruke LinkedIn-profilen din. Du kan enkelt lage en CV gjennom dette verktøyet på bare fem minutter.

Du må koble til LinkedIn-profilen din og importere de nødvendige detaljene (arbeidserfaring, utdanning, ferdigheter) for å gjøre dette. Du kan velge merkevarebygging gjennom maler, fonter og farger.

Standard CV gir også et bredt spekter av tilpasningsalternativer for hver seksjon, og hjelper deg å velge den som fremhever dine ferdigheter og prestasjoner.

Flere premiumfunksjoner inkluderer personlig tilbakemelding fra en profesjonell CV-skribent, oppretting av følgebrev og enkel fileksport.

Den enestående funksjonen til Standard CV er det intuitive brukergrensesnittet (UI) som gjør det enkelt for deg å lage en profesjonell CV uten forutgående erfaring.

OnlineResume.us

OnlineResume.us er en LinkedIn-basert CV-byggerplattform som effektiviserer CV-byggingsprosessen. Den tar all relevant informasjon fra LinkedIn og lager en fantastisk CV i løpet av få minutter. Du må koble LinkedIn-profilen din til nettappen for å gjøre dette.

Etter dette vil den automatisk importere data, som din utdanning, ferdigheter, arbeidserfaring osv., fra din LinkedIn-profil.

Du kan legge til prestasjoner, sertifiseringer, utmerkelser, frivillighetserfaring osv. til CV-en din. Videre gir plattformen også ulike tilpasningsalternativer for hver seksjon på CV-en din.

Den har også et par andre robuste, førsteklasses funksjoner, for eksempel oppretting av følgebrev og enkel eksport av CV-en din i PDF-form. I tillegg tilbyr plattformen også et omfattende jobbsøkeverktøy for å søke etter ledige stillinger.

  Sjekkliste for cybersikkerhet for små og mellomstore bedrifter

LinkedIn-integrasjonen og tilgjengeligheten til et kraftig funksjonssett gjør det til et ideelt alternativ for folk som ønsker å skille seg fra mengden.

Resumonk

Resumonk tilbyr en strømlinjeformet løsning for å lage profesjonelle CV-er ved å importere informasjon fra LinkedIn-profilen din. Plattformen har et brukervennlig grensesnitt og flere kraftige funksjoner, ideell for jobbsøkere.

Ved å koble LinkedIn-profilen din til plattformen kan den importere all relevant informasjon og legge den til CV-en.

Du kan tilpasse din CV fra ulike alternativer for å få den til å se profesjonell og iøynefallende ut.

Plattformen tilbyr et bredt spekter av alternativer for å tilpasse hver del av CV-en din. Du kan overbevisende fremheve dine ferdigheter og prestasjoner. Du kan også optimalisere CVen for søkersporingssystemer ved å bruke Resumonk. Det sikrer at potensielle arbeidsgivere enkelt oppdager profilen din.

Resumonk tilbyr også mange premiumfunksjoner, som å eksportere CV-en din i forskjellige formater. En av de mest bemerkelsesverdige fordelene ved å bruke Resumonk er den sømløse integrasjonen med ulike plattformer som Google Drive og Dropbox. Det gjør det enkelt å lagre og dele CV-en din med interesserte arbeidsgivere.

CV-bygger

Resume Builder er en brukervennlig og gratis plattform for å lage CV som lar deg lage profesjonelle CVer, følgebrev og personlige nettsteder.

LinkedIn-CV-byggeren er en populær funksjon som hjelper deg med å lage en overbevisende LinkedIn-profil som skiller seg ut.

For å bruke plattformen, velg en mal som fungerer for deg og tilpass informasjon relatert til utdanning, ferdigheter og arbeidserfaring. Når du har fullført trinnene ovenfor, kan du laste ned din ferdige CV i ulike formater, inkludert PDF og Microsoft Word.

Rezi

Rezi er et populært CV-byggerverktøy som tilbyr en innovativ Chrome-utvidelse som kan brukes som en LinkedIn CV-bygger. Utvidelsen hjelper brukere med å lage og optimalisere CV-ene sine mens de surfer på LinkedIn.

