8 beste tilbudshåndteringsprogramvare for å holde oversikt over alle tilbud

Hvis du er et byrå som jobber med kunder, er du godt klar over smerten ved faktureringsprosessen.

Starter med å lage tilbud, sende dem inn for godkjenning og så videre. Alle disse økonomiske trinnene spiser opp mye av tiden din.

For å spare tid og krefter og strømlinjeforme faktureringsprosessen, trenger du et program for tilbudshåndtering som tar seg av ting på ett sted.

I denne bloggen lærer du nøyaktig hva som er programvare for tilbudshåndtering og hva som er de beste tilbudsprogramvarene på markedet.

Hva er en tilbudshåndteringsprogramvare?

Programvare for tilbudshåndtering lar deg utarbeide forretningsforslag og svare raskt på budforespørsler. Ved hjelp av denne programvaren kan du automatisere forslagsskriving, legge til tilbudsfelt med verdier fra CRM og behandle fakturering raskere.

La oss se det på denne måten.

Tilbudsprosessen er det første kontaktpunktet mellom din bedrift og potensielle kunder utover markedsførings- og salgssamtaler. Et nøyaktig, fullstendig tilbud levert i et profesjonelt forslag vil hjelpe deg med å gjøre et godt inntrykk.

I stedet for å kommunisere via e-post og angi tilbud med kunder, muliggjør tilbudsadministrasjonsplattformen alle samtalene på ett sted for alle – bedriftseiere, salgsledere og kunder.

La oss se på noen av de viktige funksjonene du bør se etter i programvare for tilbudshåndtering.

Funksjoner av tilbudsstyringsprogramvare

#1. Profesjonelle forretningsmaler

Et fullstendig, nøyaktig tilbud i et profesjonelt utseende forslag vil gi et godt førsteinntrykk. Quote Management Software tilbyr maler for å tilpasse for å møte dine forretningsbehov og lage profesjonelt utseende dokumenter.

#2. Automatisering av arbeidsflyt

Fyll enkelt ut tilbud fra regnskapsprogramvaren din med gjeldende produkt- og prisinformasjon.

#3. Redusert menneskelige feil

Sjansene for å gjøre feil i manuelle tilbud er høyere sammenlignet med automatiserte tilbud bygget av disse verktøyene.

#4. Mersalg

Du kan legge til detaljerte, lett tilgjengelige mersalgsalternativer i anførselstegn.

#5. Salgssyklus synlighet

Bli varslet når en kunde ser tilbudet ditt for rettidig oppfølging og diskuter enkelt tingene på plattformen.

#6. Automatiserte betalingssykluser

Med tilbudshåndteringsprogramvare på plass, trenger du ikke manuelt å ta opp en gjentatt faktura for betalinger.

Nå som du har en god ide om funksjonene, er det på tide å sjekke noen av de beste tilbuds- og fakturahåndteringsprogramvarene rangert etter deres popularitet.

  Slik fikser du at Google Meet-mikrofonen ikke fungerer

La oss komme i gang.

SuperOps.ai

SuperOps.ai er en plattform for profesjonelle tjenester automatisering (PSA) som hjelper bedrifter med å drive sine operasjoner jevnt. Den har en innebygd tilbudsadministrasjonsfunksjon som sikrer at tilbudet ditt når kundens innboks med bare noen få klikk.

Du kan opprette et tilbud med alle tjenestevarene og sende det til din klient med en lenke til tilbudet. Ved å bruke den delte lenken eller portalen kan kundene dine enkelt godkjenne eller avvise et tilbud, noe som forenkler prosessen. Kunder kan til og med legge til kommentarer når de godkjenner eller avviser et tilbud, noe som gir større kontekst og mindre forvirring.

Med SuperOps sitat-lenkede samtaler kan du diskutere og legge til samtalene med kundene dine ved siden av tilbudet. På denne måten avslutter du den lange tråden med e-poster utenfor plattformen for å diskutere det samme sitatet som er avtalt.

