9 beste AI-salgsverktøy for å øke inntektene dine

Kunstig intelligens (AI) er fremtiden, og forstyrrer og automatiserer flere forretningsoperasjoner.

Helt fra IT og kundestøtte til Human Resources (HR) og salg og markedsføring, har AI blitt en integrert del i å øke operasjonell hastighet og effektivitet og oppnå potensielle muligheter for suksess.

Denne artikkelen dykker dypt ned i de forskjellige AI-salgsverktøyene. Å sikre konsistent salg og ytelse kan bli vanskelig, siden det krever å analysere de endrede kundebehovene, drive meningsfulle samtaler og finne de riktige prospektene for å konvertere til virksomheten din.

Det er her AI kommer i salg for å automatisere prosesser som ellers krever en stor mengde tid.

AI i salg kan hjelpe salgsrepresentanter:

✅ Spar krefter og tid ved å automatisere oppgaver som vanligvis tar timer å fullføre.

✅ Eliminer repeterende kundeoppsøking og oppfølgingsmeldinger ved å sende tilpassede og automatiserte meldinger.

✅ Analyser salgsytelse for å finne måter å forbedre salgspipeline på.

I dag bruker nesten ett av fire salgsteam kunstig intelligens i sitt vanlige daglige arbeid.

I denne artikkelen skal vi se hva AI-salgsverktøy er, hvordan de kan hjelpe salgsteamene og representantene, og de forskjellige verktøyene du kan prøve for å automatisere salgsoperasjonene dine og ta salgsteamets produktivitet og inntekter til taket.

Hva er AI-salgsverktøy?

AI-salgsverktøy eller virtuelle assistentverktøy er programvare som hjelper salgsrepresentanter med å automatisere spesifikke oppgaver som kundeinteraksjon for å øke salget og effektiviteten.

Salgs- og markedsavdelinger bruker AI-salgsassistentverktøy for å spare tid på rutinemessige og overflødige oppgaver. Dette lar dem utnytte mer tid, fokusere på høyere nivåer og komplekse aktiviteter.

Du kan kategorisere AI-salgsverktøy i to hovedkategorier:

 • Internt salgsfokusert: Disse AI-verktøyene fokuserer på samtalesalgsgrensesnitt, og hjelper salgsteamene med å finne svar om salgsemner og analyser ved å stille spørsmål på naturlig språk.
 • Salgsroboter: Disse verktøyene er chatboter som fokuserer på å automatisere den potensielle kundens oppsøkende prosess eller kvalifisere salgsemner.

Enten det er automatisering av samtaler og oppsøking eller sortering av kvalifiserte potensielle kunder, gjør AI salgsassistentverktøy livene til salgsteamene enklere.

Hva skal du se etter i et AI-salgsassistentverktøy?

Hvert AI-salgsverktøy på markedet er unikt og har spesifikke funksjoner.

Her er noen nødvendige faktorer du må vurdere når du velger et ideelt AI-salgsverktøy:

 • Automatiser salgssamtaler: AI-salgsverktøy hjelper med å lede samtaler med potensielle kunder og kunder gjennom chatbots for å spare representantens tid.
 • Hjelp til med generering av potensielle salg: AI-salgsverktøy skal bidra til å effektivt identifisere og kvalifisere potensielle potensielle kunder, prioritere dem og spore fremgangen deres.
 • Assistere i analyser: AI-salgsverktøy skal kunne utnytte dataanalyse for å analysere tidligere bedriftsinformasjon, som prissetting, vellykkede kundemeldinger og kundeengasjement, for å anbefale den beste strategien fremover.
 • Hjelpe deg med å avslutte avtaler: AI-salgsverktøy bør effektivt hjelpe deg med å avslutte avtaler raskere ved å gi ressursene og informasjonen som kreves for konverteringen.
 • Forbedre kundeservice: AI-salgsassistenter bør kunne spore kundesamtaler for å finne muligheter for å forbedre kundeservicen ved å gi riktig og personlig informasjon om kundene dine.
 • Pipeline-evaluering: AI-salgsverktøy gir mer betydelig innsikt i salgstrakten og flytter potensielle kunder gjennom salgstrakten raskere ved å snakke med de riktige kjøperne til rett tid.

Når det er sagt, la oss se på de beste AI-salgsverktøyene med funksjonene deres.

Oliv AI

Oliv AI er en AI-salgsassistent som hjelper salgsledere med å overvåke salgsprosessen.

