Se lovlig offentlig informasjon for en 3rd Degree Connection på LinkedIn

Jeg elsker LinkedIn; den har flott innhold og et fantastisk fellesskap av fagfolk som er villige til å hjelpe andre fagfolk på den måten de kan. Jada, du får en og annen rart, den tvangsmessige markedsføreren, den nigerianske prinsen og folk du aldri har jobbet med som ber om ferdigheter og attester, men det er fortsatt et fantastisk nettverk som er uten sidestykke av noen andre. Hvis du bruker LinkedIn mye, enten for rekruttering, hodejakt eller ganske enkelt nettverksbygging, vet du at informasjonen du kan se for en tredjegradsforbindelse er svært begrenset. Det er så begrenset at du ikke engang kan se etternavnet til en 3. grads forbindelse. LinkedIn ber deg om å oppgradere hvis du vil se mer informasjon. Tilkobling er bare mulig hvis en gjensidig forbindelse introduserer deg. Slik kan du se mer informasjon om et forhold på 3. nivå på LinkedIn.

  5 grunnleggende Excel-funksjoner som gjør arbeidet uendelig mye enklere

For å se mer informasjon, må du ha to forskjellige nettlesere, to, installert på systemet ditt. Jeg fant ut at dette trikset ikke fungerer hvis du bruker den private nettlesingsmodusen til samme nettleser. Dette betyr at hvis du bruker Chrome, kan du ikke bruke Chrome i Inkognito for å få jobben gjort. Prøv Firefox eller en annen Chrome-konstruksjon. Jeg brukte Chrome Canary.

Logg på LinkedIn i hovednettleseren din og begynn å søke etter personer. Jeg så etter C++-utviklere og filtrerte resultatene bevisst for å vise meg tilkoblingene mine på 3. nivå. Klikk på tilkoblingen du mener er relevant og vent til den begrensede visningen av personens profil lastes inn.

  Hvordan Apple Watch kan hjelpe i en nødssituasjon

Slik ser det ut; bortsett fra gjeldende og tidligere ansettelsesopplysninger, og hvor denne sammenhengen ble studert, ser jeg ikke noe annet. Etternavnet er skjult med bare den første bokstaven synlig. Så hva nå? Kopier tilkoblingens navn og den grunnleggende informasjonen du ser, dvs. gjeldende stillingstittel og plassering. Åpne den andre nettleseren og sørg for at du IKKE er logget på LinkedIn-kontoen din.

Søk i informasjonen på Google og ett av de første 3 eller 4 resultatene vil vise denne forbindelsen og koble direkte til den offentlige profilen. Pass på at du ikke klikker på resultatet som har «pub/dir/» i URL-en, da dette er katalogen over alle samsvarende resultater. Nettadressen din skal se ut som «www.linkedin.com/pub/name/». For noen profiler kan «in» brukes i stedet for «pub». Så lenge det ikke er noen «dir» i URL-en, er du klar. Åpne lenken og du vil kunne se all informasjon som er offentlig tilgjengelig for den profilen.

  Slik importerer du data fra et annet Google-ark

Det er fortsatt ikke mulig å koble seg til uten å spørre noen om å introdusere deg, men dette vil gi deg en nærmere titt på en profil og hjelpe deg med å finne ut hvilken du aktivt skal prøve å få kontakt med.