Scoro

Scoro er en brukervennlig plattform for å samarbeide om prosjekttilbud, fakturering og sporing av alt på ett enkelt sted. Det hjelper teamet ditt med å samarbeide om prosjektoppgaver for å ha en klar oversikt over de ventende og fullførte oppgavene. Du kan spore tiden brukt på oppgaver og fakturere deretter til kundene dine.

Scoro forenkler tilbudsprosessen din ved å bygge ferdige tilbud for forhåndsdefinerte tjenester, segmenterte kundeprofiler og rentekort i flere valutaer. Deretter kan du tilpasse disse fakturaene basert på arbeidsordrer og gjøre standarddokumenter om til personlig PDF-format innen klikk. Du kan til og med spore teamets salg og sette salgsmål ved å bruke tilpassbare dashboards.

Akkurat som mange prosjektstyringsverktøy, deler Scoro også integrasjon med mer enn 1000+ verktøy gjennom Zapier. Noen av Scoros integrasjoner inkluderer prosjektstyringsverktøy som Slack, Asana, Jira, Trello, Basecamp og mer. Det er også enkelt å integrere med Slack, Gmail og Google Kalender for å holde ting i kommunikasjonssløyfen.

Bitrix24

Bitrix24 er en forent samarbeidsprogramvare som håndterer ulike aspekter av ledelse, samarbeid og teamkommunikasjon. Det er en nettbasert løsning for selskapets ulike operasjoner i én enkelt plattform, og eliminerer behovet for flere SaaS-verktøy. Noen av løsningene inkluderer prosjektledelse, fildeling, salgsadministrasjon, kontakter, e-poster og mer.

Med Bitrix24 kan du lage ubegrensede tilbud og integrere plattformer som PayPal for å akseptere online betalinger. Arkitekturen er skybasert, og dens åpen kildekode gjør den stressfri for å registrere deg og lage fakturaer for kundene dine. Bitrix24 deler også integrasjon med regnskapsapper som Xero, noe som gjør det praktisk for klientinteraksjoner.

  Hvordan ringe og svare på telefonsamtaler på Mac-en

Når du registrerer deg på Bitrix24, vil du se mange alternativer bortsett fra fakturaverktøyet. Du kan bruke disse alternativene for å samarbeide med ulike avdelinger i bedriften din, som markedsføring og salg, HR-administrasjon, etc., med tilbuds- og fakturahåndteringsverktøy. Den er klarert av en million selskaper og har en mobilløsning som fungerer på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, enten det er Android, iPhone eller iPad.

ITarianer

ITarian er en IT-administrasjonsplattform for bedrifter som tilbyr tjenester for håndtering av billetter, ekstern arbeidsflytadministrasjon, eksternt skrivebord og endepunktsikkerhet.

ITarian tilbyr en tilbudsbehandlerfunksjon som hjelper til med å forenkle prosessen med å lage polerte sitater. Disse tilbudene er integrert med CRM-er slik at salgsrepresentantene dine kan bruke mer tid på å bygge kunderelasjoner.

Den har forhåndsbygde profesjonelle tilbudsmaler som øker syklusen for fullføring av salg. Du har også muligheten til å automatisk fylle ut tilbudene med feltene fra distributører.

Hubspot

Hubspot er en av de mest populære markedsføringsplattformene. Det er et CRM-verktøy som lar deg sende e-poster og registrere kundesvar i et dashbord gratis. Folk bruker Hubspot for dets enkle grensesnitt for innholdsstyringssystem, som genererer skjemaer som kan bygges inn som e-postmeldinger eller brukes på landingssider.

Ikke mange vet at Hubspot har tilbudsprogramvare fra sine salgssentertjenester. Ved å bruke Hubspots tilbudshåndteringsverktøy kan du lage merketilbud på få minutter. Du kan utforme salgstilbud som samsvarer med bedriftens merkevare i løpet av sekunder etter at du har mottatt forespørselen – for å sikre at du holder kjøperen frisk i minnet.