Med Rezi Chrome-utvidelsen kan brukere trekke ut sin arbeidserfaring og ferdigheter fra LinkedIn-profilene sine og deretter bruke informasjonen til å lage en optimalisert CV som kan lastes ned i PDF- eller DOCX-format. Utvidelsen gir også forslag til forbedringer, for eksempel å fremheve manglende ferdigheter eller erfaring.

Nytten til Rezi Chrome-utvidelsen er at den effektiviserer prosessen for å bygge CV og sikrer at CVer er optimalisert for søkersporingssystemer (ATS) som brukes av arbeidsgivere. Ved å bruke utvidelsen kan brukere sikre at det er mer sannsynlig at CV-ene deres passerer gjennom ATS-filtre og når hendene til ansettelsesledere.

Totalt sett er Rezi Chrome-utvidelsen et utmerket verktøy for alle som ønsker å optimalisere sin LinkedIn-profil og bygge en vinnende CV.

  7 beste IDE-er for mobilapputvikling

Shri CV

Shri Resume er en annen online LinkedIn CV-bygger som tilbyr en enkel og kraftig løsning på problemet ditt.

Du kan enkelt lage profesjonelle CVer, følgebrev og nettporteføljer ved å bruke verktøyet.

Funksjonene til Shri CV inkluderer evnen til å importere data fra LinkedIn. Det betyr at du enkelt kan importere din arbeidserfaring, utdanning og andre relevante detaljer og bruke den til å raskt lage en CV.

Etter å ha gjort de nødvendige endringene, kan du laste ned CV-en i forskjellige formater.

Shri CV er et verdifullt verktøy for jobbsøkere som ønsker å lage en profesjonell CV raskt og enkelt.

Med sitt brukervennlige grensesnitt, tilpassbare maler og muligheten til å importere data fra LinkedIn-profiler, tilbyr Shri Resume en strømlinjeformet CV-byggingstilnærming for å spare jobbsøkere for tid og krefter.

CVonline.me

CVonline.me er en CV-byggende plattform som lar deg lage en visuelt tiltalende og profesjonell CV basert på informasjonen i LinkedIn-profilen din. Nettstedets primære funksjon er å lage en CV fra LinkedIn-profilen.

Hjemmesiden til denne nettsiden har et enkelt og brukervennlig design som lar deg generere en CV uten registrering eller pålogging. Du må laste opp en PDF av eksisterende CV for å starte prosessen.

Du kan også importere informasjonen fra LinkedIn-profilen din ved å klikke på «Importer fra LinkedIn»-knappen. Nettsiden lager automatisk en CV som kan tilpasses etter dine behov.

Malene nettstedet tilbyr er moderne og elegante, og du kan også velge mellom et stort utvalg av maler. Du kan laste ned og dele CVen med arbeidsgivere med en unik lenke.

Cvonline.me gjør prosessen for å lage CV raskere og problemfri, mens de moderne malene som er tilgjengelige på nettstedet gjør det til et flott alternativ for å lage iøynefallende CV-er med høy konvertering.

Konklusjon

Rekrutterere ser etter mer dyktige og erfarne ansatte i stedet for noen med høyere utdanning. LinkedIn-profilen din er sannsynligvis det beste stedet å vite om ferdighetene dine og få drømmejobben din.

CV-en din bør også gjenspeile disse ferdighetene og annen informasjon som tiltrekker potensielle arbeidsgivere til din LinkedIn-profil. CV-byggerverktøyene som er omtalt i denne artikkelen kan hjelpe deg med å lage effektive CVer basert på relevant informasjon på LinkedIn-profilen din.

Du kan raskt lage en CV på noen få minutter og bruke tilleggsfunksjonene disse plattformene gir for å bli lagt merke til av potensielle arbeidsgivere.

Med funksjoner som AI-basert CV-oppretting, tilgjengelighet av 100-vis av maler og søkeordoptimalisering for ATS, kan du velge den som passer dine behov.

Vi håper at artikkelen var nyttig for deg og vil være avgjørende for at du skal kunne ta en informert beslutning.