Legg til betingede (IF) handlinger til aktivator på jailbroken iPhone

For at en smarttelefon skal være virkelig «smart», tror jeg det er viktig at enheten forstår fullt ut hva du vil at den skal gjøre og når, og hvordan også. Riktignok strekker funksjonene til en smarttelefon langt utover de som en vanlig mobilenhet ville tilby, men den virkelige skjønnheten i konseptet begynner når telefonen begynner å handle på handlinger du vil at den skal utføre uten manuell initiering avhengig av forhold og miljø. En rekke apper har dukket opp som bringer noe lignende, med den mest bemerkelsesverdige av dem er IFTTT-tjenesten på tvers av plattformer. Så, for Android-telefoner, er det Tasker, som praktisk talt kan automatisere alle områder av telefonen eller nettbrettet. For iOS har en lignende, og sannsynligvis den beste noensinne, vært Activator, som tillater utførelse av handlinger basert på at visse betingelser er oppfylt. Nå har en ny justering dukket opp for jailbroken iDevices som legger til betingede (IF) uttalelser til Activator. Denne tweaken går under navnet ActIf, og vi skal se nærmere på denne i dag.

  Hva er etterproduksjon eller etterbehandling innen fotografi og video?

Saken med Activator alene er begrensningen at selv om den kan utføre visse handlinger automatisk, kan den ikke legge til resonnement til disse. La oss vurdere et eksempel: du kan sette opp aktivator for automatisk å slå av mobildata når enheten er koblet til et WiFi-nettverk, men du kan ikke få den til å gjøre det samme når den er koblet til et spesifikt nettverk. Faktisk fungerer innstillingen for ALLE WiFi-nettverk som standard, men ikke for bare et spesifikt. Det er her ActIf kommer inn. Denne tilpasningen legger til denne manglende «betingede funksjonaliteten» til Activator og vil få enheten til å se på SSID-en for nettverket den er koblet til før den spesifiserte handlingen utføres.

  Krypter filer og sett tidsplan for en slettedato for dem

Per nå støtter ActIf et sett med handlinger, inkludert tilkobling til en spesifikk WiFi SSID, spesifikk Bluetooth-enhet, om musikk spilles eller ikke, om enheten er koblet til strømkilden eller ikke, eller om en spesifikk app er åpen. Tweaken legger til sine egne innstillinger til utvidelsespanelet i den opprinnelige iOS Settings-appen, hvor du kan spesifisere de betingede parameterne knyttet til de støttede sjekkene, mens handlingene i seg selv må angis gjennom Activators innstillinger, hvor et nytt panel blir lagt til for ActIf handlinger. Det gode er at ActIf støtter tre mulige innstillinger for hver betinget parameter, noe som gir deg fleksibilitet til å konfigurere flere alternativer for samme tilstand.

  Slik legger du til Emojis i Tik Tok-videoen din

Tweaks som ActIf er sjeldne selv i jailbreak-scenariet, og ganske vanskelige å få full tak i, men fleksibiliteten og friheten de lover gjør innsatsen verdt det. ActIf er tilgjengelig via BigBoss-depotet i Cydia gratis, og støtter iPhone, iPod touch og iPad, inkludert 64-bits arkitekturen til iPad Air og iPhone 5s. Hvis du bruker Activator, er denne tilpasningen et must.