9 beste YouTube til GIF-konverterere du bør prøve tipsbilk.net

GIF-er er en samling av bevegelige bilder som kan være så små som bare én eller to rammer i lengde.

I motsetning til størrelsen kan disse GIF-ene være nyttige på mange måter. Her er en detaljert analyse av hvorfor du bør vurdere GIF-er i videoprosjektene dine og en liste over de beste YouTube til GIF-konvertererne.

Hva er GIF-er?

I motsetning til hva folk flest tror, ​​er GIF-er ikke et videoformat, men et bildeformat. Det ville være bedre å kalle dem en kort samling av bilder eller rammer i stedet for en video.

På grunn av at de er så kompakte, tar disse GIF-ene bare noen få kilobyte diskplass. Dessuten kan disse GIF-ene spille kontinuerlig på en loop uten å måtte trykke på play hver gang.

Vel, det er god informasjon om GIF-er, men hvordan kan du gjøre dette enkle bildeformatet til en verdifull ressurs for YouTube-videoene dine? La oss finne det ut.

Hvorfor bør du bruke GIF-er i videoprosjektene dine?

Hvis jobben din involverer noe relatert til å lage videoprosjekter eller redigere dem, bør du vurdere å bruke GIF-er i dem.

Disse GIF-ene kan øke underholdningsverdien til videoene dine og øke brukerbevarelsen. Bortsett fra denne åpenbare fordelen, her er noen andre fordeler ved å bruke GIF-er:

Bedre formidle budskapene dine

Knapt sagt, informasjon i videoene dine kan gjøre dem vanskelige å se i lang tid. Brukeren kan også føle seg overveldet av informasjon og kan bare beholde noen deler etter noen dager.

GIF-er, spesielt de med tekst, kan forbedre videoenes informasjonsbevaringspotensiale og få brukerne til å ta mer fra dem. Siden disse GIF-ene ofte har en humoristisk tone, kan de enkelt la deg formidle budskapet ditt på en morsom måte.

Liten filstørrelse

I stedet for å bruke konvensjonelle biter av videoopptak i videoprosjektene dine, kan bruk av GIF-er øke hastigheten på hele redigeringsprosessen enormt.

Siden disse GIF-ene vanligvis er små, vil de ikke være harde mot maskinvaren din. Du kan spare ganske mye på diskplass og legge mindre belastning på grafikkprosessoren mens du redigerer videoen.

Øk videoens seertid

Humor er subjektivt, men én ting kan vi alle være enige om; en morsom GIF i en video får deg til å humre og nyte videoen bedre. Men la oss ikke begrense oss til bare de morsomme GIF-ene.

GIF-er med informasjon og smart animasjon kan gjøre videoen mye mer severdig. GIF-er har vist seg å ha et positivt resultat når det gjelder videoseertid.

Hvorfor bruke en YouTube til GIF-konverterer?

YouTube er blant de største videobibliotekene på internett, og selv om det er mange GIF-butikker, kan YouTube slå dem alle på grunn av det store antallet videoer på plattformen.

YouTube har imidlertid ikke mange GIF-er, og du må først konvertere en video eller en del av en YouTube-video til GIF før du bruker den til prosjektet ditt. Det er her YouTube til GIF-konverterere kommer inn i bildet, da disse hjelper deg med å konvertere alle deler av en YouTube-video til nedlastbare GIF-er.

Bortsett fra det minste minimum av å konvertere YouTube-videoer til GIF-er, kan disse YouTube-til-GIF-konvertererne gjøre mye mer. Redigeringsverktøyene på disse omformerne gir dem mye mer verdi, og vi har samlet de beste omformerne du kan finne på internett.

Her er en komplett liste over de beste YouTube til GIF-konvertererne med deres detaljerte analyse:

Veed.io sin YouTube til GIF-konverterer

Hva tenker du på når du tenker på fullverdig videoredigeringsprogramvare? Vi tenker på dem som stor, klumpete og treg programvare som trenger mye av systemressursene dine.

Men hva om de kunne bruke en rett i nettleseren din? Høres umulig ut, men veed.io gjør dette og tilbyr funksjoner som ligner på en lite videoredigerer uten å måtte laste ned noe på enheten din.

  Lag GIF-bilder med YouTube og legg til tekst til dem

Når det gjelder GIF-konverteringsdelen, kan du laste opp videoene dine til plattformen og konvertere hvilken som helst del av den til en GIF. Du kan bruke ulike verktøy for å laste opp en video på plattformen, inkludert Google Drive, Dropbox, din personlige enhet og mye mer.