  PDF Eraser lar deg redigere PDF-filer, legge til bilder og tekst til dem

Det bygger et smidig inntektsteam som:

 • Analyserer nøye og lærer av timevis med salgssamtaler.
 • Har tilgang til oppdatert vinnerpraksis.
 • Følger beste salgspraksis hver dag.
 • Har tydelig synlighet i alle salgsprosesser og aktiviteter.

Oliv AI analyserer timer med salgsopptak, identifiserer de beste funnsamtalene og vanlige kundeinnvendinger og forespørsler for å generere kuratert innsikt.

Den oppfordrer selgere og salgsrepresentanter til å utføre omfattende undersøkelser før samtale. I tillegg gir den direkte samtaleinnsikt til selgerne, og veileder dem til de neste smarte trinnene for å levere en konsistent kjøpsopplevelse til kundene.

Oliv AI sikrer også CRM-hygiene ved å oppdatere Salesforce, noe som gjør CRM-oppdateringer til en lek. I tillegg forener den alle salgsverktøyene, inkludert CRM-er, møteopptakere, videokonferanser og innholdssystemer, for å gi selgerne en enkel og herlig opplevelse.

Pipedrive

Pipedrives AI-salgsassistent analyserer tidligere salgsresultater for å varsle deg om tips om når du skal ta neste handling for å øke inntektene og salgsresultatene dine.

Den fungerer som din personlige salgsmentor som kontinuerlig gir ytelsesbaserte tips og forslag for å finne effektive måter å forbedre arbeidsflyten på.

Du kan se alle varslene og varslene på ett sted, i Sales Assistant-feeden din, noe som forbedrer åpenheten og teamsamarbeidet og gjør det enklere å holde hvert teammedlem på samme side.

Den gir også regelmessige fremdriftsoppdateringer, slik at du kan se endringer i resultater og ytelse sammenlignet med forrige uke. Ved å sammenligne resultatene gjennom praktiske grafer, kan du enkelt analysere om du faller bak eller oppnår skyhøye resultater, noe som gjør det lettere å holde deg på sporet mot målene dine.

Dermed fungerer Pipedrive AI salgsassistent som en automatisert salgsekspert eller et intelligent varslingssystem som hjelper:

 • Strømlinjeform salgsprosessene dine.
 • Beregn salgsinntekter.
 • Minn eller varsle deg om manglende og potensielle muligheter ved å lage potensielle strategier.
 • Foreslå nyttige funksjoner for å kvalifisere potensielle kunder og øke oppbevaringen.

Regie AI

Regie AI er et fullstendig tilpasset salgsoppsøkende AI-verktøy som hjelper deg med å levere relevante salgsmeldinger til kundene på sekunder.

Den er perfekt for salgsutviklingsrepresentanter, og lager hyper-personlige kalde e-poster 10 ganger raskere for enhver manuell e-postkjedesekvens for å øke innkommende kundeemnesvar, e-postens åpningsrater og møtebestilling.

Den optimerer arbeidsflytene til kontolederne dine, inkludert generering av engangse-poster for å holde avtalene i gang, lage personlige anropsskript og LinkedIn InMails, og sette inn firmagodkjent sikkerhet i meldingene dine med ett klikk.

I tillegg til å automatisere salg, kan Regie AI hjelpe inntektsteamet ditt med å generere engasjerende innhold i stor skala, inkludert blogg- og sosiale medier-innlegg, e-postsekvenser og oppfølging av arrangementer og invitasjoner.

Den tilbyr også et innholdsstyringssystem som refererer til historisk innhold og gir tilgang til tidligere casestudier, videoer, én-siders, attester og mer. Dette gjør det enklere å innlemme allerede kjent innhold og holde seg konsistent på tvers av team.

Cresta

Cresta er et AI-salgsassistentverktøy som bidrar til å øke salgseffektiviteten og effektiviteten med Generative AI-algoritmer.

Den tilbyr integrerte kontaktsenterintelligensprodukter som forvandler sanntidsinnsikt til resultatdrevne sanntidshandlinger. Noen av de intelligente kontaktsenterløsningene den tilbyr inkluderer:

 • Forbedret synlighet i forretningstrender og innsikt for å ta raskere og smartere forretningsbeslutninger.
 • Forbedre salgsagenters effektivitet og effektivitet ved å utstyre dem med AI-drevet coaching og assistanse for å øke ytelsen deres.
 • Aktiver robust coaching og kvalitetssikring ved å coache ytelsesgapene og måle teamytelsen på 100 % konverteringer.
 • Automatisering for å øke effektiviteten ved å strategisk finne og erstatte repeterende samtaler med chatboter støttet av kundeinnsikt.
  3 Frozen Flame Server Hosting for jevn spilling

Cresta tilbyr en integrert pakke med intelligente produkter, inkludert Cresta Agent Assist, Cresta Director, Cresta Insights og Cresta Virtual Agent. Disse verktøyene gjør hver agent mer effektiv og toppytende, og forbedrer produktiviteten.

