8 beste VDI-programvare for å styrke din eksterne arbeidsstyrke

Leter du etter den beste VDI-programvaren for å la eksterne ansatte få tilgang til et sikkert Windows OS på serverne dine? Prøv disse verktøyene nå!

Du kan spare mer ved å registrere deg for administrert IT-infrastruktur i stedet for å sette opp dine egne systemer. Her skjærer VDI inn! En VDI-programvare lar deg være vert for flere Windows-operativsystemer i et datasenter eller en server, slik at eksterne arbeidere kan få tilgang til forretningsapper fra støttede og godkjente enheter.

Den lar også ansatte ta med sin egen enhet (BYOD) til arbeidsplassen eller mens de jobber hjemmefra. Det kan imidlertid være en vanskelig oppgave å velge riktig VDI-verktøy siden det er mange der ute. Finn nedenfor den ultimate listen over den beste og mest populære virtuelle skrivebordsinfrastrukturen du må prøve før du kjøper en.

Hva er en VDI-programvare?

Virtual Desktop Infrastructure eller VDI-programvare lar deg bruke virtuelle maskiner til å administrere virtuelle skrivebord. Disse virtuelle skrivebordene har et forhåndskonfigurert bilde av et OS og applikasjoner som sluttbrukere kan bruke fra en hvilken som helst kompatibel enhet. Med VDI er en sentral server vert for de virtuelle skrivebordsmiljøene og kan distribueres på forespørsel til brukerne.

Hvorfor trenger du en VDI-programvare?

VDI-programvare gir deg tilgang til det virtuelle skrivebordet fra ethvert eksternt sted. Uansett hvor du befinner deg, kan du enkelt få tilgang til filene og applikasjonene dine ved hjelp av VDI-programvare. Dette miljøet lagrer også dataene dine på en sikker server. Derfor, selv i tilfelle av kompromittering av endepunktenheten, forblir dataene trygge.

I tilfeller hvor ansatte tar med sine egne enheter, gir VDI-programvare den ultimate løsningen. Det sparer også bedriftens kostnader ved å eliminere behovet for å kjøpe dyr maskinvare.

Typer VDI-programvare

Vedvarende VDI

Med denne programvaren får hver bruker en permanent reservert VDI-ressurs. Derfor kan det virtuelle skrivebordet du bruker lagre personlige innstillinger som passord og snarveier. Dessuten kan du lagre dine egne filer på skrivebordet.

  Slik bytter du til Canary Channel på Chromebooken din

Disse VDI-applikasjonene tilbyr tilpasningsfasiliteter til sluttbrukerne. Brukere som trenger å jobbe med de lagrede filene finner vedvarende VDI svært nyttig. Dessuten er skrivebordsadministrasjonen av dette ganske enkel.

Ikke-vedvarende VDI

Denne typen VDI kobler brukere til generiske skrivebord der ingen personlige endringer lagres. Organisasjoner der ansatte ikke trenger å utføre mange repeterende oppgaver, bruker vanligvis denne VDI.

Siden den ikke lagrer egendefinerte innstillinger mellom øktene, er denne løsningen kostnadseffektiv. Det er også enkelt å administrere dette miljøet, og bedrifter kan bruke mindre på lagringskostnader.

Må-ha-funksjoner for Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-verktøy

Sikkerhet

VDI-løsninger bør ha en sikker server og andre nyttige funksjoner som autentisering, kryptering, autorisasjon og overvåking.

Skalerbarhet

Dine virtuelle miljøbehov kan endre seg over tid i forhold til antall brukere eller installert programvare. Velg derfor en skalerbar og fleksibel VDI-plattform.

Effektivitet

VDI-programvare skal kunne forbedre effektiviteten til teamet og virksomheten ved å redusere krav til maskinvare og programvare sammen med utgifter.

Integrering

VDI-løsningen du velger bør integreres jevnt med eksisterende applikasjoner og IT-infrastruktur.

