9 beste løpeapper for Apple Watch [2023]

Når det kommer til smartklokker, har Apple Watch og «de beste» nå blitt synonyme med hverandre.

Og det er ikke bare på grunn av den enkle integrasjonen med Apple-universet, men heller på grunn av typen funksjoner det gir, inkludert noen av de mest nyttige treningsfunksjonene.

Du kan bruke en Apple Watch til å sjekke pulsen, oksygennivået, antall skritt du har gått og mye mer.

I tillegg er det interaktive apper du kan bruke rett fra håndleddet som vil spare deg for mye tid og krefter. Du trenger ikke engang å løfte iPhone når du trenger å sjekke noe.

Når det kommer til trening og spesielt løping, blir det å bære telefonen et ekstra ork og muligens en belastning, siden du hele tiden er engasjert i fysiske aktiviteter som krever brede bevegelser av armer og ben.

Takket være Apple Watch kan du gjøre så mye rett fra håndleddet. Hvis du er en treningsentusiast og elsker å løpe miles, vil du elske løpeappene vi vil gå over i dette innlegget for Apple Watch.

Hvis det høres interessant ut, la oss lære mer.

Forskjellen mellom en løpende app og en aktivitetsapp

For å si det på den enkleste måten, hjelper en aktivitetsapp deg med å spore bevegelser, trening og ståtid for en hel dag.

Tvert imot, en løpeapp er spesielt skreddersydd for alle dine løpebehov. Den har kart, dataanalyse, en aktivitetsmåler og mer.

Mens en aktivitetsapp har noen bredere bruksområder, er en løpeapp et nisjevalg som passer best når du bare planlegger å løpe.

Les også: Topp 12 Smart Health Tracker for Better Life

Behovet for en ekstra løpende app på Apple Watch

Det er morsomt fordi jeg kan se et stort spørsmål i hodet ditt som spør: «hvorfor trenger jeg en ekstra løpeapp hvis Apple Watch allerede har en innebygd treningsapp?».

Vel, svaret på dette er ganske enkelt. Når det kommer til en dedikert løpeapp, går den ekstra langt for å kurere rapportene dine som er spesifikke for treningsmålene dine

Noen apper støtter til og med live-coacher som vil veilede og ta deg nærmere din nesten perfekte løpetur.

Det gjør en god jobb med å gi enorm støtte fra samfunnet og holde deg på læringsradaren.

Sammen med tilpassede treningsøkter og løpespesifikk coaching gir noen apper deg også diettplaner for å få den løperens kropp. Siden fokus kun er på løping, kan du trene med sylskarp fokus uten andre distraksjoner.

Dette er nøyaktig grunnen til at en tredjeparts løpeapp gjør så mye mer enn standard treningsapp på Apple Watch.

Når det er sagt, la oss ta en titt på de beste løpende appene.

  Wondershare Filmora 12 – Frihet til å lage videoer

Strava

En av de eldste og mest populære løpeappene der ute, Stravas allsidige funksjonalitet har en sterk fanbase i lang tid nå.

Den mest elskede funksjonen til denne appen er utvilsomt det faktum at den lar deg være sosial og konkurrere med venner, lage gruppeutfordringer og spore som løp raskest og lengst. Dette hjelper deg å oppnå mer samtidig som du har mer moro.

Hvis du er en triatlet, er du ute etter en godbit fordi det også hjelper deg med å spore turen og fotturen med største nøyaktighet. Denne appens intelligente system anbefaler også forskjellige spor du kan utforske basert på dine preferanser.

Med den betalte versjonen kan du spore mer enn 30 tilleggsaktiviteter, for eksempel yoga, og også få innsikt i hvordan du kan forbedre deg selv med hver aktivitet.

Du kan bruke Strava til å ta på deg nye utfordringer ved å bli med i månedlige utfordringer og finpusse ditt ansvarsmerke når du fullfører dem.

ASICS Runkeeper

Hvis du er en som elsker tilpasninger, trenger du ikke lete lenger fordi ASICS Runkeeper lar deg konfigurere aktivitetene dine etter dine preferanser.