Den morsomme delen starter når du endelig laster opp videoen og kommer i gang. Veed.io har en rekke redigeringsverktøy som du kan bruke til å legge til tekst eller endre størrelsen på videoen i henhold til dine behov.

Du kan også øke eller redusere videovolumet eller koble fra lyden helt. Det er muligheter for å endre videohastigheten og til og med rense lyden hvis originalen har støy i seg.

Senere, når du er ferdig med konverteringen, kan du laste ned GIF-en til enheten din ved å bruke nedlastingsalternativet på plattformen.

Fordeler:

 • Du trenger ikke å laste ned programvaren
 • Det fungerer uanstrengt for større filer også
 • Den har noen av de beste redigeringsfunksjonene på en YouTube til GIF-konverterer

Ulemper:

 • Du må først ha en nedlastet versjon av YouTube-videoen før du kan konvertere den til en GIF.

Wondershares UniConverter

Wondershares pakke med redigeringsverktøy har raskt gjort sitt navn blant de beste videoredigererne på markedet, og det er mange grunner til det.

For det første, mens videoredigerere fra Adobe og Filmora prøver å kompilere hvert redigeringsverktøy til ett, har Wondershare forskjellige verktøy for forskjellige formål, noe som gjør det enklere og mindre tungvint å bruke disse verktøyene.

Wondershares UniConverter oppveier langt alle andre YouTube til GIF-konverterere på denne listen. Årsaken er at UniConverter fungerer med GIF-konvertering og mange flere formater.

For det første kan du konvertere MP4, HEVC, AVI, GIF og mange flere formater uten å miste kvaliteten på de originale opptakene.

Les også: Beste MP4 til GIF-konverterere

Dessuten kan du legge til en rekke effekter til GIF-en og få den til å tilpasse den helt etter dine behov.

En annen fordel med å bruke et Wondershare-verktøy er dens fantastiske kompatibilitet med andre verktøy fra selskapet. Dette betyr at du kan redigere, klippe, klippe, hastighet, reversere og legge til spesialeffekter til GIF-ene dine hvis du har andre Wondershare-verktøy på enheten din uten å ha noen kompatibilitetsproblemer.

Fordeler:

 • Et utrolig antall redigeringsverktøy, spesielt når de kombineres med andre Wondershare-produkter
 • Nesten alle videoformater dekkes under én plattform
 • Flott for GIF-konvertering og mye mer

Ulemper:

 • Du må laste ned og sette opp programvaren før du bruker den, noe som gjør prosessen litt lengre
 • Du trenger en nedlastet versjon av YouTube-videoen før du fortsetter

Flixiers YouTube GIF-produsent

Hvis du vil ha en raskere løsning for å konvertere YouTube-videoer til GIF-er, er Flixiers YouTube GIF-maker et fantastisk verktøy til å begynne med. Det overvinner begge de ovennevnte forbeholdene og er den desidert raskeste måten å konvertere YouTube-videoer til GIF-er.

I likhet med Veed.ios konsept, kommer YouTube GIF-produsenten også med et multifunksjonelt nettsted som lar deg utføre hele konverteringen i nettleseren din.

En annen stor fordel ved å bruke plattformen er dens personvernsentrerte tilnærming, som ikke gjør det obligatorisk å registrere seg og opprette en konto før konverteringen.

Den største funksjonen som får YouTube GIF-produsenten til å skille seg ut er imidlertid muligheten til å redigere YouTube-videoer med bare lenkene deres. Du trenger ikke å laste opp videoen manuelt før konverteringen.

Dessuten har GIF-produsenten funksjoner for å justere GIF-oppløsningen, legge til tekst, bevegelseseffekter, lyd, overganger og mer.

Fordeler:

 • Perfekt for en rask konvertering fra YouTube til GIF
 • Funksjonen for å redigere YouTube-videoer fra lenkene deres er unik
 • Den inneholder et bredt utvalg av redigeringsverktøy

Ulemper:

 • Du trenger et premium-abonnement for å redigere videoer som er lengre enn 30 minutter

Imgflips animerte GIF-maker

The Animated GIF Maker er en plattform som kommer rett på sak og ber deg om en av to ting; du kan enten laste opp en videofil eller sette inn en YouTube-videolink.

