Kjørekurve måler din kjøreatferd og -stil [iOS]

For kort tid siden anmeldte vi Flo, en Android-app som scorer hvor godt du kjører. Vi har funnet noe lignende for iOS; møte Driving Curve. Det er en gratis iOS-app tilgjengelig i App Store som bedømmer kjøreatferden din og forteller deg hvordan kjørestilen din er. Driving Curve, i hovedsak, gjør det Flo gjør, men i tillegg til å gi deg en poengsum, forteller den deg også hva du oppnår med kjøreatferden du viser. For å bruke appen, start den på telefonen og sett den på dashbordet. For å score bra, kjør godt. Unngå å bryte hardt, akselerere for brått, og ta jevne svinger.

  Få en appbytter i fullskjerm i iOS 7 med forhåndsvisninger i fullskjerm

Du kan starte appen og begynne å registrere hvordan du kjører med en gang, eller du kan ta deg tid til å sette opp sjåførprofilen din. Trykk på flere alternativer-knappen øverst til venstre på appens startskjerm, og trykk deretter på innstillingsknappen for å redigere profilen din og velge enheter for måling av hastighet. Hvis du trykker på profilknappen i alternativlinjen, kan du se en oversikt over kjøreatferden din og litt statistikk.

Trykk på Start, sett telefonen på dashbordet og la den gjøre jobben sin. Den vil kontinuerlig overvåke hastigheten din og rapportere den. Den varsler deg ikke når du bremser hardt eller øker for brått, men den sjekker dette og mer mens du kjører. Under testing la vi merke til at det er en forskjell på 10 enheter i den faktiske hastigheten til bilen og hastigheten som appen rapporterer. Du kan sette appen på pause hvis du trenger å stoppe et sted. Når du er ferdig, skyver du Stopp-knappen til høyre for å merke at turen er fullført. Appen kompilerer resultatene dine, og du kan hoppe gjennom kompileringen rett til resultatene dine. Resultatene viser deg en hastighetsgraf, hvor langt du har reist, varigheten av turen og poengsummen din. Den forteller deg også hvor mange ganger du brøt hardt eller raskere plutselig. Sveip opp fra bunnen av appen for å se ytterligere statistikk.

  Ta opp, rediger, gjengi og last opp videoer fra en iOS-enhet

Til slutt tildeler appen deg prestasjoner basert på kjøreatferden din.

Driving Curve lar deg dele ytelsen din og lar deg også invitere Facebook-vennene dine og utfordre dem til å se hvem som er den beste sjåføren, men funksjonen fungerte ikke når den ble testet. Den klarte ikke å koble til Facebook og søke etter venner. Appen er også treg; sammenlignet med Flo for Andriod, virker det nesten som om appen ikke svarer i det hele tatt, og den krasjet noen ganger også. Det er ganske bra i konseptet, men trenger forbedring.

Last ned Driving Curve fra App Store

  Slik forlater du et offentlig betaprogram for iOS eller iPadOS