I likhet med Strava er ASICS Runkeeper en veteran i markedet og har sin egen lojale brukerklubb for løpere.

Noen av de mange funksjonene i denne appen inkluderer:

 • Lydveilede treningsøkter for nybegynnere så vel som erfarne løpere
 • Sporing av treningsøkter som løping, gåing, fotturer og sykling manuelt eller ved hjelp av GPS
 • Spor fremgangen din via tidsriktige statistikkrapporter
 • Personlig plan i henhold til dine mål
 • Lar deg lytte til tempo, avstand og tid med 5 motiverende stemmer
 • Integrasjon med pulsmålere

I tillegg til dette kan du også integrere Spotify og Apple Music og gi energi til løpingen med favorittlåtene dine som en proff.

Nike Run Club

En app som eksisterte allerede før Apple Watch startet sin treningsapp, Nike Run Club er gratis å bruke og et populært valg blant brukerne av Nike.

Den kommer med eksperttrenere, et utrolig fellesskap og massevis av motivasjon for å hjelpe deg med å nå målstreken på kort tid.

Du kan forberede deg til 5k, 10k eller halvmaraton ved hjelp av deres guidede løpsfunksjoner som også inkluderer interaktive planer for dine mål og treningsnivå.

Når det kommer til den beste funksjonen, lar den deg spore kjørelengde på skoene dine og lar deg identifisere løpehastigheten for hvert par. Hvis skoene dine er utslitte og du trenger nye, vil den varsle deg om å få et nytt par. Hvor kult er det?

Alt i alt er dette en flott app for løpere som leter etter enkel trening kombinert med råd fra samfunnet og en nyttig feed for å forbedre fysisk aktivitet.

Kartlegg My Run

Jeg forstår hvor kjedelig det må være å løpe på samme bane gjentatte ganger, så for å bekjempe det kan du bruke Map My Run-appen til å finne nye ruter hver gang du løper. Det gjør løpeturen din mindre monoton og morsommere.

  Hvordan kan du endre e-posten din på PS4

Her er noen fantastiske funksjoner i denne appen:

 • Et sett med treningsverktøy og teknikker for å hjelpe deg med å løpe bedre
 • Enkel integrasjon med andre apper og wearables som Apple Health, Gramin, FitBit, etc.
 • Over 600 aktiviteter for løping, sykling, treningsøkter, cross-trening og mer
 • Koble til MyFitnessPal for å analysere kaloriinntaket og forbrenningen
 • Et inspirert fellesskap med over 60 millioner idrettsutøvere

Med funksjoner som er så nyttige, kommer det ikke som noen overraskelse at denne appen ble kåret til de 10 beste løpeappene av The Guardian og har også blitt kåret til beste løpeapper Lesers valg på About.com.

Adidas løping

Adidas Running er en fantastisk app med et fellesskap på 170 millioner treningsentusiaster, det er mer enn bare en løpesporer. Den hjelper deg med å spore varighet, distanse, hjertefrekvens og forbrente kalorier med ett enkelt trykk.

Du kan også holde deg motivert ved å delta i ulike virtuelle løp og utfordringer eller sette målrettede utfordringer for å overskride grensene dine. Hver gang du setter en ny rekord, tjener du belønninger for å holde deg motivert gjennom hele reisen, noe som er veldig nyttig.

Hvis du føler deg spontan, kan du ta videoer av treningseventyrene dine og integrere dem med Relive-appen. Faktisk kan du også koble den til MyFitnessPal og REBO Smart Bottle for å spore vann- og matinntaket ditt.

RunGo

Som navnet antyder, er RunGo-appen perfekt for å hjelpe deg med å velge de beste rutene å løpe eller bare lage en i henhold til dine preferanser.