  Slik sletter du YouTube-loggen din automatisk

Deretter tar nettstedet deg til redigeringssiden, hvor du kan velge start- og sluttpunkt for GIF-en din. Dessuten kan du legge til tekst, beskjære og til og med rotere videoen i henhold til dine krav.

Du kan øke eller redusere bildefrekvensen hvis du vil at GIF-en skal se litt jevnere ut mens du spiller, eller la den stå på standardinnstillingen på 20 FPS. I tillegg kan du forhåndsvise GIF-resultatet og til og med dele eller lagre det som en mal hvis du planlegger å redigere GIF-en flere ganger med forskjellige formater.

Animated GIF Maker er virkelig det mest praktiske verktøyet for å lage og dele GIF-er; men det mangler mange redigeringsverktøy du kan finne i UniConverter eller YouTube GIF-maker.

Fordeler:

 • On-the-go konvertering av YouTube-videoer til GIF
 • Rudimentære, men praktiske redigeringsalternativer
 • Ingen tak på videostørrelsen
 • Du trenger ikke å opprette en konto

Ulemper:

 • Den har begrensede redigeringsverktøy, i motsetning til konkurrentene
 • Den har et grunnleggende brukergrensesnitt

Gratis GIF Maker

Selv om de fleste GIF-er trenger en form for redigering før de kan brukes i et videoprosjekt. Anta imidlertid at ditt eneste mål er å konvertere en YouTube-video til en GIF uten å måtte redigere eller endre kildematerialet. I så fall kan Free GIF Maker være det perfekte verktøyet for deg.

Plattformen er så enkel som den blir, med bare en tekstboks som ber deg angi en YouTube-URL. Deretter laster nettstedet inn videoen din og viser forhåndsvisningen. Du kan se videoen selv og bestemme start- og slutttidsstemplene for GIF-en din.

Prosessen etter dette er ganske enkel, og du må angi starttiden for GIF-en din. Deretter kan du angi varigheten til GIF-en din og klikke på forhåndsvisningen for å generere en forhåndsvisning av den konverterte GIF-en.

Nettstedet tillater kun en maksimal varighet på 10 sekunder, så vær forsiktig når du velger tidsstempler.

Fordeler:

 • Perfekt hvis du bare vil konvertere en YouTube-video til en GIF uten å redigere den.
 • Det krever ikke at du oppretter en brukerkonto

Ulemper:

 • Den har praktisk talt ingen redigeringsverktøy
 • Du kan ikke laste opp en video, og den godtar bare videolenker
 • Brukergrensesnittet er grunnleggende

Lag en GIF

På dette tidspunktet har vi sett mange YouTube til GIF-konverterere som tilbyr fenomenale funksjonssett, men de har bare tillatt oss å bruke enten videokoblinger eller laste opp videoene våre.

Selv om disse to alternativene tilfredsstiller behovene til de fleste brukere, hva om du ville ha en plattform som lar deg konvertere videoer til GIF-er fra Facebook og webkameraet ditt også?

Lag en GIF lar deg gjøre det med en rekke redigeringsalternativer og funksjonen for å legge til videoer fra Facebook, webkameraet ditt og enhetens lagring. Dessuten kommer den også med funksjoner for å gjøre GIF-rangeringen bedre ved å legge til tagger og titler til dem.

Den beste delen med Lag en GIF er dens unike, men likevel hendige redigeringsverktøy som forbedrer hele GIF-konverteringsprosessen. Du kan øke eller redusere GIF-hastigheten og -lengden i henhold til dine behov. Senere kan du publisere GIF-en din ved å bruke nettstedet og til og med laste den ned til enheten din.

Fordeler:

 • Det er utmerket hvis du vil ha videoer fra flere plattformer som Facebook, YouTube, Webcam og mer
 • Den har fantastiske redigeringsmuligheter
 • Den lar deg til og med publisere GIF-ene dine

Ulemper:

 • Du må opprette en konto og fylle ut detaljene dine hvis du vil ha en GIF som er lengre enn 10 sekunder

Motionbox sin YouTube til GIF-konverterer

Selv om GIF-er stort sett varierer fra ett til ti sekunder, krever det ganske mye kreativitet for å produsere høykvalitets og underholdende GIF-er.