ZoomInfo refreng

Chorus av ZoomInfo er et av de raskest voksende Conversation Intelligence-produktene støttet av 14 teknologipatenter som utnytter Machine Learning (ML).

Her er noen funksjoner i Chorus som gjør at det teller hver kunde- og forretningsinteraksjon:

 • Analyse av salgsanrop: Chorus hjelper ytelsesdrevne salgsteam med å fange opp og analysere samtaler, e-poster og kundemøter for å gi umiddelbar tilgang til samtalens innsikt og transkripsjoner. Det bidrar til å øke synlighet, vinneratferd og prosessendringer for å skape en bedre effekt.
 • Drive teamytelse: Det hjelper med å identifisere vinnende atferd som forbedrer team og ansatte, øker overholdelse av metodikk, reduserer rampetiden for nyansettelser og driver teamytelsen.
 • Få konkurransedyktig innsikt som kundenes stemmer for å forstå trendene og vinneratferden bedre. Å forstå kundespråket i innholds- og meldingskanalene lar deg ta strategiske beslutninger på tvers av kundebasen din.

Dermed hjelper Chorus med å spare 75 % av tiden brukt på evalueringer og forbedrer salgsprosessenes hastighet, effektivitet og inntekter.

Drift

Drifts samtalesalg gir en kjøperfokusert tilnærming til salgs- og markedsføringsteamene, slik at de kan starte samtaler, bygge en salgspipeline av høy kvalitet og øke salgshastigheten gjennom verdifull sanntidsinnsikt og omnikanalkommunikasjon.

Dette har fått Drift til å skape en verdifull og betydelig innvirkning på bedriftens salgssuksess.

Faktisk, ifølge en Total Economic Impact (TEI) studie, har Drifts samtalesalgsløsning tilbudt følgende avkastning på investeringen (RoI) til bedrifter og bedrifter:

 • 670 % total avkastning på investeringen (RoI).
 • 50 % gjennomsnittlig økning i salgsrepresentantens effektivitet og produktivitet.
 • 30 % gjennomsnittlig økning i salgshastighet.
 • 20 % gjennomsnittlig økning i gevinstraten.
 • 18 % økning i Average Order Value (AOV).

Her er de beste funksjonene til Drift som bidrar til å oppnå denne avkastningen for bedrifter:

 • Målrett og finpusse potensielle kunder ved å samle kjøpssignaler på tvers av teknologistabelen. Dette lar selgere identifisere de mest engasjerte kontoene og de som står for kjøpskomiteen.
 • Gi sanntidsvarsler og varsler om et prospekt som engasjerer en bedrift gjennom chat eller video.
 • Gi en AI-engasjementspoeng til selgerne som bestemmer de mest engasjerende kontoene som sannsynligvis vil kjøpe basert på deres merkevareinteraksjoner, inkludert nettsted, samtalehensikt, e-post- og videoaktivitet, møtedata og stillingstittel.
 • Planlegg møter raskt i Google Kalendere og Microsoft direkte ved hjelp av en bot.
 • Fremme videoengasjement og akselerer samtaler ved å sende engasjerende og personlig tilpassede videoer og GIF-er til potensielle kunder via e-post, chat eller LinkedIn-meldinger.
 • Bruk mobilappen mens du er på farten, slik at selgere kan lage videoer og chatte med potensielle kunder fra hvor som helst og når som helst.
 • Gi live chat til kjøperne, slik at de kan hoppe over skjemaet og starte en samtale mellom mennesker i sanntid.

Det beste med dette AI-salgsverktøyet er at det tilbyr 50+ native integrasjoner til applikasjoner som Salesforce, Slack, Zoom, Outreach og SalesLoft. I tillegg utvider den også Zapiers tilkobling til mer enn 500+ applikasjoner.

Sømløs AI

Seamless AI er en AI-basert sanntidssøkemotor for B2B salgsemner, som gir en 5-10x gjennomsnittlig avkastning på investeringen (RoI) og en gjennomsnittlig økning på 350 % i muligheter.

Denne søkemotoren lar selgere koble direkte til sine potensielle kunder, noe som gjør det enklere å bygge en salgspipeline, forkorte salgssyklusen og lukke flere avtaler.

