Drikk det smart forteller deg hvor full du er og anslår blodalkohol [iOS]

Drink It Smart er ikke en produktivitetsapp, den kommer ikke til å hjelpe deg med å sjekke e-post raskere, den kommer absolutt ikke til å hjelpe deg med å ta bedre selfies, og den vil absolutt ikke hjelpe deg med å finne et flott sted for drinker. Drink It Smart er en iOS-app verdt $0,99 i App Store som er rettet mot sosialt gode, eller bedre til å hjelpe oss å sjekke oss selv når vi har drukket. Appen er skreddersydd for å beregne promillenivået for noen som har drukket. Den tilpasser resultater basert på kjønn og vekt som brukeren legger inn. Etter hvert som du inntar flere drinker, legger du det opp i appen, og det forteller deg hvor full du er og hva din oppførsel i denne nåværende tilstanden sannsynligvis vil være.

  SlideCut bringer tastatursnarveier til iOS [Jailbreak]

Merk: Utvikleren gir bort 14 kampanjekoder for Drink It Smart til våre verdsatte lesere. Detaljer for å delta i giveawayen er på slutten av dette innlegget.

Drink it smart lanserer med promille satt til null. Før du begynner, må du velge kjønn og vekt. Trykk på den lille infoknappen nederst til høyre. Velg kjønn og legg til vekten din i enten kilo eller pund, og trykk deretter på «Tilbake».

Med kjønn og vekt angitt, kan du gå tilbake til startskjermen og begynne å drikke. Etter en drink, trykk på det lille plusstegnet og velg hva slags drink du har drukket. Du kan velge mellom fire drikketyper; long drink, en shot, en øl eller vin. Trykk på plusstegnet ved siden av en drink, og det vil bli registrert som ett glass av den typen drink. Legg merke til at appen ikke lar deg innta 10 drinker først og deretter legge til alle på en gang. Drikker registreres én etter én, og dette kan oppmuntre brukeren til å innse hvor mange drinker de allerede har drukket. Etter at du har lagt til hver drink, oppdateres promillenivået og appen viser hvilke kroppsfunksjoner som vil bli påvirket. Det foreslår også noen sannsynlig atferd som du kan vise i din nåværende tilstand.

  Tilpass ikonoppsett i iOS 7-mapper med FolderEnhancer

Etter hvert som du legger til flere og flere drinker, oppdateres atferden og alkoholnivået. Det er alt som er til appen. Noen få forbedringer som vil gjøre det bedre er et stort rødt varsel som forteller deg at du ikke lenger er i stand til å kjøre, og en liten UI-forbedring som lar brukere lese det fulle navnet på drikketypen de legger til. Jeg personlig har aldri konsumert alkohol i mitt liv, så folk som drikker kan kanskje bedre foreslå om listen over drikketyper bør være rikere, men konseptet med appen er utmerket i seg selv. Brukere bør også merke seg at blodalkoholmålingene er nøyaktige, men at de fortsatt kan variere i virkeligheten. I tillegg, hvis du tar noen form for medisin, kan det hende at avlesningen ikke er nøyaktig for deg.

  Slik bruker du Dark Reader til å slå på Dark Mode for alle nettsteder på iOS 15

Last ned Drink It Smart fra App Store

Gi bort

Utvikleren gir bort 14 Drink It Smart-kampanjekoder til våre lesere. For å delta i giveawayen, legg igjen en kommentar nedenfor. De første 14 leserne som kommenterer vil få en kode. Giveawayen stenger mandag 21. april 2014 ved midnatt.

Oppdater

Giveawayen er nå stengt. Vinnerne vil få tilsendt en kampanjekode på e-post innen kort tid.