Hvis du er noen som trenger rik redigeringsprogramvare for å matche dine kreative behov, kan YouTube til GIF-konverteren fra Motionbox være din neste favoritt. Dette verktøyet gir fullverdig redigeringsprogramvare med de sjeldneste funksjonene pakket i et nettleserbasert verktøy.

  Hva er familieabonnement i YouTube Premium?

Verktøyet ber deg først registrere deg ved å opprette en konto på nettstedet. Først da kan du laste opp YouTube-videoen din via enhetens lagring eller URL når det passer deg.

Redigeringsverktøyene på dette verktøyet er ryggraden. Den har noen av de beste funksjonene, som automatiske bildetekster, kule og innovative fonter, animasjoner, GIF-bilder og mye mer.

I tillegg, noen ganger vil du bruke en populær GIF-mal, men vil ikke gå gjennom bryet med å kutte den ned fra en YouTube-video. Motionbox har et enormt bibliotek med allerede eksisterende GIF-maler du kan bruke til prosjektene dine.

Fordeler:

 • Har de beste redigeringsverktøyene på en GIF-konverter
 • Uendelige kreative muligheter med mange avanserte funksjoner
 • Omfattende mediebibliotek for å støtte GIF-konverteringsprosessen

Ulemper:

 • Ettersom nettstedet prøver å pakke mange forskjellige elementer i et nettleserbasert verktøy, kan det hende du opplever en etterslepende opplevelse, spesielt når du er på en avansert enhet

Keevi

Keevi er en annen nettleserbasert video-til-GIF-konverterer som konverterer YouTube-videoene dine til GIF-er. Så snart du går inn på nettstedet, blir du bedt om å enten laste opp en video fra enhetens lagring eller velge en YouTube-video.

Interessant nok laster ikke nettstedet inn videoen når du skriver inn videoens URL, men laster den ned på enheten din.

Du må senere laste opp denne nedlastede videoen til nettstedet hvis du vil konvertere den til en GIF. Du kan også ta opp en video på skjermen og lage en GIF ved å bruke Keevi.

Senere, når du laster opp videoen, får du noen grunnleggende, men praktiske redigeringsverktøy, for eksempel funksjonen for å legge til en overskrift, underoverskrift og brødtekst til GIF-en din. Du kan også legge til populære klistremerker og emojier fra biblioteket deres.

Dessuten kan du enten velge deres automatiske undertekstalternativ eller skrive inn undertekstene manuelt etter eget valg. Når du er ferdig, kan du eksportere GIF-en i din foretrukne oppløsning og kvalitet.

Fordeler:

 • Redigeringsverktøyene er få, men ekstremt hendige
 • Brukergrensesnittet er forenklet for enkel bruk
 • Det er ingen tak på videolengden

Ulemper:

 • Nettstedet godtar ikke YouTube-videonettadresser
 • Siden henger noen ganger på grunn av interne feil

GifRun

GifRun er en enkel YouTube-til-GIF-konverterer som bare konverterer YouTube-videoer til GIF-er. Du får ikke muligheten til å laste opp en eksisterende video fra enhetens lagring. Egenskapene til denne omformeren oppveier imidlertid noen av toppløperne i segmentet.

For det første får du muligheten til å lage GIF-er på opptil 15 sekunder hvis det er noe du trenger. Dessuten er redigeringsverktøyene grunnleggende, men likevel nyttige for enkel GIF-redigering.

Det beste er at du kan laste ned noen populære GIF-er fra biblioteket deres og bruke dem uten å bekymre deg for brudd på opphavsretten.

Fordeler:

 • Den trenger ingen registrering eller kontooppretting
 • Du kan lage GIF-er på opptil 15 sekunder
 • Du kan laste ned populære GIF-er

Ulemper:

 • Ingen funksjon for å laste opp videoene dine
 • Redigeringsverktøy er grunnleggende

Siste tanker

GIF-er kan forbedre videoprosjektenes seeropplevelse enormt, og YouTube er et flott sted å se etter slike GIF-er. De forskjellige YouTube til GIF-konvertererne tilbyr ulike funksjoner som spenner fra GIF-konverteringer til fullverdige redigeringsverktøy.

Oppsummert, hvis du leter etter en rask konvertering, er verktøy som Flixiers YouTube til GIF-konvertering, Free GIF Maker og GifRun gode valg. Motionbox-konverteren er også perfekt hvis du vil ha en fantastisk pakke med redigeringsverktøy ved din side.

Nå kan du lese om de beste åpen kildekode-videoredigerere.

x