Bla gjennom bilder på Reddit, filtrer ut resten

Med mindre du liker å bo i en hule, har du sannsynligvis hørt om Reddit – en sosial nettverks- og nyhetstjeneste som går helt gjennom brukergenerert innhold. Den lar folk legge ut diskusjoner, dele lenker til nettsider, laste opp mange dyrebilder (de katte- og hundememene, noen?), og består av grupper kalt sub-reddits der folk med lignende interesser kan dele alle slags ting og tjene poeng fra brukere som liker det de har delt. Jeg surfer også mye på Reddit på fritiden, vanligvis på smarttelefonen min, så det var naturlig for meg å finne en Android-app for enkelt å bla gjennom den mens jeg er på farten. Det er mange Reddit-klienter som tilbyr enkel Reddit-tilgang, men Reddit In Pictures er en Google Play-app som tar en visuell tilnærming til Reddit-opplevelsen.

  Hva er Reddit Karma og hvordan får jeg det?

La meg være ærlig her, jeg pleier å se mange bilder på Reddit når jeg har noen få minutter over dagen. Og det ser ut til at Reddit In Pictures grensesnitt er perfekt for folk som meg. Med et enkelt trykk på Grid View-knappen, blir hele grensesnittet til en miniatyrbildefylt skjerm som lar deg enkelt identifisere bildene du vil åpne.

Brukergrensesnittet til Reddit In Pictures virker ganske enkelt. Når den er tent opp, åpnes den på «hva er hot»-fanen på forsiden. Du kan bla gjennom New, Rising, eller toppen i løpet av den siste timen, dagen, måneden eller året osv. ved å trykke på den lille knappen nederst i linjen. Den nederste linjen har også en liten bryterknapp til venstre som lar deg endre visningsmodus mellom liste og rutenetttype.

  Hvordan laste ned videoer fra reddit

Appen håndterer alle typer bildeinnhold veldig bra. Ved å trykke på et miniatyrbilde åpnes bildet i fullskjerm, hvorfra du kan laste det ned fra enheten din for offline tilgang. Du kan også dele bildet med andre via deleknappen nedenfor eller åpne lenken på Reddit-siden (kan byttes mellom desktop og mobil i Innstillinger). Reddit In Pictures har også geststøtte som gjør dette enklere og funksjonelt. Du kan for eksempel sveipe til venstre og høyre for å navigere mellom bilder og klype for å zoome for å zoome inn og ut. I tilfelle du har logget på Reddit-kontoen din i denne appen (kun Pro-versjon), kan du også stemme opp og ned for innlegget.

  Slik sletter du alle Reddit-innlegg

Sveip til høyre fra startskjermen til Reddit In Pictures og appen avslører den aktive subreddits sidefeltmeny hvor du kan bla gjennom populære subreddits på tvers av nettstedet, legge til dine egne subreddits samt søke etter en ved å skrive inn navnet i feltet «Filter Subreddits» ovenfor.

Reddit In Pictures er en god app, men den er ikke uten mangler. Den største ulempen er at for å logge på Reddit-kontoen din må du kjøpe Pro-varianten, noe som gjør den ganske ubrukelig for de som ikke lurer. Men hvis alt du trenger er å bla gjennom bilder som er vert på nettstedet, er gratisversjonene nok for jobben.

Installer Reddit i bilder fra Play Store (Gratis)

Installer Reddit In Pictures Pro fra Play Store (Betalt)