Moo0 File Monitor viser filendringer i sanntid og logger dem [Windows]

Når du utfører oppgaver som programvareinstallasjon, filkopiering eller programkjøring på en Windows-maskin, er det vanskelig å si hva som egentlig skjer i bakgrunnen. Og den eneste indikasjonen på at noe kan skje er hvis CPU- eller RAM-bruken har økt, noe du enkelt kan overvåke i Task Manager. Men hvis du vil overvåke filendringer i sanntid og se informasjon som er relatert til det, er Moo0 File Monitor et lite gratisprogram for Windows-operativsystemet som sporer filer og kataloger og gir informasjon om hver stasjon på systemet ditt. Den lille størrelsen på applikasjonen gjør den til en ideell løsning for å spore filer uten å forringe datamaskinens ytelse.

  Hvordan fikse en frossen Windows-PC

Moo0 File Monitor er tilgjengelig i både bærbare og installerbare former. Uansett hvilken versjon du velger, fungerer applikasjonen utmerket. Grensesnittet er ganske enkelt og brukervennlig, designet for både avanserte og uformelle brukere.

Når den startes, begynner applikasjonen umiddelbart å overvåke filer, oppdage eventuelle endringer som er gjort i dem og vise relevante detaljer for deg, inkludert dato og klokkeslett, endringstype (Opprett, Skriv, Gi nytt navn eller Slett), og filnavn, størrelse og bane. Du kan bruke avmerkingsbryterne øverst til høyre for å spesifisere hvilken type filoperasjoner du må overvåke. På samme måte kan du også spesifisere nødvendige stasjonsvolumer med letthet.

  Gratis nedlasting: Microsofts PowerToys for Windows 10

Som nevnt tidligere, logges all informasjon i sanntid, og hvis det virkelig er mye aktivitet, kan loggen rulle raskere enn du trenger. For å forenkle det lar applikasjonen deg kontrollere oppdateringsfrekvensen slik at loggen oppdateres sjeldnere, slik at du kan følge med. For å gjøre det, klikk på Views-menyen øverst til venstre, naviger til «Refresh Frequency» og velg ønsket fra undermenyen. 1 sekunder er standardfrekvensen, men du kan øke og redusere den ved å velge et oppdateringsintervall fra forhåndsinnstillingene.

Vis-menyen lar deg også bytte alternativer som start ved oppstart og hold på toppen. I tillegg kan du endre UX-skinn herfra blant mange forskjellige fargevalg. For å komme tilbake til hovedfunksjonaliteten til applikasjonen, lar den deg også stoppe og starte datalogging på nytt med et klikk. Du kan også tømme loggen eller lagre den som en HTML-rapport for senere bruk.

  Slik flytter du Start-menyen på Windows 11 til venstre

Med sitt veldesignede grensesnitt, lette design og brukervennlighet er Moo0 File Monitor en utmerket programvare for Windows, den fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Last ned Moo0 File Monitor