Håndfri lar deg ringe og motta telefonsamtaler på din Mac

Det er de som har tydd til å bruke betalte tredjepartsapper for å ringe fra sine PC-er/bærbare datamaskiner og de som har kjøpt dockingstasjoner for å unngå å holde telefonen for å ringe. Uansett scenario, sammenslåing av mobilnettet og databehandling er Nirvana som har unngått oss. Selv håndfrie enheter fungerer mer som et vedlegg enn en løsning. Men det finnes en løsning. Det tar lettheten av det trådløse Bluetooth-håndfrisettet, kombinert med krystallklar lydkvalitet (bare begrenset av høyttalerne dine) og muligheten til å la deg fortsette å jobbe mens du tar en samtale på datamaskinen din, singularitet kommer i hendene på HandsFree, en Mac-app verdt $4,99 i Mac App Store, som bruker Mac-en som en håndfri enhet ved å dirigere lyden fra Android-telefonen eller iPhone til Mac-en.

HandsFree kobles til ved hjelp av Mac-ens bluetooth og bruker mikrofonen og høyttalerne som en håndfri utvidelse. HandsFree er selvkonfigurerende, den forteller deg bare hva den trenger og håndterer resten selv. Ved første lansering vil du bli tatt til en velkomstskjerm med noen oppstartspreferanser, disse alternativene kan også tilpasses fra menyen.

  Hvordan laste ned Disney+ filmer og TV-serier for å se frakoblet

Appens brukergrensesnitt er veldig grunnleggende, det er ingen iOS 7.1, men det får jobben gjort. Telefonen din fungerer på samme måte som på andre håndfrie enheter. Det forenklede oppsettet hjelper absolutt å navigere gjennom rutene siden det ikke er noen kompliserte instruksjoner å sile gjennom. Den viser prosentandelen av batteriet som gjenstår på telefonen, og eliminerer behovet for å sjekke telefonen fra tid til annen. Alle tapte, innkommende og utgående anrop vises som varsler på skjermen som alle andre varsler, og forhindrer overbelastning.

Du trenger bare å koble til telefonen én gang, og neste gang enheten er innen rekkevidde, kobles den til automatisk. Du kan la telefonen ligge hvor som helst (innenfor rekkevidde av et bluetooth-signal), og du kan sende og motta anrop rett fra Mac-en. Varslingslyden er like høy som Macens interne volum, hvis du hører på lyd (eller ser på en film), skrus volumet ned og HandsFrees volum skrus opp.

  Bli med i et møte fra en lenke

Lydkvaliteten er så god som høyttaleren tillater. På min Macbook Pro kunne det ikke vært klarere om den som ringte snakket med meg personlig. Det er en liten forsinkelse mellom lydene, men det var knapt merkbart. I en test var det noe ekko, men det gjentok seg ikke, så vi tar det opp til et avstandsproblem. Appen krever bare en bluetooth-tilkobling for å fungere, så du kan ta denne løsningen med deg uansett hvor Mac-en går (ingen internettforbindelse nødvendig). Enda viktigere er at den sitter stille i et hjørne og fyller ikke kaien din.

  Slik viser du arbeidstiden din til andre i Outlook

Du kan prøve å finne en grunn til å hate det, men du vil bli hardt presset til. Den hadde noen komplikasjoner med min Sony Xperia SP, for eksempel kontakter i appen som ikke ringte og et falskt krasj, men ingen problemer i det hele tatt med en annen android, du kan ringe fra kontaktlisten i appen, eller du kan gjøre det fra telefonen . Meldinger er ikke der ennå, det hadde vært fint, men det er ikke en avtalebryter. Det er andre apper som tilbyr lignende løsninger på Mac App Store, men bortsett fra brukergrensesnittet kan jeg ikke forestille meg at andre apper gjør det bedre. Hva annet er det? Jeg kommer definitivt til å beholde denne appen på telefonen min etter at anmeldelsen er avsluttet.

Last ned håndfri fra Mac App Store