Fjern duplikater fra «Åpne med»-alternativet i høyreklikk-kontekstmenyen [OS X]

I motsetning til hva de fleste Mac-entusiaster tror, ​​er ikke Mac-maskiner de ufeilbarlige kraftsentrene, men ikke på langt nær så feilbarlige som Monkey Wrench som er Windows-feil. Heldigvis lar den underliggende UNIX-arkitekturen deg forsterke Mac-en din slik du vil, som det fremgår av en annen UNIX-inkarnasjon, Ubuntu. Det var et problem med OS X 10.7 og 10.8 som tillot dupliserte oppføringer på en Macs «Åpne med»-meny – tilgjengelig med høyreklikk/ctrl + klikk – som har kommet inn i Mavericks (10.9). Det høres ikke ut som en presserende bekymring, innrømmer vi, men det faller inn under kategorien varer som kan skape problemer til feil tid. La oss ta en titt på hvordan vi kan løse dette problemet.

  Slik overfører du data fra din gamle PC til din nye Mac

Denne løsningen, som mange andre, kommer i hendene til Terminal, som nå burde fått superheltstatus.

Åpne terminalen og skriv inn følgende:

: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/LaunchServices.framework/Versions/A/Support/lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain user

Når prosessen er fullført, må du starte Finder på nytt, det er to måter å gjøre dette på, du kan gjøre det ved å bruke terminalen igjen.

killall Finder

ELLER

⌥ (alt option) + right-click/ ⌥ + ctrl + click on the Finder Icon in your Dock (default location) and press "Relaunch", that'll do it too.

Dette vil eliminere all duplisering i «Åpne med»-menyen, og det burde løse det problemet. For folk som ikke er komfortable med å bruke terminalen (du bør gi den en sjanse), er det et lite AppleScript som automatisk utfører funksjonene ovenfor med et enkelt klikk.

  Hvordan fikse Hulu-lastefeilen på PS4

Det er tonnevis av tilpasninger og forbedringer som er gjort mulig kun gjennom terminalen, tilpassede skript lar oss gjøre disse tilsynelatende komplekse problemene til enkle. Vi vil snart dekke tilpassede skript og alt som kan gjøres mulig gjennom dem.

Last ned ett-klikks-løsningen herfra

Via IdiotOnaMac