Salgsprospekteringsløsningen lar selgere finne de rette personene å kontakte og bygge en lukrativ og nøyaktig kundeemneliste, slik at de kan bruke mindre tid på å lage en salgsprospekteringsliste og mer tid på å selge.

  Hvordan slå av plassering på Life360 uten at noen vet det

Du kan også laste ned Seamless AIs gratis Chrome-utvidelse for enkelt å finne potensielle kunders e-poster og telefonnumre gjennom Chrome-nettleseren. Dessuten lar dens databerikelsesfunksjon selgere fylle inn eventuelle manglende detaljer og informasjon i den ufullstendige kontakt- eller kundeemnelisten, og gjør den om til en liste av høy kvalitet.

Så hvis du ønsker å vokse og bygge en nøyaktig liste over salgsemner for å lukke flere avtaler raskere og skalere inntektene dine, er Seamless AI det rette AI-salgsverktøyet.

Seismisk

Seismic tilbyr salgsaktiveringsløsninger til salgsteam som har problemer med å ta raske beslutninger, bygge sterke kunderelasjoner og få et helhetlig bilde av hva som fungerer for å skalere suksess.

Den tilbyr flere produkter og løsninger, som Sales Content Management og AI Guided Selling, og tilbyr ressurser som hjelper selgere å forstå hvordan AI transformerer salg og kundeadministrasjon i dagens tid.

Slik hjelper disse løsningene salgsteam over hele verden:

 • AI Guided Selling gir selgere anbefalinger om innhold av høy kvalitet og innhold, noe som hjelper til med å selge og vinne avtaler raskere.
 • Læring og coaching Leksjonsressurser gjør det mulig for selgere å utnytte ett enkelt knutepunkt for innhold og læring, slik at de kan ta bedre beslutninger, drive bedre kundesamtaler og forbedre kundetilfredsheten.
 • Maksimer selgers produktivitet, slik at de kan bruke mer tid på å koble til og samhandle med kjøpere og foreta salg i stedet for å finne potensielle kunder og forberede seg på samtalene.
 • Gjør det mulig for selgere å ta datadrevne beslutninger med Seismics handlingsrettede innsikt i beste praksis som øker salgssuksess.

Seismic tilbyr også innsikt og anbefaler de riktige digitale kanalene for å nå spesifikke potensielle kunder, drive personlige samtaler og vinne flere avtaler.

Veloxy

Veloxy er en AI-salgsløsning som hjelper selgere og team med å forbedre kundeforhold, øke inntektene og skalere i en enorm hastighet.

Konsekvent kundeengasjement og -tilfredshet er de mest avgjørende aspektene ved vellykket salg og oppbevaring.

Og uten en Sales AI-løsning, er selgere pålagt å bruke 66 % av tiden sin på å administrere samtaler og e-poster, finne det rette prospektet, logge aktiviteter, legge inn data i Salesforce og planlegge oppfølginger manuelt.

På den annen side automatiserer og eliminerer Veloxys Sales AI ikke-selgende aktiviteter som ikke genererer salg og inntekter, slik at selgere kan bruke 95 % av tiden sin:

 • Kommuniser med kunder virtuelt.
 • Møt kunder personlig.
 • Å være en rådgiver for potensielle kunder og prospekter.
 • Forskning konkurransedyktig aktivitet.
 • Oppdag og adresser smertepunkter.

Dessuten forkorter det salgssyklusen. Det effektiviserer kundeengasjement med AI Guided Selling som sender smarte varsler om hvilken kunde som skal ringes eller sendes e-post og hvem som er mer sannsynlig å kjøpe, tilrettelegger og akselererer salgsengasjement.

Så hvis du ønsker å eliminere sakte og sjelden kundeengasjement, bruke mer tid på å selge, forbedre kundetilfredsheten og generere mer salg, er Veloxy Sales AI det riktige valget av AI-salgsverktøy.

Siste ord

Å kjøre vellykkede salgskampanjer kan være en utfordring og en tidkrevende prosess. Derfor kan investering i AI-salgsverktøy hjelpe deg med å forenkle, automatisere og forbedre salgsprosessen din, og øke produktiviteten og inntektene dine.

Hvis du ønsker å maksimere salgsteamets effektivitet og få inn fortjeneste, vil verktøyene ovenfor hjelpe deg med å nå dine salgsmål i år.

Deretter kan du sjekke vinnende salgsstrategier for å hjelpe deg med å lukke avtaler bedre.

x