KeyCut Slett ord, bokstaver, legg til punktum og mer med sveipebevegelser

iOS 8 lar tredjeparts tastaturer installeres på enheten din, noe som er gode nyheter og noe folk med jailbroken enheter vet viktigheten av. KeyCuts er nok en Cydia-tweak som tar sikte på å gjøre skriving på iOS bedre, men i stedet for å endre hva tastaturet gjør, legger den til bevegelser som gjør skrivingen enklere. Tweaken er tilgjengelig i BigBoss-depotet og koster $0,99. Som standard lar den deg slette én bokstav ved å sveipe opp, hoppe til en ny linje ved å sveipe ned, slette det siste ordet du nettopp skrev ved å sveipe til venstre, og legge til et mellomrom og punktum ved å sveipe til høyre. Faktisk gjør det tilbaketasten, enter og mellomromstasten ubrukelig. Den støtter andre funksjoner som kan tilordnes disse fire bevegelsene.

  Capsa er et omfattende nettverksanalyseverktøy for LAN og WLAN

Når den er installert, gå til tweakens innstillingspanel for å tilpasse den. I tillegg til de fire standardfunksjonene du kan tilordne, kan du velge å slette tekst, lime inn tekst, kopiere markert tekst, klippe ut markert, tekst, velge all tekst, slette valgt tekst, angre, gjøre om og kopiere all tekst ved å bruke en av disse gestene. Rett under alternativene for geststilpasning kan du administrere aktiveringsområdet.

Tweaken reagerer på bevegelser som gjøres over tastaturet, og du kan velge hvilke rader på tastaturet tweaken skal oppdage bevegelser på. Dette er for å passe dine skrivevaner og også for å unngå at utilsiktede bevegelser sendes til tweaken. Siden justeringen bare kan aktiveres ved å sveipe opp/ned, til venstre/høyre på tastaturet, vil du ikke ved et uhell utløse den hvis du er i en annen app, enten det er et spill eller en nyhetsapp. Du får den samme fordelen når du er på startskjermen, ingen tilfeldige sveip for tweaken å tolke.

  Hvordan trekke ut og endre ikoner på en Mac

Ulempen eller rettere sagt mangelen med appen er at den ikke vil fungere med Kalkulator-appen. Riktignok har ikke Kalkulator-appen QWERTY-tastaturet, men bevegelsene ville fortsatt være fine å ha når du bruker en app som vi kan legge inn data/tekst i. Hvorfor jeg finner denne justeringen spesielt nyttig, er fordi jeg ikke skriver så godt på iOS-tastatur. Jeg har ofte trykket på M-tasten når jeg mente å trykke tilbake, og på samme måte har jeg også trykket på B- eller N-tasten når jeg egentlig mente å trykke på mellomromstasten to ganger og legge til et punkt, og denne justeringen betyr at jeg ikke vil gjør så mange feil når jeg skriver nå. Tweaken er rettet mot å hjelpe deg med å skrive bedre (ikke raskere) på iOS-enheten din, og det ser ut til å gjøre det ganske bra.

  Hvordan automatisere Google Sheets med makroer