Party Player godtar sangforespørsler på SMS og spiller dem [Android]

Hvis du er vert for en fest og ønsker å involvere vennene dine med å velge hvilken musikk du vil spille under festen, er Party Player en ny musikkapplikasjon som lar deg gjøre nettopp det. Party Player er tilgjengelig gratis på Google Play, og lar smarttelefonen din motta sangforespørsler via tekstmeldinger og spille dem fra en midlertidig spilleliste som automatisk fylles opp etter hvert som flere forespørsler genereres. Appen er utrolig smart; hvis vennene dine sender en tekstmelding til en sang eller et ord som vises i tittelen på mer enn én sang, vil appen sende en tekstmelding til dem og spørre dem hvilken sang de vil spille. Tekstmeldingen vil vise alle sangene som samsvarer med ordet, og vennen din kan ganske enkelt svare med sangnummeret i listen for å fortelle appen hvilken de vil ha. For alle er dette en enkel tekstmeldingsinteraksjon, og ingen trenger en internettforbindelse for å få det til å fungere.

  Slik sjekker du batterihelsen på Android

Etter å ha startet appen, er det første du må gjøre å trykke på «Godta forespørsler» som lar den begynne å godta forespørsler (jeg er ikke sikker på hvorfor den ikke er aktivert som standard). Likevel, hvis du ikke vet hvordan du bruker denne appen, kan du ganske enkelt trykke på «Hvordan-skjerm»-knappen for å se syntaksen som vennene dine skal sende sangforespørslene sine i.

I lekmannstermer kjører Party Player i utgangspunktet i bakgrunnen og overvåker stille standard tekstmeldingsappen din. Senderne dine bør bruke et spesifikt kommandoformat når de sender forespørsler, som i utgangspunktet er «Spill av (sangnavn)» (uten anførselstegn og parentes), for å la Party Player behandle den SMS-en som en sangforespørsel. Hvis det forespurte refrenget ikke er i biblioteket ditt, oppgir Party Player det ganske enkelt i samme meldingstråd (sendt fra nummeret ditt, tekstmeldingspriser gjelder). Hvis sangen blir funnet, spiller appen den av eller legger den til i køen. Den sender en melding til avsenderen som forteller dem at sangen de ba om har blitt satt i kø.

  Slik reduserer du WhatsApp-lagringsplass på iPhone og Android

Appen lar deg også blokkere visse personer fra å forespørre sanger, la oss si forespørsler fra ukjente numre osv. Dette kan gjøres fra kontakttillatelser-skjermen der avmerkede elementer indikerer at sangforespørsler er aktivert fra disse personene.

Party Player er ikke veldig ressurssulten, selv om jeg egentlig ikke kan si hvordan det å la den stå på hele tiden kan påvirke enhetens batterilevetid i det lange løp. Men totalt sett er det en god og enkel applikasjon som ikke belaster batteriet mye, og legger til noen samarbeidselementer til musikklytteopplevelsen din.

Party Player er egentlig en veldig enkel app. Du trenger ikke registrere noen konto, heller ikke opprette noe passord eller skrive inn din personlige legitimasjon på nettet. Det tjener sitt definerte formål veldig raskt og alt via en enkel SMS. På toppen av det er barebones-grensesnittet, som består av grå og falmet bakgrunn, med en stor logo i midten, tre knapper nederst; Forrige, Spill av / Pause og Neste. gjør appen vanvittig enkel å bruke. Du kan laste den ned gratis via lenken nedenfor.

  Ord MishMash bringer Finn-ordet-puslespill til fingertuppene dine [Android]

Installer Party Player fra Play Store