Narwhal for reddit er perfekt for lurkere og GIF-hatere [iOS]

Jeg har en Reddit-konto som jeg sjelden, om noen gang, logger på, men jeg surfer på Reddit langt ut på de små nattetimer, men jeg surfer sjelden på siden på telefonen min fordi det ikke finnes en app for den jeg liker. Det er trygt å si at jeg er en lurker, som mange mennesker. Narwhal for reddit for iOS er, som navnet tydelig tilsier, en app for Redditing. Hvis du vil ha en gratis app for å surfe som en lurker, er Narwhal flott, og hvis du ikke er en lurker, men liker appen likevel, kan du oppgradere for å låse opp påloggingen, stemme opp/ned, kommentere og sende inn innholdsfunksjoner. Appen kan skilte med et grensesnitt designet spesielt for iOS 7. Du kan bla gjennom forsiden og flere lenker vil lastes når du blar lenger ned. Trykk på en lenke for å se den og lese kommentarer. Sveiping fra venstre til høyre åpner et navigasjonspanel som du kan bruke til å hoppe til de populære sub-reddits. Du kan også skrive inn navnet på en hvilken som helst sub-reddit eller bruker i navigasjonspanelet for å åpne den i appen.

  Reddit Vibrant er for de som bare ønsker bilder og videoer

Installer appen og du er klar til å begynne Redditing. Du kan se hvor mange kommentarer og karma et innlegg har mottatt, hvor lenge siden det ble sendt inn, hvilken sub-reddit det ble sendt til, og brukeren som sendte det inn. Trykk på et innlegg, og det åpnes i en ny skjerm med en forhåndsvisning og kommentarer under. Linker du har besøkt ser ut som bleknet ut mens de du ikke har sett fortsatt er i mørkegrå.

Sveip fra venstre til høyre for å åpne navigasjonsruten. Bla gjennom listen over sub-reddits og trykk på den du vil bytte til. Du kan bruke søkefeltet øverst til å søke i Reddit eller bruke Utforsk-alternativene for å se en bestemt sub-reddit eller for å se en bestemt brukers Reddit-aktivitet.

  En gjøremålsapp for prosjekter som fokuserer på forfallsdatoer [iOS]

Preferansene lar deg blokkere NSFW-innhold; du kan filtrere det helt ut fra lenkene du ser, eller du kan deaktivere miniatyrbilder for NSFW-innlegg.

Den ene store ulempen med denne appen er at den ikke spiller GIF-er, og vi vet hvor mye alle elsker GIF-er (det er en hel sub-reddit for den). For de som ikke har tålmodighet til å vente på at en GIF skal lastes, kommer ikke dette til å være et stort problem, men mangelen på støtte for GIF-er er en stor mangel. Hvis du vil logge på med Reddit-kontoen din, må du oppgradere for $1,99.

  Lag gjøremål fra en e-post og legg dem til i kalenderen din [iOS]

Last ned Narwhal for reddit fra App Store