Brukererfaring

VDI-programvaren du velger skal tilby en konsistent og responsiv opplevelse til brukerne.

Ta en titt på de beste VDI-programvarene du kan velge for ditt eksterne team.

VMware Horizon

Med VMware Horizon kan du få en økt digital arbeidsplassopplevelse, siden denne VDI-programvaren leverer virtuelle skrivebord og apper hemmelig og effektivt når som helst og hvor som helst. Den kan distribueres, administreres og overvåkes på tvers av multisky-infrastrukturer gjennom SaaS og skybaserte konsoller.

Ved å bruke VMware-infrastruktur kan du trygt få tilgang til bedriftsressurser fra eksterne lokasjoner med ende-til-ende-sikkerhet. Du kan gå for denne skybaserte plattformen som tilbyr den nødvendige motstandskraften med fleksible distribusjonsalternativer. Dessuten hjelper det deg med å redusere kostnadene og dermed forbedre bedriftens avkastning.

Du vil få en eksepsjonell ekstern opplevelse fra de tilpassbare virtuelle skrivebordene. Her er applikasjonsadministrasjon ganske enkel; du får ytelsessynlighet med praktisk innsikt.

Citrix VDI

Den moderne arbeidsstyrken trenger moderne løsninger uten nedetid, ventetid og ineffektivitet. Det er derfor du må velge Citrix VDI, som lar deg enkelt distribuere virtuelle skrivebord og apper.

Den bruker HDX-teknologi for å gi brukerne den best mulige opplevelsen av virtuell app og skrivebord. Selv når det er høy latenstid og pakketap, får du fortsatt pikselperfekt grafikk og bilder med denne plattformen.

  Sikker, kun visning, selvødeleggende fildeling

Citrix VDI øker de ansattes produktivitet samtidig som appene og filene dine er sikret. Selv om du tilhører en svært regulert bransje, vil denne kostnadseffektive løsningen gi mer smidighet.

Nutanix

Bli kvitt dine tradisjonelle IT-tilnærminger og velg Nutanix for akselerert VDI-distribusjon. Programvaren gir sikker tilgang til virtuelle skrivebord, applikasjoner og data til brukeren, sammen med en flott brukeropplevelse.

Den hyperkonvergerte infrastrukturen (HCI) til denne løsningen kombinerer virtualisering, beregning, lagring, sikkerhet og nettverk. Den lar deg også skalere opp noder og dermed forbedre sikkerhet og nettverksfunksjonalitet.

Når du bruker denne VDI-løsningen, trenger du mindre tid til å logge på skrivebordet. Du kan også forvente å ha en større avkastning da den lar deg hoppe over eventuelle ekstra virtualiseringskostnader. Dessuten støtter den de ledende VDI-løsningsleverandørene, inkludert VMware og Citrix.

flexVDI

Leter du etter en privat full-stack VDI-løsning der du kan kjøre flere OS? flexVDI er det ideelle alternativet for Windows- og Linux-brukere. Det reduserer ikke bare IT-kostnadene dine, men lar også de ansatte jobbe fra hvor som helst i verden.

Dette fungerer på en åpen kildekode-protokoll, slik at du kan glemme å bruke proprietære protokoller. Den har innfødte kunder for alle større plattformer for å sikre fleksibel mobilitet. Administratorene får full kontroll over dokumentene sine mens brukerne får tilgang til den visuelle representasjonen av disse.

flexVDI er svært sikker og tilbyr beskyttelse mot skadelig programvare og virus. Her oppfordres brukerne til å bruke sentraliserte datalagrings- og sikkerhetskopieringsstrategier. Dessuten er plattformen utviklervennlig og lar deg bruke JSON API.

