Se dine Instagram-, Facebook- og Twitter-strømmer på ett sted

Desktop-apper som lar deg se feeder fra forskjellige sosiale mediekontoer er ikke sjeldne, men hvis du vil ha noe som kan kjøres i nettleseren din, kan Feedient være svaret. Det er en nettapp som kobles til Twitter-, Facebook- og Instagram-kontoene dine (YouTube kommer snart) og lar deg se feeder fra dem alle. Bortsett fra Instagram, kan du også legge ut innlegg på kontoen din og samhandle med innholdet, for eksempel svare på en kommentar eller tweet. Appen gir deg en fin kolonnevisning for hver konto, og kolonnene kan flyttes rundt for å passe dine preferanser. Grensesnittet er pent og rent og tilsynelatende fritt for feil. Feedient er for øyeblikket i lukket beta, men du kan registrere deg for tjenesten og en kode bør være i innboksen din om en uke eller så.

  Bla gjennom Instagram i en Pinterest-liknende layout

Den første ordren er å legge til kontoene dine. Gå til innstillinger og klikk på Legg til konto. Du må autorisere Feedient til å koble til den sosiale mediekontoen du legger til. Når du er ferdig, klikker du på «Feeds» for å se feedene dine.

Hver konto har sin egen kolonne for feeds, og du kan dra kolonnene rundt for å endre rekkefølgen. Rull i en kolonne for å se elementer i den feeden, og klikk for å samhandle med den. Du kan like et bilde på Instagram, svare på tweets, retweete en tweet eller favoritt-t, du kan like et Facebook-innlegg og legge inn en kommentar. Dessverre kan du ikke dele et innlegg ennå.

  Varsler Facebook plakaten hvis jeg fjerner et merke?

For å legge ut på Facebook og/eller Twitter, klikk på Post-knappen øverst på venstre navigasjonsverktøylinje og begynn å skrive. Du kan legge ut innlegg på både Twitter og Facebook samtidig eller på en av dem. Husk at hvis du poster til begge, vil du være begrenset til 140 tegn på Twitter.

Tjenesten har absolutt et fint og rent grensesnitt, men det virker ikke som LinkedIn er et nettverk de planlegger å støtte i nær fremtid, og det er litt av en skuffelse. De fleste har en mer aktiv LinkedIn-feed enn en YouTube-feed. Bortsett fra det er tjenesten ganske enkel, og for tiden tjener den formålet å være en rimelig god sosial medieklient i nettleseren din i motsetning til en installert på skrivebordet.

  Varsler Instagram deg når noen logger på kontoen din?

Besøk Feedient