Finn filmer etter sjanger, tema, sted, periode og mer

Det er helg og det perfekte tidspunktet for å se en film. Spørsmålet er bare hvilken film du bør se? Det er det ene spørsmålet som vil avgjøre mellom en godt brukt natt eller en natt som er totalt bortkastet. Movienr er en nettjeneste som kan hjelpe; den lar deg søke etter filmer etter sjanger, tema, sted, periode osv. Så hvorfor er dette imponerende når alle andre filmsøketjenester har et sjangerfilter? Det er de andre filtrene som gjør den spesiell. Temafilteret har alt fra romvesen, dyr, katastrofe til den stadig populære vampyren. Så er det stedsfilteret som finner filmer basert på hvilket sted de er på, som kanskje en øy, en jungel eller en dessert. Poenget er at dette ikke er ditt typiske sjangerbaserte filmsøk. Det er langt mer interessebasert.

  Slik ser du Game of Thrones siste sesong online

Du må registrere deg for å bruke tjenesten. Den har muligheten til å bruke Facebook- eller Google-kontoen din, men tjenesten klarte ikke å koble seg ordentlig til hver enkelt da vi testet den og måtte til slutt registrere deg direkte med tjenesten. Du skal kunne bruke Facebook eller Google-kontoen din for å logge på tjenesten, den lille feilen er fikset. Når du er inne, lander du på hjemmesiden, men bytter til Discover-fanen for å begynne å lete etter en film og for å se alle de flotte filtrene tjenesten har.

Du har sjanger, tema, sted, periode, nye filmer og opprinnelse. Jeg liker virkelig Origin-filtrene fordi de hjelper deg med å finne filmer fra andre land.

  Slik legger du til Emojis i Tik Tok-videoen din

Filtrene utelukker hverandre; du kan bare bruke én og ikke alle. Dette betyr at du ikke vil kunne finne en actionfilm med romvesener i ørkenen. Når du velger forskjellige filtre, oppdateres listen over filmer under utvalget for å foreslå filmer som samsvarer. Til høyre får du også en liste over filmer sortert etter tema eller type eller sjanger, og du kan bruke dem til å finne noe å se på, men i all rettferdighet er det alt for mange filmlister der ute som ikke er verdt tiden til å gå gjennom.

Når du liker en film, klikk på den og du kan se dens IMDb-vurdering, se traileren og til og med få en liste over rollebesetningen. Du kan også se kjøretiden for filmen og hvilket land den ble produsert i. Movienr er en sosial filmsøketjeneste slik at du kan merke, rangere og like filmene du ser. Du kan snakke om filmer i Feed-delen og se hva andre sier. Du kan også følge andre medlemmer, og de kan på sin side følge deg for å se hvilke filmer du ser og hva du synes om dem. For filmer du har sett, kan du også sende inn et plottsammendrag.

  En introduksjon til AppleScript

Tjenesten er ganske bra med å inkludere et sosialt element, men vi liker det på grunn av filteralternativene den tilbyr. Prøv det og gi oss beskjed hvis du har funnet noe verdt å se.

Besøk Movienr