Sangfor aDesk

Enten du leter etter VDI-programvare for sikre kontorer, arbeid fra hvor som helst, sykehus, studentlaboratorier og kundesentre, er Sangfor aDesk her for å betjene deg. Ved hjelp av denne one-stop VDI-løsningen kan bedrifter enkelt forvandle seg til et digitalt arbeidsmiljø.

Den har en enkel arkitektur som gjør det enkelt for enhver IT-ingeniør å effektivt administrere og vedlikeholde IT-driften sin. Plattformen samarbeider med Nvidia for å tilby brukerne en sømløs skrivebordsopplevelse selv når de er tilgjengelig fra et eksternt sted.

I tillegg bruker Sangfor aDesk ende-til-ende sikkerhetstiltak for å beskytte dataene dine mot intern datalekkasje, utilsiktet tap av data og løsepengeprogramvare. Brukere får til og med en jevn videoopplevelse ved å bruke HTML5-omdirigering.

  Hvordan få tilgang til ChatGPT fra Macs menylinje

Arbeidsplass

Workspot tilbyr deg skybasert VDI-programvare for å distribuere VDI-løsninger fra hele verden i løpet av få dager. Hvis du har et team med distribuerte ansatte, offshore-entreprenører og partnere i en rekke prosjekter, kan dette VDI-verktøyet hjelpe deg med å sikre åndsverk samtidig som arbeidsstyrken din er høyproduktiv.

Den enestående ytelsen til virtuelle datamaskiner gjør at teamet ditt kan jobbe like effektivt. Det reduserer også latens for optimal ytelse. Denne komplette skybaserte infrastrukturen tilbyr også nødvendige sikkerhetstiltak for datasikkerhet.

Ved å velge Workspot kan du gjøre IT-prosessene enklere for administratorene. Foruten global ende-til-ende-synlighet og mer enn 99 % pålitelighet, gir denne løsningen deg muligheten til å skalere horisontalt.

ett klikk

Synes du det er hektisk å bruke tradisjonelle datamaskiner? Er du villig til å optimalisere arbeidsplassen din ved å gjøre den om til en virtuell? Prøv oneclick, en moderne VDI-programvare som tilbyr dedikerte virtuelle maskiner som enkelt kan distribueres uten store kostnader og kompleksitet.

Denne sentrale skytjenesten tilbyr deg funksjonene til en komplett arbeidsstasjons-PC som du kan få tilgang til fra en hvilken som helst sluttenhet hvor som helst i verden. Den kommer med enkel sammensetning, og du kan konfigurere enhetene etter dine behov. Hvis du eier en virksomhet i vekst, er dette det perfekte alternativet siden det lett kan skaleres.

For å bruke oneclick trenger du ingen profesjonell eller teknisk erfaring. Trinn-for-trinn-instruksjonene er lett forståelige og kan implementeres uten problemer.

vDesk.works

vDesk.works lar deg styrke dine ansatte som jobber fra eksterne lokasjoner. Det eliminerer også behovet for å være tilstede på kontoret for å få tilgang til de nødvendige applikasjonene og filene. Denne skybaserte VDI-løsningen kan brukes overalt uten dyre lisenser.

Denne komplette VDI-løsningen gir deg alt virksomheten din trenger for å holde seg i gang. Den har også et sikkert vertsmiljø med de nyeste sikkerhetsfunksjonene og protokollene for bedriftsdataene dine. vDesk.works er også drevet av GPU for å gi deg kraften og ytelsen du trenger.

Ytterligere funksjoner på denne plattformen inkluderer fjernhjelp, øktskyggelegging, loggovervåking, innebygde rapporter og et interaktivt dashbord.

Konklusjon

Nå har du en klar idé om VDI-programvareteknologien og noen beste verktøy eller VDI-tjenesteleverandører du kan stole på. Få tilgang til de ovennevnte VDI-verktøyene og be om prøveversjoner eller demoer fra VDI-tjenesteleverandøren. Hvis du liker en, abonner!

Du vil kanskje også like denne VDI-veiledningen for bedrifter.