Legg til Opera-stil Gå tilbake til start-knappen til Mozilla Firefox







Den eksponentielle veksten i nettet i løpet av de siste tiårene har også sett enorme endringer i nettlesingsprogramvaren som Firefox og Opera. Disse to store nettleserne har utviklet seg mye i løpet av årene. Og selv om jeg for det meste bruker Firefox, er det noen få bemerkelsesverdige elementer i Opera som jeg skulle ønske Mozilla ville låne fra. En slik er gå tilbake til start-knappen som lar deg raskt gå tilbake til hovedsiden på et nettsted der du skrev den inn i utgangspunktet. Firefox har en tilbake-knapp, men den fungerer ikke på samme måte som Operas tilbake-knapp gjør. Hvis du ikke har noe imot å bruke tredjeparts tillegg, kan den lille utvidelsen kalt Tilbake til Start hjelpe deg med å overvinne denne plagen ved å legge til en tilbake til start-knapp på verktøylinjen.

  Maks. faner begrenser åpne faner i et vindu [Firefox]

Hvis du lurer på hvordan det fungerer, la oss si at du går inn på wdzwdz.com og starter med Windows-delen, og deretter går du mellom Web, iOS, Android og så videre. Nå når du trenger å gå tilbake til Windows-delen igjen, kan du ganske enkelt klikke tilbake til start-knappen og du vil være der på kort tid, enkelt er det. Tillegget har en lett design, og du kan flytte den hvor som helst på verktøylinjen.

No-restart-tillegget kan lastes ned fra Mozillas tilleggsbibliotek, og etter installasjonen vil en dobbelpil-knapp legges til nær adressefeltet. Siden Firefox lar deg tilpasse verktøylinjeikoner, kan du enkelt flytte den til venstre side nær standard tilbake-knapp hvis du ønsker det. Den fungerer separat for hver fane du åpner i Firefox, noe som betyr at den lagrer nettlesingsøkten og lar deg gå tilbake til sider bare innenfor fanen du har åpnet for øyeblikket.

  Nye funksjoner i Firefox 32 for skrivebord og Android

Det skal bemerkes at tillegget bare fungerer for de for øyeblikket aktive nettstedene bare innenfor samme fane. Dette betyr at når du klikker på en lenke på et nettsted som fører til en ekstern side, vil å klikke Tilbake til Start derfra bare ta deg tilbake til begynnelsen av den nye nettsiden og ikke til den forrige. Dette kan være nyttig hvis du ønsker å hoppe tilbake kun innenfor hovedsidene til forskjellige nettsteder.

Installer Tilbake til Start for Firefox