Frittstående Google Docs & Sheets-apper er nå tilgjengelig i Play Store







Google Disk har i lang tid eksistert som den ene appen for å styre alle filene som er lagret på Google Disk. Google har lansert frittstående apper Google Docs og Google Sheets i Play Store, slik at når du vil åpne et dokument eller et regneark, kan du åpne dem direkte fra deres respektive apper. De dedikerte appene vil vise filene de støtter, luke ut alle andre typer og spare deg for bryet med å søke gjennom dem for å komme til dine egne filer. I likhet med Google Disk-appen kan du åpne et dokument eller ark og redigere det. På samme måte kan du bruke de respektive appene til å lage nye dokumenter eller regneark. Appene har ingen nye funksjoner; Tenk på dem som en måte å alltid ha dokumentene og arkene dine filtrert og venter på deg når du starter dem.

  5 GHz Wi-Fi er ikke alltid bedre enn 2,4 GHz Wi-Fi

google Dokumenter

Start appen og du vil oppdage at alt er veldig kjent. Dokumentene dine er oppført og organisert etter dato. Du kan søke etter et dokument, opprette en ny mappe og flytte dokumenter til den, legge til et nytt dokument ved å trykke på plussknappen på handlingslinjen, og endre dokumentenes listevisning til en rutenettvisning som vil gi deg en liten forhåndsvisning av miniatyrbilder av alle dokumenter.

Selve dokumentvisningen lar deg redigere teksten i dokumentet. Du har alle redigeringsverktøyene som Google Disk støtter til din disposisjon, og nye dokumenter kan opprettes selv om du ikke har en internettforbindelse.

  Hvorfor jeg elsker Apple Watch

Google Sheets

Google Sheets ser mer eller mindre ut som Google Disk, bortsett fra at det bare viser regnearkene i disken din. I likhet med Google Dokumenter kan du vise arkene dine i en rutenettvisning med en forhåndsvisning av hver fil. Trykk på et ark for å åpne det, og trykk på en celle for å redigere dataene i det. Du har de samme redigeringsverktøyene tilgjengelig som de i Google Disk-appen. Du kan opprette et nytt ark når du er frakoblet. Filer kan deles fra appen.

Som nevnt tidligere, tilbyr ikke appene en ny funksjon. De gjør prosessen med å søke og filtrere filer kortere. Det er fornuftig fordi brukere er mer sannsynlig å få tilgang til regneark og dokumenter enn noen annen filtype. En dedikert app for lysbilder forventes å komme snart.

  Voralent Antilope Optimaliser JPEG-er og PNG-er i bulk, slett EXIF-data

Last ned Google Docs fra Google Play Store

Last ned Google Sheets fra Google Play Store