Hvis du er ivrig etter å vite hvorfor RunGo kom til denne listen, er det fordi den lar deg:

 • Simuler løp og bucket list-ruter med stemmestyrte meldinger og gatevisningsbilder rett fra tredemøllen din eller hvor enn du er
 • Finn et løpevennlig hotell med RunGos hotellpartnere, og ikke gå glipp av løpeturene dine mens du er ute og reiser
 • Bruk stemmenavigasjon for aldri å gå glipp av en sving mens du løper
 • La venner og familie spore deg i virkeligheten dem og la dem vite at du virkelig flykter fra dem 😛
 • Utfordre deg selv med virtuelle løp, vinn og tjen berømmelse på topplistene

I tillegg kommer denne kraftfulle appen med over 600 000 ruter over 171 land, inkludert byturer, unike eventyr, rasebaner og visuelle simuleringer.

Vekttap Løping av Slimkit

Hvis vekttap er din prioritet, vil Weight Loss Running by SlimKit hjelpe deg med å slanke deg på 4 uker.

Denne appen gir deg en strategisk tilnærming ved å foreslå tilpassede løpeplaner kombinert med nødvendig kosthold for å gå ned i vekt raskere. Den har også en vannsporer for å holde hydreringsnivået i sjakk.

Hvis du er nybegynner, kan du velge en 3-dagers treningsplan. Når det kommer til diettplaner, gir den deg trinnvise instruksjoner om hvordan du kan tilberede deilige, men sunne oppskrifter til frokost, lunsj og middag.

For en laserfokusert tilnærming kan du velge en personlig trener, enten den er søt, oppmuntrende eller fra en militær treningsstil.

  6 toppverktøy for å redigere, analysere og bygge metatagger

Du kan komme i gang ved å integrere den med musikk, ta opp treningen din og ta inspirerende transformasjonsbilder fra appen din.

Dette må være den perfekte appen for å knuse nyttårsforsettene dine og si hei til en som passer deg.

Les også: 13 beste smarte vekter for å holde styr på vekten din

Løping Walking Tracker mål

En god start trenger gode mål, og det er nettopp dette Running Walking Tracker-målene vil hjelpe deg å sette og oppnå. Det er en utmerket app for noen som akkurat har begynt med treningsreisen.

Mange nybegynnere har vært motiverte og er i rute på grunn av følgende muligheter:

 • Sett et eksklusivt mål for distanse, forbrente kalorier, skritt, varighet og høyde
 • Du kan sette disse målene for jogging, turgåing, stavgang, terrengsykling eller sykling
 • Sjekk pulsen mens du utfører disse aktivitetene
 • Start en aktivitet direkte fra håndleddet

Når du får premiumplanen deres, får du en ekstra fordel av en ekte stemmecoach som vil gi deg tilbakemelding på fremgangen din. Du kan også lage din HIIT-trening, få eksklusive planer for treningsøktene dine, bruke live chat og se prestasjonsdiagrammer.

10K Trainer fra C25K

10k Trainer av C25K fortjener en bemerkelsesverdig omtale for å være omtalt på nettsteder som New York Times, Forbes og The Guardian. Den er rangert høyt blant brukerne og gjør akkurat det den lover: heve gang- og løpeopplevelsen din.

Denne appen har stolt vært en del av millioner av suksesshistorier på grunn av, alt takket være tilbudene deres som:

 • Enkle 10k programmer for 3 dager i uken
 • Prisvinnende musikk fra Top DJs.
 • Sømløse integrasjoner med helseapper
 • Rikt fellesskap av veteraner og nybegynnere
 • Audio coach og alters

Med et enkelt delingsalternativ kan du også vise frem fremgangen din på Facebook, Twitter og Instagram.

Hele formålet med denne appen er å få deg på beina og begynne å bevege deg samtidig som du har det gøy.

Forfatterens notat

Løping er kanskje ikke så lett som det ser ut til, og du vil kreve mye motivasjon for å gå den ekstra milen for å være konsekvent, og derfor er det viktig å koble reisen din med en av appene ovenfor.

Det vil hjelpe deg enormt med å nå dine kortsiktige og langsiktige mål, for la oss innse det, det er alltid bedre å ha det vondt i dag enn å beklage i morgen.

Deretter kan du sjekke ut disse pulsmålerappene for Apple Watch.

x