Stream musikk fra Dropbox, Google Drive og Box med CloudAmpz

Hvis du lytter til musikk på Android-enheten din, er sjansen stor for at du er helt fornøyd med lagermusikkappen som følger med, som lar deg bla gjennom og spille av sanger som er lagret lokalt på telefonen. Du kan også lage personlige spillelister, eller ganske enkelt blande hele samlingen for å nyte det som spilles av neste gang. Så hva mer kan du ønske deg? Selv om det ikke er mangel på musikkspillere som venter på deg i Google Play-butikken, kan bare en håndfull av dem tilby deg en måte å spille av musikk som er lagret på skylagringen din. CloudAmpz er en ny slik app som ikke bare spiller av musikk som er lagret på enhetens interne lagring, men også lar deg streame spor fra Dropbox, Google Drive og Box.net.

  Hvordan vite om noen blokkerte deg i WeChat

CloudAmpz-designen er minimal og enkel å bruke – akkurat slik den selges. Appen er tilgjengelig i to versjoner i Play Store: Gratis og betalt, der den senere tilbyr annonsefri musikklytteopplevelse mot noen få dollar. Når du starter appen, er det første du må gjøre å legge til musikksamlingen din ved å aktivere de riktige skykontoene, samt lokal enhetslagring hvis det også gjelder. Etter at du har lagt til kontoen, må du også spesifisere hvilke sanger du vil legge til. Appen har en integrert filleser som lar deg bevege deg fritt mellom mapper i både lokal og skylagring. Ved å trykke på en sang, legger CloudAmpz den til spillelistekøen, klar for avspilling. Du kan imidlertid også merke flere elementer og legge dem til på en gang.

  avtale et møte og sende invitasjoner

Når du spiller spor legges til spillelisten, kan du kontrollere avspillingen via søkelinjen, spille av eller sette sangen på pause, eller bytte mellom forrige og neste spor. Alle avspillingskontrollene vises nederst på skjermen for enkel tilgang. Sangen som spilles for øyeblikket er uthevet i cyan farge i listen. En annen måte å hoppe over sangen på er å trykke direkte på den i spillelistekøen.

En annen ganske hendig funksjon i CloudAmp er den innebygde equalizeren som lar deg gjøre opp for tapt kvalitet i sanger via programvareutjevning. Og selv om den ikke er så funksjonsrik og har noen forhåndsinnstillinger, kan du slå den av og på, samt justere baseboost etter eget ønske.

  Food Builder gir deg næringsinformasjon basert på ingrediensene dine

Alt i alt er CloudAmpz en unik og enkel musikkspiller som gjør det enklere å streame sanger som er lagret på Google Drive, Dropbox og Box.

Installer CloudAmpz fra Play Store (Gratis)

Installer CloudAmpz fra Play Store (Betalt)