CRM-verktøyet hjelper deg også med å samle elektroniske signaturer i tilbudet ditt og administrere alle mottatte betalinger på samme sted der du administrerer avtaler. Salgstilbud fra HubSpot vil automatisk trekke inn all kontakt- og produktinformasjon knyttet til en avtalepost, og sparer deg for mye manuelt skrivearbeid.

Onpipeline

Onpipeline er en skybasert CRM som hjelper bedrifter med å forbedre kundeforhold. Programvaren gjør det enkelt for salgsteam å administrere kontakter, avtaler, aktiviteter, automatisering og hele salgsprosessen fra hvor som helst.

Godkjenning av tilbud lagrer alle dine tilbud i utkastet for godkjenning fra ledelsen, uavhengig av godkjenningsstatus. Med bare ett klikk kan du raskt og enkelt sende tilbudet direkte fra Onpipeline når tilbudet er ferdigstilt og klart til å sendes til kunden.

  22 beste gratis DAW-programvare for å lage musikk

Ved å bruke Onpipeline har brukere muligheten til å legge til varer fra en forhåndsdefinert prisliste eller lage tilpassede varer uten å måtte konsultere prislisten. På denne måten kan bedrifter lage mer effektive og effektive tilbud, noe som sparer tid og penger.

Sitatør

Quoter er et intuitivt, brukervennlig verktøy som gjør tilbudsbygging raskt. Det er skybasert programvare som er tilgjengelig for hele teamet ditt uten at du trenger å kjøpe flere lisenser. Du får tilgang til mange ferdiglagde maler som teamet ditt kan konfigurere mens du er på farten og sende tilbud raskere.

En av de mest karakteristiske egenskapene er Quoters integrasjoner med tredjepartsplattformer og SaaS-verktøy. Noen av de populære arbeidsflytintegrasjonene inkluderer Hubspot, Salesforce, QuickBooks, Avalara Tax, Zoho og så videre. Siden den er en siteringsprogramvare, deler den viktige regnskapsintegrasjoner med FreshBooks Classic, QuickBooks Online og Xero.

Gjentakende tilbudsbetalinger kan håndteres problemfritt i Quoter. Når du har integrert den med regnskapsprogramvaren din, kan du velge en betalingsgateway for automatisk behandling av tilbakevendende betalinger. Quoter har også en funksjon for å angi e-postpåminnelser til klienter for ventende tilbud.

PandaDoc

PandaDoc er en programvare for e-handelskontraktsadministrasjon som forenkler tilbudsadministrasjonsoppgaver som å lage fakturaer, få signaturer fra kunder og få godkjenning fra ledere, alt i én plattform. Den kommer med innebygde juridisk bindende e-signaturer som gjør den GDPR-kompatibel og låser juridisk informasjon for å forhindre datafeil.

Programvaren for forslagsadministrasjon er utviklet for å hjelpe bedrifter med å forbedre salgsteamets effektivitet med automatisering av kontraktsoppretting. Du kan generere salgstilbud og fakturaer på få minutter. Videre kan du enkelt redigere produktbeskrivelsene og oppgavebeskrivelsene, redigere mengder og mengder og legge til bilder.

PandaDoc tilbyr 750+ fakturamaler i deres PandaDoc-malgalleri, og sparer deg dermed for mye tid og designinnsats. Du kan sende tilbudene til kunder, og de kan betale med Stripe og kredittkort. Deretter kan du sette opp oppfølgingspåminnelser for kundebetalinger når du er ferdig med å fakturere dem.

Siste ord

Å håndtere klientbetalinger er en ansvarlig aktivitet som du ikke kan overse. Bedriftseiere vet at det er tidkrevende, men salgsteamet bruker sin verdifulle tid på å lage tilbud.

Programvare for tilbudshåndtering, hvis den introduseres i prosessen, løser de fleste problemer og sparer mye tid for salgsteamet slik at de kan fokusere mer på å generere salg.

Til slutt er det avgjørende å lage fakturaer, og å begynne å eksperimentere med disse plattformene vil bare påvirke virksomheten din positivt.

Deretter kan du sjekke ut tilpassede prisantydningskalkulatorer.