Autoinnstillinger Oppretter plasseringsbaserte lydprofiler [Android]

Glemmer du noen gang å skru ned ringesignalet på telefonen når du kommer på jobb, eller glemmer du å skru opp når du drar? Octo – Auto Settings er en veldig smart Android-app som lar deg lage plasseringsbaserte profiler for lydinnstillinger på Android-enheten din. Appen er gratis og lar deg stille inn et hvilket som helst nivå for enhetens ringemodus (lydløs, ringe eller vibrere), ringevolumet, volumet under samtale, medievolum og varslingsvolum. Den støtter også andre handlinger som du kan legge til i en profil, for eksempel WiFi- og Bluetooth-innstillinger, skjerminnstillinger og SMS-innstillinger, men hver enkelt krever et kjøp på $0,99 for å låse den opp.

Du kan opprette ubegrensede profiler med Octo. For å velge en plassering, naviger til den på kartet på hovedskjermen og trykk og hold for å legge til en plasseringsmarkør. Markøren vises med en radius rundt seg, bruk glidebryteren for å enten krympe eller utvide radien. Radius markerer aktiveringsområdet for profilen. Skriv inn et navn for profilen.

  Focal (Beta) har som mål å være den ene kameraappen som styrer dem alle [Android]

Når du har lagt til profilen, legg til handlinger ved å trykke på plussknappen. Fire faner med innstillinger åpnes, men bare lydinnstillingene er tilgjengelige gratis. Alle andre krever et kjøp i appen. Du kan trykke på hver fane og se hvilke handlinger som kan legges til under hver fane før du bestemmer deg for å foreta et kjøp. Under lydinnstillingene velger du hvilke du vil definere for en profil. For eksempel; velg Ringemodus og velg deretter en av de tre modusene. Trykk på sett og deretter OK for å aktivere profilen.

Octo vil kjøre som en tjeneste i bakgrunnen og vil hele tiden sjekke hvor du er. Når den oppdager at du har angitt radiusen rundt et bestemt sted, aktiverer den profilinnstillingene du har lagret for den, og overstyrer alle andre innstillinger. Appen gjør det den lover, men den etterlater mye som mangler. For eksempel er det sårt nødvendig med en enklere måte å se alle profiler du har lagt til. For øyeblikket, hvis du vil redigere en profil, må du gå tilbake til kartet og trykke på plasseringsmarkøren for den aktuelle profilen for å åpne og redigere den. Den mangler også en av-bryter som du kan bruke til å aktivere eller deaktivere appen. Siden den hele tiden sporer posisjonen din, forstyrrer den minnet betraktelig, av-bryteren ville være nyttig. Akkurat nå må du tvinge til å stoppe appen. Til slutt er det den veldig forvirrende Historie-fanen som lar deg legge til klokkeslett- og datobaserte profiler og tilordne handlinger til dem. De er superenkle å redigere, men du kan ikke tilordne dem til en plassering. Etter å ha gått gjennom opplæringen i appen tre ganger, er jeg fortsatt forvirret over den andre fanen. Appen er veldig ny, så det er mye rom for forbedring og kanskje en liten avklaring.

  Demp enheten til tid, sted, hendelse eller kontakt [Android]

Last ned Octo Auto Settings fra Google Play Store